Varaa lentoja Iberia lentoyhtiöltä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 30/9
la 7/10

Tietoa kohteesta Iberia

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Iberia suosituista reiteistä

Halvin reitti

14 €

Suosituin reitti

CMN - MAD

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

2t 55m
Halvin Iberia lentämä reitti on Málagan lentoasema - Madrid-Barajas hintaan 14 €
Lento kohteesta Casablanca Mohammed V:n kansainvälinen lentoasema kohteeseen Madrid-Barajas on tällä hetkellä suosituin Iberia reitti
Nopein Iberia lentoreitti on Málaga (AGP) - Tanger (TNG) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Iberia lentämä reitti on Madrid (MAD) - Las Palmas de Gran Canaria (LPA) ja sen kesto on 2t 55m

Iberia arvostelut

7,0
HyväPerustuu 3047 vahvistettuun arvosteluihin
7,2Koneeseennousu
6,8Mukavuus
6,8Viihde
7,6Henkilökunta
6,4Ateriat


Suositut Iberia-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Iberia-lentoyhtiön reitteihin.
Madrid lento kohteeseen Rovaniemi
Nopein lentoaika5t 10m
Halvin hinta137 €

Tietoja lentoyhtiöllä Iberia lentämisestä

Millainen on Iberian kanta-asiakkuusohjelma?

Monien muiden lentoyhtiöiden tapaan myös Iberialla on oma kanta-asiakasohjelmansa. Sen toimintaperiaate on varsin yksinkertainen. Aina kun lennot varaa Iberialta, pääsee keräämään lentoyhtiön Iberia Plus kanta-asiakasohjelman Avios-pisteitä. Kaikki Iberia-lennot kerryttävät Avios-pistesaldoa ja kanta-asiakasohjelmaan liittyminen on asiakkaille ilmaista. Pisteitä saa kerrytettyä myös joistakin Iberian tarjouskampanjoista sekä käyttämällä Iberian yhteistyökumppaneiden palveluita. Iberia Plus -jäsenet saavat tarjouksia lentoyhtiöltä ja he voivat päästä lentokoneeseen ennen muita. Avios-pisteitä voi käyttää silloin kun varaa Iberia-lennot, ja joihinkin Iberian yhteistyökumppaneiden palveluihin. Esimerkiksi tietyissä hotelleissa ja joillakin autonvuokrausyrityksillä sekä joihinkin viihde- ja kulttuuritapahtumiin. Kannattaa kuitenkin huomata, että Iberian yhteistyökumppaneiden määrä on rajallinen samoin kuin pisteiden käyttökohteet. Joten varaudu myös siihen, että pisteille ei välttämättä löydy juuri sitä itselle mieluista käyttökohdetta. Iberian uskollisuusohjelmassa on myös oma Elite-tasonsa, jolla edut voivat olla jonkin verran parempia kuin kanta-asiakasohjelman perustasolla. Kannattaa kuitenkin huomata, että Iberian ohjelman Elite-tasolle kohoaminen vaatii melkoisen määrän lentokilometrejä Iberialla tai vaihtoehtoisesti pisteiden keräämistä jollakin muulla tavalla.

Miten paljon matkatavaroita voi olla Iberialla lennettäessä?

Kuten matkaajat tietävät, matkatavaroille annetut koko- ja painorajoitukset voivat vaihdella eri lentoyhtiöillä hyvinkin paljon, ja ne on syytä tarkistaa aina jo etukäteen ennen matkalle lähtöä. Iberian lennolle voi ottaa mukaan käsimatkatavaralaukun, jonka enimmäispaino on Economy-luokassa 10 kg ja Business-luokassa 14 kg. Käsimatkatavaralaukun enimmäismitat ovat 40x25x56 cm. Ruumaan menevän matkalaukun enimmäispaino saa olla 32 kg. Jos et halua maksaa lisämaksua, on painorajoitus 23 kg. Sen ylittävältä painolta veloitetaan lisämaksu. Korkeus, leveys ja pituus saavat olla yhteenlaskettuina 158 cm, ja tähän maksimikokoon lasketaan myös laukun kahva sekä mahdolliset ulkotaskut ja pyörät. Lisämaksusta mukaan voi ottaa jopa yhdeksän matkalaukkua. Muista myös tarkistaa, mitä käsimatkatavaralaukkuihin ja matkalaukkuihin on sallittua ottaa pakata.

Voiko Iberialla lentää lemmikkieläimien kanssa?

Iberian lennoille saa ottaa mukaan koiria, kissoja, kaloja, kilpikonnia ja tiettyjä lintuja. Osa eläimistä voi matkustaa mukanasi lentokoneen matkustamossa, jos tietyt ehdot täyttyvät. Ensinnäkin säilytyslaatikon ja eläimen yhteispaino ei saa ylittää kahdeksaa kg. Säilytyslaatikon maksimimitat voivat olla 45x35x25 cm. Eläimen säilytyslaatikon tulee olla vahvatekoinen, turvallinen ja tuuletettu, ja siinä pitää olla vedenpitävä lattia. Lemmikkieläimen täytyy olla säilytyslaatikossaan koko matkan ajan, eikä se saa häiritä muita matkustajia. Lemmikin mukaan ottamisesta veloitettava maksu riippuu siitä, mikä lennon määränpää on. Huomioi myös, että sinulla tulee olla mukana kaikki tarvittavat asiakirjat, jotka vaihtelevat maakohtaisesti. Eri maiden käytännöt voivat vaihdella merkittävästi, joten ne kannattaa tarkistaa jo ennen kuin teet Iberia-varaukset.

Onko lentoyhtiöllä Iberia lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Iberia lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 96 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Iberia operoi?

Madrid-Barajas, Barcelonan lentoasema (El Prat) ja Lissabon Portela ovat suosituimmat lentokentät, joissa Iberia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Iberia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Iberia lennon tilan?

Tarkista Iberia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Iberia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Iberia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Iberia lentoyhtiölle numeroon +34 913894357 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa iberia.com.

Mikä on halvin kotimainen Iberia lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Santiago de Compostela kentälle Madrid-Barajas 0 välilaskulla hintaan 28 € on halvin Iberia kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Iberia lennon, niin kentältä kentältä Málagan lentoasema kentälle Madrid-Barajas lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 14 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen Iberia lento?

Lento kentältä kentältä Madrid-Barajas kentälle Lissabon Portela on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Iberia valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 58 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Iberia lento on:
- kentältä Madrid-Barajas kentälle Porto
- 32 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Iberia hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Iberia edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 158 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Suositut kansainväliset Iberia lennot

Haluatko lentää alueen Espanja rajojen ulkopuolelle? Varaa Iberia kansainvälinen lento näihin suosittuihin kohteisiin

Iberia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Iberia lennon tila
ti 9/26

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.