Halvat lennot Helsinki - Dubai

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Dubai

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Dubai

Paras löydetty hinta 275 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Dubai viimeisen 72 tunnin aikana on 275 €
Lyhyin lentoaika 6t 30m Lyhyin lentoaika Helsinki Dubai on 6t 30m.
Suora lento ma, ti, ke, pe ja su Suoria lentoja Helsinki - Dubai reitille lennetään maanantai, tiistai, keskiviikko, perjantai ja sunnuntai. Lentoyhtiöt, jotka tarjoavat suoria lentoja ovat: Finnair ja Emirates..
Lentokentät Dubai 2 lentokenttää 2 lentokenttää lähellä Dubai: Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema (DWC), Dubai Intl (DXB)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Dubai

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Dubai?
syyskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Dubai on syyskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Dubai?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai
Milloin on halvin aika lentää Dubai?
iltapäivällä
Helsinki - Dubai lennot ovat noin 20 % kalliimpia illalla kuin iltapäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Dubai?
airBaltic
airBaltic, Turkish Airlines ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Dubai reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl ja saat parhaat Helsinki - Dubai lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
DXB
Dubai Intl
Milloin on halvinta varata lennot Dubai?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Dubai on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Dubai: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Dubai lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Ukraine International Airlines
17. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
23. kesäkuuta
DXB
Dubai Intl
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Ukraine International Airlines
1. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
3. kesäkuuta
DXB
Dubai Intl
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Ukraine International Airlines
2. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
14. elokuuta
DXB
Dubai Intl
9t 15m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Dubai

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Dubai, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ukraine International Airlines ja Turkish Airlines
Nopein
Halvin
Ukraine International Airlines
22. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 55m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
Turkish Airlines
22. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 05m
1 välilasku
DXB
Dubai Intl
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 20m
2 välilaskua
DXB
Dubai Intl

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Dubai?

Helsingistä Dubaihin voi lentää sekä kätevin suorin lennon että vaihdollisilla lennoilla. Suorat lennot Helsingistä Dubaihin operoivat suomalainen Finnair, norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian ja Arabiemiraattien low cost -lentoyhtiö flydubai. Suoria lentoja suosivilla on siis runsaasti valinnanvaraa. Käteviä yhden välilaskun lentoreittejä Helsingistä Dubaihin tarjoavat esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines, venäläinen Aeroflot ja ukrainalainen Ukraine International Airlines. Vertaa lentoja tarkkaan, sillä lentoajoissa ja -hinnoissa voi olla suuriakin eroja.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Vantaan kaupungin alueella sijaitsevalle Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee Helsingin keskustasta junalla, bussilla tai taksilla. Lentokenttä on noin 18 kilometrin päässä keskustasta, joten matkaan on varattava vähintään puoli tuntia. Nopeimpia joukkoliikennevälineitä lentoaseman suuntaan ovat lähijunat ja Finnair City Bus -lentokenttäbussi. Lähijunat I ja P kulkevat Helsingin ydinkeskustan rautatieasemalta lentoasemalle yleensä noin 30 minuutissa. Samassa ajassa kentälle ehtii myös Finnairin lentokenttäbussilla, tosin ruuhkat voivat hieman vaikuttaa linja-auton matka-aikaan. Eri puolilta Helsingin keskustaa voi hypätä myös HSL:n seutuliikenteen busseihin. HSL:n busseista lentokentälle kulkevat ainakin linjat 415, 615 ja 617. Tutustu niiden aikatauluihin HSL:n kotisivuilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Dubaissa?

Dubaissa on kaksi lentokenttää, Dubain kansainvälinen lentokenttä (Dubai International Airport) ja Al Maktoumin lentoasema (Al Maktoum International Airport). Lennot Helsingistä Dubaihin laskeutuvat käytännössä aina Dubain kansainväliselle lentokentälle. Lentokentältä on Dubain keskustaan matkaa noin neljä kilometriä, ja matka on helpointa taittaa metrolla. Hanki matkan maksamista varten lentokentän metroasemalta Nol Card -matkakortti, johon voit ladata saldoa metromatkoja varten. Kortti maksaa noin 25 Arabiemiraattien dirhamia (noin kuusi euroa), mutta siitä osan voit käyttää matkasaldona. Metromatkan hinta riippuu käyttämistäsi vyöhykkeistä.

Kuinka kauan Helsinki–Dubai lento kestää?

Suorilla lentoreiteillä lentoaika Helsingistä Dubaihin on alkaen noin kuusi tuntia ja 15 minuuttia. Jos valitset Arabiemiraattien kaupunkiin välilaskulliset lennot, on matka-aika tietenkin pidempi. Yhden vaihdon lennoilla matka-aika Dubaihin on yleensä alkaen noin 10–11 tuntia.

Käytännön vinkkejä Dubaihin

Milloin on paras aika matkustaa Dubaihin?

Lämpöä etsiville Dubai on täydellinen kohde vuoden ympäri, sillä aurinko paistaa Arabiemiraateissa kaikkina vuodenaikoina. Sään puolesta paras aika matkustaa Dubaihin on kesäkauden ulkopuolella, syksystä kevääseen. Kesät voivat olla kaupungissa tukalan kuumia, mikä vaikeuttaa nähtävyyksiin tutustumista. Lennot Helsingistä Dubaihin ovat Suomen talvikuukausina yleensä melko edullisia. Dubai on suosittu joulukohde, joten joulukuisin hinnat nousevat. Syyskuusta marraskuuhun sekä tammikuussa lentoliput Helsingistä Dubaihin voi kuitenkin saada halvalla. Mikäli matkabudjettisi ei ole rajattu, kannattaa Dubaihin matkustaa joulukuussa nauttimaan loputtomista jouluostosmahdollisuuksista ja auringonpaisteesta.

Tarvitaanko lennolle Dubaihin passia/viisumia?

Jos lomasi Dubaissa kestää alle kuukauden, et tarvitse matkallesi viisumia. Passi Suomen kansalaisilla on sen sijaan Dubaissa aina oltava mukana. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen.


Vinkkejä Dubaihin

  • Dubain ilmastoitu ja siisti metro on mitä parhain kulkuväline kaupungissa. Matkat maksetaan aina Nol Card -matkakortilla, jota on myynnissä eri vaihtoehdoin. Kaupungissa vierailevien turistien kannattaa hankkia Nol Silver Card -kortti, joka on helposti saatavilla heti lentokentältä. Muista käyttää Nol Card -korttisi kortinlukijassa aina, kun päätät metromatkan, sillä matkat on hinnoiteltu vyöhykkeiden mukaan.
  • Arabiemiraatit on muslimivaltio, joten Dubaissa on hyvä pukeutua paikallista kulttuuria ja uskontoa kunnioittaen. Ainakin polvien ja olkapäiden on hyvä olla peitettynä kaupungilla liikkuessa. Rannalla tai uima-altaalla auringosta voi nauttia uimapuvussa.
  • Dubain aurinko on todella polttava, joten älä ahnehdi aurinkoa liikaa heti ensimmäisinä lomapäivinä. Matkalaukkuun kannattaa pakata ilmavia vaatteita, jotka suojaavat auringolta, sekä aurinkosuojavoide riittävällä suojakertoimella. Hatut ja huivit suojelevat auringonpistokselta.

(Hinnat tarkistettu 22.11.2018.)


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Dubai:


Lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Dubai

Eikö Dubai houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin kohteessa Dubai