Lennot Eurooppa Viro Tallinna Helsinki lento kohteeseen Tallinna

Halvat lennot Helsinki - Tallinna

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Tallinna (TLL)
ke 24.6.
ke 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Tallinna

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Tallinna

Paras löydetty hinta 126 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Tallinna viimeisen 72 tunnin aikana on 126 €
Lyhyin lentoaika 0h 30m Lyhyin lentoaika Helsinki Tallinna on 0h 30m.
Suora lento ti Suoria lentoja Helsinki - Tallinna reitille lennetään tiistai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Finnair..
Lentokentät kohteessa Tallinna 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Tallinna: Tallinna Ulemiste (TLL)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Tallinna

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Tallinna?
marraskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Tallinna on marraskuu ja kallein huhtikuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tallinna?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein keskiviikko
Milloin on halvin aika lentää Tallinna?
keskipäivällä
Helsinki - Tallinna lennot ovat noin 13 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Tallinna?
Norwegian
Norwegian ja SAS ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Tallinna reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Tallinna Ulemiste ja saat parhaat Helsinki - Tallinna lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
TLL
Tallinna Ulemiste
Milloin on halvinta varata lennot Tallinna?
42 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Tallinna on noin 42 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Tallinna: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Tallinna lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Finnair
3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL
Tallinna Ulemiste
4. lokakuuta
TLL
Tallinna Ulemiste
0t 30m
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
3. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste
4. lokakuuta
TLL
Tallinna Ulemiste
3t 10m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
24. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 35m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste
25. lokakuuta
TLL
Tallinna Ulemiste
23t 05m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Tallinna

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Tallinna, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Finnair
Halvin
Sopivin
Nopein
SAS
4. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste
Finnair
4. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
0t 35m
TLL
Tallinna Ulemiste
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 20m
1 välilasku
TLL
Tallinna Ulemiste

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Tallinna?

Lennot Helsingistä Tallinnaan ovat aina varma vaihtoehto matkasuunnitelmaksi, sillä suoria lentoja lähtee Tallinnaan viikon jokaisena päivänä. Suorista lennoista vastaa Finnair ja muita Tallinnaan Helsingistä liikennöiviä yhtiöitä ovat esimerkiksi Norwegian, Air Baltic ja SAS. Tallinna on upea kaupunkikohde sellaisenaan, sillä kaupungilla on paljon tarjottavaa sekä kulttuurin että palveluiden saralla. Myös sijainti lähellä Helsinkiä on mitä mainioin. Moni ottaa myös Tallinnan kaupungin välilaskupaikaksi, sillä tarkalla lentojen kartoittamisella voi löytää nimenomaan Tallinnasta ne edulliset lennot lopulliseen määränpäähän.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisilla lentokenttäkuljetuksilla tai taksilla. Voit varata kuljetuksesi palveluntarjoajalta ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä. Ryhmäkuljetusta varatessa sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi.

Mikäli haet edullisinta keinoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopiva vaihtoehto. Pääset Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin busseilla tai lähijunilla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, kannattaa sinun hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Luethan tarkat aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona kuljetuksille lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Tallinnassa?

Kun Helsinki–Tallinna-lennot saapuvat määränpäähän Tallinnan lentoasemalle (Lennart Meri Tallinna Lennujaam), pääset jatkamaan matkaasi nopeasti, sillä bussi- ja raitiovaunupysäkit, pysäköintialueet sekä taksiasema odottavat heti saapuneiden lentojen terminaalin ulkopuolella.

Raitiovaunun numero 4 pysäkki sijaitsee lentokentän matkustajaterminaalin puolella. Viimeinen raitiovaunu lentokentältä lähtee 00:45, joten myös myöhään iltaisin saapuvat matkustajat pääsevät kaupungin keskustaan julkisilla liikennevälineillä. Matka keskustaan kestää noin 15–17 minuuttia. Yhdensuuntaisen matkan lipun voit ostaa joko kuljettajalta (2 EUR) tai verkosta QR-koodia hyödyntämällä (1 EUR). Lentokentän bussipysäkit sijaitsevat raitiovaunupysäkin vieressä sijaitsevan matkustajaterminaalin puolella. Bussi numero 2 kulkee väliä keskusta–Mõigu ja se pysähtyy lentokentällä matkalla molempiin suuntiin. Bussi numero 65 taas kulkee Lasnamäestä lentokentälle. Lentoasema suosittelee, että käytät vain heidän kumppaniverkostonsa takseja, jotka odottavat matkustajia lentoaseman virallisella taksiasemalla, aivan terminaalien ovien edessä. Viralliset taksikumppanit ovat Tulika Takso, Tallink Takso, Airport Taxi ja Tulika Premium. Maksu kannattaa sopia aina etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Tallinna-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Tallinnaan kestävät vain 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Tallinnaan

Tallinnan kaupunki tunnetaan suomalaisten keskuudessa viehättävänä ja suosittuna kaupunkikohteena ympäri vuoden. Mikäli sinua kiinnostavat erilaiset kulttuuritapahtumat, spa-elämykset, ostoksilla käyminen ja hyvä ruoka, on Tallinna sinulle sopiva kohde. Lentoliput Helsingistä Tallinnaan kannattaa hankkia, kun tarvitset sopivaa taukoa arjesta. Toukokuusta syyskuuhun Tallinnassa järjestetään eniten tapahtumia. Myös terassit ja katukahvilat ovat auki sekä säät ovat lämpimimmillään. Kesän aikana matkustajamäärät kasvavat ja stämä näkyy majoitusten hinnoissa. Mikäli haluat varmistaa halvat lennot Helsingistä Tallinnaan, seuraa momondon sivuilta löytyviä tilastoja lentohintojen kehityksestä. Majoitusten hinnat ja turistimäärät ovat kesää maltillisemmat keväällä ja syksyllä, säiden vielä kuitenkin suosiessa.

Tarvitaanko Tallinnaan passia/viisumia?

Lennoilla Helsingistä Tallinnaan suomalaisilta ei vaadita viisumia. Viro on Euroopan unionin jäsen, mutta myös Schengen-valtio. Tallinnaan lentävillä matkustajilla on kuitenkin aina oltava mukanaan jonkinlainen matkustusasiakirja. Viralliseksi dokumentiksi sopii joko voimassa oleva passi tai kuvallinen henkilökortti, jollaiseksi ajokorttia ei lasketa. Sinun tulisi tarpeen tullen pystyä todistamaan henkilöllisyytesi paitsi lentokentillä, myös määränpäässä. Passi tai henkilökortti kannattaa kaiken varalta skannata ja lähettää omaan sähköpostiin katoamisen varalta. Näin dokumenteista on varakopiot, jos asiakirjat katoavat.


Vinkkejä Tallinnaan

 • Tiesitkö, että Tallinan lentokentän 2. kerroksessa sijaitsee galleria, joka esittelee säännöllisesti eri taiteilijoiden teoksia? Kun lennot Helsingistä Tallinnaan tuovat sinut päämäärääsi, käy tutustumassa galleriaan, joka pystyttää uuden näyttelyn aina muutaman kuukauden välein.
 • Kohtuotsan näköalapaikka on yksi Tallinnan suosituimmista valokuvauspaikoista sieltä avautuvan panoraamamaiseman takia. Näköalapaikka tarjoaa pysäyttävät näkymät vanhaankaupunkiin ja sen torneille samalla kun moderni keskusta muodostaa niille sopivan vastakohdan. Kesäisin paikalla toimii myös ulkoilmakahvila.
 • Kadriorgin puisto sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Tallinnan vanhastakaupungista. Romanttinen puisto on Tallinnan vihreä sydän, jossa tammi- ja kastanjapuut reunustavat viehättäviä lampia ja historiallisia taloja. Kadriorgin puistosta löydät myös valloittavan kesäpalatsin sekä taidemuseo KUMU:n, jossa on esillä Viron taideklassikoita sekä moderneja teoksia.

(Hinnat tarkistettu 10/04/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Tallinna

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Tartto reitin lennot
Lyhyin lentoaika
0t 55m
Halvin hinta
219 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Tallinna:


Lennot muihin kaupunkeihin Tallinna

Eikö Tallinna houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Tallinna

Lennot Eurooppa Viro Tallinna Helsinki lento kohteeseen Tallinna
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka