Varaa lentoja British Airways lentoyhtiöltä

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Tietoa kohteesta British Airways

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön British Airways suosituista reiteistä

Halvin reitti

15 €

Suosituin reitti

LHR - MAD

Lyhin lento

1t 15m

Pisin lento

3t 35m
Halvin British Airways lentämä reitti on Dublin - Lontoo Heathrow’n lentoasema hintaan 15 €
Lento kohteesta Lontoo Heathrow’n lentoasema kohteeseen Madrid-Barajas on tällä hetkellä suosituin British Airways reitti
Nopein British Airways lentoreitti on Dublin (DUB) - Lontoo (LHR) ja sen kesto on 1t 15m
Pisin British Airways lentämä reitti on Marrakech (RAK) - Lontoo (LHR) ja sen kesto on 3t 35m

British Airways arvostelut

6,9
OKPerustuu 7753 vahvistettuun arvosteluihin
7,8Henkilökunta
6,5Ateriat
7,0Mukavuus
7,2Koneeseennousu
6,6Viihde


Suositut British Airways-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin British Airways-lentoyhtiön reitteihin.
Lontoo lento kohteeseen New York
Nopein lentoaika8t 15m
Halvin hinta608 €

Tietoja lentoyhtiöllä British Airways lentämisestä

Mikä on British Airwaysin kanta-asiakasohjelma?

British Airwaysin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Executive Club ja siihen liittyminen on ilmaista. Näin ollen klubiin liittymistä voi suositella kaikille vähänkään lentoja harrastaville. Bonusohjelmassa kerätään bonuspisteitä, joita kutsutaan nimellä Avios. Avios-kertymää kartuttavat British Airways -lennot, muiden oneworld-liittoon kuuluvien lentoyhtiöiden kautta tehdyt lennot sekä monet muut lisäpalvelut, kuten yhteistyökumppaneina toimivien hotellien, autovuokraamojen ja ostospaikkojen käyttäminen. Avios-pisteitä voi käyttää lentolippuihin, matkustusluokan korotuksiin sekä yhteistyökumppanien hotelli- ja autonvuokrauspalveluihin. Avios-peruspisteiden lisäksi klubiin kuuluvat matkustajat keräävät Tier-pisteitä, joita kerryttävät vain British Airways -lennot. Pisteitä tarpeeksi keräämällä saavuttaa kanta-asiakkuudessa korkeampia tasoja ja saa käyttöön entistä kovempia etuja. Uudet jäsenet aloittavat siniseltä tasolta, jossa etuihin kuuluu vain molempien pisteiden kertyminen, Avios -pisteiden käyttömahdollisuus, sekä vain jäsenille tarkoitetut alennukset esimerkiksi tietyistä British Airways -varauksista. Pronssitasolle noustuaan saa oikeuden käyttää nopeampia jonoja koneeseen noustessa ja lähtöselvitystä tehdessä. Hopeatasolla pääsee käsiksi laadukkaisiin business lounge -tiloihin ja ruumaan saa lennoille halutessaan hieman enemmän matkatavaroita. Korkeimmalla kanta-asiakastasolla, kultatasolla, pääsee hienoimpiin lounge-tiloihin samalla kun hyötyy kaikista muistakin eduista. Tämän lisäksi jokaisella tasolla Avios-pisteet kertyvät nopeammin kuin edellisellä.

Kuinka paljon matkatavaraa British Airwaysin lennoille saa ottaa?

Kun varaat British Airways -lentoja, pystyt matkustusluokkavalinnallasi vaikuttamaan selkeästi sallittuihin matkatavaramääriin. Myös lentokohteesi vaikuttaa sallittuun matkatavaramäärään. Näet varauksesi jälkeen selkeät sallitut matkatavaramäärät helposti vahvistuksesta. Käsimatkatavarana matkustamoon saa ottaa oletuksena yhden pienen matkalaukun tai repun, jonka tulee mahtua istumapaikan ylle hyllylle. Tämän lisäksi mukaan saa ottaa edessä olevan istuimen alle mahtuva tietokonelaukku tai vaikka käsilaukku. Ruumaan meneviä matkatavaroita saa useimmissa lippuluokissa ottaa ilman lisäkuluja yhden matkalaukun verran. Arvokkaammissa matkustusluokissa ja korkeammilla kanta-asiakkuuden jäsentasoilla saa ilman lisäkuluja ruumaan ylimääräisiä laukkuja. Erikoisempien tavaroiden, kuten isojen urheiluvälineiden ja soittimien kohdalla kannattaa kuluista tiedustella lentoyhtiön asiakaspalvelusta etukäteen.

Voinko lentää lemmikin kanssa British Airwaysilla?

British Airwaysin lennot sallivat kissojen ja koirien kanssa matkustamisen, mutta yleensä näiden tulee kulkea erikseen ja maksua vastaan ruumassa, jossa eläimille on lämpötilaltaan ja melutasoltaan melko vähän matkustamosta poikkeavat olot. Eläimet voivat matkustaa vain asianmukaisissa ja tarpeeksi isoissa matkustushäkeissä tai -laukuissa. Joillakin lennoilla pienikokoiset kissat tai koirat voivat matkustaa myös matkustamossa omassa matkustuslaukussaan, mutta tämä kannattaa varmistaa aina erikseen. Yleisesti vain virallisen opaskoirakoulutuksen ja asianmukaiset dokumentaatiot omaavat opaskoirat saavat tulla matkustamon puolelle. Näidenkin tulee mahtua matkustajan jalkatilaan, eikä opaskoirille voi varata omaa istumapaikkaa.

Onko lentoyhtiöllä British Airways lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, British Airways lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 276 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta British Airways operoi?

Edinburghin lentoasema, Lontoo Heathrow’n lentoasema ja Glasgow’n kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa British Airways operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön British Airways strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan British Airways lennon tilan?

Tarkista British Airways lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai British Airways lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme British Airways lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita British Airways lentoyhtiölle numeroon +358 9 693 79538 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa britishairways.com.

Mikä on halvin kotimainen British Airways lento?

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Glasgow’n kansainvälinen lentoasema kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema 0 välilaskulla hintaan 54 € on halvin British Airways kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan British Airways lennon, niin kentältä kentältä Glasgow’n kansainvälinen lentoasema kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 25 € on halvin vaihtoehto.

Mikä on halvin kansainvälinen British Airways lento?

Lento kentältä kentältä Lontoo Heathrow’n lentoasema kentälle Dublin on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön British Airways valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 46 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen British Airways lento on:
- kentältä Dublin kentälle Lontoo Heathrow’n lentoasema
- 15 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön British Airways hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä British Airways edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 90x75x43 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x45x25 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x15 cm.


Suositut kohteet, joihin British Airways lentää

Etsi British Airways lentoja näistä suosituista kaupungeista

British Airways lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi British Airways lennon tila
pe 9/22

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.