Lennot Eurooppa Suomi Lappi Kemi Helsinki - Kemi

Lennot Helsinki Kemi

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Kemi: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Kemi lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
Finnair
Finnair
01 jouluk.
HEL
15:50
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:30
KEM
Kemi/Tornio
Finnair
31 jouluk.
KEM
14:40
Kemi/Tornio
2t 35m
1 välilasku
17:15
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
102 EUR
Finnair
Finnair
29 syysk.
HEL
17:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
18:35
KEM
Kemi/Tornio
Finnair
01 lokak.
KEM
15:45
Kemi/Tornio
17t 50m
1 välilasku
09:35
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
132 EUR
Finnair
Finnair
01 jouluk.
HEL
15:50
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 40m
17:30
KEM
Kemi/Tornio
Finnair
31 jouluk.
KEM
14:40
Kemi/Tornio
2t 35m
1 välilasku
17:15
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
102 EUR
Finnair
Finnair
29 syysk.
HEL
17:00
Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 35m
18:35
KEM
Kemi/Tornio
Finnair
01 lokak.
KEM
15:45
Kemi/Tornio
17t 50m
1 välilasku
09:35
+1
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
132 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Kemi

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ
toukokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kemi - Helsinki on toukokuu ja kallein elokuu
HALVIN PÄIVÄ LENTÄÄ
keskiviikko
Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein maanantai
HALVIN AIKA LENTÄÄ
aamulla
Helsinki - Kemi lennot ovat noin 126 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
HALVIN LENTOREITTI
Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Kemi/Tornio ja saat parhaat Helsinki - Kemi lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KEM
Kemi/Tornio
HALVIN AIKA VARATA LENNOT
43 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Kemi on noin 43 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Kemi

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Kemi

Lyhyin lentoaika
1t 35m
Lyhyin lentoaika Helsinki Kemi on 1t 35m.
Suora lento
ma, ti, ke, to, pe ja su
Suoria lentoja Helsinki - Kemi reitille lennetään maanantai, tiistai, keskiviikko, torstai, perjantai ja sunnuntai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Finnair..
Lentokentät Kemi
1 lentokenttä
1 lentokenttä lähellä Kemi: Kemi/Tornio (KEM)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Kemi–Helsinki?

Suorat lennot Kemistä Helsinkiin saat suomalaiselta Finnairilta. Finnair liikennöi suoria lentoja Kemiin kaikkina viikonpäivinä, ja lentoja on päivittäin vähintään kolme. Finnairin tarjontaan kuuluu myös vaihdollisia lentoja Kemistä Helsinkiin, mutta suorat lennot ovat niitä nopeampia ja usein myös edullisempia.

Lähtö: Miten päästä Kemin lentokentälle?

Kemin lentokenttä, eli Kemi-Tornion lentoasema, sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Keskustasta lentokentälle ei ole suoraa bussiyhteyttä, mutta kuuden kilometrin matka lentoasemalle on helppo taittaa taksilla. Mikäli käytät mieluiten julkisia kulkuvälineitä, paras vaihtoehto on ottaa esimerkiksi Kemin linja-autoasemalta bussi, joka pysähtyy Lapintien pysäkillä. Pysäkiltä on kävelymatkaa Kemi-Tornion lentokentälle noin yksi kilometri. Pysäkillä pysähtyvät monet Matkahuollon pitkän matkan bussit. Linja-autolla matka keskustasta lentokentän tuntumaan kestää noin 10–20 minuuttia. Aikatauluista saa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Helsingissä?

Lennot Kemistä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki-Vantaan lentokentälle, Vantaan kaupungin puolelle. Helsingin keskustaan lentoasemalta on matkaa noin 18 kilometriä, mutta matka taittuu helposti bussilla tai junalla. Lähijunalla Helsinkiin suuntaavien ei tarvitse poistua edes lentokentän sisätiloista, sillä juna-asemalle on käynti terminaalien 1 ja 2 väliseltä käytävältä. Helsingin päärautatieasemalle kulkevat lentokentältä lähijunat I ja P. Liput juniin voi ostaa junalaiturilla olevista lippuautomaateista. Junan sisällä ei ole lipunmyyntiä. Mikäli otat keskustaan mieluummin linja-auton, löydät bussipysäkit heti lentokentän edustalta. Nopeimman bussiyhteyden keskustaan tarjoaa Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka kulkee keskustaan alkaen puolessa tunnissa. HSL:n julkisen liikenteen seutubussit ovat hieman hitaampia.

Kuinka kauan Kemi–Helsinki lento kestää?

Lennot Kemistä Helsinkiin ovat nopeita ja käteviä, sillä lentoaika on suorilla lennoilla vain noin yksi tunti ja 30 minuuttia.

Milloin on paras aika matkustaa Helsinkiin?

Helsinki on mielenkiintoinen matkakohde vuoden ympäri. Kesäisin Helsingin seudun puistot ovat parhaimmillaan ja perheitä kutsuvat esimerkiksi Linnanmäki, Korkeasaari ja Suomenlinna. Talven kylminä ja sateisina päivinä kaupungissa riittää kierrettäväksi museoita ja muita kulttuurikohteita. Lentohintojen puolesta kesälomakuukaudet kesäkuusta elokuuhun ovat kalleinta matkustusaikaa. Lentoliput Kemistä Helsinkiin ovat keskimääräistä kalliimpia myös joulukuisin, sillä Helsinki on suosittu joululomakohde. Halvinta Kemistä Helsinkiin on matkustaa yleensä tammikuussa, keväällä ‒ esimerkiksi huhtikuussa ‒ tai syksyllä. Sekä keväisin että syksyisin Helsingissä voi viettää tunnelmallisen kaupunkiloman pienellä budjetilla. Lentojen lisäksi myös majoituspaikat ovat vilkkaimpien lomasesonkien ulkopuolella selvästi keskimääräistä edullisempia.

Tarvitaanko lennolle Kemistä Helsinkiin passia?

Kemistä Helsinkiin voi lentää ilman passia. Finnair hyväksyy Suomen kansalaisilta kotimaan lennoilleen matkustusasiakirjaksi passin ohella myös virallisen henkilökortin, kuvallisen Kela-kortin ja ajokortin.


Vinkkejä Helsinkiin

  • Suuntaatko Helsinkiin työmatkalle? Kaupungin keskustassa on avoin ja ilmainen wifi-verkko, ja myös useimmissa hotelleissa ja ravintoloissa on asiakkaille maksuton wifi-yhteys. Monet hotellit järjestävät asiakkaidensa käyttöön tarvittaessa myös työ- ja kokoustiloja. Kiireisimmät työasiat hoituvat helposti vaikkapa kahvilan pöydästä, ja Helsingin keskustasta löytyy myös lukuisia coworking-tiloja.
  • Jos haluat matkustaa koiran kanssa Kemistä Helsinkiin, se onnistuu Finnairin lennoilla helposti. Jos lemmikkieläin ja kuljetuslaukku painavat alle kahdeksan kiloa, voi koiran kuljettaa matkustamossa. Koirapaikka on kuitenkin varattava ajoissa, sillä lennoilla on lemmikeille rajattu määrä paikkoja. Helsinkiin saapuessasi voit ottaa koirasi mukaan esimerkiksi lähijunaan ilmaiseksi. Valitse vaunu, jossa ei ole koirakieltoa.
  • Helsinki tarjoaa pienellä budjetilla matkustaville monia täysin ilmaisia vierailukohteita. Vieraile esimerkiksi Suomenlinnassa, Helsingin kaupunginmuseossa, Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, Helsingin talvipuutarhassa tai Helsingin tuntumassa sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa. Muista myös, että monet museot ovat alle 18-vuotiaille aina ilmaisia.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Kemi

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Kuusamo
Lyhyin lentoaika
1t 40m
Halvin hinta
134 EUR
Helsinki - Oulu
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
65 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Kemi:

*Lentojen hinnat kohteeseen Kemi perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.
Lennot Eurooppa Suomi Lappi Kemi Helsinki - Kemi