Halvat lennot Helsinki Kajaani alk. 288 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 8/10
la 15/10

Helsinki-Kajaani lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Kajaani

Lyhyin lentoaika

1t 25m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Kajaani

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Kajaani on 1t 25m.
Helsinki - Kajaani ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Kajaani lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Kajaani: Kajaani (KAJ)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Kajaani

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Kajaani?

tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Kajaani on tammikuu ja kallein maaliskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Kajaani?

lauantai. Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Kajaani?

aamulla. Helsinki - Kajaani lennot ovat noin 18 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Kajaani?

DAT. DAT on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Kajaani reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Kajaani reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani ja saat parhaat Helsinki - Kajaani lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Kajaani lento?

58 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Kajaani on noin 58 päivää ennen lähtöä

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Kajaani

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Kajaani momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
DATHintaalk. 90 €Ilmainen peruutusArvostelut
8,9
Etsi DAT lentoja

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani reitillä joustavia muutoskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki-Vantaan lentoasema - Kajaani reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Yksi lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet muutos- jamaksuistaan on DAT. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten DAT, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Kajaani etäisyys lentäen?

    Helsinki-Vantaan lentoasema ja Kajaani etäisyys toisistaan on 474,1 km.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Kajaani?

Suorat lennot Helsingistä Kajaaniin liikennöi suomalainen Finnair. Lentoyhteydet kaupunkien välillä ovat hyvät, sillä suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Kajaaniin operoidaan päivittäin. Kajaanin lentoja lennetään yleensä päivittäin vähintään kaksi, ja vilkkaimpina lentopäivinä lentoja operoidaan neljä. Osan Finnairin kotimaan lennoista liikennöi toinen suomalainen lentoyhtiö, Norra. Palvelutarjonta on kuitenkin operoijasta liikkumatta kaikilla Finnairin ja Norran Suomen lennoilla sama.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Vantaan kaupungin puolella sijaitsevalle lentoasemalle pääsee kuitenkin keskustan alueelle vaivattomasti busseilla, junilla tai taksilla. Bussivaihtoehtoja lentokentälle suuntaavilla on monia. Selkein vaihtoehto on Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka kulkee lentoasemalle vain parin välipysäkin kautta. Bussi starttaa rautatieaseman tuntumasta, ja matka-aika lentokentälle on noin puoli tuntia. Puolessa tunnissa lentomatkailijat kuljettaa lentokentälle myös lähijuna, ja Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivät vilkkain yhteyksin junat I ja P. Eri puolilta keskustaa, esimerkiksi rautatieasemalta ja Hakaniemestä, pääsee lentokentälle myös HSL:n seutuliikenteen busseilla.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Kajaanissa?

Lennot Helsingistä Kajaaniin saapuvat Kajaanin lentoasemalle, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Kajaanin keskustasta. Lentokentältä pääsee Kajaanin keskustaan helposti Kattilinjojen Airbus-lentokenttäbussilla. Linja-auto starttaa lentoasemalta yleensä noin 10 minuuttia Finnairin lennon laskeutumisen jälkeen. Kajaanissa Airbusin pysäkkejä ovat Kauppatori ja Scandic Kajanus, ja Kajaanista bussi jatkaa Vuokattiin ja Sotkamoon. Juhlapyhien aikaan lentokenttäbussin tavallisiin aikatauluihin voi tulla muutoksia.

Kuinka kauan Helsinki–Kajaani lento kestää?

Lentoaika Helsingistä Kajaaniin on suorilla lennoilla noin yksi tunti ja 40 minuuttia. Lentäminen on siis helppo tapa matkustaa pääkaupunkiseudulta Kainuuseen.

Milloin on paras aika matkustaa Kajaaniin?

Kajaania ympäröivä kaunis luonto houkuttelee matkailijoita kaupunkiin vuoden ympäri. Suosituimpia lentoliput Helsingistä Kajaaniin ovat kesälomakuukausina, kesäkuusta elokuuhun, jolloin esimerkiksi Rokuan kansallispuiston patikkapoluista, alueen kalastusmahdollisuuksista ja golfkentistä voi nauttia parhaalla mahdollisella tavalla. Lentojen hinnat ovatkin kesällä yleensä hieman keskimääräistä korkeammalla. Halvat lennot Helsingistä Kajaaniin voi löytää lähes mille tahansa kuukaudelle kesälomasesongin ulkopuolella, eli säästöbudjetilla reissaavalle matkailijalle Kajaani on hyvä kohde niin keväällä, syksyllä kuin talvella. Esimerkiksi syksyisin Kajaanin metsissä voi nauttia sienestyksestä ja marjastuksesta. Talvella alueella voi puolestaan rentoutua hyvien talviurheilumahdollisuuksien parissa.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Kajaaniin passia?

Kajaanin lennoille ei välttämättä tarvitse ottaa mukaan passia. Finnairin kotimaan lennoilla matkustusasiakirjaksi käy nimittäin passin ohella myös virallinen henkilökortti, ajokortti tai kuvallinen Kela-kortti.


  • Kajaanissa voi viettää joko kaupunki- tai maalaisloman, sillä majapaikkoja löytyy sekä keskustasta että luonnon helmasta. Jos haluat luonnon äärelle, hyviä vaihtoehtoja tarjoavat erilaiset mökkimajoitukset. Testaa myös historiallista kartanohotelli Karolineburgia, joka sijaitsee vehreiden maalaismaisemien keskellä.
  • Kajaanissa vuokra-auto on kätevä kulkuväline etenkin luonnon ystäville, sillä kaupunkia ympäröivillä maaseutualueilla välimatkat voivat olla pitkiä. Vuokra-auton voit vuokrata lentokentältä tai kaupungin keskustasta. Jos et halua hypätä auton rattiin, tutustu Kajaanin seudun joukkoliikenteen bussien aikatauluihin ja reitteihin, joihin löydät linkin kaupungin kotisivuilta.
  • Mikäli suuntaat Kajaaniin talvilomalle, muista vierailla noin puolen tunnin automatkan päässä sijaitsevassa Vuokatissa. Hiihtokeskuksen rinteissä viihtyy koko perhe. Kajaanin ja Vuokatin välillä kulkee päivittäin ilmainen Vuokatti Bussi -linja-autokuljetus, jolla pääset keskustasta laskettelurinteiden äärelle nopeasti ja kätevästi. Aktiivisen päivän jälkeen on mukava pulahtaa rentoutumaan läheisen Katinkulta-kylpylän uima-altaisiin.

Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Kajaani -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta103 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta152 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta153 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta92 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta108 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta154 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta87 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta159 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Nopein lentoaika0t 55m
Halvin hinta135 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta157 €
Turku - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika7t 20m
Halvin hinta363 €
Turku - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika18t 55m
Halvin hinta195 €

Vastaavia ​​Helsinki - Kajaani lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Kajaani vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen reitille Helsinki - Kajaani on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kajaani nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille Helsinki - Kajaani, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Kajaani lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Kajaani on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.