Halvat lennot Kuopio Turku

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Kuopio-Turku lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kuopio-Turku

Suora lento

Ei yhtään
Kuopio - Turku reitille ei ole suoria lentoja. Kuopio - Turku ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin Kuopio-Turku etäisyys lentäen?

  Turku on 393,5 km päässä kohteesta Kuopio.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Turku lentokenttä hinnat?

  lentoa Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Turku lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Turku lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Kuopio lentokenttä lento kohteeseen Turku lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Turku lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Turku lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Turku lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Kuopiossa ja Turussa

Sekä Kuopiossa että Turussa on ainoastaan yksi lentokenttä, joten sinun ei tarvitse lentomatkoja tilatessasi puntaroida eri lentokenttien välillä. Kuopion lentoasemalla on yksi kahvila-ravintola. Kannattaa kuitenkin huomioida, että sillä on varsin rajoitetut aukioloajat. Se on avoinna ainoastaan arkisin ja lounasaikaan. Ravintola sijaitsee terminaalin toisessa kerroksessa. Lentokentältä ei löydy myymälää tai kioskia, josta tehdä viime hetken ostoksia, joten muista varmistaa, että sinulla on kaikki lentokentällä ja lennolla tarvitsemasi mukana. Turun lentokenttä on matkustajamäärillä mitattuna Suomen neljänneksi suurin lentoasema. Sieltä löytyy ravintola sekä kaksi kahvilaa, joista toinen on anniskeluoikeuksilla varustettu sekä myymälä. Myymälästä voi ostaa erilaisia matkamuistoja, kuten suosittuja Muumituotteita sekä esimerkiksi makeisia ja juomia. Myymälä sijaitsee lentokentällä Turku Cafen yhteydessä. Jos haluat käyttää lentokenttäpalveluja, kannattaa kuitenkin tarkistaa aukioloajat erikseen, samoin kuin se, ovatko ne toistaiseksi suljettuina vai avoinna asiakkaille. Turun lentoasemalta on varsin hyvät joukkoliikenneyhteydet Turun keskustaan, ja sieltä löytyy myös autovuokraamoita.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Kuopiossa ja Turussa?

Kuopion lentokenttä sijaitsee Siilinjärven Rissalassa. Kuopion keskustasta pääsee kulkemaan lentokentälle Kuopion seudun joukkoliikenteen linja-autolinjalla 40. Lähtöpysäkki Kuopion keskustassa on Maljalahdenkadulla. Ajantasaiset aikataulut löytyvät Kuopion seudun joukkoliikenteen kotisivuilta. Lisäksi voit tietenkin matkata keskustaan kentälle myös taksilla, jolloin sinun ei tarvitse miettiä linja-autoaikatauluja. Jos matkustat kentälle omalla autollasi, on siellä tarjolla pysäköintitilaa. Turun lentokentältä Turun keskustaan liikennöi Turun kaupungin joukkoliikenteen eli Fölin linja auto 1. Busseja lähtee kentältä keskustaan noin 20 minuutin välein. Lisätietoa löydät Fölin kotisivuilta. Koska Turun lentokentältä on varsin lyhyt matka Turun keskustaan, ei taksikaan tule kalliiksi. Turun lentokentällä on myös useiden eri autovuokraamoiden toimipisteitä, ja autonvuokraus onkin suosittu ratkaisu Turussa ja sen lähiseuduilla liikkumiseen. Auton vuokraamista kannattaakin harkita erityisesti silloin, jos haluat päästä matkallasi tutustumaan myös Turun alueeseen laajemminkin. Vuokra-auton saa alleen totta kai myös Turun kaupungissa sijaitsevista toimipisteistä, jos haluat vuokrata auton vasta myöhemmin matkallasi.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Turun lentoasemalta?

Lennot Kuopiosta Turkuun laskeutuvat Turun lentoasemalle, joka sijaitsee aivan Turun keskustan kupeessa. Turku on suosittu matkakohde, sillä onhan siellä runsaasti niin erilaista nähtävää kuin koettavaakin. Suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuvat muun muassa Turun linna, Turun tuomiokirkko, Ruisrockista tunnettu Ruissalo sekä Luostarinmäen ulkoilmamuseo. Turun lisäksi Turun lentokentältä voi suunnata lähikaupunkeihin Raisioon sekä Muumimaailmastaan tunnettuun Naantaliin. Koko perheen matkakohde Muumimaailma onkin yksi koko Suomen suosituimmista nähtävyyksistä. Turun lentokentältä pääsee linja-autolla suoraan Turkuun linjalla 1. Lähikaupunkeihin ei kuitenkaan pääsee suoraan lentokentältä bussilla. Turun, Raision ja Naantalin seutua palvelee kuitenkin Föli-joukkoliikenne, joten pääset Turun keskustasta sekä Raisioon että Naantaliin varsin kätevästi linja-autoilla. Naantaliin liikennöivät linjat 6 ja 7, Raisioon linjat 6, 7 ja 300. Jos haluat matkata nopeasti ja joukkoliikenteen aikatauluista riippumattomasti, kannattaa valita joko taksi tai vuokra-auto. Vuokra-auton saa jo Turun lentokentältä, ja se tuo runsaasti itsenäisyyttä liikkumiseen suuntasit sitten Turkuun, sen lähikaupunkeihin tai vaikkapa Turun viehättävälle saaristolaisalueelle.


Vaihtoehtoiset lennot Kuopio-Turku -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Kittilä reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta135 €
Helsinki - Oulu reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta104 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta104 €
Helsinki - Ivalo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 35m
Halvin hinta140 €
Helsinki - Kuusamo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta141 €
Kajaani - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta136 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 15m
Halvin hinta110 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Nopein lentoaika1t 05m
Halvin hinta104 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta106 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Nopein lentoaika1t 20m
Halvin hinta128 €
Helsinki - Kemi reitin lennot
Nopein lentoaika1t 40m
Halvin hinta150 €

 • Kuinka saan tilattua hintavahteja Kuopio - Turku reitin lennoille?

  Hintavahtien avulla saat sähköpostiisi tiedon, kun Kuopio - Turku lentoreitin hinnat laskevat. Aktivoi hintavahti valitsemalla etsimäsi lennon matkapäivät ja etsi tarjouksia. Kun selaat tarjouksia, näet Hintavahti-widgetin. Napsauta sitä kytkeäksesi ilmoitukset päälle.

 • Miten voin säästää rahaa lennoista Kuopio-Turku reitille momondon avulla?

  Käyttämällä työkalujamme, kuten hintakalenteria, löydät halvimman päivän meno-paluulennollesi. Hintojen ennustusalgoritmimme käyttää tekoälyä ennustaakseen sen kannattaako varaus tehdä heti vai kannattaako sen kanssa odottaa hetki mahdollisten hinnanalennusten vuoksi. Explore näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogikirjoituksista saat esimerkkejä siihen, miten säästää rahaa seuraavaa varasta tehdessäsi. Kun olet valmis lentohakujen kanssa, voit vaihdella eri hintavahtien välillä seurataksesi haluamasi lennon ja varauksen hintoja ja tehdäksesi varauksen juuri oikeaan aikaan.

 • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

  momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Vastaavia ​​Kuopio - Turku lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Kuopio - Turku vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kuopio - Turku lentotarjous?

Autamme löytämään parhaiten tarpeitasi vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan Kuopio - Turku lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Kuopio - Turku joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Löydät lentoja reitille Kuopio - Turku joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kuopio - Turku?

Kun kaikki mahdolliset Kuopio - Turku lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Kuopio - Turku lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Turku, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin Kuopio - Turku lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Turku

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.