Halvat lennot Helsinki - Joensuu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 27/9
ma 4/10

Helsinki-Joensuu lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Joensuu
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Joensuu reitille ei ole suoria lentoja. Helsinki - Joensuu ei ole suosittuja lentoreittejä.
Lentokentät kohteessa Joensuu1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Joensuu: Joensuu (JOE)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Joensuu

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Joensuu?

elokuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Joensuu on elokuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Joensuu?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Joensuu?

aamulla

Helsinki - Joensuu lennot ovat noin 16 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Joensuu?

Finnair

Finnair on kaikkein suosituin lentoyhtiö, joka operoi Helsinki - Joensuu reitillä

Milloin on halvinta varata Helsinki - Joensuu lento?

60 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Joensuu on noin 60 päivää ennen lähtöä


Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Joensuu

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Joensuu momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Finnair
Hintaalk. 72 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,9

Koneeseennousu

7,6

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

6,6

Viihde

7,2

Ateriat

Arvostelut

liian kylmä

1 / 1

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Joensuu etäisyys lentäen?

    Joensuu on 373,5 km päässä kohteesta Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Joensuu?

Suorat lennot Helsingistä Joensuuhun tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoliikenne kaupunkien välillä on tiheää, sillä suoria lentoja operoidaan Pohjois-Karjalasta pääkaupunkiseudulle tavallisesti noin 2–9 päivässä. Osalle Finnairin kotimaan lennoista operoijana saattaa olla Finnairin itsensä sijaan Norra (Nordic Regional Airlines). Palvelutaso ja -tarjonta on kuitenkin sama kaikilla lennoilla, operoipa lentoreitin Joensuuhun kumpi lentoyhtiö tahansa.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsingin keskustasta on vilkkaat joukkoliikenneyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Vantaan kaupungin puolella sijaitsevalle lentokentälle pääsee kätevästi esimerkiksi Finnair City Bus -lentokenttäbussilla, HSL:n seutuliikenteen busseilla tai lähijunalla. Mahdolliset liikenneruuhkat on helppo välttää siirtymällä lentoasemalle junalla. I- ja P-lähijunat kulkevat Helsinki-Vantaalle Helsingin päärautatieasemalta vilkkain yhteyksin. Rautatieaseman tuntumasta lentokentälle lähtee myös Finnairin lentokenttäbussi, joka liikennöi lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Niin junilla kuin lentokenttäbussillakin matka-aika kentälle on noin puoli tuntia. HSL:n julkisen liikenteen busseja kulkee keskustasta lentokentälle useita. Esimerkiksi rautatieasemalta lentokentän suuntaan starttaavat linjat 415 ja 615.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Joensuussa?

Lennot Helsingistä Joensuuhun laskeutuvat Joensuun lentoasemalle. Lentokenttä sijaitsee Liperin kunnan puolella, ja Joensuun keskustaan etäisyys lentoasemalta on noin 11 kilometriä. Pääset kentältä ydinkeskustaan kätevästi ja edullisesti Savo-Karjalan Linjan lentokenttäbusseilla. Lentokenttäbussit starttaavat lentoasemalta aina hieman sen jälkeen, kun Finnairin lennot ovat laskeutuneet kentälle. Joensuun kaupunkialueella bussilla on useita pysäkkejä. Jos haluat jäädä pois ydinkeskustassa, valitse Koskikadun pysäkki. Bussilipun hinta on noin viisi euroa, ja matka maksetaan käteisellä.

Kuinka kauan Helsinki–Joensuu lento kestää?

Lentäminen on nopea tapa matkustaa pääkaupunkiseudulta Itä-Suomeen, sillä suorat lennot Helsingistä Joensuuhun kestävät noin tunnin.

Milloin on paras aika matkustaa Joensuuhun?

Joensuu on eläväinen kesäkaupunki, sillä kaupunki tunnetaan parhaiten suurista kesätapahtumistaan, kuten Ilosaarirock-festivaalista. Myös Pielisjoen ranta-alueista ja kaupungin lukuisista uimarannoista voi nauttia parhaiten kesäkuukausina. Toisaalta Joensuu vetää puoleensa myös talvilomamatkailijoita. Kaupungin talvet ovat yleensä runsaslumisia, joten Joensuun seudulla on tarjolla monenlaisia talviurheiluaktiviteetteja. Lentoliput Helsingistä Joensuuhun ovatkin yleensä hieman keskimääräistä kalliimpia paitsi kesälomakuukausina, myös joululomien aikaan ja vuodenvaihteessa. Koska lentoyhteydet Helsingistä Pohjois-Karjalaan ovat vilkkaat, on monille vuodenajoille tarjolla hyvin edullisia lentoja. Halvalla Joensuuhun voi yleensä lentää esimerkiksi helmi-maaliskuussa tai elo- ja marraskuun välissä. Luontomatkailijoille syksy on hyvää matkustusaikaa, sillä tuolloin lennot ovat edullisia ja luontopolut ruskan värittämiä.

Tarvitaanko lennolle Helsingistä Joensuuhun passia?

Lennot Helsingistä Joensuuhun ovat kotimaan lentoja, joten voit halutessasi jättää passin kotiin. Finnairin Suomen sisäisillä lennoilla matkustusasiakirjana voi käyttää myös virallista henkilökorttia, ajokorttia tai kuvallista Kela-korttia.


  • Heinäkuinen Ilosaarirock-festivaali on Joensuun kesän suurin tapahtuma. Festivaaliviikonloppuna kaupungin hotellit ja muut majapaikat ovat usein ääriään myöten täynnä. Jos siis suuntaat Joensuuhun festivaalivieraaksi tai matkasi ajoittuu muusta syystä kyseiseen viikonloppuun, muista varata majoituksesi hyvissä ajoin.
  • Joensuun kaupungin lisäksi muista vierailla myös läheisen Lieksan kunnan puolella sijaitsevan Kolin kuuluisissa kansallismaisemissa. Noin 70 kilometrin päässä Joensuusta sijaitseva Kolin alue kutsuu patikoimaan tai rentoutumaan kylpylälomalle, ja talvisin alueelle vetää matkailijoita Kolin hiihtokeskus. Alueella voi myös yöpyä laadukkaasti.
  • Mikäli et yleensä kanna mukanasi käteistä, Joensuun seudun joukkoliikenteen eli Jojon busseissa matkat voi maksaa myös kätevällä mobiililipulla. Mobiililippu ostetaan JoJon matkapuhelinsovelluksella. Tavallinen kertalippu on maksettava bussissa aina käteisellä.

(Hinnat tarkistettu 13.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Joensuu -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta70 €
Oulu - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta70 €
Helsinki - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 20m
Halvin hinta74 €
Helsinki - Kuopio reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Kuopio - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta80 €
Rovaniemi - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 15m
Halvin hinta93 €
Helsinki - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta100 €
Helsinki - Vaasa reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta101 €
Kokkola-Pietarsaari - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 10m
Halvin hinta101 €
Helsinki - Maarianhamina reitin lennot
Lyhyin lentoaika0t 55m
Halvin hinta111 €
Helsinki - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 30m
Halvin hinta113 €