Lennot Eurooppa Saksa Düsseldorf Helsinki lento kohteeseen Düsseldorf

Halvat lennot Helsinki - Düsseldorf

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Düsseldorf (DUS)
ma 10.5.
ma 17.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Düsseldorf

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Düsseldorf

Paras löydetty hinta121 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Düsseldorf viimeisten 72 tunnin aikana on 121 €
Lyhyin lentoaika2h 30mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Düsseldorf on 2h 30m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Düsseldorf ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl.
Lentokentät kohteessa Düsseldorf2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Düsseldorf: Duesseldorf Intl (DUS), Düsseldorf Weeze (NRN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Düsseldorf

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Düsseldorf?

kesäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Düsseldorf on kesäkuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Düsseldorf?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Düsseldorf?

keskipäivällä
Helsinki - Düsseldorf lennot ovat noin 23 % kalliimpia iltapäivällä kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Düsseldorf?

Air France
Air France, easyJet ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Düsseldorf reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Düsseldorf reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl ja saat parhaat Helsinki - Düsseldorf lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DUS
Duesseldorf Intl

Milloin on halvinta varata Helsinki - Düsseldorf lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Düsseldorf on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Düsseldorf: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Düsseldorf lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
12. heinäkuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
06:10Duesseldorf Intl
16. heinäkuuta
14:45Duesseldorf Intl
2t 25m
17:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. heinäkuuta
12:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
15:00Duesseldorf Intl
16. heinäkuuta
02:20Duesseldorf Intl
6t 00m
1 välilasku
08:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. toukokuuta
08:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 55m
1 välilasku
15:40Duesseldorf Intl
27. toukokuuta
09:00Duesseldorf Intl
9t 35m
2 välilaskua
18:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Düsseldorf

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Düsseldorf, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
Finnair
25. heinäkuuta
03:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 30m
06:10Duesseldorf Intl
airBaltic
2. toukokuuta
09:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 50m
1 välilasku
14:40Duesseldorf Intl
Useita lentoyhtiöitä
25. heinäkuuta
16:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 50m
1 välilasku
04:45Duesseldorf Intl

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Düsseldorf

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Düsseldorf momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
Lufthansa
Hintaalk. 101 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
easyJet
Hintaalk. 103 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,2
KLM
Hintaalk. 118 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Czech Airlines
Hintaalk. 120 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
9,3
Air France
Hintaalk. 121 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,0
airBaltic
Hintaalk. 121 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
SAS
Hintaalk. 132 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Finnair
Hintaalk. 170 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Duesseldorf Intl reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, Lufthansa ja SAS. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Düsseldorf?

Helsingistä Saksan Düsseldorfiin on vilkkaat lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Düsseldorfiin tarjoaa suomalaislentoyhtiö Finnair, joka operoi Düsseldorfiin yleensä kaikkina viikonpäivinä ja parhaimmillaan noin kolme lentoa päivässä. Helsinki–Düsseldorf-lennot voit hankkia edullisesti myös vaihtokentän kautta. Saksalaiskaupunkiin on tarjolla monia erilaisia välilaskullisia lentoreittejä. Niitä operoivat muun muassa saksalainen Lufthansa, skandinaavinen SAS ja hollantilainen KLM. Lentoja lentävät siis valtaosin perinteiset, tunnetut eurooppalaiset lentoyhtiöt. Vertaile lentoja ja valitse laajasta lentotarjonnasta se lento, joka parhaiten sopii budjettiisi ja matka-aikatauluusi.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Düsseldorfiin lähtevät lennot nousevat matkaan Helsingin tuntumassa sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Keskustasta kentälle on matkaa noin 18 km, ja matkan voit taittaa esimerkiksi junalla, bussilla tai taksilla. Helsingin juna-asemalta lentoasemalle kulkevat vilkkain yhteyksin HSL:n operoimat seutuliikenteen junat I ja P. Niiden matka-aika kentälle on noin 30 min. Jos et lähde matkaan Helsingin keskustasta, voit nousta lentokenttäjunan kyytiin myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Helsingin rautatieasemalta lentokentälle kulkee myös kätevä lentokenttäbussi, Finnair City Bus. Sen matka-aika Helsinki-Vantaalle on alkaen noin 30 min. Lisäksi lentokentälle liikennöivät HSL:n julkisen liikenteen bussit, muun muassa linjat 615, 415 ja 617. HSL:n junilla ja busseilla matkalipun hinta lentoasemalle on noin 4,20–5,50 EUR. Finnair City Bus -lentokenttäbussin matkalippu maksaa puolestaan noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Düsseldorfissa?

Lennot Helsingistä Düsseldorfiin laskeutuvat Düsseldorfin kansainväliselle lentokentälle (Flughafen Düsseldorf). Lentokentältä on matkaa kaupungin keskustaan noin kahdeksan kilometriä, ja matka taittuu kätevästi junalla. Lentoaseman ja keskustan väliä liikennöi S-Bahn-junan linja 11, jonka matka-aika keskustaan on noin 13 minuuttia. Matkalipun hinta on noin 2,90 EUR. Toinen vaihtoehto on napata lentoasemalta SkyTrain-juna, joka kulkee keskustasta Düsseldorf Flughafen -päärautatieasemalle. Lentoaseman ja keskustan välillä operoivat myös bussit sekä taksit. Jos suunnitelmissasi on tutkia Düsseldorfin lähialueita ja Saksaa laajemmin, voit vuokrata heti lentoasemalta auton. Vilkkaimpien lomasesonkien aikaan autovaraus on hyvä tehdä etukäteen.

Kuinka kauan Helsinki–Düsseldorf-lento kestää?

Kätevät suorat lennot Helsingistä Düsseldorfiin kestävät alkaen noin 2 h 30 min. Mikäli valitset lennot saksalaiskaupunkiin yhden vaihtokentän kautta, lentoaika on vähintään noin 3 h 40 min. Yleensä välilaskulliset Düsseldorfin lennot ovat kuitenkin selvästi tätä pidempiä. Tavallinen lentoaika Helsingistä Düsseldorfiin vaihdollisilla lennoilla on noin neljästä kuuteen tuntia.

Milloin on paras aika matkustaa Düsseldorfiin?

Kulttuurin, historian ja hyvien ostosmahdollisuuksien täyttämä Düsseldorf on mielenkiintoinen lomakohde ympäri vuoden. Kuten useimpien Keski-Euroopan kohteiden, myös Düsseldorfin vilkkain matkailusesonki keskittyy kesä-elokuuhun. Esimerkiksi heinä-elokuussa kaupungin keskilämpötila on 18–19 °C, joten sää suosii kaupunkikohteisiin tutustumista. Keväällä ja syksyllä saksalaiskaupungin säät ovat hieman epävakaisemmat, mutta kesäkautta edullisemmat lentoliput Helsingistä Düsseldorfiin kannattaa hyödyntää. Budjettimatkailijoille paras aika matkustaa saksalaiseen suurkaupunkiin on alkuvuodesta, noin tammi-helmikuussa, tai loppuvuodesta, marraskuun paikkeilla. Näinä kuukusina halvat lennot Helsingistä Düsseldorfiin ovat parhaiten saatavilla. Düsseldorf on lentohintojensa puolesta myös melko edullinen joulukohde.

Tarvitaanko Düsseldorfiin passia/viisumia?

Düsseldorf sijaitsee Schengenin ja Euroopan unionin alueella, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passi ei myöskään ole välttämättä tarpeen Düsseldorfissa, sillä voit matkustaa kaupunkiin pelkän virallisen henkilökortin kera. Passi tai henkilökortti on aina pidettävä mukana Düsseldorfin matkoilla.


Vinkkejä Düsseldorfiin

 • Vaikka Düsseldorf on suuri kaupunki, on sitä helppo tutkia pyöräillen. Pyörävuokraamoita on ympäri kaupunkia, ja Nextbike-kaupunkipyörän voit vuokrata kätevästi älypuhelinsovelluksen avulla. Pyörien käyttö maksaa vain noin 1 EUR 30 min ajalta, ja enimmäishinta vuorokaudelta on noin 9 EUR.
 • Pakkaa Düsseldorfiin mukaan hyvät kävelykengät. Kaupungin sydän on vanha kaupunki, Altstadt, jonka alueella sijaitsevat monet kaupungin mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä. Kapeilla kaduilla ja sokkeloisilla kujilla on kätevintä liikkua jalkaisin. Vieraile esimerkiksi kaupungin kauniilla raatihuoneella (Rathaus) tai Museum Kunstpalast -museossa.
 • Düsseldorf on nykyaikainen metropoli, mutta älä luota korttimaksuvaihtoehtoon kaikkialla. Pidä mieluummin myös käteistä mukana. Pienissä baareissa ja kioskeissa maksu ei välttämättä onnistu kortilla. Pankkiautomaatteja kaupungin keskustassa on runsain mitoin.

(Hinnat tarkistettu 27/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Düsseldorf

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
67 €
Helsinki - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 25m
Halvin hinta
143 €
Helsinki - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 30m
Halvin hinta
156 €
Helsinki - Dresden reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 40m
Halvin hinta
171 €
Tampere - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 45m
Halvin hinta
190 €
Turku - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 35m
Halvin hinta
194 €
Oulu - Berliini reitin lennot
Lyhyin lentoaika
3t 35m
Halvin hinta
195 €
Tampere - Frankfurt reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
226 €
Helsinki - Dortmund reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 40m
Halvin hinta
282 €
Tampere - Bremen reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 20m
Halvin hinta
319 €
Helsinki - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 20m
Halvin hinta
321 €
Kajaani - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 25m
Halvin hinta
352 €
Tampere - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 15m
Halvin hinta
353 €
Vaasa - Köln reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 45m
Halvin hinta
402 €
Oulu - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
32t 10m
Halvin hinta
596 €
Kajaani - Düsseldorf reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 05m
Halvin hinta
778 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Düsseldorf:

Lennot Eurooppa Saksa Düsseldorf Helsinki lento kohteeseen Düsseldorf
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka