Autonvuokraukset kohteessa Keflavik, Suðurnes

Haussa halpa vuokra-auto Keflavik, Suðurnes? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Keflavik, Islanti
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Keflavik, Islanti
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Keflavik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Keflavik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Keflavik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Keflavik löytyvät yleensä PROCAR kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaPROCAR , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Keflavik on 46 €/pvä.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Keflavik?

momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Keflavik on Hyundai Tucson ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Dacia Duster. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Tucson tarjouksia kaupungissa Keflavik keskimääräiseen hintaan 70 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 39 € per päivä. Mallin Dacia Duster vuokraaminen kaupungissa Keflavik maksaa yleensä keskimäärin 65 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 32 € per päivä.

Parhaat tarjoukset Keflavik, Suðurnes autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Keflavik, Suðurnes
Edullinen26 €/pvä
Pienikokoinen37 €/pvä
Maasturi30 €/pvä
Suuri maasturi105 €/pvä
Mini27 €/pvä
Keskikokoinen maasturi36 €/pvä
Pienikokoinen farmari36 €/pvä
Pienikokoinen maasturi38 €/pvä
Standard-maasturi45 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Keflavik autonvuokrauksesta

Matka Islannin lounaisosassa sijaitsevaan Keflavikin historialliseen kaupunkiin olisi melkein epätäydellinen, jos et pysähtyisi kaupungin mielenkiintoisiin museoihin. Paikat, kuten Viking World Museum, The Icelandic Museum of Rock 'n' Roll ja Reykjanesin taidemuseo, antavat tälle pikkukaupungille identiteetin, joten niissä kannattaa ehdottomasti vierailla. Näihin ja moniin muihin paikkoihin pääsee helposti Keflavikin autonvuokrauksella, joten on suositeltavaa, että ainakin harkitset auton hankkimista, kun suunnittelet matkaasi. Keflavikissa on yli 5 autonvuokrauspaikkaa, joten vuokra-auton löytämisen ei pitäisi olla mahdoton tehtävä. Jos pysäköinti on ainoa asia, joka estää sinua hankkimasta autoa, meillä on sinulle hyviä uutisia. Kaupungissa on suuri määrä pysäköintialueita ja parkkihalleja, joten sinun ei pitäisi olla vaikea löytää paikkaa vuokra-autoillesi Keflavikissa.

Kannattaako auto vuokrata Keflavikissa?

Vain pieni osa Keflavikista on käveltävissä, joten olisi sinun parhaaksesi hankkia autonvuokraus Keflavikissa. Vuokra-autoilla eri paikat helposti saavutettavissa ja ne tuovat mukanaan tietynlaista mukavuutta ja joustavuutta, jota et vain saa julkisilla kulkuneuvoilla. Vuokra-auto auttaa sinua liikkumaan Adalgatan ja Hringbrautin moottoriteillä, jotka ovat joitakin Keflavikin eri osia yhdistäviä pääteitä. Voit jopa matkustaa naapurikaupunkeihin, kuten Reykjavikiin, joka on vain alle tunnin ajomatkan päässä Keflavikista tietä 41 pitkin. Liikenne ei ole Keflavikissa suuri huolenaihe, eikä ole paikkoja, joihin et realistisesti pääse autolla, mikä vain puoltaa Keflavikin autonvuokrauksen hankkimista. Lisäksi voit saada minkälaisen auton haluat aina sähköautovuokrauksesta pakettiautovuokraukseen ja economy-autovuokraukseen.

Mitä erilaisia liikennelakeja minun pitäisi on hyvä mielessä, kun ajan Keflavikissa?

Keflavikissa ajaminen voi olla ainutlaatuinen kokemus erityisesti kuljettajille, jotka eivät ole tottuneet Keflavikin arvaamattomiin sääolosuhteisiin. Tästä huolimatta on tärkeää pitää mielessä joitakin erilaisia liikennelakeja, jotka koskevat tätä kaupunkia, jotta voit liikkua turvallisesti hankalilla teillä halvalla autonvuokrauksella Keflavikissa. Yksi asia, joka kannattaa erityisesti ottaa huomioon, on nopeusrajoitukset. Niitä noudatetaan tiukasti. Eri teillä eri alueilla on määrätty nopeusrajoitus, ja kaikkialla on nopeuskameroita, joten et pääse pakoon ylinopeutta Keflavikin teillä. Voit aina varmistaa Islannin liikenneministeriöstä viimeisimmät muutokset liikennelakeihin.

Millaisen ajokortin tarvitset auton vuokraamiseen Keflavikissa?

Sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja ajokortin voimassaoloaika pitää ylittää 12 kuukautta, jotta voit vuokrata auton Keflavikissa. Kaikki Euroopan talousalueella, Yhdysvalloissa ja Kanadassa myönnetyt ajokortit riittänevät vuokra-auton hankkimiseen, kunhan ne ovat voimassa koko vuokra-ajan. Jos et ole kotoisin näiltä alueilta, pelkkä ajokortti riittää vain, jos siinä on kuvallinen henkilöllisyystodistus, ajokortin numero ja se on painettu latinalaisin kirjaimin. Muussa tapauksessa tarvitaan kansainvälinen ajokortti.


Autonvuokraustarjoukset Keflavik, Suðurnes

Löydä kohteesta Keflavik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

21 € - 109 €

Kaikki autotyypit

21 € - 123 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Keflavik, Islannin on 48 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Keflavik, Islannin on helmikuuta. Hinta on 58 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 21 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 33 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Keflavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Keflavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Keflavik Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Keflavik, Islannin on 63 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Keflavik, Islannin on lokakuuta. Hinta on 29 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 46 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Keflavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Keflavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Keflavik, Islannin on 56 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Keflavik, Islannin on toukokuuta. Hinta on 39 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 24 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Keflavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Keflavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Keflavik, Islannin on 57 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Keflavik, Islannin on maaliskuuta. Hinta on 42 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Keflavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Keflavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Keflavik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Toyota Yaris
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

26 €/pvä

8 loka - 15 loka
Toyota Yaris
Fiat Panda
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

27 €/pvä

10 loka - 17 loka
Fiat Panda
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

36 €/pvä

8 loka - 15 loka
Ford Fiesta

Keflavik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Keflavik, Suðurnes

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,4

Nouto/palautus

8,5

Value

7,6

Ice Rental Cars

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Ace

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

7,0

Value

10,0

Ice Rental 4x4

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

ADDCAR RENTAL

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

5,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

4,0

Value

5,0

City Car Rental

3 sijaintia

Fara Car Rental

2 sijaintia

FlexWays

2 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Keflavik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Keflavik

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Keflavik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Keflavik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Keflavik, Islanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Keflavik vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Keflavik, kuten Firefly, Alamo ja Avis tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Keflavik marraskuu ajaksi?

Sinun kannattaisi vuokrata maasturi sen perusteella, että millainen sää kohteessa Keflavik on marraskuu aikana. Kohteessa Keflavik sataa tyypillisesti 120 mm cm ja keskilämpötilat ovat 0 °C kuukauden marraskuu aikana. Vaikka sää voi vaihdella vuodesta toiseen, maastoauton vuokraus on paras vaihtoehto, koska se voi liikkua lumella ja jäällä AWD-ominaisuuksien ansiosta. Maasturi vuokraaminen kaupungissa Keflavik maksaa keskimäärin 91 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Keflavik, Islanti?

Kun ajat Keflavik kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Keflavik kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 90 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW X1 vuokra-autoja kaupungissa Keflavik?

Millainen sää on kohteessa Keflavik, Islanti kuukauden lokakuu aikana?

Yleensä sää kaupungissa Keflavik kuukauden lokakuu aikana on 5 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 120 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

Onko sää kaupungissa Keflavik samanlainen kuin muualla Suðurnes alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Keflavik road triplle alueelle Suðurnes tai sitä ympäröiville alueille kuukauden lokakuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 5 °C ja sademäärän vastaavasti 120 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Keflavik hinnat?

autoa Keflavik hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Keflavik?

lokakuuta 2023 alkaen 62 toimijaa on valittavissa autoa Keflavik osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Keflavik?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Keflavik. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Keflavik?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Keflavik, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Keflavik

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Keflavik

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Keflavik

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Keflavik

Tutustu alueen Islannin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Islannin

Aloita matkan suunnittelu - Keflavik


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Keflavik?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Keflavik käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Keflavik?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Keflavik suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Keflavik, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Keflavik, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Keflavik momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Keflavik, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Keflavik autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Keflavik vuokra-autoille.

Voinko etsiä Keflavik vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Keflavik autonvuokrauksille.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Keflavik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.