Uusimmat tarjoukset
Oivalluksia
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík

Haussa halpa vuokra-auto Reykjavik, Suur-Reykjavík? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ke 26/6
ke 3/7

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Parhaat tarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík
Edullinen43 €/pvä
Pienikokoinen55 €/pvä
Suuri maasturi150 €/pvä
Mini33 €/pvä
Keskikokoinen maasturi51 €/pvä
Pienikokoinen farmari53 €/pvä
Standard-maasturi60 €/pvä
Pienikokoinen maasturi63 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Reykjavik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Reykjavik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Reykjavik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Reykjavik löytyvät yleensä Right Cars kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaRight Cars, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 33 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik on 42 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Reykjavik?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Reykjavik 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Reykjavik?

Keskimääräiseen hintaan 84 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 36 €/pvä), Volkswagen Golf vuokra-autot kaupungissa Reykjavik on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Dacia Duster vuokraaminen kaupungissa Reykjavik keskimääräiseen hintaan 57 €/pvä (49 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Autonvuokraustarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík

Löydä kohteesta Reykjavik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

32 € - 89 €

Kaikki autotyypit

48 € - 95 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 48 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Reykjavik, Islannin on marraskuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 32 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 72 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Reykjavik, Islannin on huhtikuuta. Hinta on 48 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 7 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 104 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Reykjavik, Islannin on toukokuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 36 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 60 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Reykjavik, Islannin on huhtikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 34 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 11 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 111 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Reykjavik, Islannin on heinäkuuta. Hinta on 3 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 115 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 39 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

luksus auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 54 €. Halvin aika vuokrata luksus auto kohteessa Reykjavik, Islannin on toukokuuta. Hinta on 6 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. luksus autovuokraus on tyypillisesti 21 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Chevrolet Spark
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa

33 €/pvä

29 kesä - 7 heinä
Chevrolet Spark
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

43 €/pvä

24 kesä - 28 kesä
Ford Fiesta
Ford Focus Wagon
tai vastaava Pienikokoinen farmari
Maks. 4 matkustajaa

53 €/pvä

29 kesä - 7 heinä
Ford Focus Wagon

Reykjavik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Reykjavik, Suur-Reykjavík

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,5

Value

9,6

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

6,7

Value

7,9

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

6,7

Dollar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,6

Nouto/palautus

7,4

Value

7,1

GREEN MOTION

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Value

7,7

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Ice Rental 4x4

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

3,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Reykjavik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Reykjavik

Suosituin vuokraamo

Sixt

Suositut autotyypit

Intermediate, SUV, Economy

Halvin vuokra-auto

44 €

Suosituin malli

Class Intermediate Crossover
Suosituin Reykjavik autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Sixt. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat Fair Car ja Ice Rental 4x4.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Reykjavik viimeisten 72 tunnin aikana: Intermediate, SUV, Economy.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Reykjavik on 44 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 55 €/pvä.
Kohteen Reykjavik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Class Intermediate Crossover. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Volkswagen Golf.

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Reykjavik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Reykjavik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Reykjavik, Islanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Reykjavik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Reykjavik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Reykjavik heinäkuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Reykjavik kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Reykjavik sataa keskimäärin 60 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Reykjavik maksaa keskimäärin 57 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Reykjavik, Islanti?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Reykjavik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Reykjavik ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Reykjavik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Reykjavik, Islanti kuukauden kesäkuu aikana?

Kuukauden kesäkuu aikana kaupungin Reykjavik sademäärä on 40 mm ja keskilämpötila 8 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Reykjavik parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Reykjavik samanlainen kuin muualla Suur-Reykjavík alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Reykjavik road triplle alueelle Suur-Reykjavík tai sitä ympäröiville alueille kuukauden kesäkuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 8 °C ja sademäärän vastaavasti 40 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Reykjavik hinnat?

autoa Reykjavik hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Reykjavik?

81 toimijaa on valittavissa autoa Reykjavik kesäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Reykjavik?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Reykjavik. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Reykjavik?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Reykjavik, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Reykjavik?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Reykjavik momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Reykjavik?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Reykjavik suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Reykjavik, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Reykjavik autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Reykjavik momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Reykjavik momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Reykjavik autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Reykjavik.

Voinko etsiä Reykjavik vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Reykjavik.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Reykjavik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ke 26/6
Keskipäivä
ke 3/7
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Reykjavik

Suositut vuokra-autotyypit Reykjavikissa