Autonvuokraukset kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík

Haussa halpa vuokra-auto Reykjavik, Suur-Reykjavík? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Reykjavik, Islanti
15. kesäkuu — 22. kesäkuu
Sama palautus
Reykjavik, Islanti
to 15/6
Keskipäivä
to 22/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Reykjavik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Reykjavik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Reykjavik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Reykjavik löytyvät yleensä PROCAR kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaPROCAR , voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 22 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik on 47 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Reykjavik?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Reykjavik 6 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Reykjavik?

Keskimääräiseen hintaan 89 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 72 €/pvä), Suzuki Vitara/Escudo vuokra-autot kaupungissa Reykjavik on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Suzuki Jimny vuokraaminen kaupungissa Reykjavik keskimääräiseen hintaan 36 €/pvä (34 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta useita suosittujen vuokra-autojen tarjouksia kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík
Nissan Qashqai
tai vastaava Keskikokoinen maasturi
Maks. 5 matkustajaa

59 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Nissan Qashqai
Vauxhall Mokka
tai vastaava Pienikokoinen maasturi
Maks. 4 matkustajaa

59 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Vauxhall Mokka
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

61 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Fiesta
Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Fiesta
Ford Focus
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

74 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Focus
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

74 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Toyota Corolla
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

75 €/pvä

20 kesä - 2 heinä
Opel Astra
Citroen C4 Picasso
tai vastaava Keskikokoinen
Maks. 5 matkustajaa

82 €/pvä

20 kesä - 2 heinä
Citroen C4 Picasso
Ford Mondeo Estate
tai vastaava Keskikokoinen farmari
Maks. 5 matkustajaa

91 €/pvä

20 kesä - 2 heinä
Ford Mondeo Estate

Tärkeää tietoa Reykjavik autonvuokrauksesta

Auton vuokraus Reykjavikissa onnistuu 20 vuotta täyttäneiltä. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta saatetaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Huomioi, että sinulla tulee olla aina vuokra-autolla ajaessasi mukana ajokortin lisäksi myös vuokra-auto- ja vakuutusasiakirjat.

Auton vuokraus Reykjavikissa on kätevin tapa tutustua kaupunkiin. Yksityisautoilu on pääasiallinen liikkumismuoto Islannissa, sillä siellä ei ole esimerkiksi rautateitä. Reykjavikissa ei tarvitse kärsiä suurkaupunkien ruuhkista ja suurista automääristä, eivätkä liikennesäännöt poikkea suuresti suomalaisista. Kaikkien autossa matkustavien tulee käyttää turvavöitä ja alle 6-vuotiaiden lasten tulee matkustaa lastenistuimessa. Jos autossa on turvatyyny, alle 12-vuotiaat eivät saa olla ajon aikana etuistuimella. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina vuorokaudenaikoina. Matkapuhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -laitteella. Ota ehdottomasti aurinkolasit mukaan reissullesi. Subarktinen aurinko paistaa hyvin matalalla ja voi häikäistä autoilijoita merkittävästi. Pysäköinti Reykjavikissa on usein maksullista ja pysäköintiaika on tavallisesti enimmillään kaksi tuntia. Maksut suoritetaan parkkimittareihin. Reykjavikista löytyy myös muutama parkkihalli. Huoltoasemat ovat Reykjavikin seudulla avoinna pääsääntöisesti 7.30‒20.00. Osa huoltamoista on auki kello 23:en asti. Kaupungin ulkopuolella huoltoasemien aukioloajat vaihtelevat. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 90 km/h.

Auton vuokraus Reykjavikissa on hyvä tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Reykjavikin suurin nähtävyys on totta kai Islannin upea luonto. Kannattaa tutustua myös esimerkiksi Árbæjarsafn-ulkoilmamuseoon sekä viikinkiaikaiseen kaivauspaikkaan, Reykjavik 871:een. Suosittu nähtävyys on myös esimerkiksi Islannin suurin kirkko Hallgrímskirkja. Reykjavikissa liikkuminen onnistuu myös linja-autolla, mutta Reykjavikin lähiseutuihin tutustuminen vaatii käytännössä auton vuokraamisen. Maahan tutustuminen on helppoa, sillä Islannin ympäri kiertää noin 1 400 kilometriä pitkä Hringvegurin kehätie, joka yhdistää kaikki maan asutut alueet toisiinsa. Tiellä on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan, mutta kaupunkien kohdalla ajokaistoja voi olla useampia. Islannissa ei ole käytössä tiemaksuja, mutta Hvaljordin tunnelin käytöstä peritään maksu. Monet pienemmistä silloista on suunniteltu sellaisiksi, että niissä voi ajaa vain yksi auto kerrallaan. Tällöin ensimmäisellä sillalle saapuneella on etuajo-oikeus. Vuokra-autolla liikuttaessa tulee ottaa huomioon maan luonto. Luonnon suojelemiseksi ajoratojen ja viitoitettujen teiden ulkopuolella ajaminen on ehdottomasti kielletty. Tätä sääntöä kannattaa noudattaa jo siitäkin syystä, että kiellon rikkojia rangaistaan ankarasti. Jos haluaa poistua kehätieltä ja tutustua Islannin maaseutuun, kannattaa huomioida maan tieverkoston erityispiirteet. Maanteitä on Islannissa yhteensä noin 13 000 kilometriä ja niistä vain reilut 5 000 kilometriä on päällystettyjä. Erityisesti maan sisäosissa pienet, päällystämättömät tiet voivat olla niin mutaisia, että ajaminen on käytännössä mahdotonta. Monilla autovuokraamoilla onkin käytössä rajoitteita sille, millä teillä vuokra-autoilla saa ajaa. Lumen vuoksi pikkuteillä ei voi välttämättä ajaa lainkaan lokakuun ja toukokuun välisenä aikana. Tiet aurataan vain kerran tai kahdesti viikossa. Keväisin osa teistä voi olla suljettu kelirikon vuoksi. Jotkin teistä voivat olla suljettuja jopa heinäkuuhun asti. Teillä voi olla myös railoja ja ojia. Kuljettajan tulee tarkistaa ajo-olosuhteet ja veden syvyys ennen railon ylittämistä. Turvallisinta ylittäminen on saattueessa. Jos haluat suunnata pienemmille teille, nelivetoinen vuokra-auto on ehdottomasti järkevin valinta. Osalla ylänköjen teistä neliveto on jopa vaadittu. Maaseudulla matkustaessasi huomioi, että tiellä voi liikkua myös laiduneläimiä, kuten lampaita. Niitä tulee varoa tarkasti. Mahdollisen onnettomuuden sattuessa ajoneuvon kuljettajaa pidetään aina syyllisenä. Teillä liikkuu usein myös ratsastajia, joten noudata varovaisuutta myös näiden suhteen. Noudata muutenkin erityistä tarkkuutta ja valppautta Islannissa ajaessasi, sillä tiet voivat olla hyvin kapeita ja suojaamattomia vieressä olevilta kuiluilta. Sääolosuhteet voivat muuttua nopeastikin. Älä ylitä nopeusrajoituksia, ne ovat autoilijan turvaksi.


Autonvuokraustarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík

Löydä kohteesta Reykjavik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

27 € - 109 €

Kaikki autotyypit

45 € - 167 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 55 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 52 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 27 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik Pieni vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 82 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 55 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 7 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik Keskikoko vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 94 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 76 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 6 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 79 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 12 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

Pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 120 €. Halvin aika vuokrata Pakettiauto kohteessa Reykjavik, Islannin on lokakuuta. Hinta on 2 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 124 € per päivä. Pakettiautovuokraus on tyypillisesti 27 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Luksus vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 109 €. Halvin aika vuokrata Luksus kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 31 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 76 € per päivä. Luksusvuokraus on tyypillisesti 19 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Ford Fiesta
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

61 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Ford Fiesta
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

65 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Opel Corsa
Toyota Corolla
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

74 €/pvä

15 kesä - 22 kesä
Toyota Corolla

Reykjavik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Reykjavik, Suur-Reykjavík

Europcar

4 sijaintia

Ice Rental 4x4

4 sijaintia

Dollar

3 sijaintia

Alamo

2 sijaintia

Avis

2 sijaintia

Budget

2 sijaintia

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia

Geysir Car Rental

2 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Reykjavik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Reykjavik

Suosituin vuokraamo

Ice Rental 4x4

Suositut autotyypit

Economy, SUV, Mini

Halvin vuokra-auto

48 €

Suosituin malli

Suzuki Vitara/Escudo
Suosituin Reykjavik autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Ice Rental 4x4. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat PROCAR ja Fair Car.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Reykjavik viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, SUV, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Reykjavik on 48 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 73 €/pvä.
Kohteen Reykjavik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Vitara/Escudo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Suzuki Jimny.

Vuokraa auto läheltä kohteen Reykjavik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Reykjavik

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Reykjavik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Reykjavik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Reykjavik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Reykjavik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Reykjavik kuukauden heinäkuu aikana. Kohteessa Reykjavik sataa keskimäärin 60 mm cm ja lämpötila on noin 10 °C heinäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Reykjavik maksaa keskimäärin 84 €/päivä.


Autonvuokraukset suosituilla lentokentillä lähellä kaupunkia Reykjavik

Vuokraa auto millä tahansa näistä suosituista lentokentistä lähellä kohdetta Reykjavik

Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Reykjavik

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Reykjavik

Autonvuokraus Reykjavik naapurustoissa

Tarvitsetko vuokra-auton tietyllä Reykjavik alueella? Rajaa hakua alla olevien vaihtoehtojen avulla

Tutustu alueen Islannin muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Islannin

Aloita matkan suunnittelu - Reykjavik


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Reykjavik momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Reykjavik suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.