Autonvuokraus Reykjavik, Islanti - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Reykjavik, Islanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Reykjavik, Islanti
11. maaliskuu — 18. maaliskuu
Sama palautus
Reykjavik, Islanti
to 11/3
Keskipäivä
to 18/3
Keskipäivä

Milloin on edullisinta vuokrata auto kohteessa Reykjavik?

Kaikki

16 € - 81 €

Economy

17 € - 55 €

Halvin aika vuokrata auto kohteessa Reykjavik, Islanti on tammikuuta. Hinta on 49 % alhaisempi kuin vuoden muina kuukausina, vain 17 € per päivä. Kallein kuukausi on taas vastaavasti heinäkuuta. Jos etsit tiettyä autotyyppiä, harkitse taloudellisen auton vuokraamista tammikuuta. Autonvuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella monien tekijöiden vuoksi, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja miten paljon etukäteen varaat auton.


Autovuokraamo Reykjavik: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Reykjavik, Islanti
Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.3

Pisteet perustuvat 146 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 30 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.8

Pisteet perustuvat 46 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 9.9

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Erinomainen 8.8

Pisteet perustuvat 2 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 7.7

Pisteet perustuvat 24 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.1

Pisteet perustuvat 13 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 5 arvosteluihin


Tietoja matkastasi kohteeseen Reykjavik

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Reykjavikissa?

Auton vuokraus Reykjavikissa onnistuu 20 vuotta täyttäneiltä. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta saatetaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Huomioi, että sinulla tulee olla aina vuokra-autolla ajaessasi mukana ajokortin lisäksi myös vuokra-auto- ja vakuutusasiakirjat.

Tärkeää tietoa Reykjavikin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Reykjavikissa on kätevin tapa tutustua kaupunkiin. Yksityisautoilu on pääasiallinen liikkumismuoto Islannissa, sillä siellä ei ole esimerkiksi rautateitä. Reykjavikissa ei tarvitse kärsiä suurkaupunkien ruuhkista ja suurista automääristä, eivätkä liikennesäännöt poikkea suuresti suomalaisista. Kaikkien autossa matkustavien tulee käyttää turvavöitä ja alle 6-vuotiaiden lasten tulee matkustaa lastenistuimessa. Jos autossa on turvatyyny, alle 12-vuotiaat eivät saa olla ajon aikana etuistuimella. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina vuorokaudenaikoina. Matkapuhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -laitteella. Ota ehdottomasti aurinkolasit mukaan reissullesi. Subarktinen aurinko paistaa hyvin matalalla ja voi häikäistä autoilijoita merkittävästi. Pysäköinti Reykjavikissa on usein maksullista ja pysäköintiaika on tavallisesti enimmillään kaksi tuntia. Maksut suoritetaan parkkimittareihin. Reykjavikista löytyy myös muutama parkkihalli. Huoltoasemat ovat Reykjavikin seudulla avoinna pääsääntöisesti 7.30‒20.00. Osa huoltamoista on auki kello 23:en asti. Kaupungin ulkopuolella huoltoasemien aukioloajat vaihtelevat. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 90 km/h.

Nähtävyyksiä Reykjavikissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Reykjavikissa on hyvä tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Reykjavikin suurin nähtävyys on totta kai Islannin upea luonto. Kannattaa tutustua myös esimerkiksi Árbæjarsafn-ulkoilmamuseoon sekä viikinkiaikaiseen kaivauspaikkaan, Reykjavik 871:een. Suosittu nähtävyys on myös esimerkiksi Islannin suurin kirkko Hallgrímskirkja. Reykjavikissa liikkuminen onnistuu myös linja-autolla, mutta Reykjavikin lähiseutuihin tutustuminen vaatii käytännössä auton vuokraamisen. Maahan tutustuminen on helppoa, sillä Islannin ympäri kiertää noin 1 400 kilometriä pitkä Hringvegurin kehätie, joka yhdistää kaikki maan asutut alueet toisiinsa. Tiellä on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan, mutta kaupunkien kohdalla ajokaistoja voi olla useampia. Islannissa ei ole käytössä tiemaksuja, mutta Hvaljordin tunnelin käytöstä peritään maksu. Monet pienemmistä silloista on suunniteltu sellaisiksi, että niissä voi ajaa vain yksi auto kerrallaan. Tällöin ensimmäisellä sillalle saapuneella on etuajo-oikeus. Vuokra-autolla liikuttaessa tulee ottaa huomioon maan luonto. Luonnon suojelemiseksi ajoratojen ja viitoitettujen teiden ulkopuolella ajaminen on ehdottomasti kielletty. Tätä sääntöä kannattaa noudattaa jo siitäkin syystä, että kiellon rikkojia rangaistaan ankarasti. Jos haluaa poistua kehätieltä ja tutustua Islannin maaseutuun, kannattaa huomioida maan tieverkoston erityispiirteet. Maanteitä on Islannissa yhteensä noin 13 000 kilometriä ja niistä vain reilut 5 000 kilometriä on päällystettyjä. Erityisesti maan sisäosissa pienet, päällystämättömät tiet voivat olla niin mutaisia, että ajaminen on käytännössä mahdotonta. Monilla autovuokraamoilla onkin käytössä rajoitteita sille, millä teillä vuokra-autoilla saa ajaa. Lumen vuoksi pikkuteillä ei voi välttämättä ajaa lainkaan lokakuun ja toukokuun välisenä aikana. Tiet aurataan vain kerran tai kahdesti viikossa. Keväisin osa teistä voi olla suljettu kelirikon vuoksi. Jotkin teistä voivat olla suljettuja jopa heinäkuuhun asti. Teillä voi olla myös railoja ja ojia. Kuljettajan tulee tarkistaa ajo-olosuhteet ja veden syvyys ennen railon ylittämistä. Turvallisinta ylittäminen on saattueessa. Jos haluat suunnata pienemmille teille, nelivetoinen vuokra-auto on ehdottomasti järkevin valinta. Osalla ylänköjen teistä neliveto on jopa vaadittu. Maaseudulla matkustaessasi huomioi, että tiellä voi liikkua myös laiduneläimiä, kuten lampaita. Niitä tulee varoa tarkasti. Mahdollisen onnettomuuden sattuessa ajoneuvon kuljettajaa pidetään aina syyllisenä. Teillä liikkuu usein myös ratsastajia, joten noudata varovaisuutta myös näiden suhteen. Noudata muutenkin erityistä tarkkuutta ja valppautta Islannissa ajaessasi, sillä tiet voivat olla hyvin kapeita ja suojaamattomia vieressä olevilta kuiluilta. Sääolosuhteet voivat muuttua nopeastikin. Älä ylitä nopeusrajoituksia, ne ovat autoilijan turvaksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen on kätevä vaihtoehto Reykjavikissa liikkumiseen, mutta älä unohda vakuutusasioita. Tarkista ne jo hyvissä ajoin etukäteen käyttämältäsi autovuokraamolta. Laajenna tarvittaessa vakuutussuojaa ja huomioi, että vakuutusasiakirjat pitää olla aina mukana vuokra-autolla ajettaessa.

Voiko Reykjavikissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on kätevää, sillä suomalainen ajokortti on käypä asiakirja myös Reykjavikissa.

Mistä auton nouto ja palautus Reykjavikissa onnistuu?

Vuokraa auto jo lentokentältä, niin varmistat kätevän liikkumisen matkasi alusta asti. Vuokra-auton voi noutaa myös muista kaupungin toimipisteistä. Lisämaksusta auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut. Huomioi, että vuokra-autolla ei saa poistua Islannista.


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Reykjavik, Islanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Reykjavik Keflavik Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Reykjavik

Tähän mennessä ajankohtana maaliskuu on momondossa ollut 202 vuokra-autohakua kohteessa Reykjavik.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Reykjavik noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Reykjavik sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Alamo, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Reykjavik, Islanti?

Ajankohtana huhtikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Reykjavik ovat 38 € ja 49 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 20 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 49 € ympärillä.

Missä Reykjavik autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

Voit olettaa löytäväsi parhaat tarjoukset Sixt vuokraamolta, kun vierailet kaupungissa Reykjavik. Keskimääräisillä 41 €/päivä hinnoilla, jotka ovat saatavilla heidän 2 toimipisteessä, Sixt on loistava yritys, miltä vuokrata auto.

Peritäänkö Reykjavik, Islanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Reykjavik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Reykjavik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Reykjavik huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Reykjavik kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Reykjavik sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Reykjavik maksaa keskimäärin 61 €/päivä.

Kuinka monta Global Rent A Car autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Reykjavik?

Yrityksellä Global Rent A Car on eniten vuokraamoja kaupungissa Reykjavik, Islanti, josta löytyy yhteensä 3 toimipaikkaa. momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 43 €/päivä tarjouksia Global Rent A Car vuokra-autoille kaupungissa Reykjavik, Islanti.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Reykjavik, Islanti?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Reykjavik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Reykjavik ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Reykjavik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Reykjavik, Islanti kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Reykjavik sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 0 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Reykjavik parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen maaliskuu sään perusteella?

Kuukausien, kuten maaliskuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Reykjavik. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

Onko sää kaupungissa Reykjavik samanlainen kuin muualla Suur-Reykjavík alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Reykjavik road triplle alueelle Suur-Reykjavík tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 0 °C ja sademäärän vastaavasti 70 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Islanti


Autonvuokraukset kaupungin Reykjavik lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Reykjavik

Lentolippu varattuna kohteeseen Reykjavik? Aloita matkan suunnittelu!