Oivalluksia
Uusimmat tarjoukset
Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík

Haussa halpa vuokra-auto Reykjavik, Suur-Reykjavík? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Reykjavik, Islanti
26. maaliskuu — 2. huhtikuu
Reykjavik, Islanti
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Reykjavik

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Reykjavik

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Reykjavik?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Reykjavik löytyvät yleensä City Car kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaCity Car, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 20 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik on 33 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Reykjavik?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Reykjavik 5 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Reykjavik?

Keskimääräiseen hintaan 72 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 71 €/pvä), Suzuki Vitara vuokra-autot kaupungissa Reykjavik on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Skoda Octavia Combi vuokraaminen kaupungissa Reykjavik keskimääräiseen hintaan 116 €/pvä (116 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

Parhaat tarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík autonvuokrauksille

Löydä alapuolelta hyviä tarjouksia useista suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Reykjavik, Suur-Reykjavík
Edullinen29 €/pvä
Pienikokoinen41 €/pvä
Keskikokoinen46 €/pvä
Suuri maasturi122 €/pvä
Keskikokoinen maasturi36 €/pvä
Pienikokoinen maasturi48 €/pvä
Luksusmaasturi66 €/pvä
Standard-maasturi73 €/pvä
Parhaat hinnat, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet viimeisten 48 tunnin aikana.

Tärkeää tietoa Reykjavik autonvuokrauksesta

Minkä ikäisenä voin vuokrata auton Reykjavikissa?

Auton vuokraus Reykjavikissa onnistuu 20 vuotta täyttäneiltä. Ajokortin tulee tosin olla ollut voimassa vähintään vuoden. Alle 25-vuotiailta saatetaan veloittaa nuoren kuljettajan lisämaksu. Huomioi, että sinulla tulee olla aina vuokra-autolla ajaessasi mukana ajokortin lisäksi myös vuokra-auto- ja vakuutusasiakirjat.

Tärkeää tietoa Reykjavikin liikenteestä ja liikennesäännöistä

Auton vuokraus Reykjavikissa on kätevin tapa tutustua kaupunkiin. Yksityisautoilu on pääasiallinen liikkumismuoto Islannissa, sillä siellä ei ole esimerkiksi rautateitä. Reykjavikissa ei tarvitse kärsiä suurkaupunkien ruuhkista ja suurista automääristä, eivätkä liikennesäännöt poikkea suuresti suomalaisista. Kaikkien autossa matkustavien tulee käyttää turvavöitä ja alle 6-vuotiaiden lasten tulee matkustaa lastenistuimessa. Jos autossa on turvatyyny, alle 12-vuotiaat eivät saa olla ajon aikana etuistuimella. Ajovaloja tulee käyttää kaikkina vuorokaudenaikoina. Matkapuhelinta saa käyttää ajaessa vain hands free -laitteella. Ota ehdottomasti aurinkolasit mukaan reissullesi. Subarktinen aurinko paistaa hyvin matalalla ja voi häikäistä autoilijoita merkittävästi. Pysäköinti Reykjavikissa on usein maksullista ja pysäköintiaika on tavallisesti enimmillään kaksi tuntia. Maksut suoritetaan parkkimittareihin. Reykjavikista löytyy myös muutama parkkihalli. Huoltoasemat ovat Reykjavikin seudulla avoinna pääsääntöisesti 7.30‒20.00. Osa huoltamoista on auki kello 23:en asti. Kaupungin ulkopuolella huoltoasemien aukioloajat vaihtelevat. Nopeusrajoitukset ovat kaupunkialueella 50 km/h, moottoriliikenneteillä 80 km/h ja moottoriteillä 90 km/h.

Nähtävyyksiä Reykjavikissa ja sen lähellä

Auton vuokraus Reykjavikissa on hyvä tapa tutustua kaupungin nähtävyyksiin. Reykjavikin suurin nähtävyys on totta kai Islannin upea luonto. Kannattaa tutustua myös esimerkiksi Árbæjarsafn-ulkoilmamuseoon sekä viikinkiaikaiseen kaivauspaikkaan, Reykjavik 871:een. Suosittu nähtävyys on myös esimerkiksi Islannin suurin kirkko Hallgrímskirkja. Reykjavikissa liikkuminen onnistuu myös linja-autolla, mutta Reykjavikin lähiseutuihin tutustuminen vaatii käytännössä auton vuokraamisen. Maahan tutustuminen on helppoa, sillä Islannin ympäri kiertää noin 1 400 kilometriä pitkä Hringvegurin kehätie, joka yhdistää kaikki maan asutut alueet toisiinsa. Tiellä on yksi ajokaista kumpaankin suuntaan, mutta kaupunkien kohdalla ajokaistoja voi olla useampia. Islannissa ei ole käytössä tiemaksuja, mutta Hvaljordin tunnelin käytöstä peritään maksu. Monet pienemmistä silloista on suunniteltu sellaisiksi, että niissä voi ajaa vain yksi auto kerrallaan. Tällöin ensimmäisellä sillalle saapuneella on etuajo-oikeus. Vuokra-autolla liikuttaessa tulee ottaa huomioon maan luonto. Luonnon suojelemiseksi ajoratojen ja viitoitettujen teiden ulkopuolella ajaminen on ehdottomasti kielletty. Tätä sääntöä kannattaa noudattaa jo siitäkin syystä, että kiellon rikkojia rangaistaan ankarasti. Jos haluaa poistua kehätieltä ja tutustua Islannin maaseutuun, kannattaa huomioida maan tieverkoston erityispiirteet. Maanteitä on Islannissa yhteensä noin 13 000 kilometriä ja niistä vain reilut 5 000 kilometriä on päällystettyjä. Erityisesti maan sisäosissa pienet, päällystämättömät tiet voivat olla niin mutaisia, että ajaminen on käytännössä mahdotonta. Monilla autovuokraamoilla onkin käytössä rajoitteita sille, millä teillä vuokra-autoilla saa ajaa. Lumen vuoksi pikkuteillä ei voi välttämättä ajaa lainkaan lokakuun ja toukokuun välisenä aikana. Tiet aurataan vain kerran tai kahdesti viikossa. Keväisin osa teistä voi olla suljettu kelirikon vuoksi. Jotkin teistä voivat olla suljettuja jopa heinäkuuhun asti. Teillä voi olla myös railoja ja ojia. Kuljettajan tulee tarkistaa ajo-olosuhteet ja veden syvyys ennen railon ylittämistä. Turvallisinta ylittäminen on saattueessa. Jos haluat suunnata pienemmille teille, nelivetoinen vuokra-auto on ehdottomasti järkevin valinta. Osalla ylänköjen teistä neliveto on jopa vaadittu. Maaseudulla matkustaessasi huomioi, että tiellä voi liikkua myös laiduneläimiä, kuten lampaita. Niitä tulee varoa tarkasti. Mahdollisen onnettomuuden sattuessa ajoneuvon kuljettajaa pidetään aina syyllisenä. Teillä liikkuu usein myös ratsastajia, joten noudata varovaisuutta myös näiden suhteen. Noudata muutenkin erityistä tarkkuutta ja valppautta Islannissa ajaessasi, sillä tiet voivat olla hyvin kapeita ja suojaamattomia vieressä olevilta kuiluilta. Sääolosuhteet voivat muuttua nopeastikin. Älä ylitä nopeusrajoituksia, ne ovat autoilijan turvaksi.

Mikä vakuutus sopii minulle?

Auton vuokraaminen on kätevä vaihtoehto Reykjavikissa liikkumiseen, mutta älä unohda vakuutusasioita. Tarkista ne jo hyvissä ajoin etukäteen käyttämältäsi autovuokraamolta. Laajenna tarvittaessa vakuutussuojaa ja huomioi, että vakuutusasiakirjat pitää olla aina mukana vuokra-autolla ajettaessa.

Voiko Reykjavikissa ajaa suomalaisella ajokortilla?

Auton vuokraus on kätevää, sillä suomalainen ajokortti on käypä asiakirja myös Reykjavikissa.

Mistä auton nouto ja palautus Reykjavikissa onnistuu?

Vuokraa auto jo lentokentältä, niin varmistat kätevän liikkumisen matkasi alusta asti. Vuokra-auton voi noutaa myös muista kaupungin toimipisteistä. Lisämaksusta auton voi palauttaa myös muuhun paikkaan kuin mistä sen on noutanut. Huomioi, että vuokra-autolla ei saa poistua Islannista.


Autonvuokraustarjoukset Reykjavik, Suur-Reykjavík

Löydä kohteesta Reykjavik juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autoa

31 € - 96 €

Kaikki autotyypit

47 € - 105 €

pieni auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 55 €. Halvin aika vuokrata pieni auto kohteessa Reykjavik, Islannin on marraskuuta. Hinta on 45 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. pieni autovuokraus on tyypillisesti 25 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik pieni auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

keskikoko auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 85 €. Halvin aika vuokrata keskikoko auto kohteessa Reykjavik, Islannin on tammikuuta. Hinta on 40 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 51 € per päivä. keskikoko autovuokraus on tyypillisesti 13 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik keskikoko auto vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

suuri auto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 92 €. Halvin aika vuokrata suuri auto kohteessa Reykjavik, Islannin on joulukuuta. Hinta on 16 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 78 € per päivä. suuri autovuokraus on tyypillisesti 20 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 67 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Reykjavik, Islannin on joulukuuta. Hinta on 37 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 43 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 9 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Alapuolella on parhaat hinnat Reykjavik Maasturi vuokra-autoille, jotka on löydetty momondosta viime viikon aikan.

pakettiauto vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Reykjavik, Islannin on 118 €. Halvin aika vuokrata pakettiauto kohteessa Reykjavik, Islannin on syyskuuta. Hinta on 21 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 143 € per päivä. pakettiautovuokraus on tyypillisesti 38 % kalliimpi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Reykjavik, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Reykjavik voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Volkswagen Polo
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

29 €/pvä

17 Touko - 25 Touko
Volkswagen Polo
Opel Corsa
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa

31 €/pvä

17 Touko - 25 Touko
Opel Corsa
Opel Astra
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa

41 €/pvä

26 Touko - 9 kesä
Opel Astra

Reykjavik autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Reykjavik, Suur-Reykjavík

Europcar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,5

Value

9,6

Thrifty

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,2

Nouto/palautus

7,5

Value

7,9

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,3

Value

8,3

Enterprise Rent-A-Car

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

6,7

Dollar

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,9

Value

7,3

Alamo

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5

Ice Rental 4x4

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

5,0

Nouto/palautus

5,0

Value

3,0

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Reykjavik

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Reykjavik

Suosituin vuokraamo

Fair Car

Suositut autotyypit

SUV, Economy, Mini

Halvin vuokra-auto

49 €

Suosituin malli

Suzuki Vitara
Suosituin Reykjavik autovuokraamo, joka löydettiin momondon sivuilta tässä kuussa, on Fair Car. Muita suosittuja autovuokraamoja ovat PROCAR ja Europcar.
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Reykjavik viimeisten 72 tunnin aikana: SUV, Economy, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Reykjavik on 49 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 78 €/pvä.
Kohteen Reykjavik suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Suzuki Vitara. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Class Intermediate SUV.

Vuokraa auto läheltä kohteen Reykjavik suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Reykjavik
Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Nautholsvegur 52, Reykjavik, Iceland

1,9 km kaupungin keskustasta

Eyja Guldsmeden Hotel

Eyja Guldsmeden Hotel

Brautarholt 10-14, Reykjavik, Iceland

1,7 km kaupungin keskustasta

The Reykjavik Edition

The Reykjavik Edition

Austurbakki 2, Reykjavik, Iceland

0,5 km kaupungin keskustasta

Reykjavik Peace Center - Guesthouse

Reykjavik Peace Center - Guesthouse

Vogasel 1, Reykjavik, Iceland

6,8 km kaupungin keskustasta

Fosshotel Reykjavik

Fosshotel Reykjavik

Þórunnartún 1 - Höfðatorg, Reykjavik, Iceland

1,5 km kaupungin keskustasta

Hilton Reykjavik Nordica

Hilton Reykjavik Nordica

Sudurlandsbraut 2, Reykjavik, Iceland

2,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Von

Hotel Von

Laugavegur 55, Reykjavik, Iceland

0,9 km kaupungin keskustasta

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Icelandair Hotel Reykjavik Marina

Mýrargata 2, Reykjavik, Iceland

0,4 km kaupungin keskustasta

Grand Hotel Reykjavik

Grand Hotel Reykjavik

Sigtun 28, Reykjavik, Iceland

2,5 km kaupungin keskustasta

Exeter Hotel

Exeter Hotel

Tryggvagata 12, Reykjavik, Iceland

0,3 km kaupungin keskustasta

Hotel Odinsve

Hotel Odinsve

Odinstorg Thorsgata 1, Reykjavik, Iceland

0,6 km kaupungin keskustasta

Hotel Ísland - Spa & Wellness Hotel

Hotel Ísland - Spa & Wellness Hotel

Armuli 9, Reykjavik, Iceland

3,0 km kaupungin keskustasta

Víðines Guesthouse

Víðines Guesthouse

Víðinesvegur 30 116, Reykjavik, Iceland

9,8 km kaupungin keskustasta

Alda Hotel Reykjavik

Alda Hotel Reykjavik

Laugavegur 66-68, Reykjavik, Iceland

1,0 km kaupungin keskustasta

Centerhotel Plaza

Centerhotel Plaza

Adalstraeti 4, Reykjavik, Iceland

0,1 km kaupungin keskustasta

Kex Hostel

Kex Hostel

28 Skúlagata, Reykjavik, Iceland

1,1 km kaupungin keskustasta

Grandi by Center Hotels

Grandi by Center Hotels

Seljavegur 2, Reykjavik, Iceland

0,7 km kaupungin keskustasta

Hotel Holt

Hotel Holt

Bergstadastraeti 37, Reykjavik, Iceland

0,6 km kaupungin keskustasta


Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Reykjavik - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Reykjavik, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Kuinka paljon auton vuokraaminen maksaa huhtikuu kohteessa Reykjavik, Islanti?

Ajankohtana huhtikuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Reykjavik ovat 31 € ja 31 € välillä. Viikon pituiselle autonvuokraukselle halvin hinta oli 23 €, ja eniten vaihtoehtoja oli hinnan 36 € ympärillä.

Peritäänkö Reykjavik, Islanti autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Reykjavik sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Reykjavik. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Reykjavik huhtikuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Reykjavik kuukauden huhtikuu aikana. Kohteessa Reykjavik sataa keskimäärin 40 mm cm ja lämpötila on noin 6 °C huhtikuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Reykjavik maksaa keskimäärin 161 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Reykjavik, Islanti?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Reykjavik, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Reykjavik ovat 90 km/t ja 90 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Reykjavik huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Millainen sää on kohteessa Reykjavik, Islanti kuukauden maaliskuu aikana?

Kuukauden maaliskuu aikana kaupungin Reykjavik sademäärä on 70 mm ja keskilämpötila 0 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Reykjavik parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Onko sää kaupungissa Reykjavik samanlainen kuin muualla Suur-Reykjavík alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Reykjavik road triplle alueelle Suur-Reykjavík tai sitä ympäröiville alueille kuukauden maaliskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 0 °C ja sademäärän vastaavasti 70 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Reykjavik hinnat?

autoa Reykjavik hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Reykjavik?

83 toimijaa on valittavissa autoa Reykjavik maaliskuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Reykjavik?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Reykjavik. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Reykjavik?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Reykjavik, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Reykjavik?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Reykjavik momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Reykjavik?

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Reykjavik suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Reykjavik, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Reykjavik autoillle.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Reykjavik momondo avulla?

Kyllä, valitse vain hyvän polttoainekäytännön suodatin sen jälkeen, kun olet hakenut vuokra-autoja kohteessa Reykjavik momondo-sivustolla.

Löytyykö kohteesta Reykjavik autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Reykjavik.

Voinko etsiä Reykjavik vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Reykjavik.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Reykjavik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Reykjavik

Suositut vuokra-autotyypit Reykjavikissa


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 26/3
Keskipäivä
ti 2/4
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.