0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Albania

Etsi halpoja lentoja Albaniaan alk. 56 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 25/2
Sun 3/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Albaniaan

Yhteenveto Albanian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

56 €

Halvin meno-paluulennon hinta

131 €

Nopein lentoaika

6t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Albania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 56 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Albania kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 131 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Albania kohteesta Suomi kestää 6t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Albania mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Pegasus Airlines.

Albanian lentotiedot ja trendit

Tutustu Albanian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Albania?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Albania lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema lento kestää keskimäärin 5t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Albania?

6 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Albania, mutta Lufthansa, Pegasus Airlines ja airBaltic ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 83 % lentoja kohteeseen Albania hakeneista halusi matkustaa Lufthansa yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Albania? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Tirana

Tirana

Selman Stermasi Stadium

Pyramid

National Museum of History

Skanderbeg Square

Qemal Stafa Stadium


Halvimmat lennot Albania kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Albania
Tirana
Tirana

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Albania

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Albania

Mikä lento on halvin kohteeseen Albania?

Jos haluat lentää kohteeseen Albania halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Wizz Air, Wizz Air Malta ja Ryanair, joiden tarjoamat hinnat alkavat 52 €, 63 € sekä 86 €.

Mikä on alueen Albania suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Albania?

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavia ja haluat säästää rahaa lennoista kohteeseen Albania, muista varata lähtösi torstaina. Lentäminen torstaina ja keskiviikkona on paras vaihtoehto. perjantaina on yleensä viikon kallein päivä lentää kohteeseen Albania.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Albania hinnat?

lentoa Albania hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Albania?

helmikuuta 2024 alkaen 9 toimijaa on valittavissa lentoa Albania osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Albania?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Albania matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Albania?

Albania matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Albania. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Albania kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Albania kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Albania lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Albania lennollasi

Halvat lennot Albania: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Albania, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiTirana5t 05m131 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Albania

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Albaniaan?

Suoria reittilentoja Suomen ja Albanian välillä liikennöi jordanialainen Royal Wings. Jordanialaislentoyhtiö operoi suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tiranaan. Tiranassa lennot ottaa vastaan Tiranan kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan nimellä Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema (Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës Nënë Tereza). Halvat lennot Albaniaan voi saada myös välilaskujen kautta. Esimerkiksi turkkilainen Turkish Airlines, saksalainen Lufthansa, brittiläinen British Airways ja hollantilainen halpalentoyhtiö Transavia liikennöivät käteviä yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tiranaan. Jos valitset välilaskullisen lentoreitin, kiinnitä huomiota reittien vaihtoaikoihin, sillä pitkien vaihtojen reiteillä matka-aika voi venyä kohtuuttomaksi. Kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat Albaniassa Tiranaan, eli muihin maan kaupunkeihin ei toistaiseksi ole tarjolla reittilentoja. Albaniassa ei lennetä kotimaan lentoja, mutta Tiranasta matkaa on helppo jatkaa muihin maan osiin esimerkiksi bussilla.

Milloin on paras aika matkustaa Albaniaan?

Säiden puolesta lentoliput Albaniaan kannattaa hankkia noin toukokuun ja syyskuun välille. Näinä kuukausina sää Albaniassa on lämmin, sillä keskilämpötilat pysyttelevät noin 20–24 asteen tuntumassa. Välimeren äärellä auringonpalvojat nauttivat varsinkin heinä- ja elokuun helteistä, ja parhaimmillaan lämpötilat nousevat noin 30 asteen tuntumaan. Jos haluat yhdistää lämpimät säät ja edulliset hinnat, Albaniaan kannattaa matkustaa esimerkiksi toukokuussa tai syyskuussa, hieman kesän vilkkaimman matkailusesongin ulkopuolella. Helpointa halvat lennot Albaniaan on napata talvikaudelle, tosin talven viileät säät rajoittavat hieman lomailua varsinkin rannikkoalueilla. Ydintalven kuukausina Albanian lämpötilat laskevat usein lähelle nollaa astetta, mutta esimerkiksi suurkaupunki Tirana tarjoaa kuitenkin paljon koettavaa myös talvella. Mikäli Albanian luonnossa liikkuminen kiinnostaa, syyskauden raikkaat kuukaudet ovat mitä parhainta aikaa maan luontokohteisiin tutustumiselle. Sateita Albaniassa voi esiintyä ympäri vuoden, mutta harvoin häiritsevissä määrin. Sateisinta aikaa on marras-joulukuu.

Kuinka kauan kestää lento Albaniaan?

Lennot Albaniaan vaihtelevat kestoltaan, riippuen siitä, valitsetko maahan suoran vai välilaskullisen lennon. Suorilla lennoilla lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Tiranaan on vain noin kolme tuntia ja 10 minuuttia. Välilaskullisilla lennoilla matka-aika on tyypillisesti noin seitsemästä kahdeksaan tuntia, mutta tarkka matka-aika riippuu valitsemastasi reitistä. Edullisilla lennoilla vaihtoajat saattavat olla hyvinkin pitkiä, joten vertaa Albanian lentoja ja valitse lentoreittisi tarkkaan. Ehdottomasti vaivattomin vaihtoehto Suomen ja Albanian välillä on suora lento, mutta toisinaan välilaskulliset lennot tulevat suoria lentoja halvemmiksi.

Tarvitaanko Albaniaan passi tai viisumi?

Matkat Albaniaan ovat Suomen kansalaisille vaivattomia, sillä suomalaisturistit eivät tarvitse maahan viisumia. Viisumivapaa Albaniassa lomailu saa kestää enimmillään kuukauden (30 päivää), eli mikäli matkustat Albaniaan pidemmäksi aikaa, viisumi on tarpeen. Lisätietoja viisumeista antaa esimerkiksi Albanian konsulaatti Helsingissä. Albania ei ole EU-maa, eikä se kuulu Schengen-alueeseen. Niinpä matkalle on tärkeää muistaa ottaa mukaan myös passi. Albaniaan reissatessa passin on oltava voimassa paitsi matkan ajan, myös puoli vuotta sen jälkeen. Passista on hyvä ottaa ennen matkaan lähtöä kopio sen katoamisen varalta.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Albania

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Albania?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Albania momondon avulla?

    Hyödynnä hintojen ennustusalgoritmissa käytettyä tekoälyä, joka ennustaa, onko parempi varata nyt vai odottaa, kunnes hinnat laskevat. Voit strategisesti valita parhaat päivät lentää ja säästää rahaa matkallasi käyttämällä Hintakalenteri-työkalua. “Explore” näyttää kaikki lentovaihtoehdot yhdestä kaupungista tai lentokentästä eri kohteisiin rakentaaksesi unelmalomasi. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä, kun taas tilaamalla hintavahteja saat selville, kun hinnat muuttuvat, joten voit varata kun hinnat ovat oikeat.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Albania?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Albania on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Albania nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Albania joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Albania, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Albania?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Albania.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Albania juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Albania lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Albania

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.