Autonvuokraus Tunis, Tunisia

Haussa halpa vuokra-auto Tunis, Tunisia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Tunis, Tunisia
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Tunis, Tunisia
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Tunis, Tunisia

Löydä juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

18 € - 62 €

Kaikki autotyypit

18 € - 107 €

Pieni auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Tunis, Tunisia on 24 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Tunis, Tunisia on tammikuuta. Hinta on 28 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 18 € päivässä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 17 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Tunis. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Tunis voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys. Löydät alta momondo-sivustolta löytyneet viimeisen viikon parhaat Tunis Pieni vuokra-autohinnat.


Autovuokraamo Tunis: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Tunis, Tunisia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,8

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

3,6

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

3,2

Comfort

3,2

Kokonaisarvosana

2,8

Value

2,8
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Tunis, Tunisia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Tunis Carthage lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Tunis

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Tunis noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar, Budget ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Tunis. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Tunis autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Tunis autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Halvin vuokraamo kaupungissa Tunis on SGF Rent Car, missä keskimääräinen hinta vuokraukselle päivää kohti on 27 € 2 toimipisteissä kaupungissa Tunis. Halvin SGF Rent Car tarjous, jonka momondo-käyttäjät ovat löytäneet kaupungista Tunis on 20 €.

 • Peritäänkö Tunis, Tunisia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Tunis on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Tunis suosittuja autovuokraamoja ovat mm. SGF Rent Car, Europcar ja Budget, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Tunis helmikuu ajaksi?

  Kun keskiarvolämpötilat ovat 13 °C ja sademäärä yleensä 40 mm cm helmikuu aikana, kannattaa harkita perusmallisen auton vuokrausta, kun matkustat kohteeseen Tunis. Tällainen auto pystyy käsittelemään lämpötilan ja sateiden vaihtelut helmikuu aikana, ja se on suosittu valinta niiden matkustajien joukossa, jotka suuntaavat kohteeseen Tunis. Perusmalli vuokraaminen kaupungissa Tunis maksaa keskimäärin 136 €/päivä.

 • Kuinka monta SGF Rent Car autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Tunis?

  Kaupungissa SGF Rent Car on 2 toimipistettä. momondo-käyttäjät voivat odottaa maksavansa keskimäärin 27 €/päivä vuokraaessaan auton näistä toimipisteistä.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Tunis, Tunisia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Tunis tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Tunis kaupungissa 110 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Tunis ajat.

 • Millainen sää on kohteessa Tunis, Tunisia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Tunis sademäärä on 60 mm ja keskilämpötila 11 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Tunis parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Tunis kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään Tunis autonvuokrausta. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Tunis vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent.

 • Onko sää kaupungissa Tunis samanlainen kuin muualla Tunis alueella?

  Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Tunis road triplle alueelle Tunis tai sitä ympäröiville alueille kuukauden tammikuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 11 °C ja sademäärän vastaavasti 60 mm koko kuukauden ajan.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Tunisia


Autonvuokraukset kaupungin Tunis lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Tunis

Aloita matkan suunnittelu - Tunis