Lennot Malediivit

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Malediivit kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Malediivit
Malé
Malé

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Malediivit

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Malediivit
  • Mitkä ovat maan Malediivit suosituimmat kaupungit?

    Malediivit on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (299 %) vierailee kaupungissa Malé useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Malediivit muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Addu City ja Gan, Seenu.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Malediivit?

    Jos haluat lentää kohteeseen Malediivit halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten AirAsia, China Eastern ja Emirates, joiden tarjoamat hinnat alkavat 157 €, 174 € sekä 186 €.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Malediivit kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Malediivit kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Malediivit: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Malediivit, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiMalé571 €

Yli tuhannesta saaresta muodostuva Malediivien saaristovaltio on lomaparatiisi Intian eteläisen kärjen lounaispuolella. Malediivien saaret kutsuvat matkailijoita vuoden ympäri, sillä sää saarilla on lämmin – jopa kuuma – kaikkina vuodenaikoina. Keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat noin 20–33 asteen välillä, eli saarien pitkillä hiekkarannoilla ei tarvitse palella talvellakaan. Lennot Suomesta suuntautuvat lähes poikkeuksetta Malediivien pääkaupunkiin Maléen, josta matkaa on helppo jatkaa eri puolille saaristoa. Saarelta toiselle voit siirtyä esimerkiksi laivojen ja vesitasojen avulla. Vaikka Maléen ei ole Suomesta suoria reittilentoja, välilaskullisten lentoreittien avulla Malediiveille voi matkustaa helposti kaikkina vuodenaikoina. Valtion vilkkain matkustuskausi ajoittuu noin joulukuun ja maaliskuun väliin, jolloin myös lennot ja hotellit ovat kalleimmillaan. Matkat Malediiveille voi tehdä säiden puolesta minä vuodenaikana tahansa. Monsuunisateet saapuvat saaristoon keväällä, yleensä noin toukokuussa, joten kesä on Malediiveilla sateista aikaa. Sadekausi ei kuitenkaan estä Malediivelle matkustamista. Mikäli sateet ja tuulet eivät haittaa lomailuasi, Malediivien luonnosta, kauneudesta ja rauhasta voi nauttia myös kesäkuukausien ajan. Budjettijamatkailijoille loppukevät, kesä ja syksy ovat hyvää matkustusaikaa, silllä halvat lennot Malediiveille on yleensä helpoiten saatavilla juuri sadekaudelle. Myös Malediivien majoituspaikat ovat sadekauden aikaan usein keskimääräistä edullisempia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Malediiveille?

Suomen ja Malediivien välillä ei ole suoria reittilentoyhteyksiä. Malediiveille on kuitenkin helppo lentää vuoden ympäri kätevien välilaskullisten lentoreittien kautta. Lennot Malediiveille sisältävät ainakin yhden välilaskun, mutta tarjolla on myös kahden tai kolmen välilaskun reittivaihtoehtoja. Vertaa matka-aikoja ja lentojen hintoja tarkkaan, sillä sopivan reittivalinnan avulla voit säästää lennoissa pitkän pennin. Yhden välilaskun lentoja Helsinki-Vantaan lentokentältä Malediivien pääkaupunkiin Maléen lentävät esimerkiksi laadukkaista lennoistaan tunnetut dubailainen Emirates ja qatarilainen Qatar Airways. Myös suomalainen Finnair ja turkkilainen Turkish Airlines myyvät käteviä yhden vaihdon lentoreittejä Malediiveille. Määränpäässä lennot saapuvat aina Malén kansainväliselle lentokentälle Hulhulén saarella. Muilta suomalaisilta lentokentiltä lähdettäessä vaihtoja on yleensä vähintään kaksi, joista ensimmäinen on usein lähellä, esimerkiksi Helsinki-Vantaalla tai Tukholmassa.

Milloin on paras aika matkustaa Malediiveille?

Sää Malediiveilla on parhaimmillaan Suomen talvikuukausina, noin joulukuun ja maaliskuun välillä. Näinä kuukausina saarivaltiossa ei tarvitse pelätä sateita, vaan tiedossa on takuuvarmasti aurinkoa. Näinä kuukausina Malediivien matkailukausi on vilkkaimmillaan, eli lennot ja majoituspaikat ovat hieman keskimääräistä kalliimpia. Mikäli etsit lomakohteeltasi lämpöä, mutta pienet sateet eivät latista tunnelmaasi, Malediiveille voi matkata mihin vuodenaikaan tahansa. Saaristovaltio tarjoaa trooppisia lämpötiloja vuoden ympäri. Halvat lennot Malediiveille on helppo napata kesään osuvan sadekauden ajaksi, joten edulliset lentoliput turkoosina kimmeltävistä rantavesistä tunnettuun paratiisiin on mahdollista saada kesälomakuukausille. Myös syksyllä ja keväällä lentoliput Malediiveille voivat olla halpoja. Pidä siis silmät auki, vertaa erilaisia reittejä, ja löydä omaan lomabudjettiisi sopivat lennot Malediiveille.

Kuinka kauan kestää lento Malediiveille?

Lennot Malediiveille vaihtelevat kestoltaan, sillä matka-aika riippuu valitusta lentoreitistä ja välilaskujen määrästä. Suoria reittilentoja Suomesta Malediiveille ei ole tarjolla. Mikäli matkustat saarivaltioon yhden vaihtokentän kautta, lentoaika on alkaen noin 13 tuntia, mutta usein lentojen kesto on pidempi, noin 15–16 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy kaksi vaihtoa, voi lentoaika helposti venyä yli 20 tunnin pituiseksi. Halvat lennot Malediiveille on mahdollista löytää hintoja ja reittejä tarkkaan vertailemalla, mutta koska kyse on pitkistä kaukolennoista, huomioon kannattaa ottaa myös matkustusmukavuus. Varsinkin lasten kanssa matkustavien kannattaa huomioida matkan kokonaiskesto sekä odotusajat lentokentillä.

Tarvitaanko Malediiveille passi tai viisumi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat viisumin Malediiveille matkustaessaan, mutta turistien onneksi viisumin hankintaprosessi on helppo. Viisumia ei tarvitse anoa etukäteen Suomessa, vaan suomalaismatkailijat saavat viisumin määränpäässä eli Malén kansainvälisellä lentokentällä. Viisumi on ilmainen, ja se voidaan myöntää enintään 30 vuorokauden pituiselle turistimatkalle. Matkustajien on esitettävä paluu- tai jatkolennon lippu paluupäivämäärän varmistamiseksi. Muista tarkistaa passisi voimassaoloaika hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä Malediiveille matkustavien passin on oltava voimassa puoli vuotta matkan jälkeen. Suomalaismatkailijoita auttaa erilaisissa ongelmissa Suomen kunniakonsulaatti, joka sijaitsee valtion pääkaupungissa Maléssa.


Malediivit: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Malé reitin lennot
Lyhyin lentoaika16t 55m
Halvin hinta571 €

Etsi lentoja kohteeseen Malediivit

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Malediivit