Etsi halvat lennot Katowice

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
to 1/12
to 8/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Katowice

Yhteenveto Katowice lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

38 €

Halvin meno-paluulennon hinta

157 €

Nopein lentoaika

6t 35m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Katowice kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 38 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Katowicen kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Katowice kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 157 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Katowicen kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Katowice kohteesta Suomi kestää 6t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Katowicen kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Katowice mukaan lukien Lufthansa, KLM ja Ryanair.

Katowice lentotiedot ja trendit

Tutustu Katowice lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Katowice?

Jos et voi matkustaa kaupunkiin Katowice kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen tammikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 138 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Katowice?

7 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Katowice. Tämän lennon lähtölentokenttä on Dortmund, ja se on 94 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Katowice. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Katowice omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Katowice?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Katowice on maanantai hintojen ollessa 200 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Katowice sunnuntai aikana on 273 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Katowice?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Katowice riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krakova Krakov-Balice (suosituin lentokenttä alueella Katowice) niin lentoaika on keskimäärin 2t. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Krakova Krakov-Balice, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Katowice lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Katowice lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Katowice

HALVIN REITTI Helsinki - Katowice

Turku (TKU) - Krakova (KRK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Katowice kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Krakova Krakov-Balice, jolloin hinta on keskimääräinen 153 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KATOWICEmaaliskuu56% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Katowice lennot maksavat keskimäärin vain 88 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KATOWICE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu41% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Katowice lentojen keskimääräinen hinta on 284 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KATOWICE KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu606% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Katowice kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Katowice

Katowice on Puolassa sijaitseva kaupunki, joka on suhteellisen lähellä Tšekin ja Slovakian rajaa. Yleisempiä liikennöitsijöitä Suomesta kaupunkiin ovat Lufthansa- sekä Norwegian-lentoyhtiöt. Lennot Katowiceen ovat Suomesta matka-ajaltaan hiukan pidempiä ja vaativat yleisesti yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentokentältä on järkevintä lentää ensin Frankfurtin lentokentälle, josta lähtee vaihtolento suoraan Katowiceen. Reittilento Helsingistä Frankfurtin lentokentälle kestää keskimäärin noin parin tunnin verran. Jatkolennon kesto Frankfurtista Katowiceen on arviolta alle kaksi tuntia. Yleisin välilasku tapahtuukin juuri Frankfurtin tai Oslon lentokentällä, mutta Oslon kautta lennettäessä tulee matkustusaikaan noin pari tuntia lisää. Muualta Suomesta lähtiessä on järkevintä ottaa ensin junayhteys Helsinkiin, josta voi kätevästi napata paikallisjunan suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle. Jos junalla matkustaminen ei houkuttele, voi ottaa lentoyhteyden Oulun tai Tampereen lentokentältä. Tämä vaihtoehto kuitenkin pidentää kokonaismatkustusaikaa sekä lisää yhden välilaskun matkalle. Katowicen kaupunkiin löytää satunnaisesti myös lentotarjouksia, joita kannattaa hyödyntää matkaa varatessaan.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Katowiceen ei ole tällä hetkellä saatavilla. Lentoja Katowiceen Helsinki-Vantaan lentokentältä on saatavilla useampia vaihtoehtoja, riippuen matkustavan aikataulusta. Lentoja löytyy nopealla matkustusajalla, joissa hinta on yleensä korkeampi sekä myös budjettitason hintoja, jolloin yleensä on hyvä varautua yleisesti pidempään matkustusaikaan. Yleensä välilaskut tapahtuvat Euroopan keskeisillä lentokentillä kuten Frankfurtin, Malágan tai Oslon lentoasemilla. Välilaskuissa voi joutua toisinaan odottamaan pidempiäkin aikoja lentokentillä, joten se on hyvä pitää mielessä matkaa varatessaan. Lentokentillä on kuitenkin yleensä hyvin tarjolla ajanvietettä, kahviloita sekä odotuspaikkoja.

Katowice kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Krakova Krakov-Balice lentokenttä (58 km Katowice keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Katowicen kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 116 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Katowice

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Katowice

Muut matkustamoluokat Katowice lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Katowice lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Katowice?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Katowice

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Katowice?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Katowice kohteesta Suomi ovat Norwegian Air International, Finnair, Norwegian ja Ryanair. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Katowice ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Katowice lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Katowicen lentokentältä?

Katowicen lentokentältä löytyy matkaajalle muutama kuljetusvaihtoehto Katowicen keskustaan. Lennot Katowicen lentokentälle (KTW) ovat suhteellisen säännöllisiä ja lentoja tulee useammista Euroopan maista. Yleisin vaihtoehto lentokentältä keskustaan matkustamiseen on ottaa paikallinen lentokenttätaksi, joka laskuttaa kilometrien mukaan. Taksit sijaitsevat suoraan Terminaali C:n edessä, ja niitä voi varata etukäteen verkossa lentokentän sivuilta. Myös busseja kulkee lentokentältä esimerkiksi Katowicen rautatieasemalle, joka sijaitsee aivan keskustan tuntumassa. Busseja kulkee lentokentälle sekä lentokentältä useimpiin keskustan kohteisiin. Myös vuokra-autoja on saatavilla. Voit vuokrata auton etukäteen netistä ja ottaa sen valmiina käyttöön lentokentältä. Vuokra-auto on kätevä tapa liikkua kaupungissa, jos aluetta haluaa tutkia laajemmin matkan aikana tai jos matkalla on mukana suurempi seurue.


Katowice: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Katowice
Helsinki - Katowice reitin lennot
Nopein lentoaika10t 10m
Halvin hinta157 €

Kohteen Katowice viisumivaatimukset

Katowicessa sekä yleisesti Puolan alueella matkustettaessa tarvitset matkaasi voimassa olevan mikrosirullisen passin tai virallisen henkilökortin, joka saatetaan tarkastaa maahan saapuessa. Puola sekä Suomi kuuluvat molemmat Schengen-valtioihin, joten Puolaan matkustavan Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia erillistä viisumia tai maahantulolupaa. Schengen-valtioiden välillä on maahantulolupa lyhytaikaista tai tilapäistä vierailua varten enintään 90 päiväksi liike- tai turistimatkalle.


Aloita matkan suunnittelu - Katowice


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Katowice

Katowice on Etelä-Puolassa sijaitseva kaupunki, joka on keskeinen paikka kaupankäyntiin, liikenteeseen ja kulttuuriin. Vaikka Katowice ei ole ensisijaisesti tunnettu turistikohteena, on se mahtava yhdistelmä uutta ja vanhaa kaupunkia. Katowice kasvaa ja kehittyy koko ajan entistä matkailuystävällisemmäksi kohteeksi. Vanha Katowicen kaupunkiosio koostuu 3 Maja-kadusta, jonka toisesta päästä löytää vanhan markkina-alueen, jonka ympäriltä on esimerkiksi teatteri, ostoskeskuksia sekä viihtyisiä ravintoloita. Kadun toisessa päässä on Wolnośin aukio, joka on osa luonnonsuojelualuetta. Kävele aukion vihreässä ympäristössä sekä ihaile samalla alueen historiallisia vanhoja rakennuksia. Katowicen Cultural Zone on kaupungin sydämessä sijaitseva alue, joka koostuu näytösareenasta, orkesteriareenasta sekä Silesian museosta. Paikalla kannattaa käydä katsomassa mahdollisia kulttuurinäytöksiä sekä ostaa liput netistä etukäteen. Silesian museo on vanhan hiilikaivoksen paikalla sijaitseva uniikki museo, jonka päänäyttelyt sijaitsevat maan alla. Museon näyttävä ulkonäkö sekä strategisesti asetellut lasit luovat kauniin valotuksen museon sisälle, jossa pääsee näkemään taidetta ja kulttuuria. Aivan keskustassa sijaitseva, Katowicen historiaan keskittyvä kotiseutumuseo, on myös erittäin mielenkiintoinen vierailun kohde, jossa pääsee näkemään elämää menneiltä ajoilta sekä oppimaan lisää kaupungin historiasta. Museon pääsymaksu on todella edullinen ja nähtävää riittää muutaman tunnin verran. Nikiszowiecin sekä Giszowiecin alueilla kannattaa käydä kävelemässä sekä samalla nauttia historiallisista kaduista ja arkkitehtuurista. Kävelyn lomassa voi pysähtyä vaikka puolalaisessa kahvilassa nauttimassa paikallisia herkkuja ja leivoksia. Giszowiecin kauniista puutarhakylästä löytää myös lukuisia kioskeja, pierogi-ravintoloita sekä paikallisia pubeja. Myös perheen kanssa matkaaville on Katowicen kaupungissa kaikenikäisille tekemistä. Kaupungista löytää lukuisia leikkipaikkoja pienimmille sekä virkistävän vesipuiston kesän kuumimpiin helteisiin, jonne kelpaa koko perheen mennä viilentymään.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Katowice? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Katowice.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Katowice momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Katowice.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Katowice on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.