Etsi halvat lennot Islip

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Islip lentotiedot ja trendit

Tutustu Islip lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Islip?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Islip kestää yleensä 8t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema kentälle (Islip suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Halvimmat lennot kaupungin Islip lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Islip lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Islip

Helsinki (HEL) - Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (EWR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Islip kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Newarkin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 567 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Islip

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Islip on 67 € per henkilö kaupungista Boston, mikä on 82 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Islip. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Islip omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Farmingdale Republic Field lentokenttä, New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä, New York LaGuardian lentoasema lentokenttä, New York Skyports SPB lentokenttä tai Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Islip.

Lentojen hinnat kentälle New York LaGuardian lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 154 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Islip. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Islip?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Islip

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Islip?

Lentäessäsi kohteeseen Islip kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Finnair, Norwegian, Scandinavian Airlines tai Icelandair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Islip: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Islip
Helsinki - Islip reitin lennot
Nopein lentoaika35t 37m
Halvin hinta4167 €

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Islip on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Islip.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Islip ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Islip lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Islip. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.