Etsi halvat lennot Lamezia Terme

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 10/12
su 17/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lamezia Terme lentotiedot ja trendit

Tutustu Lamezia Terme lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lamezia Terme?

Datamme mukaan perjantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Lamezia Terme. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 305 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Lamezia Terme lauantai aikana on 519 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lamezia Terme?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lamezia Terme on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lamezia Terme illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 426 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Lamezia Terme on aamulla, kun lennot maksavat noin 489 €.

Halvimmat lennot kaupungin Lamezia Terme lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lamezia Terme lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lamezia Terme

HALVIN REITTI Helsinki - Lamezia Terme

Helsinki (HEL) - Lamezia Terme (SUF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lamezia Terme kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lamezia Terme Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 351 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LAMEZIA TERMEtammikuu54% halvempitammikuu aikana Helsinki - Lamezia Terme lennot maksavat keskimäärin vain 151 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LAMEZIA TERME KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu69% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Lamezia Terme lentojen keskimääräinen hinta on 544 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LAMEZIA TERME KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu400% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lamezia Terme kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lamezia Terme

Miten kauan kestää lentää Lamezia Termeen?

Suomesta lennot Italian Lamezia Terme kestävät lyhyimmillään noin viisi tuntia. Tällöin matkaan sisältyy yksi välilasku. Mikäli matkustat Lamezia Termeen useamman välilaskun kautta on lentoaika tällöin pidempi, mutta lentoliput usein edullisempia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä pääsee Lamezia Termeen yhden välilaskun kautta, joka on usein Münchenissä tai Milanossa. Matka-aika on useimmiten noin viisi tai kuusi tuntia. Myös Turusta on lentoreittejä Lamezia Termeen, mutta matka-aika on tällöin kuitenkin paljon pidempi, usein yli 10 tuntia. Välilaskuja on myös useampi, yleensä Tukholman Arlandassa, josta on toinen jatkolento Müncheniin. Münchenistä on suora jatkolento Lamezia Termeen. Mikäli matkustat muualta Suomesta ja etsit mahdollisimman nopeaa reittiä, on alkumatka parasta taittaa Helsinkiin joko junalla ja bussilla ja ottaa lento Helsingistä joko Milanoon tai Müncheniin. Sekä Milanosta että Münchenistä lento Lamezia Termeen kestää alle kaksi tuntia. Löydät momondosta kätevästi lennot Lamezia Termeen. Vertaile eri lentoreittejä ja valitse itsellesi sopivin. momondosta näet myös Lamezia Termen lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Lamezia Termeen?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Lamezia Termeen. Lentoon sisältyy aina välilasku. Helpointa ja nopeinta on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon, Roomaan tai Müncheniin, joista pääset suoralla jatkolennolla Lamezia Termeen. Mikäli matkustat muualta Suomesta, voit ottaa junan tai bussin kätevästi Helsinkiin. Turusta lennettäessä on välilaskuja enemmän, usein kaksi tai kolme. Ensimmäinen välilasku on tällä reitillä useimmiten Tukholmassa. Tukholmasta lento kulkee usein Milanon tai Münchenin kautta Lamezia Termeen. Etsi momondosta lennot Lamezia Termen kansainväliselle lentokentälle ja vertaile eri reittejä lentoaikoineen.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lamezia Terme?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Lamezia Terme. Lennot maksavat noin 151 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Lamezia Terme tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 207 €.

Löytyykö kaupungin Lamezia Terme lähettyviltä muita lentokenttiä?

Lamezia Terme kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Crotone lentokenttä (67 km Lamezia Terme keskustasta) tai Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä (114 km Lamezia Terme keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Lamezia Terme Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Lamezia Terme Intl lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Lamezia Terme Intl lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Lamezia Terme Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Lamezia Terme Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Lamezia Terme Intl lentokenttä?

Lamezia Terme Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Lamezia Terme Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Lamezia Terme viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Lamezia Termessä on?

Sekä Italia että Suomi ovat Schengen-maita ja EU-jäsenmaita. Suomen kansalaisena saat matkustaa vapaasti Schengen- ja EU-maissa. Suomen kansalaisena et siis tarvitse viisumia matkustaessasi Italiaan. Matkalle tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Maahan saapuessasi ei rajalla ole erillisiä tarkastuksia. Toisinaan viranomaiset saattavat kuitenkin pyytää sinua näyttämään voimassa olevan ja virallisen matkustusasiakirjan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lamezia Terme

Mitä voit tehdä ja nähdä Lamezia Termessä?

Lamezia Terme vetää matkailijoita puoleensa erityisesti rikkaan historiansa ja arkkitehtuurinsa puolesta. Alueella on lukuisia mahtavia kirkkoja, katedraaleja ja muita historiallisia rakennuksia, jotka ovat kaupungille tärkeitä vetonauloja. Lisäksi kaupunki kiinnostaa matkailijoita raunioiden ja arkeologisten kohteiden vuoksi. Lamezia Termen luonto on myös henkeäsalpaava ja kaupungissa on monia tärkeitä luontokohteita ja luonnonpuistoja. Yksi ehdoton vierailukohde on 1500-luvun vartiotorni, Malta Bastion. Alueella on useita torniraunioita, mutta Malta Bastion on yksi parhaiten säilyneistä. Torni rakennettiin vuonna 1550 Maltan ritareita varten ja se on nykyään yksi Lamezia Termen tärkeimmistä maamerkeistä. Lamezia Termen historiaan voi tutustua hyvin Diocesan museossa. Museossa on useita maalauksia ja taide -esineitä 1600- ja 1700 -luvulta. Tunnetuin esine on 1200-luvulta peräisin oleva arabialaissisilialaisen kokoelman kaunis norsunluun korulaatikko. Myös Pollino-luonnonpuisto on vierailemisen arvoinen kohde Lamezia Termessä. Puisto on perustettu vuonna 1992. Täällä voit nähdä muun muassa erityisen Bosnian männyn, jota ei ole missään muualla Calabriassa. Luonnonpuistossa on upeita maisemia sekä kiinnostavia arkeologisia kohteita. Toinen upea luontokohde on luonnonpuisto La Sila. Puistoa ympäröivät upeat maisemat järvineen. La Sila luonnonpuisto on erinomainen paikka vaeltaa tai maastopyöräillä. Kesäisin puistossa voi myös ratsastaa. Lamezia Termen alue on tunnettu myös rentouttavista kylpylöistään. Esimerkiksi Terme di Caronte kylpylät sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä merestä ihanteellisella paikalla. Terme di Caronten kylpylät tarjoavat monia rentouttavia hoitoja, jotka taatusti vievät stressin mennessään ja tuovat lomaasi pientä luksusta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Lamezia Terme?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Lamezia Terme on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Lamezia Terme nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Lamezia Terme joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Lamezia Terme momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Lamezia Terme?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Lamezia Terme.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Lamezia Terme juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Lamezia Terme lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Lamezia Terme

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.