Halvat lennot Lamezia Terme

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lamezia Terme?

Suomesta lennot Italian Lamezia Terme kestävät lyhyimmillään noin viisi tuntia. Tällöin matkaan sisältyy yksi välilasku. Mikäli matkustat Lamezia Termeen useamman välilaskun kautta on lentoaika tällöin pidempi, mutta lentoliput usein edullisempia. Helsinki-Vantaan lentokentältä lennettäessä pääsee Lamezia Termeen yhden välilaskun kautta, joka on usein Münchenissä tai Milanossa. Matka-aika on useimmiten noin viisi tai kuusi tuntia. Myös Turusta on lentoreittejä Lamezia Termeen, mutta matka-aika on tällöin kuitenkin paljon pidempi, usein yli 10 tuntia. Välilaskuja on myös useampi, yleensä Tukholman Arlandassa, josta on toinen jatkolento Müncheniin. Münchenistä on suora jatkolento Lamezia Termeen. Mikäli matkustat muualta Suomesta ja etsit mahdollisimman nopeaa reittiä, on alkumatka parasta taittaa Helsinkiin joko junalla ja bussilla ja ottaa lento Helsingistä joko Milanoon tai Müncheniin. Sekä Milanosta että Münchenistä lento Lamezia Termeen kestää alle kaksi tuntia. Löydät momondosta kätevästi lennot Lamezia Termeen. Vertaile eri lentoreittejä ja valitse itsellesi sopivin. momondosta näet myös Lamezia Termen lentotarjoukset.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Lamezia Termeen. Lentoon sisältyy aina välilasku. Helpointa ja nopeinta on lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Milanoon, Roomaan tai Müncheniin, joista pääset suoralla jatkolennolla Lamezia Termeen. Mikäli matkustat muualta Suomesta, voit ottaa junan tai bussin kätevästi Helsinkiin. Turusta lennettäessä on välilaskuja enemmän, usein kaksi tai kolme. Ensimmäinen välilasku on tällä reitillä useimmiten Tukholmassa. Tukholmasta lento kulkee usein Milanon tai Münchenin kautta Lamezia Termeen. Etsi momondosta lennot Lamezia Termen kansainväliselle lentokentälle ja vertaile eri reittejä lentoaikoineen.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Lamezia Terme kaupungista Milano oli 70 €. Tämä on 70 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Lamezia Terme. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Lamezia Terme omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Lamezia Terme. Lennot maksavat noin 246 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et halua vierailla kaupungissa Lamezia Terme maaliskuu aikana, kannattaa sinun odottaa elokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 271 €.

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Lamezia Terme. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 223 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Lamezia Terme lauantai aikana on 322 €.

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Lamezia Terme on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Lamezia Terme illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 161 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Lamezia Terme on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 307 €.

Lamezia Terme kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Crotone lentokenttä (67 km kaupungin Lamezia Terme keskustasta) tai Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä (114 km kaupungin Lamezia Terme keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 235 € henkilöä kohti ja Reggio di Calabria Tito Menniti lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Lamezia Terme. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lamezia Terme?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lamezia Terme

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lamezia Terme?

Lentäessäsi kohteeseen Lamezia Terme kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa tai Ryanair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Lufthansa lennot kohteeseen Lamezia Terme

Kohteeseen Lamezia Terme on normaalina viikkona 2 Lufthansa lentoa. Yleisin lähtöpaikka on München Franz Josef Strauss ja paras momondossa nähty Lufthansa lipun hinta on 164 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Lamezia Terme). Lufthansa lentoyhtiö on saanut 7,3 299 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Ryanair lennot kohteeseen Lamezia Terme

Ryanair (7,1/10, 691 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Lamezia Terme tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 76 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Lamezia Terme on keskimäärin viikossa 11 Ryanair lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Lamezia Terme ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lamezia Terme lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Lamezia Termen lentokentältä kaupungin keskustaan?

Lamezia Termen lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee bussilla ja taksilla. Lamezia Multiservizi -bussiyhtiö kulkee lentokentän ja keskustan väliä. Voit ottaa lentokentältä bussin numero 90 Lamezia Termen keskustan pääasemalle, jonka nimi on Stazione di Lamezia Terme Centrale. Bussi kulkee puolen tunnin välein 5.45–23.15 välisenä aikana. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää vajaan vartin.  Lentokentältä pääsee helposti kaupungin keskustaan myös taksilla. Taksi on nopea ja vaivaton vaihtoehto. Taksit kulkevat lentokentältä kaupungin keskustaan vuorokauden ympäri. Taksiterminaali on heti tuloaulan edessä.


Kohteen Lamezia Terme viisumivaatimukset

Sekä Italia että Suomi ovat Schengen-maita ja EU-jäsenmaita. Suomen kansalaisena saat matkustaa vapaasti Schengen- ja EU-maissa. Suomen kansalaisena et siis tarvitse viisumia matkustaessasi Italiaan. Matkalle tarvitset kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Maahan saapuessasi ei rajalla ole erillisiä tarkastuksia. Toisinaan viranomaiset saattavat kuitenkin pyytää sinua näyttämään voimassa olevan ja virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Lamezia Terme


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lamezia Terme

Lamezia Terme vetää matkailijoita puoleensa erityisesti rikkaan historiansa ja arkkitehtuurinsa puolesta. Alueella on lukuisia mahtavia kirkkoja, katedraaleja ja muita historiallisia rakennuksia, jotka ovat kaupungille tärkeitä vetonauloja. Lisäksi kaupunki kiinnostaa matkailijoita raunioiden ja arkeologisten kohteiden vuoksi. Lamezia Termen luonto on myös henkeäsalpaava ja kaupungissa on monia tärkeitä luontokohteita ja luonnonpuistoja. Yksi ehdoton vierailukohde on 1500-luvun vartiotorni, Malta Bastion. Alueella on useita torniraunioita, mutta Malta Bastion on yksi parhaiten säilyneistä. Torni rakennettiin vuonna 1550 Maltan ritareita varten ja se on nykyään yksi Lamezia Termen tärkeimmistä maamerkeistä. Lamezia Termen historiaan voi tutustua hyvin Diocesan museossa. Museossa on useita maalauksia ja taide -esineitä 1600- ja 1700 -luvulta. Tunnetuin esine on 1200-luvulta peräisin oleva arabialaissisilialaisen kokoelman kaunis norsunluun korulaatikko. Myös Pollino-luonnonpuisto on vierailemisen arvoinen kohde Lamezia Termessä. Puisto on perustettu vuonna 1992. Täällä voit nähdä muun muassa erityisen Bosnian männyn, jota ei ole missään muualla Calabriassa. Luonnonpuistossa on upeita maisemia sekä kiinnostavia arkeologisia kohteita. Toinen upea luontokohde on luonnonpuisto La Sila. Puistoa ympäröivät upeat maisemat järvineen. La Sila luonnonpuisto on erinomainen paikka vaeltaa tai maastopyöräillä. Kesäisin puistossa voi myös ratsastaa. Lamezia Termen alue on tunnettu myös rentouttavista kylpylöistään. Esimerkiksi Terme di Caronte kylpylät sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä merestä ihanteellisella paikalla. Terme di Caronten kylpylät tarjoavat monia rentouttavia hoitoja, jotka taatusti vievät stressin mennessään ja tuovat lomaasi pientä luksusta.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Lamezia Terme on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Lamezia Terme nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Lamezia Terme momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Lamezia Terme.

Totta kai.momondo seuraa Lamezia Terme lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.