Halvat lennot Kabul

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Kabul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kabul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kabul

HALVIN REITTI Helsinki - Kabul

Helsinki (HEL) - Kabul (KBL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kabul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kabulin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 803 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KABULsyyskuu8% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Kabul lennot maksavat keskimäärin vain 736 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KABUL KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu15% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Kabul lentojen keskimääräinen hinta on 924 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KABUL KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu242% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kabul kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Kabul?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kabul?

  60 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Kabul. Tämän lennon lähtölentokenttä on Bamiyan, ja se on 32 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Kabul. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Kabul omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kabul?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Kabul kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 736 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Kabul syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 745 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kabul?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Kabul noin 60 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 803 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kabul?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kabul kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 751 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kabul lauantai aikana on 812 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kabul?

  Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kabul on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kabul keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 781 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kabul on aamulla, kun lennot maksavat noin 810 €.

 • Löytyykö kaupungin Kabul lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Kabul kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Jalalabad lentokenttä (122 km kaupungin Kabul keskustasta) tai Bamiyan lentokenttä (128 km kaupungin Kabul keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Kabul lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Bamiyan lentokenttä keskimääräiseen hintaan 88 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kabul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kabul
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kabul?

  Kohteeseen Kabul kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, flydubai ja Emirates. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kabul rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Afganistan

Eikö sittenkään Kabul? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Afganistan