Etsi halvat lennot Kabul

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kabul lentotiedot ja trendit

Tutustu Kabul lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kabul?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Kabul kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 980 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Kabul huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa maaliskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 1002 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kabul?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Kabul kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1121 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kabul torstai aikana on 1377 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kabul?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kabul on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Kabul illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 1130 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Kabul on keskipäivällä, kun lennot maksavat noin 1507 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kabul?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Kabul noin 50 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 1195 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 1143 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kabul lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kabul lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kabul

HALVIN REITTI Helsinki - Kabul

Helsinki (HEL) - Kabul (KBL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kabul kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Kabulin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 1195 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KABULhuhtikuu18% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Kabul lennot maksavat keskimäärin vain 980 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KABUL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu33% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kabul lentojen keskimääräinen hinta on 1589 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KABUL KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu670% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kabul kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kabul

Valitettavasti suorilla lennoilla ei ole mahdollista lentää Suomesta Kabuliin. Ainoa lentokenttä, josta pääsee lentämään yhdellä vaihdolla kohteeseen, on Helsinki-Vantaa. Tällöin matka-aikaa kertyy yhdellä välilaskulla noin 16 tuntia. Kahdella välilaskulla pääsee myös perille ja nopeimmillaan matka on vielä muutaman tunnin lyhyempi kuin yhdellä välilaskulla lennettäessä. Istanbulin kautta matka taittuu yhdellä välilaskulla ja kahdella useamman lentokentän kautta. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä joutuu ensin lentämään Helsinki-Vantaalle ja sieltä jatkamaan matkaa kohti Kabulia. Onneksi pitkän vaihdon voi matkalla viettää mukavasti lentokentällä. Suuret kansainväliset lentokentät – kuten esimerkiksi Istanbul – tarjoavat ajanvietettä useammaksi tunniksi. Lentokentällä voit nauttia ravintola- ja kahvilatarjonnasta, lukea vaikka kirjaa tai pistäytyä taidenäyttelyyn. Oikein pitkillä vaihdoilla voi harkita jopa menemistä kaupunkiin ja käyttää näin hyödyksi ylimääräisen ajan.

Suomesta ei valitettavasti pääsee miltään lentokentältä suorilla lennoilla Afganistanin Kabuliin. Lennot Kabul Hamid Karzainin kansainväliselle lentokentälle joutuu lentämään aina vähintään yhdellä vaihdolla. Helsingistä pääsee Kabuliin kätevästi vain yhdellä vaihdolla Istanbulissa, mutta maakuntakentiltä lennettäessä joutuu vaihtamaan konetta vielä kerran Helsinki-Vantaalla. Kahdella vaihdolla voit parhaimmillaan päästä perille nopeammin kuin yhdellä. Nopeimmillaan kahdella vaihdolla lentoaika on muutaman tunnin lyhyempi, mikä tekeekin siitä hyvän vaihtoehdon, jos ei halua viettää ylimääräistä aikaa lentokentällä ja mielii pikaisesti perille kohteeseen. Isoilla lentokentillä riittää onneksi myös tekemistä, vaikka siellä joutuisi jonkun tovin viettämään. On siis täysin makuasia, haluaako lentää perille nopeammin kahdella vaihdolla vai nauttia lentokentän tarjonnasta helpommalla yhden vaihdon reitillä. Varaa lennot Kabuliin kätevästi momondon kautta ja voit valita itsellesi sopivimmat lentoajat ja vaihtokaupungit.

Kabul kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Jalalabad lentokenttä (122 km Kabul keskustasta) tai Bamiyan lentokenttä (128 km Kabul keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


Muut matkustamoluokat Kabul lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kabul lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kabul?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kabul

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kabul?

Kohteeseen Kabul kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines ja Kam Air. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Kabul rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Kabul ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kabul lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Kabulin lentokentältä?

Kabulin lentokentältä Kabulin kaupunkiin pääsee kätevästi niin bussilla, taksilla kuin vuokra-autollakin. Juna- ja metroasema ovat myös rakenteilla ja tulevat huomattavasti helpottamaan kaupunkiin matkustamista. Bussilinjoja kaupunkiin kulkee kolme. Linjat 39, 100 ja 178 kulkevat eri reittejä pitkin keskustaan. Päiväsaikaan saapuessa bussit kulkevat melko vilkkaasti, mutta muina aikoina kannattaa varmistaa niiden kulku ennen matkaa. Bussi on kaikista edullisin tapa matkustaa kaupunkiin ja matka kestää kaikilla linjoilla noin puolisen tuntia. Taksilla taas pääsee kaupunkiin kaikkina vuorokauden aikoina sekä tietysti suoraan valitsemaansa osoitteeseen. Taksit lähtevät kätevästi terminaalien 1 ja 2 edustoilta. Matka kaupunkiin kestää nopeimmillaan vain vartin verran ja on melko edullinen muihin eurooppalaisiin kaupunkeihin verrattuna. Matka kestää vartista puoleen tuntiin riippuen siitä, minne päin kaupunkia on suuntaamassa. Autovuokraamoita lentokentällä on myös muutamia. Ajaminen ei kuitenkaan ole maassa suositeltua paikalliseen ajokulttuuriin tottumattomalle. Sääntöjä ei noudateta tai niitä ei ole samalla lailla kuin läntisessä Euroopassa.


Kohteen Kabul viisumivaatimukset

Kabul sijaitsee Afganistanissa ja sinne matkustaakseen tarvitsee myös Suomen kansalainen viisumin. Henkilökortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi, vaan matkustamiseen tarvitaan passi. Sen voimassaoloaika kannattaa tarkistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, sillä matkan päättymispäivästä alkaen passin pitäisi olla voimassa vielä kuusi kuukautta eteenpäin. Suomesta katsottuna lähin Afganistanin suurlähetystö sijaitsee Ruotsissa. Lähetystöön kannattaa ottaa yhteyttä viisumiasioissa hyvissä ajoin ennen matkaa, mielellään jo kuukausi tai kaksi ennen suunniteltua lähtöpäivää. Viisumia varten pitää hankkia passikuvat ja passi on lähetettävä Ruotsiin sen myöntämistä varten. Viisumin käsittely saattaa kestää melko kauan ja olisi harmi myöhästyä matkalta käsittelyn venymisen takia.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kabul

Kabul on kaunis ja historiallinen kaupunki Afganistanin sydämessä, ja sen alueella on ollut asutusta jo yli 3 500 vuotta. Lisäksi kaupunki sijaitsee korkealla ylängöllä ja onkin yksi maailman korkeimmalla sijaitsevimmista pääkaupungeista. Talvisin siellä kannattaa varautua kylmään pakkaskeliin, kesäisin taas paahtaviin helteisiin. Kaupungissa on paljon hienoja vanhoja moskeijoita sekä monumentteja, joita kierrellessä voi helposti viettää kokonaisen päivän. Moskeijoissa vieraillessa kannattaa kuitenkin huomioida pukukoodi ja pukeutua paikallisia kunnioittaen. Kaupungista löytyy myös Afganistanin kansallismuseo ja Kabulin kaupunginmuseo. Kansallismuseo esittelee maan historiaa paikallisten esineiden kuten patsaiden, kolikoiden ja vanhojen kirjoitusten muodossa. Kabulin kaupunginmuseo taas tarjoaa paikallisemman katsauksen alueen historiaan. Hieman Kabulin keskustan ulkopuolella sijaitsee paikallisten suosima Qargha-järvi. Täällä voit rentoutua ravintoloissa, kahviloissa tai viettää lasten kanssa aikaa leikkipuistossa. Viikonloppuisin kannattaa varautua ihmismassoihin, sillä paikalliset tapaavat viettää vapaapäiviään puistossa. Jos Kabul kuulostaa ihanteelliselta matkakohteelta ja suunnittelet matkaa tähän historialliseen kaupunkiin, varaa lennot Afganistanin Kabuliin itsellesi ja seurueellesi jo heti tänään. Kabulin lentotarjoukset löydät kätevästi momondon verkkosivujen kautta.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Afganistan

Eikö sittenkään Kabul? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Afganistan

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kabul on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kabul nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kabul ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Kabul lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Totta kai.momondo seuraa Kabul lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.