Halvat lennot Aberdeen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Aberdeen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Aberdeen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Aberdeen

HALVIN REITTI Helsinki - Aberdeen

Helsinki (HEL) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Aberdeen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 234 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABERDEENtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Aberdeen lennot maksavat keskimäärin vain 202 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABERDEEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu30% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Aberdeen lentojen keskimääräinen hinta on 339 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABERDEEN KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu338% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Aberdeen kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Aberdeen?

Aberdeen sijaitsee Skotlannin koillisosassa. Koska suoria reittejä ei Suomesta tällä hetkellä ole, lennot Skotlannin Aberdeeniin sisältävät aina vähintään yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähdettäessä matka taittuu nopeimmillaan noin viidessä tai kuudessa tunnissa, joista lentokoneessa ollaan noin neljä tuntia. Tällä reitillä välilasku tapahtuu Amsterdamissa, Schipholin kansainvälisellä lentokentällä. Hieman pidemmillä matkustusajoilla voi välilaskun paikaksi harkita esimerkiksi Machesterin lentoasemaa. Suurimmassa osassa muita reittejä matkustusaika pitenee merkittävästi. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Suomesta lähtiessä matkustusaikaan tulee lisäksi laskea juna-, linja-auto- tai lentomatka ensin Helsinkiin. Tampereelta lähdettäessä matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle. Pohjoisemmasta Suomesta, kuten Rovaniemeltä, voi harkita matkan aloittamista alle kaksi tuntia kestävällä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matkaa voi jatkaa kohti Aberdeenia.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Aberdeeniin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Tästä johtuen suorimmillakin lentoreiteillä tulee vastaan vähintään yksi välilasku. Suorimmat ja yleensä nopeimmat lennot Aberdeeniin kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentokentälle, josta matka jatkuu Aberdeeniin, Skotlantiin.  Toinen hieman matkustusajaltaan pidempi vaihtoehto on esimerkiksi lentää Helsingistä ensin Manchesteriin tai Lontoon Heathrown lentoasemalle, ja jatkaa kyseisiltä kentiltä suoralla lennolla Aberdeeniin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta, Tampereelta ja Rovaniemeltä, tulee ensin matkustaa Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä kohti määränpäätä.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Aberdeen kaupungista Krakova oli 32 €. Tämä on 91 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Aberdeen. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Aberdeen omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Aberdeen kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Aberdeen ovat vielä keskimäärin 214 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Aberdeen kohteesta Suomi, kun varaat 41 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Aberdeen hintaan, joka on noin 261 €, kun etsit 41 päivää etukäteen.

Aberdeen kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dundee lentokenttä (96 km kaupungin Aberdeen keskustasta), Inverness lentokenttä (125 km kaupungin Aberdeen keskustasta), Edinburghin lentoasema lentokenttä (154 km kaupungin Aberdeen keskustasta) tai Wick lentokenttä (157 km kaupungin Aberdeen keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Aberdeenin lentoasema lentokenttä ovat keskimäärin 242 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Aberdeen. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.momondosta löytyneet halvat lennot: Aberdeen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Aberdeen
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
ABZAberdeenin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Aberdeen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Aberdeen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
22t 30m
ABZAberdeenin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aberdeen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Aberdeen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aberdeen?

Lentäessäsi kohteeseen Aberdeen kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Scandinavian Airlines, KLM, Air France tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

KLM lennot kohteeseen Aberdeen

KLM lentää kohteeseen Aberdeen noin 29 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 229 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Aberdeen reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,8/10 pistettä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Aberdeen

Scandinavian Airlines lentää kohteeseen yleensä Aberdeen 9 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Aberdeen kohteesta Stavanger Sola. Scandinavian Airlines (arviopisteet: 7,5, 162 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Aberdeen. Paras momondosta löydetty Scandinavian Airlines lipun hinta kohteeseen Aberdeen oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (156 € meno-paluu).


Aberdeen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Aberdeen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Aberdeenin lentokentältä?

Aberdeenin kansainväliseltä lentokentältä on suhteellisen lyhyt matka satamakaupungin keskustaan. Parikin eri linja-autoyhtiötä tekevät tasaisesti matkoja kaupungin keskustan ja lentokentän välillä. Aikataulun mukainen matka-aika on noin puoli tuntia normaalissa liikenteessä. Viikonloppuisin ja iltaisin kulkee hieman vähemmän busseja, joten aikataulut kannattaa tarkistaa etukäteen. Saapuvien lentojen terminaalin edestä voi myös napata taksin ja taittaa matkan nopeammin ihan kohtuulliseen hintaan. Toki on mahdollista tehdä myös muutaman kilometrin kävely, tai napata taksi, ja mennä Dycen juna-asemalle, josta pääsee keskustaan edullisesti. Aberdeenin lentokentän suurimmalla parkkialueella toimii myös useita autonvuokrausta harjoittavia yrityksiä, joilta voi halutessaan vuokrata auton. Henkilöautolla matka kaupungin keskustaan kestää noin vartin verran A96 Inverness-Aberdeen -tietä pitkin. Samalla, kun tarkistaa Aberdeeniin lentotarjoukset, kannattaa tutkia paikallisten autonvuokrauspalveluiden tarjouksia ja vaatimuksia. Toki autonvuokrausta ajattelevalla tulee olla myös voimassaoleva ajokortti mukana.


Aberdeen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Aberdeen
Turku - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 35m
Halvin hinta405 €
Helsinki - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 30m
Halvin hinta224 €
Tampere - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 55m
Halvin hinta579 €

Kohteen Aberdeen viisumivaatimukset

Britanniaan ja Skotlannin Aberdeeniin matkustaessa ei tarvitse erillistä viisumia, kunhan oleilu maassa kestää alle kuusi kuukautta. Skotlantiin matkustettaessa tulee kuitenkin olla mukana Suomen passi, joka on voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Aberdeen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aberdeen

Kun lennot Aberdeeniin on hoidettu alta pois, pääseekin matkailija nauttimaan useita vuosisatoja vanhasta ja tyylikkäästä, Skotlannin kolmanneksi suurimmasta kaupungista. Alueen pitkän historian vuoksi erityisesti historiasta nauttiville matkailijoille löytyy kaupungista paljon nähtävää. 1500-luvulla rakennettu, pormestari Skenen asuinpaikkana tunnettu rakennus, on yksi kaupungin vanhimpia taloja, ja nyt rakennuksen hienon ulkomuodon lisäksi siellä pääsee ihastelemaan laajoja huonekalu- ja asukokoelmia. Muita erittäin hienoja rakennuksia kaupungissa ovat esimerkiksi Aberdeenin Yliopiston omistuksessa oleva King’s College Chapel, sekä maailman toisiksi suurin graniittirakennus Marischal College, joka toimii tällä hetkellä kaupunginhallituksen päämajana.  Modernimpaa ihasteltavaa tarjoilee taasen jättimäinen Aberdeenin kirjasto, jonka tyylikäs arkkitehtuuri on voittanut myös useita palkintoja. Komeista kirkoista kiinnostuneille Aberdeenista löytyvät hienot Pyhän Macharin katedraali sekä Kirk of St. Nicholas. Näistä ensimmäiseen haudattiin myös osa kuuluisasta William Wallacesta. Museoiden, taiteen ja kulttuurin ystäville Aberdeenilla on myös reilusti tarjottavaa. Satamakaupungille ominainen merenkulkumuseo kertoo kaupungin suhteesta mereen ja Gordon Highlander museo taasen esittelee arvostetun rykmentin historiaa aseineen, muistoesineineen, mitaleineen ja vaatteineen. Kauniissa Frank Matchamin suunnittelemassa Hänen Majesteettinsa teatterissa voi nauttia suuria teatteriesityksiä ja jo 1800-luvun lopulla perustetussa Aberdeenin taidegalleriassa pääsee ihastelemaan itse rakennuksen lisäksi komeaa taidekokoelmaa. Ulkoilmasta ja ulkoilmanähtävyyksistä nauttiville matkailijoille löytyy kaupungista ja sen ympäristöstä paljon koettavaa. Retki Pitmeddenin puutarhaan jättimäistä kasvikokoelmaa ihastelemaan tai David Welchin talvipuutarhan suureen puistoon ovat molemmat varmasti pienen vaivan arvoisia. Vanhan Aberdeenin ja Footdeen kylän vanhaa henkeä huokuvat maisemat ovat erittäin kuvauksellisia. Monelle tulee myös pienenä yllätyksenä, että Aberdeenissa on erittäin mainio hiekkaranta, jonka varrelta löytyy huvittelulaitteita, kauppoja ja ravintoloita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Aberdeen? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Aberdeen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Aberdeen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun kaikki mahdolliset Aberdeen lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Aberdeen niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Aberdeen lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.