Etsi halvat lennot Aberdeen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Aberdeen lentotiedot ja trendit

Tutustu Aberdeen lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Aberdeen?

Jos et voi matkustaa helmikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Aberdeen kohteesta Suomi tammikuu ajanjaksolle. tammikuu aikana lennot kaupunkiin Aberdeen ovat vielä keskimäärin 232 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin helmikuu.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Aberdeen?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Aberdeen on lauantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Aberdeen lauantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 276 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 507 € lentohinnan reitille Suomi - Aberdeen.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Aberdeen?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Aberdeen lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 353 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Aberdeen, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Aberdeen, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 419 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Aberdeen?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Aberdeen (Edinburghin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 2t 40m ja 9t 20m.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Aberdeen?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Aberdeen kohteesta Suomi, kun varaat 35 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Aberdeen hintaan, joka on noin 349 €, kun etsit 35 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Aberdeen jopa niin halpaan hintaan kuin 344 €.

Halvimmat lennot kaupungin Aberdeen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Aberdeen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Aberdeen

HALVIN REITTI Helsinki - Aberdeen

Tampere (TMP) - Edinburgh (EDI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Aberdeen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Edinburghin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 258 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABERDEENhelmikuu42% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Aberdeen lennot maksavat keskimäärin vain 203 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABERDEEN KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu27% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Aberdeen lentojen keskimääräinen hinta on 444 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABERDEEN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu647% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Aberdeen kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Aberdeen

Aberdeen sijaitsee Skotlannin koillisosassa. Koska suoria reittejä ei Suomesta tällä hetkellä ole, lennot Skotlannin Aberdeeniin sisältävät aina vähintään yhden välilaskun. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lähdettäessä matka taittuu nopeimmillaan noin viidessä tai kuudessa tunnissa, joista lentokoneessa ollaan noin neljä tuntia. Tällä reitillä välilasku tapahtuu Amsterdamissa, Schipholin kansainvälisellä lentokentällä. Hieman pidemmillä matkustusajoilla voi välilaskun paikaksi harkita esimerkiksi Machesterin lentoasemaa. Suurimmassa osassa muita reittejä matkustusaika pitenee merkittävästi. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta Suomesta lähtiessä matkustusaikaan tulee lisäksi laskea juna-, linja-auto- tai lentomatka ensin Helsinkiin. Tampereelta lähdettäessä matka alkaa noin kahden tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle. Pohjoisemmasta Suomesta, kuten Rovaniemeltä, voi harkita matkan aloittamista alle kaksi tuntia kestävällä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta matkaa voi jatkaa kohti Aberdeenia.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Aberdeeniin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Tästä johtuen suorimmillakin lentoreiteillä tulee vastaan vähintään yksi välilasku. Suorimmat ja yleensä nopeimmat lennot Aberdeeniin kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalta ensin Amsterdamin Schipholin kansainväliselle lentokentälle, josta matka jatkuu Aberdeeniin, Skotlantiin.  Toinen hieman matkustusajaltaan pidempi vaihtoehto on esimerkiksi lentää Helsingistä ensin Manchesteriin tai Lontoon Heathrown lentoasemalle, ja jatkaa kyseisiltä kentiltä suoralla lennolla Aberdeeniin. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta, Tampereelta ja Rovaniemeltä, tulee ensin matkustaa Helsinki-Vantaalle ja jatkaa sieltä kohti määränpäätä.


momondosta löytyneet halvat lennot: Aberdeen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Aberdeen
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
ABZAberdeenin lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Aberdeen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Aberdeen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
KLM
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
ABZAberdeenin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aberdeen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Aberdeen

KLM lentää kohteeseen Aberdeen noin 21 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia KLM tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 300 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Aberdeen reitille. KLM on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,6/10 pistettä.


Aberdeen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Aberdeen
Helsinki - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika8t 55m
Halvin hinta396 €
Turku - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika6t 40m
Halvin hinta417 €
Tampere - Aberdeen reitin lennot
Nopein lentoaika21t 40m
Halvin hinta264 €

Kohteen Aberdeen viisumivaatimukset

Britanniaan ja Skotlannin Aberdeeniin matkustaessa ei tarvitse erillistä viisumia, kunhan oleilu maassa kestää alle kuusi kuukautta. Skotlantiin matkustettaessa tulee kuitenkin olla mukana Suomen passi, joka on voimassa koko matkan ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Aberdeen


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aberdeen

Kun lennot Aberdeeniin on hoidettu alta pois, pääseekin matkailija nauttimaan useita vuosisatoja vanhasta ja tyylikkäästä, Skotlannin kolmanneksi suurimmasta kaupungista. Alueen pitkän historian vuoksi erityisesti historiasta nauttiville matkailijoille löytyy kaupungista paljon nähtävää. 1500-luvulla rakennettu, pormestari Skenen asuinpaikkana tunnettu rakennus, on yksi kaupungin vanhimpia taloja, ja nyt rakennuksen hienon ulkomuodon lisäksi siellä pääsee ihastelemaan laajoja huonekalu- ja asukokoelmia. Muita erittäin hienoja rakennuksia kaupungissa ovat esimerkiksi Aberdeenin Yliopiston omistuksessa oleva King’s College Chapel, sekä maailman toisiksi suurin graniittirakennus Marischal College, joka toimii tällä hetkellä kaupunginhallituksen päämajana.  Modernimpaa ihasteltavaa tarjoilee taasen jättimäinen Aberdeenin kirjasto, jonka tyylikäs arkkitehtuuri on voittanut myös useita palkintoja. Komeista kirkoista kiinnostuneille Aberdeenista löytyvät hienot Pyhän Macharin katedraali sekä Kirk of St. Nicholas. Näistä ensimmäiseen haudattiin myös osa kuuluisasta William Wallacesta. Museoiden, taiteen ja kulttuurin ystäville Aberdeenilla on myös reilusti tarjottavaa. Satamakaupungille ominainen merenkulkumuseo kertoo kaupungin suhteesta mereen ja Gordon Highlander museo taasen esittelee arvostetun rykmentin historiaa aseineen, muistoesineineen, mitaleineen ja vaatteineen. Kauniissa Frank Matchamin suunnittelemassa Hänen Majesteettinsa teatterissa voi nauttia suuria teatteriesityksiä ja jo 1800-luvun lopulla perustetussa Aberdeenin taidegalleriassa pääsee ihastelemaan itse rakennuksen lisäksi komeaa taidekokoelmaa. Ulkoilmasta ja ulkoilmanähtävyyksistä nauttiville matkailijoille löytyy kaupungista ja sen ympäristöstä paljon koettavaa. Retki Pitmeddenin puutarhaan jättimäistä kasvikokoelmaa ihastelemaan tai David Welchin talvipuutarhan suureen puistoon ovat molemmat varmasti pienen vaivan arvoisia. Vanhan Aberdeenin ja Footdeen kylän vanhaa henkeä huokuvat maisemat ovat erittäin kuvauksellisia. Monelle tulee myös pienenä yllätyksenä, että Aberdeenissa on erittäin mainio hiekkaranta, jonka varrelta löytyy huvittelulaitteita, kauppoja ja ravintoloita.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Aberdeen? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Aberdeen. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Aberdeen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.