Etsi halpoja lentoja Omaniin alk. 635 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Omaniin

Yhteenveto Omanin lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

635 €

Nopein lentoaika

10t 30m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Oman kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 635 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Masqatin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Oman kohteesta Suomi kestää 10t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Masqatin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Oman mukaan lukien Qatar Airways, Pegasus Airlines ja Etihad Airways.

Omanin lentotiedot ja trendit

Tutustu Omanin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Oman suosituimmat kaupungit?

momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Oman on Masqat, jossa he vierailevat 93 % useammin kuin missään muussa maan Oman kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Salalah ja Khasab.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Oman?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Oman kestää yleensä 10t 30m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Masqatin kansainvälinen lentoasema kentälle (Oman suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Masqatin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on silloin noin .

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Oman?

5 lentoyhtiötä lentää säännöllisesti kohteeseen Oman, mutta Pegasus Airlines, Turkish Airlines ja Qatar Airways ovat suosituimpia käyttäjiemme keskuudessa. Viimeisen vuoden aikana 63 % lentoja kohteeseen Oman hakeneista halusi matkustaa Pegasus Airlines yhtiön lennolla, mikä teki tästä lentoyhtiöstä parhaan valinnan momondo-matkaajien keskuudessa.

Halvimmat lennot Oman kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Oman
Masqat
Masqat

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Oman

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Oman

Mikä lento on halvin kohteeseen Oman?

Jos haluat lentää kohteeseen Oman halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Pegasus Airlines, Lufthansa ja Turkish Airlines, joiden tarjoamat hinnat alkavat 248 €, 475 € sekä 541 €.

Mikä on alueen Oman suosituin lentokenttä?

Mikä on halvin viikonpäivä lentää kohteeseen Oman?

Paras päivä lentää kohteeseen Oman on sunnuntaina ja sen jälkeen torstaina. sunnuntaina ja torstaina tarjoavat yleensä halvimmat lennot kohteeseen Oman. Jos matkapäiväsi ovat joustavia, yritä välttää varausta päivälle keskiviikkona, joka on kallein viikonpäivä lentää kohteeseen Oman.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Oman hinnat?

lentoa Oman hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Oman?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Oman osiossa on 5 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Oman?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Oman matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Oman?

Oman matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Oman. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Oman kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Oman kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Oman: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Oman, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiMasqat10t 30m525 €
HelsinkiSalalah10t 05m908 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Oman

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Omaniin?

Suomesta Omaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta matkat Omaniin tarttuvat helposti yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee yhden vaihdon lennoilla ainakin Muscatiin, Salalahiin ja Sohariin, eli halvat lennot Omaniin on helppo napata eri puolille maata. Omanin pääkaupunkiin Muscatiin pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihdon lennoilla ainakin qatarilaisen Qatar Airwaysin, suomalaisen Finnairin, turkkilaisen Turkish Airwaysin ja saksalaisen Lufthansan siivin. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaat. Määränpäässä lennot laskeutuvat Muscatin kansainväliselle lentoasemalle (Muscat International Airport), joka on kansainvälisten lentojen päälentokenttä Omanissa. Omanin eteläosissa sijaitsevaan Salahahiin liikennöi Suomesta yhden vaihdon lentoja Qatar Airways. Kahden vaihtokentän kautta kaupunkiin on mahdollista päästä esimerkiksi Turkish Airlinesin ja omanilaisen Salam Airin yhteistyölennoilla. Salam Air liikennöi kotimaan lentoja Omanin sisällä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pohjois-Omanin Sohariin pääset kätevästi esimerkiksi Qatar Airwaysin lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Omaniin?

Säätilan puolesta lentoliput Omaniin kannattaa hankkia etenkin syksylle, talvelle tai keväälle, jolloin sää Omanissa on lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Kesä- ja elokuun välinen kesälomasesonki sopii matkustusajaksi Omaniin vain kuumuutta sietäville, sillä lämpötilat voivat nousta maassa jopa 40 asteen tuntumaan. Kaiken kaikkiaan Oman on lämpimien lomakohteiden ystävälle nappivalinta, sillä aurinko paistaa maassa ympäri vuoden. Talvikuukausina eteläosissa voi esiintyä sateita, mutta ne ovat vähäisiä. Halvat lennot Omaniin on helppo saada yleensä etenkin syys- ja kevätkuukausille. Talvella lentojen hinnat ovat puolestaan hieman keskimääräistä korkeampia. Oman on suosittu joululomakohde, eli joulukuussa lennot ja hotellit ovat yleensä kalleimmillaan. Mikäli haluat todistaa merikilpikonnien nousua Omanin rannikolle, paras aika vierailla maassa on noin huhtikuusta elokuuhun. Tätä luonnonihmettä pääset halutessasi todistamaan Ras Al Jinzin luonnonsuojelualueen rannoilla.

Kuinka kauan kestää lento Omaniin?

Omanin lentojen kesto vaihtelee hieman kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Muscatiin lentoaika on alkaen noin kahdeksan tuntia ja 45 minuuttia. Suomesta Omanin Salalahiin lentoaika on pidempi, alkaen noin 10 tuntia ja 30 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Sohariin lentoaika on nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla tavallisesti noin 16 tuntia, sillä moniin lentoihin sisältyy pitkä välilasku. Vertaa Omanin lentoreittejä ja -aikoja tarkkaan, sillä erot ovat suuria. Pidemmillä kahden vaihdon lentoreiteillä lentoaika Omanin kaupunkeihin venyy helposti jopa 20 tuntiin. Pitkät lentoreitit eivät kuitenkaan välttämättä tule lyhyempiä ja kätevämpiä lentoja edullisemmiksi.

Tarvitaanko Omaniin passi tai viisumi?

Matkat Omaniin vaativat esivalmisteluja, sillä kaikkien Suomen kansalaisten on hankittava Omanin matkalle viisumi. Omanin turistiviisumi on kätevintä hankkia netin kautta ennen matkaa, ja viisumin hinta on noin 45,60 euroa. Viisumin avulla maassa voi oleskella enintään kuukauden (30 vuorokautta). Jos suunnitelmissasi on kuukautta pidempi lomamatka, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa lähimmästä Omanin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Berliinissä. Omanin matkalle on aina otettava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Väliaikaisella passilla et voi matkustaa Omaniin.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Oman

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Oman?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Oman momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    momondo näyttää tarjoukset yli 700 kilpailijalta kerralla. momondo toimii yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääkseen sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja lentoyhtiöistä varaussivustoihin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Oman?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Oman. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Oman joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Oman momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Oman?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Oman.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Oman juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Oman on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Oman

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.