Lennot Oman

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot Oman kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Oman
Masqat
Masqat

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Oman

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Oman
  • Mitkä ovat maan Oman suosituimmat kaupungit?

    momondo-käyttäjien suosima kaupunki maassa Oman on Masqat, jossa he vierailevat 176 % useammin kuin missään muussa maan Oman kaupungissa. Käyttäjämme matkustavat usein myös kaupunkeihin Salalah ja Khasab.

  • Mikä lento on halvin kohteeseen Oman?

    Jos haluat lentää kohteeseen Oman halvalla, etsi lentoyhtiöitä, kuten Salam Air, flydubai ja SWISS, joiden tarjoamat hinnat alkavat 123 €, 143 € sekä 148 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Oman? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Oman kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Oman kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Oman: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Oman, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiMasqat586 €
HelsinkiSalalah1006 €

Arabianmeren äärellä sijaitseva Oman on yksi Lähi-idän kiehtovimpia matkakohteita. Matkailijoita maahan kutsuu takuuvarma lämpö, sillä aurinkoa Omanissa riittää vuoden ympäri. Ainoastaan Etelä-Omanissa on toisinaan sateita. Arabikulttuuriin voit sukeltaa Omanin pääkaupungissa Muscatissa, jossa voit perehtyä Omanin kulttuuriin ja syödä hyvin. Kaupunkikohteista mielenkiintoinen tuttavuus on myös Salalah. Omanin luonto on monimuotoinen, ja yhden lomamatkan aikana voit halutessasi päästä niin rannalle kuin vuoristoonkin. Myös autiomaasafarit ovat matkailijoille elämys. Suomesta Omaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta lennot Omaniin voi saada kätevästi vaihtokenttien kautta. Maassa on monta kohdetta, joihin suomalaismatkailijatkin pääsevät kätevillä yhden vaihdon lennoilla. Hyvä aika matkustaa Omaniin on talvella, noin marraskuusta maaliskuuhun. Talvikuukausina lämpötilat maassa ovat lämpimät, keskilämpötilojen pyöriessä noin 22–26 asteen tuntumassa, mutta eivät läkähdyttävän kuumat. Kesällä Omaniin matkustamista voi suositella vain todella kuumien säiden ystäville. Keskilämpötilat nousevat ydinkesän kuukausina noin 35 asteeseen, ja noin 40 asteen lämpötilatkin ovat tavallisia. Maan vilkkain matkailukausi osuu Omanissa juuri talvikuukausille, eli lennot ja hotellit ovat talvella tavallisesti hieman keskimääräistä kalliimpia.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Omaniin?

Suomesta Omaniin ei liikennöidä suoria reittilentoja, mutta matkat Omaniin tarttuvat helposti yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta pääsee yhden vaihdon lennoilla ainakin Muscatiin, Salalahiin ja Sohariin, eli halvat lennot Omaniin on helppo napata eri puolille maata. Omanin pääkaupunkiin Muscatiin pääset Helsinki-Vantaan lentokentältä yhden vaihdon lennoilla ainakin qatarilaisen Qatar Airwaysin, suomalaisen Finnairin, turkkilaisen Turkish Airwaysin ja saksalaisen Lufthansan siivin. Lentoyhteydet kaupunkiin ovat vilkkaat. Määränpäässä lennot laskeutuvat Muscatin kansainväliselle lentoasemalle (Muscat International Airport), joka on kansainvälisten lentojen päälentokenttä Omanissa. Omanin eteläosissa sijaitsevaan Salahahiin liikennöi Suomesta yhden vaihdon lentoja Qatar Airways. Kahden vaihtokentän kautta kaupunkiin on mahdollista päästä esimerkiksi Turkish Airlinesin ja omanilaisen Salam Airin yhteistyölennoilla. Salam Air liikennöi kotimaan lentoja Omanin sisällä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pohjois-Omanin Sohariin pääset kätevästi esimerkiksi Qatar Airwaysin lennoilla.

Milloin on paras aika matkustaa Omaniin?

Säätilan puolesta lentoliput Omaniin kannattaa hankkia etenkin syksylle, talvelle tai keväälle, jolloin sää Omanissa on lämmin, mutta ei tukahduttavan kuuma. Kesä- ja elokuun välinen kesälomasesonki sopii matkustusajaksi Omaniin vain kuumuutta sietäville, sillä lämpötilat voivat nousta maassa jopa 40 asteen tuntumaan. Kaiken kaikkiaan Oman on lämpimien lomakohteiden ystävälle nappivalinta, sillä aurinko paistaa maassa ympäri vuoden. Talvikuukausina eteläosissa voi esiintyä sateita, mutta ne ovat vähäisiä. Halvat lennot Omaniin on helppo saada yleensä etenkin syys- ja kevätkuukausille. Talvella lentojen hinnat ovat puolestaan hieman keskimääräistä korkeampia. Oman on suosittu joululomakohde, eli joulukuussa lennot ja hotellit ovat yleensä kalleimmillaan. Mikäli haluat todistaa merikilpikonnien nousua Omanin rannikolle, paras aika vierailla maassa on noin huhtikuusta elokuuhun. Tätä luonnonihmettä pääset halutessasi todistamaan Ras Al Jinzin luonnonsuojelualueen rannoilla.

Kuinka kauan kestää lento Omaniin?

Omanin lentojen kesto vaihtelee hieman kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Muscatiin lentoaika on alkaen noin kahdeksan tuntia ja 45 minuuttia. Suomesta Omanin Salalahiin lentoaika on pidempi, alkaen noin 10 tuntia ja 30 minuuttia. Helsinki-Vantaan lentokentältä Sohariin lentoaika on nopeimmilla yhden vaihdon lennoilla tavallisesti noin 16 tuntia, sillä moniin lentoihin sisältyy pitkä välilasku. Vertaa Omanin lentoreittejä ja -aikoja tarkkaan, sillä erot ovat suuria. Pidemmillä kahden vaihdon lentoreiteillä lentoaika Omanin kaupunkeihin venyy helposti jopa 20 tuntiin. Pitkät lentoreitit eivät kuitenkaan välttämättä tule lyhyempiä ja kätevämpiä lentoja edullisemmiksi.

Tarvitaanko Omaniin passi tai viisumi?

Matkat Omaniin vaativat esivalmisteluja, sillä kaikkien Suomen kansalaisten on hankittava Omanin matkalle viisumi. Omanin turistiviisumi on kätevintä hankkia netin kautta ennen matkaa, ja viisumin hinta on noin 45,60 euroa. Viisumin avulla maassa voi oleskella enintään kuukauden (30 vuorokautta). Jos suunnitelmissasi on kuukautta pidempi lomamatka, kannattaa viisumiasioista kysyä lisätietoa lähimmästä Omanin suurlähetystöstä, joka sijaitsee Berliinissä. Omanin matkalle on aina otettava mukaan myös passi. Tarkista passisi voimassaoloaika ajoissa, sillä sen on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Väliaikaisella passilla et voi matkustaa Omaniin.


Oman: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Masqat reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 50m
Halvin hinta586 €
Helsinki - Salalah reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 25m
Halvin hinta1006 €

Etsi lentoja kohteeseen Oman

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Oman


Suosittuja lentokohteita mantereella Lähi-itä

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Oman, harkitse myös näitä muita suosittuja Lähi-itä kohteita