Halvat lennot Massena

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Massena?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Massena?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Massena kaupungista Boston oli 161 €. Tämä on 13 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Massena. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Massena omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Massena lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Massenatoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Bryant Park ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

 • Löytyykö kaupungin Massena lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Ogdensburg lentokenttä, Saranac Lake Adirondack lentokenttä, Plattsburgh Intl lentokenttä, Watertown lentokenttä tai Burlington lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Massena.

 • Voiko kaupunkiin Massena lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Saranac Lake Adirondack lentokenttä ovat keskimäärin 185 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Massena. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.