Halvat lennot Plattsburgh

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Plattsburgh?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Plattsburgh?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Plattsburgh on 161 € per henkilö kaupungista Boston, mikä on 13 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Plattsburgh. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Plattsburgh omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Plattsburgh lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Plattsburghtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Bryant Park ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

 • Löytyykö kaupungin Plattsburgh lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Plattsburgh on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Plattsburgh harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Burlington lentokenttä (35 km kaupungin Plattsburgh keskustasta), Saranac Lake Adirondack lentokenttä (69 km kaupungin Plattsburgh keskustasta), Massena Richards Field lentokenttä (113 km kaupungin Plattsburgh keskustasta), Rutland lentokenttä (136 km kaupungin Plattsburgh keskustasta) tai Lebanon Municipal lentokenttä (150 km kaupungin Plattsburgh keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Plattsburgh lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Plattsburgh on tyypillisesti Saranac Lake Adirondack lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 185 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Plattsburgh