Halvat lennot Gdansk

Meno-paluu
Economy
New York (NYC)
Gdansk (GDN)
ma 8.3.
ma 15.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Gdansk lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gdansk lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Turku
Gdansk

HALVIN REITTI Turku - Gdansk

Turku (TKU) - Gdansk (GDN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gdansk kentältä Turku ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 62 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TURKU KENTÄLTÄ GDANSKmaaliskuu42% halvempimaaliskuu aikana Turku - Gdansk lennot maksavat keskimäärin vain 36 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GDANSK KENTÄLTÄ TURKUkesäkuu64% kalliimpikesäkuu aikana Turku - Gdansk lentojen keskimääräinen hinta on 102 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GDANSK KENTÄLTÄ TURKUlokakuu338% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gdansk kentältä Turku lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Gdańskiin?

Puolalaiskaupunki Gdańsk on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista vuoden ympäri. Talvisin kaupungissa voi syödä hyvin ja tutustua nähtävyyksiin, kesäisin matkustajia vetävät puoleensa meri ja satama-alueet. Milloin on siis paras aika matkustaa Gdańskiin? Vastaus riippuu siitä, mitä matkailija reissultaan etsii.

Halvat lennot kuljettavat matkailijoita kohtuuhintaiseen Gdańskiin ympäri vuoden. Halvimmat lentoliput Gdańskiin, samoin kuin edullisimmat hotellit ja muut palvelut, buukataan tammikuulle. Kaupunki on erityisen suosittu kohde jouluisin, ja silloin lentojen ja majoituksen hinta on korkea.

Vaikka hinnat vaihtelevat jonkin verran sesonkien mukaan, kannattaa muistaa, että matkat Gdańskiin ovat aina hyvä vaihtoehto budjettimatkaajalle. Pelkät lennot Gdańskiin voi saada pilkkahintaan niin Turusta kuin Helsingistä. Hotellinkin voi saada halvalla. Milloin lentolippu Gdańskiin kannattaa sitten ostaa? Sopiva ostoaika vaihtelee. Vertaa hintoja ajoissa ja pidä silmällä lentotarjouksia. Jos haluat pelata varman päälle, osta lennot pari kuukautta ennen suunniteltua matkaa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gdansk?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Gdansk kaupungista Göteborg oli 16 €. Tämä on 98 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Gdansk. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Gdansk omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gdansk?

kesäkuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 112 €. Jos et voi matkustaa kesäkuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi syyskuu ajanjaksolle. syyskuu aikana lennot kaupunkiin Gdansk ovat vielä keskimäärin 114 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin kesäkuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gdansk?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Gdansk noin 59 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 129 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gdansk?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Gdansk kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 105 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Gdansk torstai aikana on 145 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gdansk?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Gdansk on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 123 €. Lennot kaupunkiin Gdansk ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 175 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Löytyykö kaupungin Gdansk lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bydgoszcz lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Gdansk.

Voiko kaupunkiin Gdansk lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Bydgoszcz lentokenttä ovat keskimäärin 706 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gdansk. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
SAS
5. toukokuuta
02:40Turku
6t 20m
2 välilaskua
09:00Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
8. toukokuuta
09:20Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
6t 05m
2 välilaskua
15:25Turku
KLM
27. maaliskuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 25m
1 välilasku
19:20Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
28. maaliskuuta
14:00Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
5t 00m
1 välilasku
19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. huhtikuuta
09:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
1 välilasku
19:30Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
20. huhtikuuta
02:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
5t 45m
1 välilasku
08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
08:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
20. huhtikuuta
07:45Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. huhtikuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 10m
1 välilasku
08:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
20. huhtikuuta
07:45Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
11t 15m
1 välilasku
19:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. maaliskuuta
03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 10m
2 välilaskua
13:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
28. maaliskuuta
10:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
7t 50m
2 välilaskua
18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1443 €
Etsi vastaava

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Gdańskiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gdansk

Suorat lennot Helsingistä Gdańskiin tarjoaa suomalainen lentoyhtiö Finnair, joka lentää kaupunkiin viikon jokaisena päivänä. Wizzair sen sijaan lentää suoria ja edullisia lentoja Turusta Gdańskiin. Kannattaa siis tutustua niin Helsingistä kuin Turusta lähteviin lentoihin. Halvat lennot Gdańskiin kuuluvat myös monien muiden lentoyhtiöiden tarjontaan vaihtokenttien kautta. Yhden tai kahden vaihtokentän kautta puolalaiskaupunkiin voi lentää esimerkiksi skandinaavisella SAS-lentoyhtiön tai puolalaisen LOT-yhtiön lennoilla. Hyviä vaihtoehtoja ovat myös saksalaislentoyhtiöt airberlin ja Lufthansa. Suorien lentojen lentoaika Helsingistä Gdańskiin on tarkalleen kaksi tuntia, vaihtokentän kautta lentoaika pitenee ainakin tunnilla. Mikäli reissuun on lähdössä ruumaan laitettavia matkatavaroita, muista valita lipputyyppi, joka vastaa tarpeitasi.


Miten pääsen lentokentältä Gdańskin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Gdansk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Gdańskiin saapuvat Gdańsk Lech Wałęsan kansainväliselle lentoasemalle, josta keskustan suuntaan pääsee kätevästi niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Kätevin bussilinja on numero 210, mutta varmista bussiin noustessasi, että lähdet keskustan suuntaan. Sama linja jatkaa matkaa kentältä myös vastakkaiseen suuntaan. Junamatka keskustaan on 45 minuuttia. Se kestää pidempään kuin bussimatka, sillä junaa on vaihdettava Gdańsk Wrzeszcz -asemalla. Taksit ovat hyvä vaihtoehto, mutta valitse aina virallinen taksi.


Suositut lentoreitit Gdansk

Etsityimmät lennot Gdansk sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Turku - Gdansk lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
69 €
Helsinki - Gdansk lennot
Lyhyin lentoaika
5t 10m
Halvin hinta
139 €

Liikkuminen Gdańskissa?

Kauniissa Gdańskissa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, mutta jos lähdet ydinkeskustaa pidemmälle, hyvä vaihtoehto on hypätä joukkoliikennevälineeseen. Julkisesta liikenteestä kaupungissa vastaa Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku. Kaupungissa on kattava bussi- ja raitiovaunuverkosto.

Tavallisen kertalipun hinta on noin 3,20 złotya ja yöaikaan 4,20 złotya. 60 minuuttia voimassa olevan lipun saa hintaan 3,80 złotya ja 24 tunnin lipun hintaan 13 złotya (voimassa kaikissa joukkoliikennevälineissä). [Tarkistettu 14.6.2017] Lippuautomaatteja voi käyttää myös englanniksi. Normaalilla kertalipulla matkustaja ei saa vaihtaa liikennevälineestä toiseen, mutta tunnin lipulla voi vaihtaa 60 minuutin ajan esimerkiksi bussista raitiovaunuun niin monta kertaa kuin tarve vaatii. Maksullisella Gdańsk Tourist Card -turistikortilla voi paitsi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, myös reissata joukkoliikennevälineissä niin paljon kuin haluaa. Taksien suhteen matkailijoiden kannattaa olla varuillaan, sillä vedätykset hinnoissa ovat yleisiä. Valitse aina virallinen taksiyhtiö, kuten Hallo Taxi tai Neptun Taxi.


Tarvitaanko Gdańskiin passi?

Koska sekä Suomi että Puola kuuluvat Schengen-maihin, joiden kansalaiset voivat liikkua Schengen- ja EU-maiden alueilla vapaasti kolmen kuukauden ajan, Suomen kansalainen ei tarvitse Gdańskiin matkustaakseen välttämättä passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa matkustusasiakirjaa: passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Lähimpänä Gdańskia sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti löytyy Gdyniasta, ja myös kunniakonsulaatti voi auttaa matkailijoita tietyissä ongelmatilanteissa.


Vinkkejä Gdańskiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot Gdańskiin?

Jos haaveissa on erityisen halvat lennot Gdańskiin, vertaa sekä Helsingistä että Turusta lähtevien lentojen hintoja ja välttele suosituimpia matkustuskuukausia.

Kiinnostavatko Gdańskin nähtävyydet?

Vaikuttava Pyhän Marian kirkko, kaupungin vanhat kauppiaskorttelit ja Motława-joen ranta vetävät matkailijoita puoleensa.

Mitä mukaan matkalle Gdańskiin?

Suomi-puola-sanakirja voi olla tarpeen, mutta lähes kaiken tarpeellisen saat paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Gdańskissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Gdańskissa turvallista?

Kaupunki on kohtuullisen turvallinen, varo vain taskuvarkaita ja taksihuijareita. Ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti sairastapauksien varalta.

Voiko Gdańskissa juoda kraanavettä?

Matkailijat suosivat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gdańskissa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Gdańskin hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa, ravintolaruoka on jopa yli puolet halvempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Puola?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Gdańsk?

Teitä pitkin välimatka on noin 1100 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Gdańskissa?

Paikallinen rahayksikkö on Puolan złoty, ja rahaa on helppo vaihtaa perillä Gdańskissa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka