Etsi halvat lennot Gdansk

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Gdansk

Yhteenveto Gdansk lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

15 €

Halvin meno-paluulennon hinta

23 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 15 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 23 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Gdansk mukaan lukien Scandinavian Airlines, Norwegian ja Ryanair.

Gdansk lentotiedot ja trendit

Tutustu Gdansk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gdansk?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Gdansk helmikuu aikana, on kesäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Gdansk reitillä kesäkuu aikana maksavat keskimäärin 130 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gdansk?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Gdansk kaupungista Zielona Góra oli 10 €. Tämä on 95 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Gdansk. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Gdansk omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gdansk?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Gdansk on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 142 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Gdansk torstai aikana on 174 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gdansk?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Gdansk ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Gdansk iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 152 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 187 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Gdansk?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Gdansk lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lento kestää keskimäärin 5t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gdansk?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Gdansk noin 53 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 155 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Gdansk tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Gdansk hintaan 135 €.

Halvimmat lennot kaupungin Gdansk lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gdansk lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gdansk

HALVIN REITTI Helsinki - Gdansk

Turku (TKU) - Gdansk (GDN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 57 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GDANSKhelmikuu22% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Gdansk lennot maksavat keskimäärin vain 121 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu21% kalliimpilokakuu aikana Helsinki - Gdansk lentojen keskimääräinen hinta on 188 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu378% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Gdansk

Puolalaiskaupunki Gdańsk on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista vuoden ympäri. Talvisin kaupungissa voi syödä hyvin ja tutustua nähtävyyksiin, kesäisin matkustajia vetävät puoleensa meri ja satama-alueet. Milloin on siis paras aika matkustaa Gdańskiin? Vastaus riippuu siitä, mitä matkailija reissultaan etsii.

Halvat lennot kuljettavat matkailijoita kohtuuhintaiseen Gdańskiin ympäri vuoden. Halvimmat lentoliput Gdańskiin, samoin kuin edullisimmat hotellit ja muut palvelut, buukataan tammikuulle. Kaupunki on erityisen suosittu kohde jouluisin, ja silloin lentojen ja majoituksen hinta on korkea.

Vaikka hinnat vaihtelevat jonkin verran sesonkien mukaan, kannattaa muistaa, että matkat Gdańskiin ovat aina hyvä vaihtoehto budjettimatkaajalle. Pelkät lennot Gdańskiin voi saada pilkkahintaan niin Turusta kuin Helsingistä. Hotellinkin voi saada halvalla. Milloin lentolippu Gdańskiin kannattaa sitten ostaa? Sopiva ostoaika vaihtelee. Vertaa hintoja ajoissa ja pidä silmällä lentotarjouksia. Jos haluat pelata varman päälle, osta lennot pari kuukautta ennen suunniteltua matkaa.

Bydgoszcz lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Gdansk.

Lentojen hinnat kentälle Bydgoszcz lentokenttä ovat keskimäärin 194 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gdansk. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gdansk

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gdansk

Muut matkustamoluokat Gdansk lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Gdansk lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gdansk?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gdansk

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gdansk?

Lentäessäsi kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Wizz Air, Finnair, Norwegian Air International tai airBaltic. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

KLM lennot kohteeseen Gdansk

Kohteeseen Gdansk on normaalina viikkona 12 KLM lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Amsterdam Schiphol ja paras momondossa nähty KLM lipun hinta on 139 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Gdansk). KLM lentoyhtiö on saanut 7,5 175 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Gdansk

Scandinavian Airlines (7,2/10, 331 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Gdansk tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 106 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Gdansk on keskimäärin viikossa 5 Scandinavian Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Gdansk ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Gdansk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Gdańskiin saapuvat Gdańsk Lech Wałęsan kansainväliselle lentoasemalle, josta keskustan suuntaan pääsee kätevästi niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Kätevin bussilinja on numero 210, mutta varmista bussiin noustessasi, että lähdet keskustan suuntaan. Sama linja jatkaa matkaa kentältä myös vastakkaiseen suuntaan. Junamatka keskustaan on 45 minuuttia. Se kestää pidempään kuin bussimatka, sillä junaa on vaihdettava Gdańsk Wrzeszcz -asemalla. Taksit ovat hyvä vaihtoehto, mutta valitse aina virallinen taksi.


Gdansk: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Gdansk
Turku - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika1t 30m
Halvin hinta23 €
Helsinki - Gdansk reitin lennot
Nopein lentoaika5t 05m
Halvin hinta105 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Gdansk

Kauniissa Gdańskissa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, mutta jos lähdet ydinkeskustaa pidemmälle, hyvä vaihtoehto on hypätä joukkoliikennevälineeseen. Julkisesta liikenteestä kaupungissa vastaa Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku. Kaupungissa on kattava bussi- ja raitiovaunuverkosto.

Tavallisen kertalipun hinta on noin 3,20 złotya ja yöaikaan 4,20 złotya. 60 minuuttia voimassa olevan lipun saa hintaan 3,80 złotya ja 24 tunnin lipun hintaan 13 złotya (voimassa kaikissa joukkoliikennevälineissä). Lippuautomaatteja voi käyttää myös englanniksi. Normaalilla kertalipulla matkustaja ei saa vaihtaa liikennevälineestä toiseen, mutta tunnin lipulla voi vaihtaa 60 minuutin ajan esimerkiksi bussista raitiovaunuun niin monta kertaa kuin tarve vaatii. Maksullisella Gdańsk Tourist Card -turistikortilla voi paitsi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, myös reissata joukkoliikennevälineissä niin paljon kuin haluaa. Taksien suhteen matkailijoiden kannattaa olla varuillaan, sillä vedätykset hinnoissa ovat yleisiä. Valitse aina virallinen taksiyhtiö, kuten Hallo Taxi tai Neptun Taxi.


Kohteen Gdansk viisumivaatimukset

Koska sekä Suomi että Puola kuuluvat Schengen-maihin, joiden kansalaiset voivat liikkua Schengen- ja EU-maiden alueilla vapaasti kolmen kuukauden ajan, Suomen kansalainen ei tarvitse Gdańskiin matkustaakseen välttämättä passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa matkustusasiakirjaa: passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Lähimpänä Gdańskia sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti löytyy Gdyniasta, ja myös kunniakonsulaatti voi auttaa matkailijoita tietyissä ongelmatilanteissa.


Aloita matkan suunnittelu - Gdansk


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gdansk

Jos haaveissa on erityisen halvat lennot Gdańskiin, vertaa sekä Helsingistä että Turusta lähtevien lentojen hintoja ja välttele suosituimpia matkustuskuukausia.

Vaikuttava Pyhän Marian kirkko, kaupungin vanhat kauppiaskorttelit ja Motława-joen ranta vetävät matkailijoita puoleensa.

Suomi-puola-sanakirja voi olla tarpeen, mutta lähes kaiken tarpeellisen saat paikan päältä.

Kaupunki on kohtuullisen turvallinen, varo vain taskuvarkaita ja taksihuijareita. Ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti sairastapauksien varalta.

Matkailijat suosivat yleensä pullovettä.

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa, ravintolaruoka on jopa yli puolet halvempaa.

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Teitä pitkin välimatka on noin 1100 kilometriä.

Paikallinen rahayksikkö on Puolan złoty, ja rahaa on helppo vaihtaa perillä Gdańskissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Gdansk? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Gdansk on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Gdansk.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Gdansk tällä käytännöllä.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Gdansk, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Gdansk on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.