Halvat lennot Gdansk

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 26/10
ti 2/11

Halvimmat lennot kaupungin Gdansk lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gdansk lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gdansk

HALVIN REITTI Helsinki - Gdansk

Turku (TKU) - Gdansk (GDN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 64 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GDANSKkesäkuu13% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Gdansk lennot maksavat keskimäärin vain 115 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu28% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Gdansk lentojen keskimääräinen hinta on 169 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu267% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Gdansk?

Puolalaiskaupunki Gdańsk on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista vuoden ympäri. Talvisin kaupungissa voi syödä hyvin ja tutustua nähtävyyksiin, kesäisin matkustajia vetävät puoleensa meri ja satama-alueet. Milloin on siis paras aika matkustaa Gdańskiin? Vastaus riippuu siitä, mitä matkailija reissultaan etsii.

Halvat lennot kuljettavat matkailijoita kohtuuhintaiseen Gdańskiin ympäri vuoden. Halvimmat lentoliput Gdańskiin, samoin kuin edullisimmat hotellit ja muut palvelut, buukataan tammikuulle. Kaupunki on erityisen suosittu kohde jouluisin, ja silloin lentojen ja majoituksen hinta on korkea.

Vaikka hinnat vaihtelevat jonkin verran sesonkien mukaan, kannattaa muistaa, että matkat Gdańskiin ovat aina hyvä vaihtoehto budjettimatkaajalle. Pelkät lennot Gdańskiin voi saada pilkkahintaan niin Turusta kuin Helsingistä. Hotellinkin voi saada halvalla. Milloin lentolippu Gdańskiin kannattaa sitten ostaa? Sopiva ostoaika vaihtelee. Vertaa hintoja ajoissa ja pidä silmällä lentotarjouksia. Jos haluat pelata varman päälle, osta lennot pari kuukautta ennen suunniteltua matkaa.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gdansk?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Gdansk kaupungista Göteborg oli 16 €. Tämä on 98 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Gdansk. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Gdansk omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gdansk?

  Jos et pysty lentämään kohteeseen Gdansk kesäkuu aikana, on syyskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Gdansk reitillä syyskuu aikana maksavat keskimäärin 117 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gdansk?

  Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Gdansk noin 59 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 132 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Gdansk tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Gdansk hintaan 21 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gdansk?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Gdansk on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 107 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Gdansk torstai aikana on 149 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gdansk?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Gdansk ovat yleensä aamulla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Gdansk aamulla jopa niin edulliseen hintaan kuin 140 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 238 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Gdansk lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Bydgoszcz lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Gdansk.

 • Voiko kaupunkiin Gdansk lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Bydgoszcz lentokenttä ovat keskimäärin 723 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Gdansk. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gdansk

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gdansk
Wizz Air
31. lokakuuta
TKU13:50Turku
1t 25m
GDN15:15Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
2. marraskuuta
GDN08:20Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 30m
TKU09:50Turku
Wizz Air
9. marraskuuta
TKU10:25Turku
1t 25m
GDN11:50Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
11. marraskuuta
GDN07:20Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 30m
TKU08:50Turku
Wizz Air
4. marraskuuta
TKU11:25Turku
1t 25m
GDN12:50Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
7. marraskuuta
GDN09:45Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 30m
TKU11:15Turku
Ryanair
19. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
GDN08:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
26. marraskuuta
GDN13:00Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
26t 00m
1 välilasku
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Wizz Air
10. helmikuuta
TKU10:25Turku
1t 25m
GDN11:50Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
13. helmikuuta
GDN07:20Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 30m
TKU08:50Turku
Ryanair
18. marraskuuta
HEL06:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 20m
1 välilasku
GDN17:55Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
25. marraskuuta
GDN02:15Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
13t 10m
1 välilasku
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Gdansk

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Gdansk, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Ryanair ja Wizz Air
Wizz Air
2. marraskuuta
TKU11:25Turku
1t 25m
GDN12:50Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Ryanair
6. marraskuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
GDN08:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Ryanair
3. marraskuuta
HEL18:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
GDN19:50Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gdansk?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Gdansk
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Gdansk?

  Lentäessäsi kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Wizz Air, Finnair, Norwegian Air International tai SAS. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Gdansk ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Gdansk lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Lennot Gdańskiin saapuvat Gdańsk Lech Wałęsan kansainväliselle lentoasemalle, josta keskustan suuntaan pääsee kätevästi niin bussilla, junalla kuin taksillakin. Kätevin bussilinja on numero 210, mutta varmista bussiin noustessasi, että lähdet keskustan suuntaan. Sama linja jatkaa matkaa kentältä myös vastakkaiseen suuntaan. Junamatka keskustaan on 45 minuuttia. Se kestää pidempään kuin bussimatka, sillä junaa on vaihdettava Gdańsk Wrzeszcz -asemalla. Taksit ovat hyvä vaihtoehto, mutta valitse aina virallinen taksi.


Gdansk: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Gdansk
Turku - Gdansk reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 25m
Halvin hinta21 €
Helsinki - Gdansk reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 05m
Halvin hinta57 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Gdansk

Kauniissa Gdańskissa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, mutta jos lähdet ydinkeskustaa pidemmälle, hyvä vaihtoehto on hypätä joukkoliikennevälineeseen. Julkisesta liikenteestä kaupungissa vastaa Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku. Kaupungissa on kattava bussi- ja raitiovaunuverkosto.

Tavallisen kertalipun hinta on noin 3,20 złotya ja yöaikaan 4,20 złotya. 60 minuuttia voimassa olevan lipun saa hintaan 3,80 złotya ja 24 tunnin lipun hintaan 13 złotya (voimassa kaikissa joukkoliikennevälineissä). Lippuautomaatteja voi käyttää myös englanniksi. Normaalilla kertalipulla matkustaja ei saa vaihtaa liikennevälineestä toiseen, mutta tunnin lipulla voi vaihtaa 60 minuutin ajan esimerkiksi bussista raitiovaunuun niin monta kertaa kuin tarve vaatii. Maksullisella Gdańsk Tourist Card -turistikortilla voi paitsi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, myös reissata joukkoliikennevälineissä niin paljon kuin haluaa. Taksien suhteen matkailijoiden kannattaa olla varuillaan, sillä vedätykset hinnoissa ovat yleisiä. Valitse aina virallinen taksiyhtiö, kuten Hallo Taxi tai Neptun Taxi.


Kohteen Gdansk viisumivaatimukset

Koska sekä Suomi että Puola kuuluvat Schengen-maihin, joiden kansalaiset voivat liikkua Schengen- ja EU-maiden alueilla vapaasti kolmen kuukauden ajan, Suomen kansalainen ei tarvitse Gdańskiin matkustaakseen välttämättä passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa matkustusasiakirjaa: passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Lähimpänä Gdańskia sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti löytyy Gdyniasta, ja myös kunniakonsulaatti voi auttaa matkailijoita tietyissä ongelmatilanteissa.


Aloita matkan suunnittelu - Gdansk


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Gdansk

Miten löydän halvimmat lennot Gdańskiin?

Jos haaveissa on erityisen halvat lennot Gdańskiin, vertaa sekä Helsingistä että Turusta lähtevien lentojen hintoja ja välttele suosituimpia matkustuskuukausia.

Kiinnostavatko Gdańskin nähtävyydet?

Vaikuttava Pyhän Marian kirkko, kaupungin vanhat kauppiaskorttelit ja Motława-joen ranta vetävät matkailijoita puoleensa.

Mitä mukaan matkalle Gdańskiin?

Suomi-puola-sanakirja voi olla tarpeen, mutta lähes kaiken tarpeellisen saat paikan päältä.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Gdańskissa

Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Kannattaa tarkastaa oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Gdańskissa turvallista?

Kaupunki on kohtuullisen turvallinen, varo vain taskuvarkaita ja taksihuijareita. Ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti sairastapauksien varalta.

Voiko Gdańskissa juoda kraanavettä?

Matkailijat suosivat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gdańskissa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Gdańskin hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa, ravintolaruoka on jopa yli puolet halvempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Puola?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Gdańsk?

Teitä pitkin välimatka on noin 1100 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Gdańskissa?

Paikallinen rahayksikkö on Puolan złoty, ja rahaa on helppo vaihtaa perillä Gdańskissa.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Puola

Eikö sittenkään Gdansk? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Puola