Etsi halpoja lentoja Gdansk alk. 26 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Gdansk

Yhteenveto Gdansk lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

26 €

Halvin meno-paluulennon hinta

46 €

Nopein lentoaika

1t 30m

Liikennöi:

1 lentoyhtiö
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 26 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 46 € (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Gdansk kohteesta Suomi kestää 1t 30m (Turku - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema).
1 lentoyhtiö liikennöi lentoja kohteeseen Gdansk mukaan lukien Wizz Air.

Gdansk lentotiedot ja trendit

Tutustu Gdansk lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Gdansk?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Gdansk huhtikuu aikana, on joulukuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Gdansk reitillä joulukuu aikana maksavat keskimäärin 179 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Gdansk?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Gdansk?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Gdansk on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 173 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä tiistai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Gdansk tiistai aikana on 321 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Gdansk?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Gdansk ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Gdansk illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 188 €. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 367 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Gdansk?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Gdansk lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lento kestää keskimäärin 2t 05m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Gdansk?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Gdansk noin 33 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 238 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Gdansk tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Gdansk hintaan 100 €.

Halvimmat lennot kaupungin Gdansk lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Gdansk lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Gdansk

HALVIN REITTI Helsinki - Gdansk

Turku (TKU) - Gdansk (GDN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Turku kentälle Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 59 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GDANSKhuhtikuu29% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Gdansk lennot maksavat keskimäärin vain 170 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu24% kalliimpitoukokuu aikana Helsinki - Gdansk lentojen keskimääräinen hinta on 297 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GDANSK KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu919% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Gdansk kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Gdansk

Puolalaiskaupunki Gdańsk on yksi maan suosituimmista kaupunkikohteista vuoden ympäri. Talvisin kaupungissa voi syödä hyvin ja tutustua nähtävyyksiin, kesäisin matkustajia vetävät puoleensa meri ja satama-alueet. Milloin on siis paras aika matkustaa Gdańskiin? Vastaus riippuu siitä, mitä matkailija reissultaan etsii.

Halvat lennot kuljettavat matkailijoita kohtuuhintaiseen Gdańskiin ympäri vuoden. Halvimmat lentoliput Gdańskiin, samoin kuin edullisimmat hotellit ja muut palvelut, buukataan tammikuulle. Kaupunki on erityisen suosittu kohde jouluisin, ja silloin lentojen ja majoituksen hinta on korkea.

Vaikka hinnat vaihtelevat jonkin verran sesonkien mukaan, kannattaa muistaa, että matkat Gdańskiin ovat aina hyvä vaihtoehto budjettimatkaajalle. Pelkät lennot Gdańskiin voi saada pilkkahintaan niin Turusta kuin Helsingistä. Hotellinkin voi saada halvalla. Milloin lentolippu Gdańskiin kannattaa sitten ostaa? Sopiva ostoaika vaihtelee. Vertaa hintoja ajoissa ja pidä silmällä lentotarjouksia. Jos haluat pelata varman päälle, osta lennot pari kuukautta ennen suunniteltua matkaa.

Löytyykö kaupungin Gdansk lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bydgoszcz lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Gdansk.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä?

7 toimijaa on valittavissa lentoa Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Gdansk

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Gdansk
Wizz Air
26. helmikuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
3. maaliskuuta
GDN11:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU14:00Turku
Wizz Air
15. tammikuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
21. tammikuuta
GDN11:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU14:00Turku
Wizz Air
19. tammikuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
22. tammikuuta
GDN11:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU14:00Turku
Wizz Air
8. joulukuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
11. joulukuuta
GDN11:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU14:00Turku
Wizz Air
21. helmikuuta
TKU14:40Turku
1t 30m
GDN15:10Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
25. helmikuuta
GDN11:25Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
1t 35m
TKU14:00Turku
Useita lentoyhtiöitä
8. tammikuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
12. tammikuuta
GDN14:30Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
TKU00:35Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Gdansk

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Gdansk, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Wizz Air
Wizz Air
4. joulukuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
6. joulukuuta
TKU10:25Turku
1t 30m
GDN10:55Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema
Wizz Air
11. joulukuuta
TKU14:35Turku
1t 30m
GDN15:05Gdańsk Lech Wałęsan lentoasema

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Gdansk

Kauniissa Gdańskissa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, mutta jos lähdet ydinkeskustaa pidemmälle, hyvä vaihtoehto on hypätä joukkoliikennevälineeseen. Julkisesta liikenteestä kaupungissa vastaa Zarząd Transportu Miejskiego w Gdańsku. Kaupungissa on kattava bussi- ja raitiovaunuverkosto.

Tavallisen kertalipun hinta on noin 3,20 złotya ja yöaikaan 4,20 złotya. 60 minuuttia voimassa olevan lipun saa hintaan 3,80 złotya ja 24 tunnin lipun hintaan 13 złotya (voimassa kaikissa joukkoliikennevälineissä). Lippuautomaatteja voi käyttää myös englanniksi. Normaalilla kertalipulla matkustaja ei saa vaihtaa liikennevälineestä toiseen, mutta tunnin lipulla voi vaihtaa 60 minuutin ajan esimerkiksi bussista raitiovaunuun niin monta kertaa kuin tarve vaatii. Maksullisella Gdańsk Tourist Card -turistikortilla voi paitsi tutustua paikallisiin nähtävyyksiin, myös reissata joukkoliikennevälineissä niin paljon kuin haluaa. Taksien suhteen matkailijoiden kannattaa olla varuillaan, sillä vedätykset hinnoissa ovat yleisiä. Valitse aina virallinen taksiyhtiö, kuten Hallo Taxi tai Neptun Taxi.


Kohteen Gdansk viisumivaatimukset

Koska sekä Suomi että Puola kuuluvat Schengen-maihin, joiden kansalaiset voivat liikkua Schengen- ja EU-maiden alueilla vapaasti kolmen kuukauden ajan, Suomen kansalainen ei tarvitse Gdańskiin matkustaakseen välttämättä passia. Matkustajan on kuitenkin pidettävä mukanaan jotakin voimassa olevaa matkustusasiakirjaa: passia tai henkilökorttia. Jos toiveissa on jäädä Puolaan yli kolmeksi kuukaudeksi, Suomen kansalainen tarvitsee oleskeluluvan. Puolan ajankohtaisia matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivulle voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Suomen Puolan-suurlähetystö sijaitsee Varsovassa, ja jos matkalla tulee eteen vakavia ongelmatilanteita, esimerkiksi passivarkaus, voi matkailija olla yhteydessä suurlähetystöön. Yhteystiedot löytyvät sivulta http://www.finland.pl/. Lähimpänä Gdańskia sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti löytyy Gdyniasta, ja myös kunniakonsulaatti voi auttaa matkailijoita tietyissä ongelmatilanteissa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gdansk

Miten löydän halvimmat lennot Gdańskiin?

Jos haaveissa on erityisen halvat lennot Gdańskiin, vertaa sekä Helsingistä että Turusta lähtevien lentojen hintoja ja välttele suosituimpia matkustuskuukausia.

Kiinnostavatko Gdańskin nähtävyydet?

Vaikuttava Pyhän Marian kirkko, kaupungin vanhat kauppiaskorttelit ja Motława-joen ranta vetävät matkailijoita puoleensa.

Mitä mukaan matkalle Gdańskiin?

Suomi-puola-sanakirja voi olla tarpeen, mutta lähes kaiken tarpeellisen saat paikan päältä.

Onko Gdańskissa turvallista?

Kaupunki on kohtuullisen turvallinen, varo vain taskuvarkaita ja taksihuijareita. Ota mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti sairastapauksien varalta.

Voiko Gdańskissa juoda kraanavettä?

Matkailijat suosivat yleensä pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Gdańskissa?

Pienen juomarahan jättäminen on kohteliasta.

Millainen on Gdańskin hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa, ravintolaruoka on jopa yli puolet halvempaa.

Mikä on aikaero Suomi-Puola?

Aika on tunnin jäljessä Suomen aikaa.

Mikä on etäisyys Helsinki-Gdańsk?

Teitä pitkin välimatka on noin 1100 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Gdańskissa?

Paikallinen rahayksikkö on Puolan złoty, ja rahaa on helppo vaihtaa perillä Gdańskissa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Gdansk?

Lentojen löytäminen kohteeseen Gdansk on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Gdansk.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Gdansk joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Gdansk tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Gdansk?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Gdansk, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Gdansk juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Gdansk on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Gdansk

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.