Halvat lennot Lviv

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 1/11
ma 8/11

Halvimmat lennot kaupungin Lviv lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lviv lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lviv

HALVIN REITTI Helsinki - Lviv

Helsinki (HEL) - Lviv (LWO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lviv kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Lvivin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 223 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LVIVlokakuu21% halvempilokakuu aikana Helsinki - Lviv lennot maksavat keskimäärin vain 177 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LVIV KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu41% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Lviv lentojen keskimääräinen hinta on 314 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LVIV KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu289% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Lviv kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Lviv?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lviv?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Lviv on 34 € per henkilö kaupungista Tallinna, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Lviv. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Lviv omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Lviv?

  lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Lviv kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 177 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Lviv lokakuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Lviv reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 184 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Lviv?

  Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Lviv. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 223 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Lviv?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Lviv on keskiviikko, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 170 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Lviv torstai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 312 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Löytyykö kaupungin Lviv lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Lviv on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Lviv harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Ivano-Frankivsk Intl lentokenttä (116 km kaupungin Lviv keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Lviv lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Ivano-Frankivsk Intl lentokenttä ovat keskimäärin 228 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Lviv. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lviv?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lviv
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lviv?

  Kohteeseen Lviv kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat airBaltic, Ukraine International Airlines ja Lufthansa. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Lviv rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Aloita matkan suunnittelu - Lviv


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ukraina

Eikö sittenkään Lviv? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ukraina