Halvat lennot Ogdensburg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Ogdensburg?

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ogdensburg?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Ogdensburg on 161 € per henkilö kaupungista Boston, mikä on 13 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Ogdensburg. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Ogdensburg omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Löytyykö kaupungin Ogdensburg lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Ogdensburgtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Bryant Park ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

 • Löytyykö kaupungin Ogdensburg lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Ogdensburg on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Ogdensburg harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Massena Richards Field lentokenttä (57 km kaupungin Ogdensburg keskustasta), Watertown lentokenttä (89 km kaupungin Ogdensburg keskustasta), Saranac Lake Adirondack lentokenttä (107 km kaupungin Ogdensburg keskustasta) tai Plattsburgh Intl lentokenttä (160 km kaupungin Ogdensburg keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Ogdensburg lentää jotenkin halvemmalla?

  Lentojen hinnat kentälle Saranac Lake Adirondack lentokenttä ovat keskimäärin 185 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Ogdensburg. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.