Etsi ja löydä halvat lennot Latviaan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 12/2
su 19/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Latviaan

Yhteenveto Latvian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

24 €

Halvin meno-paluulennon hinta

42 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Latvia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 24 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Latvia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 42 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Nopein lento kohteeseen Latvia kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Latvia mukaan lukien Finnair, airBaltic ja Norwegian.

Latvian lentotiedot ja trendit

Tutustu Latvian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mikä lento on halvin kohteeseen Latvia?

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Latvia ovat:
8 € per henkilö Ryanair-lennolle
31 € per henkilö airBaltic-lennolle
53 € per henkilö Finnair-lennolle
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Latvia?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Latvia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Riika Riga Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Latvia on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Riika Riga Intl lentoajan ollessa noin 1t 10m. Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Latvia?

Kohteeseen Latvia lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 5, joista Ryanair on suosituin vaihtoehto.Arviolta 46 % paikkaan Latvia lentävistä päättää lentää yhtiön Ryanair koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Ryanair, myös airBaltic ja Finnair ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Latvia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Latvia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Latvia
Riika
Riika

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Latvia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Latvia

Lento kohteeseen Latvia maksaa keskimäärin 207 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Latvia niinkin alhaisella hinnalla kuin 25 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 25 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 192 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Latvia on keskiviikkona, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta lauantaina on kallein päivä lentää kohteeseen Latvia.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Latvia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Latvia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Latvia lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Latvia lennollasi

Halvat lennot Latvia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Latvia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiRiika1t 00m42 €
TampereRiika1t 10m60 €
TurkuRiika1t 00m61 €
RovaniemiRiika11t 05m284 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Latvia

Suomesta liikennöidään suoria reittilentoja ainoastaan Latvian Riikaan. Halvat lennot Latviaan operoivat suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Suomessa Riikaan lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vantaalla. Määränpäässä ne laskeutuvat puolestaan Riian kansainväliselle lentoasemalle (Starptautiskā lidosta Rīga) Riiassa. Esimerkiksi Finnair operoi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan normaalisti ainakin kaksi tai kolme suoraa reittilentoa päivässä. Parhaimmillaan kaupunkien välillä on jopa seitsemän päivittäistä Finnairin liikennöimää lentoa. Mikäli matka-aikataulusi sallii välilaskulliset yhteydet, voit saada sopivat lennot Finnairin ja airBalticin lisäksi myös esimerkiksi norjalaisen low cost -lentoyhtiö Norwegianin tarjonnasta. Riian lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää välilaskullisin yhteyksin Liepājan satamakaupunkiin, joka sijaitsee Latvian länsirannikolla. Lennot Helsinki-Vantaalta Liepājaan on mahdollista saada Riian kautta esimerkiksi airBalticin operoimina. Mikäli valitset Latvian matkallesi halpalentoyhtiön lennot, kiinnitä huomiota paitsi matkan hintaan, myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrään. Low cost -lentoyhtiöiden edullisimmat lipputyypit eivät yleensä sisällä yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, joten matkatavaroista voi joutua maksamaan lisämaksun.

Sään puolesta paras matkustusaika Latviaan alkaa keväällä, noin huhtikuun tuntumassa, ja jatkuu syksyyn asti. Kesäisin sää Latviassa on lämmin, ja maassa nautitaan yli 20 asteen lämpötiloista. Kesä onkin Latvian vilkkainta matkustuskautta, joten lentoliput Latviaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Mikäli toiveissasi on tutustua maan rannikkokaupunkeihin, kannattaa matka silti suunnitella ehdottomasti kesälle. Edulliset lentohinnat varmistat varaamalla matkasi ajoissa. Budjettimatkailijoille hyvä uutinen on, että Latvia on ympäri vuoden, myös vilkkaimpina sesonkiaikoina, edullinen matkakohde moniin muihin Euroopan maihin verrattuna. Budjettiystävällinen matka on siis maassa mahdollinen mihin vuodenaikaan tahansa. Erityisen halvat lennot Latviaan voit ostaa alkuvuodelle – etenkin tammikuulle – sekä keväälle ja syksylle. Luontomatkailijoille kevät ja syksy ovat mitä parhainta matkustusaikaa, sillä etenkin keväällä Latvian luonto on vehreimmillään. Talvella lämpötilat tippuvat usein pakkasen puolelle, mutta esimerkiksi historiallinen Riika on talvikuukausinakin kutsuva kaupunkilomakohde. Joulukuussa Riian vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen.

Lennot Latviaan vaihtelevat kestoltaan valitsemastasi lentoreitistä riippuen. Suorilla reittilennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan lentoaika on vain reilu tunti. Latvian lentojen kesto ei siis juurikaan eroa Suomen sisäisten kotimaan lentojen kestosta, ja maa on mitä parhain valinta vaikkapa viikonloppulomalle Euroopassa. Mikäli valitset Riikaan välilaskulliset lentoreitit, matka-aika venyy noin kolmeen tuntiin. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Riikaan ovat kuitenkin usein edullisempia kuin välilaskulliset lennot pidemmän reitin kautta. Jos lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta satamakaupunkiin Liepājaan, tarjolla on ainoastaan välilaskullisia lentoja, joten lentoaika on Riian suoria reittilentoja pidempi. Lyhimmillään matka-aika Helsinki-Vantaan lentokentältä Liepājaan on noin kolme tuntia ja 15 minuuttia, mutta usein lennot ovat selvästi tätä pidempiä.

Suomen kansalaisille matkat Latviaan ovat helppoja, sillä Baltian maa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Suomalaiset eivät tarvitse siis Latviaan viisumia, eikä passiakaan ole Latvian lomalle pakollista pakata mukaan. Passin sijaan voit ottaa mukaasi virallisen henkilökortin. Koska Latvia on Schengen-maa, suomalaismatkailijoille ei tehdä sen lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat kuitenkin pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä, ja siksi passia tai henkilökorttia on pidettävä mukana myös Latvian matkoilla.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Latvia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Latvia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Latvia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Latvia momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Latvia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta42 €
Tampere - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 10m
Halvin hinta60 €
Turku - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika1t 00m
Halvin hinta61 €
Rovaniemi - Riika reitin lennot
Nopein lentoaika11t 05m
Halvin hinta284 €

Etsi lentoja kohteeseen Latvia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Latvia


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Latvia on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Latvia.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Latvia tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Latvia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Latvia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.