Lennot Latvia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Latvia

Yhteenveto Latvia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

7 €

Halvin meno-paluulennon hinta

14 €

Nopein lentoaika

1t 00m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Latvia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 7 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Latvia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 14 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
Nopein lento kohteeseen Latvia kohteesta Suomi kestää 1t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Riika Riga Intl).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Latvia mukaan lukien airBaltic ja Ryanair.

Halvimmat lennot Latvia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Latvia
Riika
Riika

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Latvia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Latvia

Parhaat momondo-sivustolta löytyneet hinnat lennoille kohteeseen Latvia ovat:
8 € per henkilö Ryanair-lennolle
54 € per henkilö Finnair-lennolle
60 € per henkilö airBaltic-lennolle

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Latvia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Riika Riga Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 1t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Latvia on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Riika Riga Intl lentoajan ollessa noin 1t 10m. Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Lento kohteeseen Latvia maksaa keskimäärin 186 € per lippu. Olemme kuitenkin löytäneet lentoja kohteeseen Latvia niinkin alhaisella hinnalla kuin 5 €. Jos et löydä lentolippua hintaan 5 €, mutta onnistut löytämään sellaisen hintaan 173 € tai vähemmän, on tämä silti hyvä tarjous. Muistathan, että lentojen hinnat vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät, mihin aikaan vuodesta matkustat ja minkä lentoyhtiön kanssa lennät.

Paras viikonpäivä lentää kohteeseen Latvia on keskiviikkona, koska hinnat ovat halvimmat. Lentämisen maanantaina on hyvä varasuunnitelma, koska tämä päivä on myös yleensä halvempi. Toisaalta tiistaina on kallein päivä lentää kohteeseen Latvia.Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Latvia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Latvia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Latvia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Latvia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiRiika1t 00m15 €
TurkuRiika1t 05m99 €
TampereRiika1t 10m111 €
RovaniemiRiika11t 30m162 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Latvia

Suomesta liikennöidään suoria reittilentoja ainoastaan Latvian Riikaan. Halvat lennot Latviaan operoivat suorin yhteyksin suomalainen Finnair ja latvialainen halpalentoyhtiö airBaltic. Suomessa Riikaan lähtevät lennot starttaavat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Vantaalla. Määränpäässä ne laskeutuvat puolestaan Riian kansainväliselle lentoasemalle (Starptautiskā lidosta Rīga) Riiassa. Esimerkiksi Finnair operoi Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan normaalisti ainakin kaksi tai kolme suoraa reittilentoa päivässä. Parhaimmillaan kaupunkien välillä on jopa seitsemän päivittäistä Finnairin liikennöimää lentoa. Mikäli matka-aikataulusi sallii välilaskulliset yhteydet, voit saada sopivat lennot Finnairin ja airBalticin lisäksi myös esimerkiksi norjalaisen low cost -lentoyhtiö Norwegianin tarjonnasta. Riian lisäksi Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää välilaskullisin yhteyksin Liepājan satamakaupunkiin, joka sijaitsee Latvian länsirannikolla. Lennot Helsinki-Vantaalta Liepājaan on mahdollista saada Riian kautta esimerkiksi airBalticin operoimina. Mikäli valitset Latvian matkallesi halpalentoyhtiön lennot, kiinnitä huomiota paitsi matkan hintaan, myös lippuun sisältyvien matkatavaroiden määrään. Low cost -lentoyhtiöiden edullisimmat lipputyypit eivät yleensä sisällä yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa, joten matkatavaroista voi joutua maksamaan lisämaksun.

Sään puolesta paras matkustusaika Latviaan alkaa keväällä, noin huhtikuun tuntumassa, ja jatkuu syksyyn asti. Kesäisin sää Latviassa on lämmin, ja maassa nautitaan yli 20 asteen lämpötiloista. Kesä onkin Latvian vilkkainta matkustuskautta, joten lentoliput Latviaan ovat kesäkuukausina keskimääräistä kalliimpia. Mikäli toiveissasi on tutustua maan rannikkokaupunkeihin, kannattaa matka silti suunnitella ehdottomasti kesälle. Edulliset lentohinnat varmistat varaamalla matkasi ajoissa. Budjettimatkailijoille hyvä uutinen on, että Latvia on ympäri vuoden, myös vilkkaimpina sesonkiaikoina, edullinen matkakohde moniin muihin Euroopan maihin verrattuna. Budjettiystävällinen matka on siis maassa mahdollinen mihin vuodenaikaan tahansa. Erityisen halvat lennot Latviaan voit ostaa alkuvuodelle – etenkin tammikuulle – sekä keväälle ja syksylle. Luontomatkailijoille kevät ja syksy ovat mitä parhainta matkustusaikaa, sillä etenkin keväällä Latvian luonto on vehreimmillään. Talvella lämpötilat tippuvat usein pakkasen puolelle, mutta esimerkiksi historiallinen Riika on talvikuukausinakin kutsuva kaupunkilomakohde. Joulukuussa Riian vanhakaupunki on erityisen tunnelmallinen.

Lennot Latviaan vaihtelevat kestoltaan valitsemastasi lentoreitistä riippuen. Suorilla reittilennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Riikaan lentoaika on vain reilu tunti. Latvian lentojen kesto ei siis juurikaan eroa Suomen sisäisten kotimaan lentojen kestosta, ja maa on mitä parhain valinta vaikkapa viikonloppulomalle Euroopassa. Mikäli valitset Riikaan välilaskulliset lentoreitit, matka-aika venyy noin kolmeen tuntiin. Suorat lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Riikaan ovat kuitenkin usein edullisempia kuin välilaskulliset lennot pidemmän reitin kautta. Jos lennät Helsinki-Vantaan lentoasemalta satamakaupunkiin Liepājaan, tarjolla on ainoastaan välilaskullisia lentoja, joten lentoaika on Riian suoria reittilentoja pidempi. Lyhimmillään matka-aika Helsinki-Vantaan lentokentältä Liepājaan on noin kolme tuntia ja 15 minuuttia, mutta usein lennot ovat selvästi tätä pidempiä.

Suomen kansalaisille matkat Latviaan ovat helppoja, sillä Baltian maa kuuluu Euroopan unioniin ja Schengen-alueeseen. Suomalaiset eivät tarvitse siis Latviaan viisumia, eikä passiakaan ole Latvian lomalle pakollista pakata mukaan. Passin sijaan voit ottaa mukaasi virallisen henkilökortin. Koska Latvia on Schengen-maa, suomalaismatkailijoille ei tehdä sen lentokentillä varsinaisia rajatarkastuksia. Lentoyhtiöt voivat kuitenkin pyytää matkustajia todistamaan henkilöllisyytensä, ja siksi passia tai henkilökorttia on pidettävä mukana myös Latvian matkoilla.


Latvia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Riika reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta15 €
Tampere - Riika reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 10m
Halvin hinta111 €
Turku - Riika reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 05m
Halvin hinta99 €
Rovaniemi - Riika reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 30m
Halvin hinta162 €

Etsi lentoja kohteeseen Latvia

Valitse lentosi kohde alla

Aloita matkan suunnittelu - Latvia


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Latvia on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Latvia.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Latvia tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Latvia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Latvia lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.