Halvat lennot Chile

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Santiago (SCL)
su 16.5.
su 23.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Chile kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin on halvin lentää Suomi-Chile
Santiago
Santiago

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Chile

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Chile

Mitkä ovat maan Chile suosituimmat kaupungit?

Jotkut maailman suosituimmista matkailukaupungeista sijaitsee maassa Chile. Maan Chile suosituin matkailukaupunki on Santiago, jonka momondo-käyttäjät valitsevat kohteeksi 1 329 % useammin kuin minkään muun kaupungin. Seuraavaksi suosituimmat kaupungit alueella Chile ovat Punta Arenas ja Concepción.

Mikä lento on halvin kohteeseen Chile?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Chile ovat lentoyhtiön Sky Airline tarjoama 38 €, lentoyhtiön LATAM Airlines tarjoama 114 € sekä lentoyhtiön KLM tarjoama 527 €.


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Chile? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Santiago

Teatro Municipal de Santiago
Museo Chileno de Arte Precolombino
Estadio San Carlos de Apoquindo
Museo Histórico Nacional
Posada del Corregidor
Punta Arenas

Plaza Munoz Gamero
Monumento al Ovejero
Club Andino
Museo Naval y Maritimo
Santuario Maria Auxiliadora
Concepción

Casa del Arte
Estadio Municipal de Concepcion
Plaza de la Independencia
Catedral de la Santisima Concepcion
Galeria de la Historia
Hanga Roa

Terevaka
Anakena Beach
Ranu Kau
Te Pahu Caves
Ahu Akivi
Antofagasta

Aduana
La Portada
Hand of the Desert
Estadio Regional de Antofagasta
Plaza Colon
Puerto Montt

Monte Verde
Saltos del Petrohue
Estuario de Reloncavi
Plaza de Armas
Puerto Montt Cathedral
Calama

Paniri Volcano
Chuquicamata
Chug Chug Geoglyphs
Estadio Municipal de Calama
Pukara de Lasana
Puerto Natales

Plaza de Armas
Cueva del Milodon
Iquique

Plaza Prat
Teatro Municipal
Sala de Artes Collahuasi
Iglesia de La Tirana
Cerro Pintados
La Serena

San Agustin Church
La Serena Archaeological Museum
Kokoro No Niwa Japanese Garden
Casa Gabriel Gonzalez Videla Historical Museum
La Recova Market
Arica

Arica Sea Museum
Museo Historico y de Armas
Las Machas Beach
El Morro
Iglesia de San Marcos

Halvat lennot Chile: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Chile, katso nämä matkakohteet, joihin Suomi momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot
Lähtö Matkakohde Paras hinta
Helsinki Concepción 719 €

Chilen lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Etelä-Amerikan Chile on ainutlaatuinen matkailumaa pitkän ja kapean muotonsa ansiosta. Yhden maan sisälle mahtuu niin kuivia autiomaita, hyisiä jäätikköalueita kuin paratiisimaisia rantojakin. Olit sitten kaupunkikohteiden tai luonnonrauhan ystävä, Chilestä löydät etsimäsi. Maan kaupungeista tutustumisen arvoisia ovat etenkin Santiago ja Valparaíso, äläkä unohda visiittiä eksoottisille Pääsiäissaarille. Chile sijoittuu Tyynenmeren ja Andien väliin, joten voit kokea saman reissun aikana niin rennot rannat kuin huimat vuoristomaisematkin. Aktiivilomailijalle Chile on unelmakohde. Suomesta Chileen ei liikennöidä suoria lentoja, mutta välilaskullisin lennoin Helsinki-Vantaan lentoasemalta on mahdollista lentää useisiin Chilen kaupunkeihin. Parhaat lentoyhteydet Suomesta on Chilen hallinnolliseen pääkaupunkiin Santiagoon. Koska kyseessä on äärimmäisen monimuotoinen maa, matkat Chileen on mahdollista suunnitella mille vuodenajalle tahansa. Vuodenajat ovat maassa päinvastaiset kuin Suomessa, eli Suomen kesäkuukausina maassa on talvi. Suomen talvikuukausina, joulukuusta helmikuuhun, Chilessä nautitaan puolestaan kesän lämmöstä. Halvat lennot Chileen voi hankkia esimerkiksi vehreälle kevätkaudelle, joka kestää noin syyskuusta marraskuuhun. Näinä kuukausina monet maan luontokohteista ovat parhaimmillaan. Lentojen ja hotellien hinnat ovat keväisin selvästi edullisemmat kuin vilkkaimpina matkailukuukausina. Chilen kiireisin matkailusesonki sijoittuu maan kesäkuukausiin, eli alkuvuoteen, ja näinä kuukausina lentojen hinnat ovat korkeimmillaan. Suomen kesäkuukausina Chilessä on talvi. Viileistä säistä huolimatta Euroopasta matkustetaan Chileen paljon kesä-elokuussa, joten lentojen hinnat ovat kesäkuukausinakin tavallisesti keskimääräistä kalliimpia. Majoituksen voi kuitenkin saada kesällä maasta yleensä hyvinkin halvalla.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Chileen?

Suomen ja Chilen välillä ei operoida suoria reittilentoja, eli lennot Chileen lennetään aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Erityisen vilkasta lentoliikenne on Helsinki-Vantaan lentoaseman ja Santiagon kaupungin välillä. Määränpäässä Santiagossa lennot ottaa vastaan Arturo Merino Benítezin kansainvälinen lentokenttä (Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez). Helsinki-Vantaan lentokentältä Santiagoon operoivat käteviä yhden vaihdon lentoyhteyksiä esimerkiksi ranskalainen Air France ja espanjalainen Iberia. Myös suomalainen Finnair ja chileläinen LATAM Airlines tarjoavat yhteistyössä lentoja kaupunkien välillä. Kahden välilaskun lennoilla on mahdollista lentää Santiagon lisäksi muihinkin Chilen kaupunkeihin. Halvat lennot Chileen voi löytää myös esimerkiksi Balmacedaan tai Antofagastaan. Lentoreitit näihin kaupunkeihin liikennöidään useamman eri lentoyhtiön yhteistyölentoina. Mikäli matkustat lomasi aikana Chilen sisällä, hyödynnä maan sisäisiä kotimaan lentoja. Välimatkat ovat pitkulaisessa maassa huomattavia.

Milloin on paras aika matkustaa Chileen?

Chilellä on matkailijoille valtavasti tarjottavaa kaikkina vuodenaikoina. Chilen kevättä, joka sijoittuu noin syyskuun ja marraskuun välille, pidetään kuitenkin yhtenä parhaista matkailuajoista. Näinä kuukausina maassa on vehreää, sateet ovat vähäisiä, eikä kesän kiireisin matkailusesonki ole vielä käynnissä. Chilen suosittuihin kohteisiin voi siis keväällä tutustua rauhassa. Hintojenkin puolesta kevätmatka on hyvä idea, sillä halvat lennot Chileen on helppo napata kevätkaudelle. Jos haluat nauttia Chilen rantakohteista, alkuvuoteen sijoittuva kesäkausi on hyvää matkustusaikaa Chileen. Varaudu kuitenkin maksamaan lennoista ja majoituksesta keskimääräistä korkeampi hinta. Esimerkiksi Santiagon alueella lämpötilat nousevat kesäkuukausina tavallisesti yli 20 lämpöasteeseen. Sää Chilessä on talvella – eli Suomen kesällä – yleensä viileä ja sateinen. Suomen kesäkuukausina Chilessä eletään matalan sesongin aikaa, joten osa lomakeskuksista ja hotelleista sulkee kesä-elokuussa ovensa. Suomen kesälomakuukaudet sopivat kuitenkin hyvin kaupunkilomailuun, eli edulliset lentoliput Chileen voi hyvin napata myös kesälle.

Kuinka kauan kestää lento Chileen?

Suomen ja Chilen välisten lentojen kesto riippuu kohdekaupungistasi ja valitsemastasi lentoreitistä. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Santiagon kaupunkiin lentoaika on yhden vaihdon lennoilla alkaen noin 19 tuntia. Mikäli valitset pidemmät kahden tai kolmen vaihdon lentoreitit, venyy matka-aika helposti 20–30 tuntiin. Lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta Chilen Antofagastaan sisältävät lähes aina kolme välilaskua, eli matka-aika on lähes poikkeuksetta yli vuorokauden. Sama koskee Balmacedaa, jonne lentoaika on alkaen noin 24 tuntia. Vertaa reittejä ja niiden hintoja tarkasti. Chile on kaukokohde, joten matkustusmukavuuteen ja lennolla tarjolla oleviin palveluihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Tarvitaanko Chileen passi tai viisumi?

Matkat Chileen ovat suomalaismatkailijoille vaivattomia, sillä Suomen kansalaiset eivät tarvitse Chileen matkustaessaan viisumia. Suomalaisturistit saavat oleskella maassa viisumivapaasti enintään kolme kuukautta (90 päivää). Mikäli matkasi kestää tätä pidempään, kysy viisumiasioista lisätietoa hyvissä ajoin Chilen Helsingin suurlähetystöstä. Passi on Chilen matkalla pakollinen. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä Chilen matkoilla passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Pelkän henkilökortin kanssa Chileen ei voi matkustaa.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Chile

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Concepción reitin lennot
Lyhyin lentoaika
45t 39m
Halvin hinta
719 €

Etsi lentoja kohteeseen Chile

Valitse lentosi kohde alla

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka