Autonvuokraukset Havaiji

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Havaiji? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
17. joulukuu — 24. joulukuu
Sama palautus
Honolulu, Oahu, HI, Yhdysvallat
la 17/12
Keskipäivä
la 24/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Havaiji autonvuokraustiedot

Matkailijalle Havaiji on ihana lomakohde sekä oikea paratiisi, sillä saarilla riittää rutkasti tekemistä ja nähtävää. Autonvuokraus Havaijilla on hyvä vaihtoehto vaikkapa matkaavalle pariskunnalle tai isommalle seurueelle. Vuokra-auton ajaminen Havaijilla on suhteellisen kätevää, sillä tiet ovat paikoittain hyvin merkittyjä sekä niiden kunto yleisesti hyvä, erityisesti Oahun saarella. Vaikka Havaiji saattaakin vaikuttaa kauniilta paratiisilta, jossa pääsee nauttimaan maisemista aivan luonnon ja rauhallisuuden keskellä, matkailijan on syytä varautua myös ruuhka-aikoihin, joihin törmää yleensä isoimmilla teillä. On myös hyvä muistaa, että saarten välillä ei pääse liikkumaan autolla, sillä autolauttoja ei tällä hetkellä kulje saarten välillä. Jos aikoo matkustaa saarten välillä, joutuu vuokra-autoa vaihtamaan ja ottamaan uuden auton toiselta saarelta. Ehkä suosituimpia maanteitä Havaijilla ovat maisemareitti Hana Highway sekä Kalanianaole Highway, joka kulkee paikoittain aivan merenrantaa pitkin.

Kun harkitsee autonvuokraamista Havaijilla, on hyvä perehtyä kunnolla etukäteen paikalliseen liikennekulttuuriin ja sääntöihin. Matkailijan on hyvä myös tarkistaa mahdolliset lakimuutokset tai liikennesäännöt Havaijin moottoriajoneuvojen liikennevirastosta. Havaiji on yksi Yhdysvaltain osavaltioista, joten siellä vallitsee oikeanpuoleinen liikenne aivan kuin Suomessa. Suomalaisessa liikenteessä ajaneella ei pitäisi siis olla vaikeuksia sopeutua Havaijin liikenteeseen. Tärkeää siellä ajaessa on muistaa noudattaa nopeusrajoituksia, väistää jalankulkijoita, antaa tilaa muille sekä varautua ruuhka-aikoihin. Nopeusrajoitukset vaihtelevat tietyypistä sekä paikasta riippuen, mutta yleisesti ajaminen Havaijin liikenteessä on hidastempoista eikä kaahaavia ajajia katsota hyvällä. Havaijilla on helppo ajaa, sillä saarilla on vaivatonta suunnistaa: isot tiet johtavat hyvin jokaiseen saaren kolkkaan, joten turistin ei ole helppo eksyä. Havaijilla on laitonta ajaa autoa päihdyttävien aineiden vaikutuksena, oli kyse sitten alkoholista tai huumaavista aineista. Kaikkien matkustajien täytyy pitää turvavyötä koko ajon ajan, ja on suositeltavaa pitää ajovaloja päällä myös päivällä. Yöllä ne ovat pakolliset hyvän näkyvyyden takaamiseksi.

Vuokra-autoa Havaijilta harkitsevan kannattaa tutustua etukäteen tarvittaviin dokumentteihin sekä ladata netistä etukäteen tieliikennesäännöistä kertova dokumentti. Autonvuokraus Havaijilla onnistuu helposti myös etukäteen, ja näin yleensä löytää halvat vuokra-autot sekä parhaimmat tarjoukset. Vuokratessa autoa Havaijilla täytyy vuokraajan olla vähintään 21-vuotias sekä ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Havaijilla vuokrafirmat yleensä perivät 21–25-vuotiailta kuljettajilta nuoren kuskin lisämaksun, joka suoritetaan vuokrauksen yhteydessä. Matkailijan on varauduttava maksamaan vuokra-auto voimassa olevalla luottokortilla, sillä käteistä ei yleensä huolita. Vuokraajalla täytyy olla voimassa oleva ajokortti. Jotkut vuokrafirmat vaativat myös kansainvälisen ajokortin. Kansainvälisen ajokortin (International Driving Permit IDP) voit hakea Autoliitolta. Hakemus on hyvä jättää reilusti etukäteen ennen matkaa Autoliiton sovelluksella, toimistossa tai postitse, sillä käsittely kestää yleensä noin 10 arkipäivää sekä sisältää pienimuotoisen maksun.


0

Havaiji autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Havaiji

Alamo

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

9,1

Nouto/palautus

9,1

Value

8,7

National

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,1

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

8,4

Enterprise

22 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,4

Value

8,4

Sixt

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,1

Nouto/palautus

8,2

Value

7,7

Avis

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,5

Value

7,3

Thrifty

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,5

Value

7,4

Hertz

16 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

7,7

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

6,9

Value

7,2

Budget

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,1

Nouto/palautus

7,1

Value

6,8

Löydä suosittuja nähtävyyksiä lähellä vuokra-autosi noutopaikkaa

Vieraile näissä tunnetuissa nähtävyyskohteissa lähellä suosittuja Havaiji autonvuokrauspaikkoja

Läheiset nähtävyydet:

Hapuna Beach263,8 km
Mauna Kea304,8 km

Läheiset nähtävyydet:

Hapuna Beach118,9 km
Mauna Kea155,6 km

Läheiset nähtävyydet:

Hapuna Beach36,2 km
Mauna Kea60,7 km

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Havaijilta?

Autonvuokrauksen kannattavuus Havaijille matkustaessa riippuu paljon matkustajan tarpeista sekä siitä, missä saarella aikoo yöpyä. Autonvuokrausta kannattaa harkita, jos yöpyy Waikikin alueen ulkopuolella. Julkinen liikenne Oahun saaren alueella on kaikista toimivin ja koostuu pelkästään bussireiteistä. Paikallisen bussiliikenteen tiedot löytävät helposti etukäteen netistä ja hinnat ovat keskiluokkaisia. Suosituimpia kaupunkikohteita turisteille Havaijilla ovat Honolulu, Pearl City sekä Oahun saarelta löytyvät kauniit kaupungit. Havaijilta löytää runsaasti luontoa, aktiviteetteja sekä myös rentoa ja rauhallista olemista arjesta irtautumiseen. Vapautta ja omaa aikataulua etsivän matkailijan kannattaakin siis ehdottomasti harkita autonvuokrausta Havaijilla. Auton avulla voi pysähtyä nauttimaan maisemista milloin vain sekä osallistumaan paikallisiin aktiviteetteihin perinteisten turistireittien ulkopuolella. Autonvuokraus Havaijilla onnistuu vaikka heti lentokentälle saapuessa, sillä Honolulun lentokentältä löytää useita vaihtoehtoja vuokra-autoista. Vuokra-autoja on jokaisen tarpeeseen aina ylellisistä menopeleistä normaaleihin henkilöautoihin. Lentokentän lisäksi vuokrafirmoja on usealla eri puolella Havaijia.


Vuokraa auto läheltä kohteen Havaiji suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Havaiji

Autonvuokraus Havaiji

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Havaiji, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen maksaa keskimäärin 129 € päivässä alueella Havaiji. Riippuen vuodenajasta ja siitä minkä tyyppisen auton vuokraat ja mitä vuokraamoa köytät voit maksaa jopa 162 € päivässä tai niin vähän kuin 99 € per päivä. Vuokra-auton hinta alueella Havaiji vaihtelee yleensä noin 38 %.

Alamo on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella Havaiji - 579 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 9,1/10. Heillä on myös 6 toimipistettä eri puolilla aluetta Havaiji mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Kahului.

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Havaiji kuun marraskuu aikana. Tämä on halvin aika vuodesta vuokrata auto ja voit löytää usein tarjouksia niinkin alhaiseen hintaan kuin 58 €/päivä keskimäärin. joulukuu on vastaavasti kallein kuukausi kohteessa Havaiji, jolloin hinnat ovat yleensä 135 €/päivä. Muista varata autosi vähintään 5 päivää ennen ennen aikomaasi matkapäivää löytääksesi osuvimpia tarjouksia.

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Havaiji 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 48 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 339 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 119 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Havaiji maksaa keskimäärin 2498 € yhteensä.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Havaiji

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Havaiji

Aloita matkan suunnittelu - Havaiji


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Havaiji momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Havaiji, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Havaiji ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Havaiji.

Voit erityisesti suodattaa Havaiji vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

Kyllä, momondo pystyy näyttämään rajoittamattoman kilometrimäärän autonvuokrausvaihtoehdot kohteessa Havaiji.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.