Autonvuokraus Havaiji

Löydä parhaat ja uusimmat vuokra-autotarjoukset kohteessa Havaiji

ma 1.11.
Keskipäivä
to 4.11.
Keskipäivä
Vertaile vs. momondo |

Havaiji suosituimmat kaupungit autonvuokraukselle

Valitse vuokra-auton tyyppi ja napsauta sitten alla olevia kaupunkeja vertaillaksesi vuokraamojen päivittäisiä hintojen keskiarvioita
Tila-auto
Honolulu
Suosituin autovuokraamo lokakuu kuussaAlamo63 % suositumpi12 momondon käyttäjistä varasivat mieluummin Alamo vuokra-auton matkalleen kohteeseen Honolulu lokakuu kuun aikana
Keskimääräinen hinta autonvuokraukselle kuun lokakuu aikana70 € per päivä35 % kalliimpiKohteessa Honolulu vuokra-autot maksavat keskimäärin 70 € per päivä kuun lokakuu aikana, mikä on kalliimpi kuin vuoden keskiarvo
Suosituin vuokra-autotyyppi lokakuu kuussaTila-auto26 % suositumpi5 käyttäjistä valitsi Tila-auto autotyypin vuokra- ja matkustustarpeisiinsa kohteessa Honolulu lokakuu kuun aikana

Havaiji autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Valitse vuokraamo nähdäksesi kaikki toimipaikat
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,7

Mukavuus

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,7

Hinta-laatusuhde

8,5
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Mukavuus

8,7

Kokonaisarvosana

8,5

Nouto/palautus

8,3

Hinta-laatusuhde

8,3
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,7

Nouto/palautus

7,4

Hinta-laatusuhde

7,9
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Mukavuus

8,2

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,6

Hinta-laatusuhde

7,7
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Mukavuus

7,9

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,3

Hinta-laatusuhde

7,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

7,5

Mukavuus

7,6

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,2

Hinta-laatusuhde

7,4
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,4

Mukavuus

5,6

Kokonaisarvosana

5,7

Nouto/palautus

5,7

Hinta-laatusuhde

6,1
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,1

Mukavuus

9,2

Kokonaisarvosana

9,3

Nouto/palautus

9,1

Hinta-laatusuhde

8,7

Alueen Havaiji suositut nähtävyydet

Hyppää vuokra-auton rattiin ja suunnista mihin tahansa näistä alueen Havaiji eri kaupungeissa sijaitsevista suosituista turistikohteista
Honolulu
Havaiji

Waikiki ranta
Pearl Harbor
Hawaii Convention Center
Kapiolanin puisto
Aloha Stadium
Kahului
Havaiji

Maui Arts and Cultural Center
Bailey House Museum
Kailua-Kona
Havaiji

Hulihee Palace
Mokuaikaua Church
Ahu'ena Heiau
Lihue
Havaiji

Kalapaki Beach
Kauai Museum
Kilohana Plantation
Nawiliwili Park
Vidinha Stadium
Hilo
Havaiji

East Hawaii Cultural Center
Mohouli Park
Palace Theater
Honoli'i Beach Park
Imiloa Astronomy Center
Kapalua
Havaiji

Kapalua Beach
Nakalele Blow Hole
D.T. Fleming Beach
Hana
Havaiji

Kahanu Garden
Hamoa Beach
Fagan Memorial
Pools of Oheo
Waiʻanapanapa State Park
Kapolei
Havaiji

Wet'n'Wild
Waimea (Kamuela)
Havaiji

Mauna Kea Beach
Waialea Beach
Pu'ukohola Heiau National Historic Site
Great 4-D Movie Ride
Genesis Gallery

Onko kannattavaa varata vuokra-auto Havaijilta?

Autonvuokrauksen kannattavuus Havaijille matkustaessa riippuu paljon matkustajan tarpeista sekä siitä, missä saarella aikoo yöpyä. Autonvuokrausta kannattaa harkita, jos yöpyy Waikikin alueen ulkopuolella. Julkinen liikenne Oahun saaren alueella on kaikista toimivin ja koostuu pelkästään bussireiteistä. Paikallisen bussiliikenteen tiedot löytävät helposti etukäteen netistä ja hinnat ovat keskiluokkaisia. Suosituimpia kaupunkikohteita turisteille Havaijilla ovat Honolulu, Pearl City sekä Oahun saarelta löytyvät kauniit kaupungit. Havaijilta löytää runsaasti luontoa, aktiviteetteja sekä myös rentoa ja rauhallista olemista arjesta irtautumiseen. Vapautta ja omaa aikataulua etsivän matkailijan kannattaakin siis ehdottomasti harkita autonvuokrausta Havaijilla. Auton avulla voi pysähtyä nauttimaan maisemista milloin vain sekä osallistumaan paikallisiin aktiviteetteihin perinteisten turistireittien ulkopuolella. Autonvuokraus Havaijilla onnistuu vaikka heti lentokentälle saapuessa, sillä Honolulun lentokentältä löytää useita vaihtoehtoja vuokra-autoista. Vuokra-autoja on jokaisen tarpeeseen aina ylellisistä menopeleistä normaaleihin henkilöautoihin. Lentokentän lisäksi vuokrafirmoja on usealla eri puolella Havaijia.


Vinkit Havaiji vuokra-autoihin

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Havaiji, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Mitkä ovat ajo-olosuhteet Havaijilla?

Matkailijalle Havaiji on ihana lomakohde sekä oikea paratiisi, sillä saarilla riittää rutkasti tekemistä ja nähtävää. Autonvuokraus Havaijilla on hyvä vaihtoehto vaikkapa matkaavalle pariskunnalle tai isommalle seurueelle. Vuokra-auton ajaminen Havaijilla on suhteellisen kätevää, sillä tiet ovat paikoittain hyvin merkittyjä sekä niiden kunto yleisesti hyvä, erityisesti Oahun saarella. Vaikka Havaiji saattaakin vaikuttaa kauniilta paratiisilta, jossa pääsee nauttimaan maisemista aivan luonnon ja rauhallisuuden keskellä, matkailijan on syytä varautua myös ruuhka-aikoihin, joihin törmää yleensä isoimmilla teillä. On myös hyvä muistaa, että saarten välillä ei pääse liikkumaan autolla, sillä autolauttoja ei tällä hetkellä kulje saarten välillä. Jos aikoo matkustaa saarten välillä, joutuu vuokra-autoa vaihtamaan ja ottamaan uuden auton toiselta saarelta. Ehkä suosituimpia maanteitä Havaijilla ovat maisemareitti Hana Highway sekä Kalanianaole Highway, joka kulkee paikoittain aivan merenrantaa pitkin.

Mistä Havaijin ajolaeista minun pitäisi olla tietoinen?

Kun harkitsee autonvuokraamista Havaijilla, on hyvä perehtyä kunnolla etukäteen paikalliseen liikennekulttuuriin ja sääntöihin. Matkailijan on hyvä myös tarkistaa mahdolliset lakimuutokset tai liikennesäännöt Havaijin moottoriajoneuvojen liikennevirastosta. Havaiji on yksi Yhdysvaltain osavaltioista, joten siellä vallitsee oikeanpuoleinen liikenne aivan kuin Suomessa. Suomalaisessa liikenteessä ajaneella ei pitäisi siis olla vaikeuksia sopeutua Havaijin liikenteeseen. Tärkeää siellä ajaessa on muistaa noudattaa nopeusrajoituksia, väistää jalankulkijoita, antaa tilaa muille sekä varautua ruuhka-aikoihin. Nopeusrajoitukset vaihtelevat tietyypistä sekä paikasta riippuen, mutta yleisesti ajaminen Havaijin liikenteessä on hidastempoista eikä kaahaavia ajajia katsota hyvällä. Havaijilla on helppo ajaa, sillä saarilla on vaivatonta suunnistaa: isot tiet johtavat hyvin jokaiseen saaren kolkkaan, joten turistin ei ole helppo eksyä. Havaijilla on laitonta ajaa autoa päihdyttävien aineiden vaikutuksena, oli kyse sitten alkoholista tai huumaavista aineista. Kaikkien matkustajien täytyy pitää turvavyötä koko ajon ajan, ja on suositeltavaa pitää ajovaloja päällä myös päivällä. Yöllä ne ovat pakolliset hyvän näkyvyyden takaamiseksi.

Minkä tyyppisiä asiakirjoja minun tarvitsee vuokratessani autoa Havaijilla?

Vuokra-autoa Havaijilta harkitsevan kannattaa tutustua etukäteen tarvittaviin dokumentteihin sekä ladata netistä etukäteen tieliikennesäännöistä kertova dokumentti. Autonvuokraus Havaijilla onnistuu helposti myös etukäteen, ja näin yleensä löytää halvat vuokra-autot sekä parhaimmat tarjoukset. Vuokratessa autoa Havaijilla täytyy vuokraajan olla vähintään 21-vuotias sekä ajokortin on oltava vähintään vuoden vanha. Havaijilla vuokrafirmat yleensä perivät 21–25-vuotiailta kuljettajilta nuoren kuskin lisämaksun, joka suoritetaan vuokrauksen yhteydessä. Matkailijan on varauduttava maksamaan vuokra-auto voimassa olevalla luottokortilla, sillä käteistä ei yleensä huolita. Vuokraajalla täytyy olla voimassa oleva ajokortti. Jotkut vuokrafirmat vaativat myös kansainvälisen ajokortin. Kansainvälisen ajokortin (International Driving Permit IDP) voit hakea Autoliitolta. Hakemus on hyvä jättää reilusti etukäteen ennen matkaa Autoliiton sovelluksella, toimistossa tai postitse, sillä käsittely kestää yleensä noin 10 arkipäivää sekä sisältää pienimuotoisen maksun.

Kuinka paljon maksaa vuokrata auto kohteessa Havaiji?

Auton vuokraaminen maksaa keskimäärin 130 € päivässä alueella Havaiji. Riippuen vuodenajasta ja siitä minkä tyyppisen auton vuokraat ja mitä vuokraamoa köytät voit maksaa jopa 133 € päivässä tai niin vähän kuin 95 € per päivä. Vuokra-auton hinta alueella Havaiji vaihtelee yleensä noin 28 %.

Mikä on paras autovuokraamo alueella Havaiji?

Alamo on datamme mukaan paras autovuokraamo alueella Havaiji - 395 arvostelujen perusteella vuokraamo on saanut arviopisteiksi 8,7/10. Heillä on myös 2 toimipistettä eri puolilla aluetta Havaiji mukaan lukien suosituissa kohteissa, kuten Honolulu.

Mikä on suosituin vuokra-autotyyppi kohteessa Havaiji?

23 % momondon käyttäjistä users haluavat vuokrata Tila-auto ajoneuvon vieraillessaan kohteessa Havaiji. Tämäntyyppisten autojen vuokrahinnat ovat keskimäärin 59 €. Hinnat voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton ja missä kaupungissa aiot vierailla. Otathan huomioon, että alueelta Havaiji löytyy myös muunlaisia vuokra-autoja, jos tämä ei vastaa tarpeitasi.

Milloin kannattaa vuokrata auto kohteessa Havaiji?

Harkitse auton vuokraamista kohteessa Havaiji kuun syyskuu aikana. Tämä on halvin aika vuodesta vuokrata auto ja voit löytää usein tarjouksia niinkin alhaiseen hintaan kuin 38 €/päivä keskimäärin. joulukuu on vastaavasti kallein kuukausi kohteessa Havaiji, jolloin hinnat ovat yleensä 66 €/päivä. Muista varata autosi vähintään 11 päivää ennen ennen aikomaasi matkapäivää löytääksesi osuvimpia tarjouksia.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä vuokraavat auton vieraillessaan kohteessa Havaiji?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa auton kohteessa Havaiji 7 päiväksi, ja maksavat siitä keskimäärin 44 € per päivä. Yhden viikon vuokraus maksaa yhteensä 308 €, ja viikonloppuvuokraus taas vastaavasti 109 €. Voit vuokrata auton myös kuukaudeksi tai pidemmäksi aikaa jos niin haluat - datamme mukaan auton vuokraaminen kuukaudeksi kohteessa Havaiji maksaa keskimäärin 2273 € yhteensä.


Autonvuokraus muissa kohteissa: Havaiji

Onko sinulla vaikeuksia löytää täydellistä kaupunkia Havaiji seuraavalle roadtripille? Katso vuokra-autojen tarjoukset näissä muissa kaupungeissa alueella Yhdysvallat

Vuokraa auto muualta alueella Pohjois-Amerikka

Eikö sittenkään Pohjois-Amerikka? Katso myös nämä muut suositut maat alueella Yhdysvallat
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00
 • Keskiyö
 • 01:00
 • 02:00
 • 03:00
 • 04:00
 • 05:00
 • 06:00
 • 07:00
 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • Keskipäivä
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00
 • 18:00
 • 19:00
 • 20:00
 • 21:00
 • 22:00
 • 23:00