Halvat lennot Helsinki - Honolulu

Lähtö
Paluu
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennot Helsinki - Honolulu: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Honolulu lennot vaihtamalla välilehteä
Nopein
Halvin
British Airways
British Airways
02 helmik.
HEL
21:30
Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 25m
2 välilaskua
01:55
+2
HNL
Honolulun kansainvälinen lentoasema
British Airways
12 helmik.
HNL
22:00
Honolulun kansainvälinen lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
13:00
+2
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 185 EUR
British Airways
British Airways
02 helmik.
HEL
21:30
Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 25m
2 välilaskua
01:55
+2
HNL
Honolulun kansainvälinen lentoasema
British Airways
12 helmik.
HNL
22:00
Honolulun kansainvälinen lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
13:00
+2
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 185 EUR

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Honolulu

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää Honolulu?
helmikuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Honolulu - Helsinki on helmikuu ja kallein heinäkuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Honolulu?
sunnuntai
Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein keskiviikko
Milloin on halvin aika lentää Honolulu?
aamulla
Helsinki - Honolulu lennot ovat noin 72 % kalliimpia iltapäivällä kuin aamulla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Honolulu?
Air Canada
Air Canada, Lufthansa ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Honolulu reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Honolulu lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
HNL
Honolulun kansainvälinen lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Honolulu?
46 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot Helsinki - Honolulu on noin 46 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennon tiedot reitille Helsinki–Honolulu

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Honolulu

Lyhyin lentoaika 25t 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Honolulu on 25t 5m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Honolulu ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Honolulun kansainvälinen lentoasema.
Lentokentät Honolulu 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Honolulu: Honolulun kansainvälinen lentoasema (HNL)

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Honolulu?

Lennot Helsingistä Honoluluun, Havaijille, onnistuvat monen eri lentoyhtiön siivin, joten valinnanvaraa riittää. Kannattaa huomioida, että Helsinki–Honolulu-lennot eivät ole suoria, vaan ne sisältävät aina vähintään yhden välilaskun. Lentoliput Helsingistä Honoluluun saat Finnairilta, American Airlinesilta, Mokulele Airlinesilta, Alaska Airlinesilta, Deltalta, Hawaian Airlinesilta, Iberialta, KLM_lta, Turkish Airlinesilta, SAS:lta, United Airlinesilta ja Lufthansalta. Halvat lennot Helsingistä Honoluluun löytää tavallisesti helpoiten, kun on ajoissa liikkeellä. Kannattaa miettiä jo etukäteen, kumpi on sinulle tärkeämpää: lennon hinta vai se, että olet mahdollisimman nopeasti perillä. Vertaamalla lentoja etukäteen, löydät parhaat yhteydet ja halvimmat vaihtoehdot.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lähdetpä matkaan sitten pääkaupunkiseudulta tai muualta päin Suomea, Helsinki-Vantaan lentokentälle pääsee varsin hyvin sekä omalla autolla että julkisilla liikennevälineillä. Helsingin keskustasta pääsee lentokentälle Finnair City Bus -lentokenttäbussilla, HSL:n linja-autoilla 415 ja 615 sekä lähijunilla I ja P. Jos matkaat Helsingin lentokentälle omalla autolla, voit pysäköidä sen lentokentällä joko pysäköintihalliin tai ulkopysäköintiin. Myös muualta päin Suomea pääsee varsin hyvin lentokentälle julkisilla liikennevälineillä. Kotipaikkakunnastasi riippuen matkaan pääset joko linja-autolla tai junalla, ja suuremmista kaupungeista kummallakin. Kaukoliikenteen linja-autoyhteyksistä saat tarvittaessa lisätietoa Matkahuollon kotisivuilta, kaukojunista VR:n kotisivuilta ja lentokenttäjunasta HSL:n kotisivuilta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Honolulussa?

Lennot Helsingistä Honoluluun laskeutuvat Honolulun kansainväliselle lentoasemalle (HNL), joka on Havaijin tärkein lentokenttä. Lentokentällä on kolme terminaalia: ulkomaanterminaali, saarten välisten lentojen terminaali sekä lähiliikenteenterminaali. Lentokentältä on matkaa Honolulun keskustaan vain noin kuusi kilometriä. Linjojen 19 ja 20 linja-autot pysähtyvät lentokentällä ja niillä pääsee suoraan keskustaan. Kävelymatkan päässä terminaalista on päätie, jolla kulkee lisää linja-autoja. Tuloaulan edestä löytyy AMPCO Express -yrityksen takseja. Yksi vaihtoehto on myös autonvuokraus. Autonvuokraustiskejä löytyy heti tuloaulasta ja edustettuina on useita eri autovuokraamoja.

Kuinka kauan Helsinki–Honolulu-lento kestää?

Kaikki lennot Helsingistä Honoluluun sisältävät vähintään yhden välilaskun, mikä luonnollisesti kasvattaa matkustusaikaa. Nopeimmillaan Helsinki–Honolulu-lennot kestävät 19 h 05 min. Välilasku on Los Angelesissa ja reittiä liikennöivät British Airways sekä Iberia. Seuraavaksi lyhin lentoaika, 23 h, on lennolla, jossa välilaskut ovat Amsterdamissa ja Seattlessa. Tätä reittiä liikennöivät sekä Delta että KLM. Osassa lentoja saa varautua jopa kolmeen välilaskuun sekä jopa yli 40 h lentoaikaan. Kannattaa siis vertailla lentoja jo etukäteen. Näin löydät helpoiten edullisen lennon, jolla lentoaika ei nouse kuitenkaan kohtuuttoman pitkäksi.

Milloin on paras aika matkustaa Honoluluun

Honoluluun voi matkustaa oikeastaan mihin vuodenaikaan tahansa. Aurinko paistaa takuuvarmasti ja lämpöä piisaa ympäri vuoden. Lämpötilat pysyttelevät yli 20 °C kaikkina vuodenaikoina. Keskimääräisesti lämpimintä on elokuussa ja sateita tulee vähiten kesä- ja heinäkuussa. Eniten matkailijoita Honolulussa on yhdysvaltalaisten lomien aikaan kesä-elokuussa sekä joulukuussa. Nuorisoa Honolulussa on puolestaan paljon maaliskuussa, jolloin yhdysvaltalaisopiskelijat viettävät kevätlomaansa eli spring breakia.

Tarvitaanko Honoluluun passia/viisumia?

Suomen kansalaiset eivät tarvitse Yhdysvaltoihin viisumia, jos matka kestää alle 90 päivää. Viisumin sijaan matkalle tarvitaan kuitenkin matkustusvaltuutus (ESTA), jonka edellytyksenä on sirullinen e-passi eli elektronisesti luettava passi. Huomioi, että passin on oltava voimassa koko matkan ajan. ESTA-hakemus tehdään netissä ja sitä on anottava viimeistään 72 h ennen lennon lähtöä. Matkustusvaltuutus on voimassa kaksi vuotta.


Vinkkejä Honoluluun

  • Honolulu sijaitsee Oahussa, joka on Havaijin saarten vilkkain matkakohde ja jossa asuu kolme neljäsosaa Havaijin asukkaista. Pinta-alaltaan Oahu on Havaijin saarista kolmanneksi suurin.
  • Honolulu on upean Waikiki Beachin äärellä, jossa aurinkoa riittää ympäri vuoden. Waikiki Beachia ympäröivät toinen toistaan hulppeammat hotellit, joista yksi legendaarisimmista on Hilton Hawaiian Village Beach Resort. Se muistetaan Elviksen vuonna 1961 julkaistusta Blue Hawaii -elokuvasta, jossa se oli yksi kuvauspaikoista. Elokuva oli Elviksen uran kaupallisesti menestynein. Elokuvan lisäksi Blue Hawaii on myös rommista valmistettu sininen drinkki, joka on koristeltu kirsikalla ja ananasviipaleella.
  • Honolulun kupeessa sijaitseva Pearl Harbor on Oahun saaren tunnetuin nähtävyys. Pearl Harbor on Yhdysvaltain Tyynenmeren laivaston päätukikohta ja se toimii sekä sotilastukikohtana että museona. Museon keskipisteenä on 185 m pitkä taistelulaiva USS Arizonan hylky. Nähtävyyksiin kuuluvat myös satamaan ankkuroidut laivat.
  • Saarten eristyneisyyden vuoksi Havaijilla on aivan ainutlaatuinen ekosysteemi. Sieltä löytyy muun muassa noin 1 400 kasvilajia, joita ei esiinny missään muualla maailmassa. Vedet vilisevät erilaisia upeita trooppisia kaloja ja meressä elää useita merikilpikonnalajeja. Honolulussa onkin suosittua ajanvietettä havainnoida kilpikonnia snorklaamalla ja sukeltamalla. Rannikoilla ja lähivesillä liikkuu myös valaita sekä hylkeitä.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Honolulu

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Kahului
Lyhyin lentoaika
38t 25m
Halvin hinta
998 EUR

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Honolulu:

*Lentojen hinnat kohteeseen Honolulu perustuvat economy-luokan lippuihin, joita momondon käyttäjät ovat löytäneet edellisten 72 tunnin aikana tehtyjen hakujen kautta. Nämä hinnat eivät ole välttämättä enää saatavilla.