Etsi halvat lennot Marrakech

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Marrakech

Yhteenveto Marrakech lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

48 €

Halvin meno-paluulennon hinta

108 €

Nopein lentoaika

7t 45m

Liikennöi:

7 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 48 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marrakech Menara).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 108 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marrakech Menara).
Nopein lento kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi kestää 7t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Marrakech Menara).
7 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Marrakech mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Marrakech lentotiedot ja trendit

Tutustu Marrakech lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marrakech?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Marrakech kohteeseen Suomi on huhtikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 199 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Marrakech huhtikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 202 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marrakech?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Marrakech. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 235 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä sunnuntai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 310 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Marrakech.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marrakech?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Marrakech on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 204 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 371 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Marrakech?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Marrakech (Marrakech Menara), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 11t ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marrakech?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Marrakech reitille 45 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Marrakech hintaan 278 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 242 €.

Halvimmat lennot kaupungin Marrakech lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marrakech lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marrakech

HALVIN REITTI Helsinki - Marrakech

Helsinki (HEL) - Marrakech (RAK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marrakech Menara, jolloin hinta on keskimääräinen 278 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARRAKECHhuhtikuu28% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Marrakech lennot maksavat keskimäärin vain 199 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu42% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Marrakech lentojen keskimääräinen hinta on 396 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu566% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Marrakech

Satumainen Marrakech on yksi Marokon kiehtovimmista kaupunkikohteista. Halvat lennot Marrakechiin, lähes miljoonan asukkaan suurkaupunkiin, voit saada vuoden ympäri. Hotellien ja lentojen hinnat kallistuvat hieman keväällä huhtikuussa sekä talvella joulukuussa. Lentoliput kaupunkiin on kuitenkin mahdollista napata kohtuulliseen hintaan kaikkina vuodenaikoina hintoja vertaamalla.

Kevät on Marrakechin suosituinta matkailuaikaa, sillä olosuhteet ovat tuolloin ideaalit. Kaupungin kesä alkaa jo huhti-toukokuussa, jolloin lämpötilat pyörivät noin 20 asteen tuntumassa. Keväinen Marrakech on siis lämmin muttei helteinen. Heinä- ja elokuussa lämpömittarin lukemat kohoavat kaupungissa keskimäärin 30 asteeseen. Paahtava helle voi rajoittaa hieman nähtävyyksien kiertämistä. Talvisin marokkolaiskaupunki on viileä ja usein sateinen, mutta silti nautittava kaupunkikohde.

Jos reissaat pienellä budjetilla, Marrakech on hyvä valinta lomakohteeksi. Kaupungissa voi elää ja liikkua halvalla. Erityisen halpoja lentoja kaupunkiin on tarjolla alkuvuodelle tammikuusta maaliskuuhun. Yllättäen myös esimerkiksi toukokuulle lennot ja majoituksen voi saada edullisesti.

Marrakech kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ouarzazate lentokenttä (129 km Marrakech keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marrakech

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marrakech

Muut matkustamoluokat Marrakech lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Marrakech lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marrakech?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marrakech

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marrakech?

KLM on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Marrakech. Air France, Norwegian Air International ja Turkish Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Marrakech, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Marrakech

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Marrakech on Turkish Airlines, ja se liikennöi 7 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Istanbul, ja paras tarjous Turkish Airlines lennolle kohteeseen Marrakech on 198 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Marrakech, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 158 Turkish Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 8,0.

Air France lennot kohteeseen Marrakech

Air France lennot kohteeseen Marrakech voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 188 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 10 lentojen, joita Air France liikennöi kohteeseen Marrakech normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Air France lento kohteeseen Marrakech lähtee kohteesta Pariisi Charles de Gaulle. momondon käyttäjät ovat arvioineet Air France 7,6/10 pisteen arvoiseksi 280 arvostelujen perusteella.


Marrakech ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Marrakech lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Marrakechiin laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Marrakesh Menara Airport -lentoasemalle. Kenttä sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan kulkee yksi julkisen liikenteen paikallisbussi (numero 11). Se lähtee kentältä kohti kaupungin keskustaa päivittäin noin 20–30 minuutin välein. Linjan päätepiste sijaitsee Marrakechin vanhassa kaupungissa. Pääteasema on Djemaa el-Fna -keskusaukio, mutta pysäkkejä on matkan varrella useita. Matkan kesto riippuu liikenteestä ja matkustajien määrästä. Matkalipun hinta on noin 4 dirhamia. Lentokentältä samaiselle keskusaukiolle kulkee myös lentokenttäbussi numero 19, joka on paikallisbussia selvästi kalliimpi. Matkalipun hinta on noin 30 dirhamia. Vain arkipäivinä kulkeva bussi on kuitenkin selvästi paikallisbussia viihtyisämpi. Jos matkatavaroita on paljon, valitse bussi numero 19. Matka-aika on noin 20 minuuttia. Mikäli matkustat kevyellä varustuksella, taittuu matka keskustaan tarvittaessa kävellenkin. Aikaa kävelymatkaan on hyvä varata vähintään tunti, riippuen mihin päin keskustaa suuntaat. Keskustaan on tarjolla kävelyteitä koko matkan pituudelta, eli autojen sekaan kävelijän ei tarvitse eksyä.


Marrakech: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Marrakech
Helsinki - Marrakech reitin lennot
Nopein lentoaika11t 00m
Halvin hinta121 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Marrakech

Medina, eli Marrakechin vanha kaupunki, on ehdottomasti tehty käveltäväksi. Sen sokkeloiset kadut kutsuvat tutkimaan historiallista arkkitehtuuria. Medinan mutkiin on kuitenkin helppo eksyä, ja paikasta toiseen löytämiseen kannattaa varata aikaa. Hyvät kävelykengät ovat tarpeen, sillä kadut eivät ole aina tasaisia. Ylipäätään Marrakechissa kulkeminen voi olla hidasta. Ruuhkat ovat suurkaupungin arkipäivää. Raideliikennettä ei kaupungin alueella ole, vaan liikenteen seassa matelevat bussit ovat käytännössä ainoa joukkoliikenneväline.

Jos matkustat Marrakechin joukkoliikenteessä, voit huomata, että paikallisbussit ovat turisteillekin kohtuullisen helppoja käyttää. Linja-autot ovat myös halpoja. Matkan hinta kaupungin sisällä on normaalisti noin 2–5 dirhamia. Matkaliput ostetaan bussikuskilta mieluiten tasarahalla. Useimmat bussilinjat pysähtyvät Djemaa el-Fna -keskusaukiolla. Linjat 3 ja 8 pysähtyvät sekä keskusrautatieasemalla että pääbussiasemalla. Linja 11 kulkee lentokentälle. Paikallisiin erikoisuuksiin Marrakechissa kuuluu caléche-hevoskärrykyyti. Kulkupeli on Marokossa suosittu myös paikallisten keskuudessa. Yleensä tunnin kyyditykselle tulee hintaa noin 150 dirhamia. Pyörä ei ole kaupungissa kulkuvälineistä suosituin, mutta joitakin pyörävuokraamoja kaupungissa on. Marrakechissa järjestetään myös bike tour -kierroksia matkailijoille.


Kohteen Marrakech viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen on aina pakattava passi mukaan Marrakechiin tai muihin Marokon kohteisiin matkustaessaan. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava Marokon matkoilla voimassa vielä 90 vuorokautta paluupäivän jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia Marokkoon. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 90 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Marrakechiin, lisätietoja viisumiasioista saat helpoiten Marokon suurlähetystöstä Helsingissä. Ota passista kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Aloita matkan suunnittelu - Marrakech


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Marrakech

Halvat lennot Marrakechiin on mahdollista löytää vuoden ympäri. Lentohinnat marokkolaiskaupunkiin ovat tasaisen halvat lähes kaikkina vuodenaikoina. Tammi-maaliskuu ja marraskuu ovat halvimmat matkustuskuukaudet. Huhtikuu ja joulukuu ovat tavallisesti kalleimmat kuukaudet lentää. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Marrakech on täynnä historiaa ja satumaisia moskeijoita. Vieraile Djemaa el-Fna -aukiolla, kaupungin suurimmassa moskeijassa Koutoubiassa ja vehreässä Majorelle-puutarhassa. Jos mahdollista, tee myös retki Saharan autiomaahan.

Vaikka Marrakech on suurkaupunki, muslimimaan kulttuuria on hyvä kunnioittaa melko peittävällä vaatetuksella. Suosi ilmavia vaatteita, sillä keväästä syksyyn päivät ovat lämpimiä tai helteisiä. Talvimatkoilla on hyvä varautua sateisiin ja viileisiin keleihin.

Marrakech on kohtuullisen turvallinen matkailukohde. Varsinkin tungoksessa käsilaukusta ja muusta omaisuudesta on kuitenkin pidettävä hyvä huoli. Näpistykset ovat melko tavallisia.

Marrakechin hanavesi ei ole juomakelpoista. On suositeltavaa juoda ainoastaan pullovettä.

Marrakechissa ja kaikkialla Marokossa on tapana jättää juomarahaa. Esimerkiksi ravintoloissa tyypillinen tippi on noin 5–10 prosenttia laskun summasta.

Marrakechin keskimääräinen hintataso on selvästi Suomea edullisempi. Ostoskulttuuriin kuuluu esimerkiksi basaareissa tinkiminen, eli myyjän antama hinta on yleensä lähtöhinta.

Marokon aika on 2 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on suorinta reittiä lähes 4000 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Marokko

Eikö sittenkään Marrakech? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Marokko

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Marrakech. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Marrakech momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Marrakech tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Marrakech lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.