Halvat lennot Marrakech

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
to 9/12
to 16/12

Halvimmat lennot kaupungin Marrakech lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marrakech lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marrakech

HALVIN REITTI Helsinki - Marrakech

Helsinki (HEL) - Marrakech (RAK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marrakech Menara, jolloin hinta on keskimääräinen 246 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARRAKECHtammikuu35% halvempitammikuu aikana Helsinki - Marrakech lennot maksavat keskimäärin vain 160 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu40% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Marrakech lentojen keskimääräinen hinta on 343 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu387% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Marrakech?

Satumainen Marrakech on yksi Marokon kiehtovimmista kaupunkikohteista. Halvat lennot Marrakechiin, lähes miljoonan asukkaan suurkaupunkiin, voit saada vuoden ympäri. Hotellien ja lentojen hinnat kallistuvat hieman keväällä huhtikuussa sekä talvella joulukuussa. Lentoliput kaupunkiin on kuitenkin mahdollista napata kohtuulliseen hintaan kaikkina vuodenaikoina hintoja vertaamalla.

Kevät on Marrakechin suosituinta matkailuaikaa, sillä olosuhteet ovat tuolloin ideaalit. Kaupungin kesä alkaa jo huhti-toukokuussa, jolloin lämpötilat pyörivät noin 20 asteen tuntumassa. Keväinen Marrakech on siis lämmin muttei helteinen. Heinä- ja elokuussa lämpömittarin lukemat kohoavat kaupungissa keskimäärin 30 asteeseen. Paahtava helle voi rajoittaa hieman nähtävyyksien kiertämistä. Talvisin marokkolaiskaupunki on viileä ja usein sateinen, mutta silti nautittava kaupunkikohde.

Jos reissaat pienellä budjetilla, Marrakech on hyvä valinta lomakohteeksi. Kaupungissa voi elää ja liikkua halvalla. Erityisen halpoja lentoja kaupunkiin on tarjolla alkuvuodelle tammikuusta maaliskuuhun. Yllättäen myös esimerkiksi toukokuulle lennot ja majoituksen voi saada edullisesti.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marrakech?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Marrakech kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 160 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et halua vierailla kaupungissa Marrakech tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 180 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marrakech?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Marrakech reitille 44 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Marrakech hintaan 246 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 106 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marrakech?

  Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Marrakech. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 194 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 300 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Marrakech.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marrakech?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Marrakech on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 176 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 279 €.

 • Löytyykö kaupungin Marrakech lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Marrakech kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ouarzazate lentokenttä (129 km kaupungin Marrakech keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marrakech

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marrakech
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
RAK07:45Marrakech Menara
21. helmikuuta
RAK03:00Marrakech Menara
11t 30m
1 välilasku
HEL14:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
RAK06:05Marrakech Menara
4. helmikuuta
RAK16:30Marrakech Menara
14t 30m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 40m
1 välilasku
RAK07:45Marrakech Menara
21. helmikuuta
RAK03:00Marrakech Menara
25t 15m
2 välilaskua
HEL04:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. joulukuuta
HEL05:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
1 välilasku
RAK06:05Marrakech Menara
2. tammikuuta
RAK17:50Marrakech Menara
18t 00m
1 välilasku
HEL11:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. joulukuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 05m
1 välilasku
RAK07:30Marrakech Menara
2. tammikuuta
RAK05:25Marrakech Menara
29t 30m
2 välilaskua
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
21. tammikuuta
HEL03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 30m
3 välilaskua
RAK06:05Marrakech Menara
4. helmikuuta
RAK08:55Marrakech Menara
32t 05m
2 välilaskua
HEL17:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marrakech

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Marrakech, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
13. joulukuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 15m
2 välilaskua
RAK15:40Marrakech Menara
Useita lentoyhtiöitä
13. joulukuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 45m
1 välilasku
RAK15:40Marrakech Menara
Useita lentoyhtiöitä
13. joulukuuta
HEL03:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 30m
3 välilaskua
RAK09:20Marrakech Menara

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marrakech?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marrakech
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Marrakech?

  TAP AIR PORTUGAL on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Marrakech. Norwegian, Norwegian Air International ja KLM ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Marrakech, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Marrakech ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Marrakech lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Halvat lennot Marrakechiin laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Marrakesh Menara Airport -lentoasemalle. Kenttä sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan kulkee yksi julkisen liikenteen paikallisbussi (numero 11). Se lähtee kentältä kohti kaupungin keskustaa päivittäin noin 20–30 minuutin välein. Linjan päätepiste sijaitsee Marrakechin vanhassa kaupungissa. Pääteasema on Djemaa el-Fna -keskusaukio, mutta pysäkkejä on matkan varrella useita. Matkan kesto riippuu liikenteestä ja matkustajien määrästä. Matkalipun hinta on noin 4 dirhamia. Lentokentältä samaiselle keskusaukiolle kulkee myös lentokenttäbussi numero 19, joka on paikallisbussia selvästi kalliimpi. Matkalipun hinta on noin 30 dirhamia. Vain arkipäivinä kulkeva bussi on kuitenkin selvästi paikallisbussia viihtyisämpi. Jos matkatavaroita on paljon, valitse bussi numero 19. Matka-aika on noin 20 minuuttia. Mikäli matkustat kevyellä varustuksella, taittuu matka keskustaan tarvittaessa kävellenkin. Aikaa kävelymatkaan on hyvä varata vähintään tunti, riippuen mihin päin keskustaa suuntaat. Keskustaan on tarjolla kävelyteitä koko matkan pituudelta, eli autojen sekaan kävelijän ei tarvitse eksyä.


Marrakech: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Marrakech
Helsinki - Marrakech reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 40m
Halvin hinta106 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Marrakech

Medina, eli Marrakechin vanha kaupunki, on ehdottomasti tehty käveltäväksi. Sen sokkeloiset kadut kutsuvat tutkimaan historiallista arkkitehtuuria. Medinan mutkiin on kuitenkin helppo eksyä, ja paikasta toiseen löytämiseen kannattaa varata aikaa. Hyvät kävelykengät ovat tarpeen, sillä kadut eivät ole aina tasaisia. Ylipäätään Marrakechissa kulkeminen voi olla hidasta. Ruuhkat ovat suurkaupungin arkipäivää. Raideliikennettä ei kaupungin alueella ole, vaan liikenteen seassa matelevat bussit ovat käytännössä ainoa joukkoliikenneväline.

Jos matkustat Marrakechin joukkoliikenteessä, voit huomata, että paikallisbussit ovat turisteillekin kohtuullisen helppoja käyttää. Linja-autot ovat myös halpoja. Matkan hinta kaupungin sisällä on normaalisti noin 2–5 dirhamia. Matkaliput ostetaan bussikuskilta mieluiten tasarahalla. Useimmat bussilinjat pysähtyvät Djemaa el-Fna -keskusaukiolla. Linjat 3 ja 8 pysähtyvät sekä keskusrautatieasemalla että pääbussiasemalla. Linja 11 kulkee lentokentälle. Paikallisiin erikoisuuksiin Marrakechissa kuuluu caléche-hevoskärrykyyti. Kulkupeli on Marokossa suosittu myös paikallisten keskuudessa. Yleensä tunnin kyyditykselle tulee hintaa noin 150 dirhamia. Pyörä ei ole kaupungissa kulkuvälineistä suosituin, mutta joitakin pyörävuokraamoja kaupungissa on. Marrakechissa järjestetään myös bike tour -kierroksia matkailijoille.


Kohteen Marrakech viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen on aina pakattava passi mukaan Marrakechiin tai muihin Marokon kohteisiin matkustaessaan. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava Marokon matkoilla voimassa vielä 90 vuorokautta paluupäivän jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia Marokkoon. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 90 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Marrakechiin, lisätietoja viisumiasioista saat helpoiten Marokon suurlähetystöstä Helsingissä. Ota passista kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Aloita matkan suunnittelu - Marrakech


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Marrakech

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Marrakechiin on mahdollista löytää vuoden ympäri. Lentohinnat marokkolaiskaupunkiin ovat tasaisen halvat lähes kaikkina vuodenaikoina. Tammi-maaliskuu ja marraskuu ovat halvimmat matkustuskuukaudet. Huhtikuu ja joulukuu ovat tavallisesti kalleimmat kuukaudet lentää. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Marrakechin nähtävyydet?

Marrakech on täynnä historiaa ja satumaisia moskeijoita. Vieraile Djemaa el-Fna -aukiolla, kaupungin suurimmassa moskeijassa Koutoubiassa ja vehreässä Majorelle-puutarhassa. Jos mahdollista, tee myös retki Saharan autiomaahan.

Mitä mukaan matkalle Marrakechiin?

Vaikka Marrakech on suurkaupunki, muslimimaan kulttuuria on hyvä kunnioittaa melko peittävällä vaatetuksella. Suosi ilmavia vaatteita, sillä keväästä syksyyn päivät ovat lämpimiä tai helteisiä. Talvimatkoilla on hyvä varautua sateisiin ja viileisiin keleihin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Marrakechissa

Suurissa hotelleissa on usein tarjolla ilmainen wifi-yhteys.

Onko Marrakechissa turvallista?

Marrakech on kohtuullisen turvallinen matkailukohde. Varsinkin tungoksessa käsilaukusta ja muusta omaisuudesta on kuitenkin pidettävä hyvä huoli. Näpistykset ovat melko tavallisia.

Voiko Marrakechissa juoda kraanavettä?

Marrakechin hanavesi ei ole juomakelpoista. On suositeltavaa juoda ainoastaan pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marrakechissa?

Marrakechissa ja kaikkialla Marokossa on tapana jättää juomarahaa. Esimerkiksi ravintoloissa tyypillinen tippi on noin 5–10 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Marrakechin hintataso?

Marrakechin keskimääräinen hintataso on selvästi Suomea edullisempi. Ostoskulttuuriin kuuluu esimerkiksi basaareissa tinkiminen, eli myyjän antama hinta on yleensä lähtöhinta.

Mikä on aikaero Suomi-Marokko?

Marokon aika on 2 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marrakech?

Välimatka on suorinta reittiä lähes 4000 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Marokko

Eikö sittenkään Marrakech? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Marokko