Lennot Afrikka Marokko Marrakech

Halvat lennot Marrakech

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Marrakech (RAK)
pe 5.3.
pe 12.3.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Marrakech lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Marrakech lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Marrakech

HALVIN REITTI Helsinki - Marrakech

Helsinki (HEL) - Marrakech (RAK)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Marrakech Menara, jolloin hinta on keskimääräinen 230 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MARRAKECHtammikuu35% halvempitammikuu aikana Helsinki - Marrakech lennot maksavat keskimäärin vain 150 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu40% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Marrakech lentojen keskimääräinen hinta on 321 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MARRAKECH KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu387% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Marrakech kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Marrakechiin?

Satumainen Marrakech on yksi Marokon kiehtovimmista kaupunkikohteista. Halvat lennot Marrakechiin, lähes miljoonan asukkaan suurkaupunkiin, voit saada vuoden ympäri. Hotellien ja lentojen hinnat kallistuvat hieman keväällä huhtikuussa sekä talvella joulukuussa. Lentoliput kaupunkiin on kuitenkin mahdollista napata kohtuulliseen hintaan kaikkina vuodenaikoina hintoja vertaamalla.

Kevät on Marrakechin suosituinta matkailuaikaa, sillä olosuhteet ovat tuolloin ideaalit. Kaupungin kesä alkaa jo huhti-toukokuussa, jolloin lämpötilat pyörivät noin 20 asteen tuntumassa. Keväinen Marrakech on siis lämmin muttei helteinen. Heinä- ja elokuussa lämpömittarin lukemat kohoavat kaupungissa keskimäärin 30 asteeseen. Paahtava helle voi rajoittaa hieman nähtävyyksien kiertämistä. Talvisin marokkolaiskaupunki on viileä ja usein sateinen, mutta silti nautittava kaupunkikohde.

Jos reissaat pienellä budjetilla, Marrakech on hyvä valinta lomakohteeksi. Kaupungissa voi elää ja liikkua halvalla. Erityisen halpoja lentoja kaupunkiin on tarjolla alkuvuodelle tammikuusta maaliskuuhun. Yllättäen myös esimerkiksi toukokuulle lennot ja majoituksen voi saada edullisesti.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Marrakech?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 150 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Marrakech ovat vielä keskimäärin 169 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Marrakech?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Marrakech kohteesta Suomi, kun varaat 44 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Marrakech hintaan, joka on noin 230 €, kun etsit 44 päivää etukäteen.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Marrakech?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Marrakech on lauantai hintojen ollessa 182 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Marrakech on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 279 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Marrakech?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Marrakech lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 167 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Marrakech, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 265 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Marrakech lähettyviltä muita lentokenttiä?

Marrakech kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Ouarzazate lentokenttä (129 km kaupungin Marrakech keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Marrakech Menara

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Marrakech Menara
Air France
7. toukokuuta
03:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
14:45Marrakech Menara
9. toukokuuta
13:45Marrakech Menara
19t 05m
1 välilasku
08:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
02:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
19:05Marrakech Menara
1. huhtikuuta
02:45Marrakech Menara
13t 20m
1 välilasku
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
03:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
2 välilaskua
17:15Marrakech Menara
25. maaliskuuta
12:25Marrakech Menara
18t 25m
2 välilaskua
06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
10:25Marrakech Menara
28. maaliskuuta
06:20Marrakech Menara
9t 35m
1 välilasku
15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. maaliskuuta
08:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 30m
2 välilaskua
10:25Marrakech Menara
28. maaliskuuta
06:20Marrakech Menara
9t 35m
1 välilasku
15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. maaliskuuta
08:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 05m
2 välilaskua
10:15Marrakech Menara
28. maaliskuuta
06:20Marrakech Menara
9t 35m
1 välilasku
15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Marrakech Menara

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Marrakech, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
27. maaliskuuta
16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
2 välilaskua
10:15Marrakech Menara
Air France
27. maaliskuuta
12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 15m
1 välilasku
06:20Marrakech Menara
Useita lentoyhtiöitä
29. maaliskuuta
01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
21:45Marrakech Menara

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Marrakechiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Marrakech

Suomesta marokkolaiskaupunkiin voi matkustaa niin suorin lennoin kuin vaihtokenttienkin kautta. Halvat lennot Marrakechiin tarjoaa suorin yhteyksin norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Suoria lentoja liikennöidään noin kerran viikossa. Edulliset vaihdolliset lennot kulkevat yleisimmin yhden vaihtokentän kautta. Reittejä Marrakechiin operoivat Norwegianin lisäksi muun muassa irlantilainen halpalentoyhtiö Ryanair, portugalilainen TAP Portugal, alankomaalainen KLM, sveitsiläinen Swiss ja monet muut yhtiöt. Lentoaika Helsingistä Marrakechiin on suorilla lennoilla noin 5 tuntia ja 30 minuuttia. Vaihtokentän kautta matka kestää vähintään noin 7 tuntia ja 30 minuuttia. Suomessa lähtevät lennot kohti Marokkoa käynnistyvät Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vertaa lentoja paitsi hintojen myös palveluiden osalta. Edullisimpiin lentolippuihin ei välttämättä sisälly yhtään ruumaan kirjattavaa matkatavaraa.


Miten pääsen lentokentältä Marrakechin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Marrakech lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Marrakechiin laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Marrakesh Menara Airport -lentoasemalle. Kenttä sijaitsee noin 4 km:n päässä kaupungin keskustasta. Keskustaan kulkee yksi julkisen liikenteen paikallisbussi (numero 11). Se lähtee kentältä kohti kaupungin keskustaa päivittäin noin 20–30 minuutin välein. Linjan päätepiste sijaitsee Marrakechin vanhassa kaupungissa. Pääteasema on Djemaa el-Fna -keskusaukio, mutta pysäkkejä on matkan varrella useita. Matkan kesto riippuu liikenteestä ja matkustajien määrästä. Matkalipun hinta on noin 4 dirhamia. Lentokentältä samaiselle keskusaukiolle kulkee myös lentokenttäbussi numero 19, joka on paikallisbussia selvästi kalliimpi. Matkalipun hinta on noin 30 dirhamia. Vain arkipäivinä kulkeva bussi on kuitenkin selvästi paikallisbussia viihtyisämpi. Jos matkatavaroita on paljon, valitse bussi numero 19. Matka-aika on noin 20 minuuttia. Mikäli matkustat kevyellä varustuksella, taittuu matka keskustaan tarvittaessa kävellenkin. Aikaa kävelymatkaan on hyvä varata vähintään tunti, riippuen mihin päin keskustaa suuntaat. Keskustaan on tarjolla kävelyteitä koko matkan pituudelta, eli autojen sekaan kävelijän ei tarvitse eksyä.


Liikkuminen Marrakechissa?

Medina, eli Marrakechin vanha kaupunki, on ehdottomasti tehty käveltäväksi. Sen sokkeloiset kadut kutsuvat tutkimaan historiallista arkkitehtuuria. Medinan mutkiin on kuitenkin helppo eksyä, ja paikasta toiseen löytämiseen kannattaa varata aikaa. Hyvät kävelykengät ovat tarpeen, sillä kadut eivät ole aina tasaisia. Ylipäätään Marrakechissa kulkeminen voi olla hidasta. Ruuhkat ovat suurkaupungin arkipäivää. Raideliikennettä ei kaupungin alueella ole, vaan liikenteen seassa matelevat bussit ovat käytännössä ainoa joukkoliikenneväline.

Jos matkustat Marrakechin joukkoliikenteessä, voit huomata, että paikallisbussit ovat turisteillekin kohtuullisen helppoja käyttää. Linja-autot ovat myös halpoja. Matkan hinta kaupungin sisällä on normaalisti noin 2–5 dirhamia. Matkaliput ostetaan bussikuskilta mieluiten tasarahalla. Useimmat bussilinjat pysähtyvät Djemaa el-Fna -keskusaukiolla. Linjat 3 ja 8 pysähtyvät sekä keskusrautatieasemalla että pääbussiasemalla. Linja 11 kulkee lentokentälle. Paikallisiin erikoisuuksiin Marrakechissa kuuluu caléche-hevoskärrykyyti. Kulkupeli on Marokossa suosittu myös paikallisten keskuudessa. Yleensä tunnin kyyditykselle tulee hintaa noin 150 dirhamia. Pyörä ei ole kaupungissa kulkuvälineistä suosituin, mutta joitakin pyörävuokraamoja kaupungissa on. Marrakechissa järjestetään myös bike tour -kierroksia matkailijoille.


Tarvitaanko Marrakechiin passi tai viisumi?

Suomen kansalaisen on aina pakattava passi mukaan Marrakechiin tai muihin Marokon kohteisiin matkustaessaan. Tarkista hyvissä ajoin, milloin passisi menee vanhaksi. Sen on nimittäin oltava Marokon matkoilla voimassa vielä 90 vuorokautta paluupäivän jälkeenkin. Jos kyse on lomamatkasta, ei Suomen kansalainen yleensä tarvitse viisumia Marokkoon. Viisumivapaus koskee kuitenkin vain alle 90 vuorokauden pituisia matkoja. Jos suunnitelmissasi on tätä pidempi matka Marrakechiin, lisätietoja viisumiasioista saat helpoiten Marokon suurlähetystöstä Helsingissä. Ota passista kopio varkaus- tai katoamistapausten varalle.


Vinkkejä Marrakechiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Marrakechiin on mahdollista löytää vuoden ympäri. Lentohinnat marokkolaiskaupunkiin ovat tasaisen halvat lähes kaikkina vuodenaikoina. Tammi-maaliskuu ja marraskuu ovat halvimmat matkustuskuukaudet. Huhtikuu ja joulukuu ovat tavallisesti kalleimmat kuukaudet lentää. Halvimmillaan lentoliput ovat noin kaksi kuukautta ennen matkan ajankohtaa.

Kiinnostavatko Marrakechin nähtävyydet?

Marrakech on täynnä historiaa ja satumaisia moskeijoita. Vieraile Djemaa el-Fna -aukiolla, kaupungin suurimmassa moskeijassa Koutoubiassa ja vehreässä Majorelle-puutarhassa. Jos mahdollista, tee myös retki Saharan autiomaahan.

Mitä mukaan matkalle Marrakechiin?

Vaikka Marrakech on suurkaupunki, muslimimaan kulttuuria on hyvä kunnioittaa melko peittävällä vaatetuksella. Suosi ilmavia vaatteita, sillä keväästä syksyyn päivät ovat lämpimiä tai helteisiä. Talvimatkoilla on hyvä varautua sateisiin ja viileisiin keleihin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Marrakechissa

Suurissa hotelleissa on usein tarjolla ilmainen wifi-yhteys.

Onko Marrakechissa turvallista?

Marrakech on kohtuullisen turvallinen matkailukohde. Varsinkin tungoksessa käsilaukusta ja muusta omaisuudesta on kuitenkin pidettävä hyvä huoli. Näpistykset ovat melko tavallisia.

Voiko Marrakechissa juoda kraanavettä?

Marrakechin hanavesi ei ole juomakelpoista. On suositeltavaa juoda ainoastaan pullovettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Marrakechissa?

Marrakechissa ja kaikkialla Marokossa on tapana jättää juomarahaa. Esimerkiksi ravintoloissa tyypillinen tippi on noin 5–10 prosenttia laskun summasta.

Millainen on Marrakechin hintataso?

Marrakechin keskimääräinen hintataso on selvästi Suomea edullisempi. Ostoskulttuuriin kuuluu esimerkiksi basaareissa tinkiminen, eli myyjän antama hinta on yleensä lähtöhinta.

Mikä on aikaero Suomi-Marokko?

Marokon aika on 2 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Marrakech?

Välimatka on suorinta reittiä lähes 4000 km.


Lennot Afrikka Marokko Marrakech
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka