Lennot Eurooppa Norja Trondheim

Halvat lennot Trondheim

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Trondheim (TRD)
pe 22.1.
pe 29.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Trondheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Trondheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Trondheimiin?

Paras aika matkustaa Trondheimiin on keväästä alkusyksyyn, jolloin ilmat ovat leudot ja lämpimät ja sopivat hyvin nähtävyyksien katseluun. Säät ovat verrattavissa Suomen vastaaviin vuodenaikoihin, ja esimerkiksi Trondheimin sää toukokuussa on leuto, lämpötilan ollessa keskimäärin 10 °C. Kesät ovat hieman lämpimämpiä ja elohopea nousee keskimäärin 17 °C:een. Kiireisin sesonki Trondheimissa on loppukeväästä alkukesään, jolloin lentolippujen hinnat saattavat olla normaalia korkeammat. Tällöin lennot Trondheimiin kannattaa ostaa jo hyvissä ajoin. Näin saat lomallesi varmimmin halvimmat lennot ja hotellit. Halvat lennot Trondheimiin voit kuitenkin napata mihin vuodenaikaan tahansa. Esimerkiksi kevään ja syksyn matkat ovat usein halpoja, joten lento ja majoitus Trondheimissa onnistuvat erityisen halvalla. Talvella turismi kaupunkiin on yleensä vähäistä ja myös tällöin voit löytää halvat Trondheimin lennot. Voit ostaa edulliset lentoliput Trondheimiin momondon sivulla. Vertaa matkoja löytääksesi itsellesi paras lentotarjous. Valitse joko pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Trondheim?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Trondheim on 118 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 37 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Trondheim. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Trondheim omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Trondheim?

Yleensä syyskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Trondheim. Lennot maksavat noin 157 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Trondheim syyskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Trondheim reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 159 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Trondheim?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Trondheim hintaan, joka on noin 195 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Trondheim milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 186 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Trondheim?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Trondheim on lauantai hintojen ollessa 163 €. Lennot reitille Suomi - Trondheim sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 192 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Trondheim?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Trondheim on iltapäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Trondheim iltapäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 170 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Yritä olla ostamatta lippuja keskipäivällä, koska ne ovat yleensä noin 218 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Löytyykö kaupungin Trondheim lähettyviltä muita lentokenttiä?

Orland lentokenttä, Roros lentokenttä, Namsos lentokenttä, Kristiansund Kvernberget lentokenttä tai Rorvik Ryumsjoen Aprt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Trondheim.

Voiko kaupunkiin Trondheim lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Kristiansund Kvernberget lentokenttä keskimääräiseen hintaan 148 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

momondosta löytyneet halvat lennot: Trondheimin lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Trondheimin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
3t 30m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 30m
1 välilasku
10:05
Trondheimin lentoasema
5. helmikuuta
14:50
Trondheimin lentoasema
24t 25m
1 välilasku
15:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
22t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 40m
2 välilaskua
10:05
Trondheimin lentoasema
5. helmikuuta
14:50
Trondheimin lentoasema
24t 25m
1 välilasku
15:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
19t 20m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 20m
2 välilaskua
07:10
Trondheimin lentoasema
5. helmikuuta
15:30
Trondheimin lentoasema
42t 55m
3 välilaskua
10:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
47t 20m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
47t 20m
3 välilaskua
18:15
Trondheimin lentoasema
5. helmikuuta
14:50
Trondheimin lentoasema
24t 25m
1 välilasku
15:15
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. helmikuuta
29t 50m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 50m
3 välilaskua
13:15
Trondheimin lentoasema
5. helmikuuta
15:30
Trondheimin lentoasema
42t 55m
3 välilaskua
10:25
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Trondheimiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Trondheim

Suorat lennot Trondheimiin löytyvät Finnairin valikoimasta. Suora lento Trondheimiin kestää noin 1 h 50 min. Välilaskullisia Trondheimin lentoja tarjoavat esimerkiksi Norwegian ja Scandinavian Airlines. Yhden välilaskun kanssa lentoaika Trondheimiin on noin viisi tuntia. Huomaa, että lentoyhtiöt saattavat veloittaa ruumaan menevistä matkatavaroista erikseen. Käytännöt vaihtelevat lentoyhtiöittäin, joten tarkista tämä lentovarauksen yhteydessä. Kun toiveenasi ovat halvat lennot Trondheimiin, apuna kannattaa käyttää momondon hakukonetta. Vertaile lentoja ja löydä parhain tarjoushinta matkallesi.


Miten pääsen lentokentältä Trondheimin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Trondheim lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Trondheimin lentokenttä sijaitsee noin 32 km päässä kaupungin keskustasta. Pääset ytimeen kätevimmin lentokenttäbussilla tai junalla. Lentokenttäbussi nimeltään Flybussen pysähtyy Trondheimin keskustassa esimerkiksi St. Olavsin sairaalalla ja Sorgenfri-asemalla. Bussilipun hinta on 130 NOK (noin 13,40 EUR) Flybussenin nettisivulta ostettaessa ja hieman kalliimpi, jos ostat sen bussikuskilta. Busseja kulkee noin 10 min välein 01:00–23:45 välisenä aikana. Matkan kesto noin 50 min. Myös junalla pääsee lentokentältä Trondheimin keskustaan. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentältä. Junamatkan kesto on noin 35 min, ja halvin junalippu maksaa noin 90 NOK (noin 9,30 EUR). Lipun voi ostaa lentokentällä olevista juna-automaateista tai junassa, mutta tällöin hintaan tulee 40 NOK (noin 4,10 EUR) lisämaksua. Junia kulkee noin kerran tunnissa. Lentokentältä pääset keskustaan myös taksilla, mutta huomaa, että Norjassa taksilla matkustaminen on kallista. Päivällä matkan hinta on noin 600 NOK (noin 61,80 EUR) ja öiseen aikaan hieman kalliimpi.


Suositut lentoreitit Trondheim

Etsityimmät lennot Trondheim sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Trondheim lennot
Lyhyin lentoaika
7t 10m
Halvin hinta
184 €

Liikkuminen Trondheimissa?

Trondheimin keskustassa on helppo liikkua kävellen. Esimerkiksi monet kulttuurinähtävyyksistä ja ostospaikoista kuten goottilainen Nidarosin katedraali, Trondheimin merenkulkumuseo ja Solsidenin ostoskeskus ovat alle kilometrin säteellä toisistaan. Myös julkisilla kulkuvälineillä on kätevä liikkua. Trondheimissa on useita bussilinjoja sekä yksi raitiovaunulinja, joka kulkee Trondheimin keskustasta Lianin ja Byåsenin alueille. Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, Lerkendalin stadionille pääsee esimerkiksi bussilla 26 ja Tyholttårnet-näköalatorniin bussilla 22. Matkaliput käyvät sekä busseihin että raitiovaunuun. Lippujen hinnat perustuvat alueisiin eli siihen, kuinka kauas keskustasta matkustat. Keskustan sisällä kertalipun hinta on 38 NOK (noin 3,90 EUR) lippuautomaatilta ostettuna ja 60 NOK (noin 6,20 EUR) kuljettajalta ostettuna. Kertalippuun kuuluu 45 min vaihtoaika keskustan sisällä matkustaessa, mutta mitä enemmän alueita lipullasi on, sitä pidempi sen vaihtoaika. Jos matkustat paljon, osta vuorokausilippu hintaan 114 NOK (noin 11,75 EUR) tai seitsemän päivän lipun hintaan 266 NOK (noin 27,45 EUR).


Tarvitaanko Trondheimiin passi tai viisumi?

Suomalaismatkustaja ei tarvitse viisumia Trondheimiin, sillä Norja kuuluu pohjoismaihin ja Schengen-alueeseen. Lisäksi suomalaisia matkustajia koskee passivapaus, mikä tarkoittaa, että pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua muissa pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Olisi kuitenkin suositeltavaa, että kannat mukanasi jonkinlaista viranomaisen myöntämää henkilöllisyystodistusta, kuten passia, henkilökorttia tai ajokorttia, jotta henkilöllisyytesi voidaan tarvittaessa varmistaa.


Vinkkejä Trondheimiin matkustavalle

Tippi ja juomarahakäytännöt Trondheimissa?

Norjassa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä arvostetaan. Laskun voi pyöristää ylempään tasasummaan ravintoloissa ja takseissa. Hotellin laukunkantajalle ja hotellihuoneen siivoojalle voi jättää noin 20 NOK (noin 2 EUR) per palvelu tai päivä.

Millainen on Trondheimin hintataso?

Norjan hintataso on hieman Suomen hintatasoa kalliimpi. Ravintolat, baarit ja kahvilat ovat hinnakkaita. Suomen hintoihin verrattuna loppulaskulla on eroa noin parista eurosta pariin kymmeneen euroon. Myös liput julkisiin kulkuvälineisiin ja nähtävyyksiin ovat kalliita verrattuna moniin muihin matkakohteisiin. Budjettilomaa voi kuitenkin viettää esimerkiksi suosimalla hostelleja ja kokkaamalla ruokaa hostellin keittiössä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Trondheimissa?

Norjan valuutta on Norjan kruunu (NOK). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Trondheimissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 27/04/2019).

Lennot Eurooppa Norja Trondheim
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka