Etsi halvat lennot Trondheim

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 4/2
la 11/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Trondheim

Yhteenveto Trondheim lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

75 €

Halvin meno-paluulennon hinta

168 €

Nopein lentoaika

2t 00m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 75 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 168 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi kestää 2t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Trondheim mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja Norwegian.

Trondheim lentotiedot ja trendit

Tutustu Trondheim lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Trondheim?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 179 €. Jos et voi matkustaa tammikuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi marraskuu ajanjaksolle. marraskuu aikana lennot kaupunkiin Trondheim ovat vielä keskimäärin 179 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin tammikuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Trondheim?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Trondheim on 32 € per henkilö kaupungista Bergen, mikä on 81 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Trondheim. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Trondheim omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Trondheim?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Trondheim kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 193 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 305 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Trondheim?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Trondheim ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Trondheim keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 182 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä illalla hintojen ollessa keskimäärin 310 €. Lennot kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi illalla ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Trondheim?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Trondheim lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema lento kestää keskimäärin 15t 35m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Trondheimin lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Trondheim?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Trondheim reitille 51 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Trondheim hintaan 215 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Trondheim milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 187 €.

Halvimmat lennot kaupungin Trondheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Trondheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Trondheim

HALVIN REITTI Helsinki - Trondheim

Helsinki (HEL) - Trondheim (TRD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Trondheim kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Trondheimin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 215 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TRONDHEIMtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Trondheim lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TRONDHEIM KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu33% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Trondheim lentojen keskimääräinen hinta on 285 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TRONDHEIM KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu349% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Trondheim kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Trondheim

Paras aika matkustaa Trondheimiin on keväästä alkusyksyyn, jolloin ilmat ovat leudot ja lämpimät ja sopivat hyvin nähtävyyksien katseluun. Säät ovat verrattavissa Suomen vastaaviin vuodenaikoihin, ja esimerkiksi Trondheimin sää toukokuussa on leuto, lämpötilan ollessa keskimäärin 10 °C. Kesät ovat hieman lämpimämpiä ja elohopea nousee keskimäärin 17 °C:een. Kiireisin sesonki Trondheimissa on loppukeväästä alkukesään, jolloin lentolippujen hinnat saattavat olla normaalia korkeammat. Tällöin lennot Trondheimiin kannattaa ostaa jo hyvissä ajoin. Näin saat lomallesi varmimmin halvimmat lennot ja hotellit. Halvat lennot Trondheimiin voit kuitenkin napata mihin vuodenaikaan tahansa. Esimerkiksi kevään ja syksyn matkat ovat usein halpoja, joten lento ja majoitus Trondheimissa onnistuvat erityisen halvalla. Talvella turismi kaupunkiin on yleensä vähäistä ja myös tällöin voit löytää halvat Trondheimin lennot. Voit ostaa edulliset lentoliput Trondheimiin momondon sivulla. Vertaa matkoja löytääksesi itsellesi paras lentotarjous. Valitse joko pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.

Orland lentokenttä, Roros lentokenttä, Namsos lentokenttä, Kristiansund Kvernberget lentokenttä tai Rorvik Ryumsjoen Aprt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Trondheim.

Voit löytää tarjouksia kentälle Roros lentokenttä keskimääräiseen hintaan 142 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Trondheim

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Trondheim
0

Muut matkustamoluokat Trondheim lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Trondheim lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trondheim?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Trondheim

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trondheim?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi ovat Finnair, Norwegian, Scandinavian Airlines ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Trondheim

Kohteeseen Trondheim on 8 Finnair lentoa keskimäärin viikossa. Useimmat lentävät kohteesta Oslo Gardermoen kohteeseen Trondheim, suosituin reitti, jota Finnair liikennöi kohteeseen Trondheim.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Finnair lento kohteeseen Trondheim maksoi 122 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Finnair on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 328 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,7/10.

airBaltic lennot kohteeseen Trondheim

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Trondheim on airBaltic (7,2/10, 32 arvosteluilla). Suurin osa airBaltic lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Trondheim saapuvat kohteesta Oslo Gardermoen, mutta kohteeseen Trondheim on maailmanlaajuisesti 9 airBaltic lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty airBaltic tarjous oli 70 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheim, meno-paluu).


Trondheim ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Trondheim lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Trondheimin lentokenttä sijaitsee noin 32 km päässä kaupungin keskustasta. Pääset ytimeen kätevimmin lentokenttäbussilla tai junalla. Lentokenttäbussi nimeltään Flybussen pysähtyy Trondheimin keskustassa esimerkiksi St. Olavsin sairaalalla ja Sorgenfri-asemalla. Bussilipun hinta on 130 NOK (noin 13,40 EUR) Flybussenin nettisivulta ostettaessa ja hieman kalliimpi, jos ostat sen bussikuskilta. Busseja kulkee noin 10 min välein 01:00–23:45 välisenä aikana. Matkan kesto noin 50 min. Myös junalla pääsee lentokentältä Trondheimin keskustaan. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentältä. Junamatkan kesto on noin 35 min, ja halvin junalippu maksaa noin 90 NOK (noin 9,30 EUR). Lipun voi ostaa lentokentällä olevista juna-automaateista tai junassa, mutta tällöin hintaan tulee 40 NOK (noin 4,10 EUR) lisämaksua. Junia kulkee noin kerran tunnissa. Lentokentältä pääset keskustaan myös taksilla, mutta huomaa, että Norjassa taksilla matkustaminen on kallista. Päivällä matkan hinta on noin 600 NOK (noin 61,80 EUR) ja öiseen aikaan hieman kalliimpi.


Trondheim: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Trondheim
Helsinki - Trondheim reitin lennot
Nopein lentoaika15t 35m
Halvin hinta168 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Trondheim

Trondheimin keskustassa on helppo liikkua kävellen. Esimerkiksi monet kulttuurinähtävyyksistä ja ostospaikoista kuten goottilainen Nidarosin katedraali, Trondheimin merenkulkumuseo ja Solsidenin ostoskeskus ovat alle kilometrin säteellä toisistaan. Myös julkisilla kulkuvälineillä on kätevä liikkua. Trondheimissa on useita bussilinjoja sekä yksi raitiovaunulinja, joka kulkee Trondheimin keskustasta Lianin ja Byåsenin alueille. Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, Lerkendalin stadionille pääsee esimerkiksi bussilla 26 ja Tyholttårnet-näköalatorniin bussilla 22. Matkaliput käyvät sekä busseihin että raitiovaunuun. Lippujen hinnat perustuvat alueisiin eli siihen, kuinka kauas keskustasta matkustat. Keskustan sisällä kertalipun hinta on 38 NOK (noin 3,90 EUR) lippuautomaatilta ostettuna ja 60 NOK (noin 6,20 EUR) kuljettajalta ostettuna. Kertalippuun kuuluu 45 min vaihtoaika keskustan sisällä matkustaessa, mutta mitä enemmän alueita lipullasi on, sitä pidempi sen vaihtoaika. Jos matkustat paljon, osta vuorokausilippu hintaan 114 NOK (noin 11,75 EUR) tai seitsemän päivän lipun hintaan 266 NOK (noin 27,45 EUR).


Kohteen Trondheim viisumivaatimukset

Suomalaismatkustaja ei tarvitse viisumia Trondheimiin, sillä Norja kuuluu pohjoismaihin ja Schengen-alueeseen. Lisäksi suomalaisia matkustajia koskee passivapaus, mikä tarkoittaa, että pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua muissa pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Olisi kuitenkin suositeltavaa, että kannat mukanasi jonkinlaista viranomaisen myöntämää henkilöllisyystodistusta, kuten passia, henkilökorttia tai ajokorttia, jotta henkilöllisyytesi voidaan tarvittaessa varmistaa.


Aloita matkan suunnittelu - Trondheim


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Trondheim

Norjassa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä arvostetaan. Laskun voi pyöristää ylempään tasasummaan ravintoloissa ja takseissa. Hotellin laukunkantajalle ja hotellihuoneen siivoojalle voi jättää noin 20 NOK (noin 2 EUR) per palvelu tai päivä.

Norjan hintataso on hieman Suomen hintatasoa kalliimpi. Ravintolat, baarit ja kahvilat ovat hinnakkaita. Suomen hintoihin verrattuna loppulaskulla on eroa noin parista eurosta pariin kymmeneen euroon. Myös liput julkisiin kulkuvälineisiin ja nähtävyyksiin ovat kalliita verrattuna moniin muihin matkakohteisiin. Budjettilomaa voi kuitenkin viettää esimerkiksi suosimalla hostelleja ja kokkaamalla ruokaa hostellin keittiössä.

Norjan valuutta on Norjan kruunu (NOK). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Trondheimissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Trondheim on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Trondheim nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Trondheim ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Trondheim.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Trondheim. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.