Halvat lennot Trondheim

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ke 26/1
ke 2/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Trondheim lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Trondheim lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Trondheim

HALVIN REITTI Helsinki - Trondheim

Helsinki (HEL) - Trondheim (TRD)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Trondheim kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Trondheimin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 208 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Trondheim?

Paras aika matkustaa Trondheimiin on keväästä alkusyksyyn, jolloin ilmat ovat leudot ja lämpimät ja sopivat hyvin nähtävyyksien katseluun. Säät ovat verrattavissa Suomen vastaaviin vuodenaikoihin, ja esimerkiksi Trondheimin sää toukokuussa on leuto, lämpötilan ollessa keskimäärin 10 °C. Kesät ovat hieman lämpimämpiä ja elohopea nousee keskimäärin 17 °C:een. Kiireisin sesonki Trondheimissa on loppukeväästä alkukesään, jolloin lentolippujen hinnat saattavat olla normaalia korkeammat. Tällöin lennot Trondheimiin kannattaa ostaa jo hyvissä ajoin. Näin saat lomallesi varmimmin halvimmat lennot ja hotellit. Halvat lennot Trondheimiin voit kuitenkin napata mihin vuodenaikaan tahansa. Esimerkiksi kevään ja syksyn matkat ovat usein halpoja, joten lento ja majoitus Trondheimissa onnistuvat erityisen halvalla. Talvella turismi kaupunkiin on yleensä vähäistä ja myös tällöin voit löytää halvat Trondheimin lennot. Voit ostaa edulliset lentoliput Trondheimiin momondon sivulla. Vertaa matkoja löytääksesi itsellesi paras lentotarjous. Valitse joko pelkät lennot tai sekä lento ja hotelli.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Trondheim?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Trondheim on 188 € per henkilö kaupungista Oslo, mikä on 38 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Trondheim. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Trondheim omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Trondheim?

  syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 168 €. Jos et voi matkustaa syyskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi toukokuu ajanjaksolle. toukokuu aikana lennot kaupunkiin Trondheim ovat vielä keskimäärin 170 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin syyskuu.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Trondheim?

  Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Trondheim reitille 60 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Trondheim hintaan 208 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Trondheim milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 114 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Trondheim?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Trondheim kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 180 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 211 €.

 • Löytyykö kaupungin Trondheim lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Orland lentokenttä, Roros lentokenttä, Namsos lentokenttä, Kristiansund Kvernberget lentokenttä tai Rorvik Ryumsjoen Aprt lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Trondheim.

 • Voiko kaupunkiin Trondheim lentää jotenkin halvemmalla?

  Voit löytää tarjouksia kentälle Kristiansund Kvernberget lentokenttä keskimääräiseen hintaan 301 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Trondheim

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Trondheim
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
2 välilaskua
TRD13:55Trondheimin lentoasema
5. maaliskuuta
TRD12:25Trondheimin lentoasema
21t 15m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
20. helmikuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
1 välilasku
TRD04:55Trondheimin lentoasema
24. helmikuuta
TRD14:10Trondheimin lentoasema
17t 20m
1 välilasku
HEL07:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 45m
1 välilasku
TRD18:20Trondheimin lentoasema
5. maaliskuuta
TRD12:25Trondheimin lentoasema
21t 15m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. maaliskuuta
HEL17:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 00m
2 välilaskua
TRD16:05Trondheimin lentoasema
5. maaliskuuta
TRD12:25Trondheimin lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL11:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
1 välilasku
TRD10:20Trondheimin lentoasema
24. helmikuuta
TRD14:10Trondheimin lentoasema
24t 50m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. helmikuuta
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 40m
2 välilaskua
TRD15:40Trondheimin lentoasema
24. helmikuuta
TRD14:10Trondheimin lentoasema
24t 50m
2 välilaskua
HEL15:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Trondheim

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Trondheim, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 45m
TRDTrondheimin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trondheim?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Trondheim
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Trondheim?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Trondheim kohteesta Suomi ovat Finnair, SAS ja Norwegian. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Trondheim ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Trondheim lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Trondheimin lentokenttä sijaitsee noin 32 km päässä kaupungin keskustasta. Pääset ytimeen kätevimmin lentokenttäbussilla tai junalla. Lentokenttäbussi nimeltään Flybussen pysähtyy Trondheimin keskustassa esimerkiksi St. Olavsin sairaalalla ja Sorgenfri-asemalla. Bussilipun hinta on 130 NOK (noin 13,40 EUR) Flybussenin nettisivulta ostettaessa ja hieman kalliimpi, jos ostat sen bussikuskilta. Busseja kulkee noin 10 min välein 01:00–23:45 välisenä aikana. Matkan kesto noin 50 min. Myös junalla pääsee lentokentältä Trondheimin keskustaan. Juna-asema on muutaman minuutin kävelymatkan päässä lentokentältä. Junamatkan kesto on noin 35 min, ja halvin junalippu maksaa noin 90 NOK (noin 9,30 EUR). Lipun voi ostaa lentokentällä olevista juna-automaateista tai junassa, mutta tällöin hintaan tulee 40 NOK (noin 4,10 EUR) lisämaksua. Junia kulkee noin kerran tunnissa. Lentokentältä pääset keskustaan myös taksilla, mutta huomaa, että Norjassa taksilla matkustaminen on kallista. Päivällä matkan hinta on noin 600 NOK (noin 61,80 EUR) ja öiseen aikaan hieman kalliimpi.


Trondheim: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Trondheim
Helsinki - Trondheim reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 45m
Halvin hinta213 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Trondheim

Trondheimin keskustassa on helppo liikkua kävellen. Esimerkiksi monet kulttuurinähtävyyksistä ja ostospaikoista kuten goottilainen Nidarosin katedraali, Trondheimin merenkulkumuseo ja Solsidenin ostoskeskus ovat alle kilometrin säteellä toisistaan. Myös julkisilla kulkuvälineillä on kätevä liikkua. Trondheimissa on useita bussilinjoja sekä yksi raitiovaunulinja, joka kulkee Trondheimin keskustasta Lianin ja Byåsenin alueille. Jos olet kiinnostunut jalkapallosta, Lerkendalin stadionille pääsee esimerkiksi bussilla 26 ja Tyholttårnet-näköalatorniin bussilla 22. Matkaliput käyvät sekä busseihin että raitiovaunuun. Lippujen hinnat perustuvat alueisiin eli siihen, kuinka kauas keskustasta matkustat. Keskustan sisällä kertalipun hinta on 38 NOK (noin 3,90 EUR) lippuautomaatilta ostettuna ja 60 NOK (noin 6,20 EUR) kuljettajalta ostettuna. Kertalippuun kuuluu 45 min vaihtoaika keskustan sisällä matkustaessa, mutta mitä enemmän alueita lipullasi on, sitä pidempi sen vaihtoaika. Jos matkustat paljon, osta vuorokausilippu hintaan 114 NOK (noin 11,75 EUR) tai seitsemän päivän lipun hintaan 266 NOK (noin 27,45 EUR).


Kohteen Trondheim viisumivaatimukset

Suomalaismatkustaja ei tarvitse viisumia Trondheimiin, sillä Norja kuuluu pohjoismaihin ja Schengen-alueeseen. Lisäksi suomalaisia matkustajia koskee passivapaus, mikä tarkoittaa, että pohjoismaiden kansalaiset voivat liikkua muissa pohjoismaissa ilman matkustusasiakirjaa. Olisi kuitenkin suositeltavaa, että kannat mukanasi jonkinlaista viranomaisen myöntämää henkilöllisyystodistusta, kuten passia, henkilökorttia tai ajokorttia, jotta henkilöllisyytesi voidaan tarvittaessa varmistaa.


Aloita matkan suunnittelu - Trondheim


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Trondheim

Tippi ja juomarahakäytännöt Trondheimissa?

Norjassa tipin jättäminen ei ole pakollista, mutta sitä arvostetaan. Laskun voi pyöristää ylempään tasasummaan ravintoloissa ja takseissa. Hotellin laukunkantajalle ja hotellihuoneen siivoojalle voi jättää noin 20 NOK (noin 2 EUR) per palvelu tai päivä.

Millainen on Trondheimin hintataso?

Norjan hintataso on hieman Suomen hintatasoa kalliimpi. Ravintolat, baarit ja kahvilat ovat hinnakkaita. Suomen hintoihin verrattuna loppulaskulla on eroa noin parista eurosta pariin kymmeneen euroon. Myös liput julkisiin kulkuvälineisiin ja nähtävyyksiin ovat kalliita verrattuna moniin muihin matkakohteisiin. Budjettilomaa voi kuitenkin viettää esimerkiksi suosimalla hostelleja ja kokkaamalla ruokaa hostellin keittiössä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Trondheimissa?

Norjan valuutta on Norjan kruunu (NOK). Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista, joten rahan vaihtaminen etukäteen on todennäköisesti edullisempi vaihtoehto. Trondheimissa rahaa voi nostaa myös automaateista. Pankkisi voi periä nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.