Dollar autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milano Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

4,6

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Milano sijaitseva vuokraamo Dollar on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Dollar on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Dollar autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden syyskuu aikana maksaa keskimäärin 70 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden syyskuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 67 € per päivä vuoraamon Dollar autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Milano viikon ajaksi, 492 € on keskimääräinen Dollar autonvuorauksen hinta.

Kentältä Milano Linate lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Dollar autonvuokrauskeskuksen osoite on Linate Airport.

Kyllä, Dollar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Milano. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Dollar johonkin heidän Milano toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta Dollar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano syyskuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 69 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 67 € per päivä. Otathan huomioon, että Dollar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräiseen hintaan 69 € per päivä Mini vuokraus vuokraamolta Dollar kaupungissa Milano on edullisin autonvuokrauksen vaihtoehto. 67 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Milano vuokraamolta Dollar varasivat viimeisten 12 kuukauden aikana Mini säästääkseen rahaa. 69 € per päivä Mini autosta on myös 2 % halvempaa kuin kalleimman Dollar auton keskimääräiset kustannukset joten voit olla varma, että säästät rahaa valitsemalla halvemman autonvuokrauksen.

Vuokraamolla Dollar on 7 toimipistettä kaupungissa Milano. Heidän Malpensa 2000 Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 30 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Dollar auton kaupungissa Milano, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Dollar Malpensa 2000 Airport toimipisteestä.