Europcar autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Europcar vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

20 € - 100 €

Kaikki autotyypit

20 € - 201 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Europcar Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 59 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Europcar Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Europcar Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 44 € per päivä keskimäärin. 44 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 115 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Europcar Milano on joulukuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Europcar Milano, Lombardy on heinäkuu hintojen ollessa 65 € per päivä keskimäärin. 65 € per päivä on 29 % alhaisempi kuin 92 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Europcar Milano on heinäkuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Europcar

67 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Europcar

79 €/pvä

18 marras - 25 marras
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Europcar

91 €/pvä

18 marras - 25 marras
Renault Captur

Milano Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

6,0

Value

4,6

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa Europcar vuokra-auto kaupungissa Milano lokakuu aikana?

67 € per päivä (tai 472 € per viikko) on keskimääräinen Europcar vuokra-auton hinta kaupungissa Milano lokakuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden lokakuu aikana Europcar vuokra-autolle on 25 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Europcar minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Milano Linate lentokenttä sijaitsevat Forlanini Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Milano?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Milano. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 120 €/päivä, Avoauto ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Europcar kaupungissa Milano lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Europcar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Milano niinkin alhaiseen hintaan kuin 91 €/päivä, mikä on halvin Avoauto vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Kaupungista Milano löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Via Luigi Galvani, 12, Milano sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 82 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Milano noutivat kulkuneuvon osoitteessa Via Luigi Galvani, 12 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Europcar autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Europcar? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.