Europcar autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Europcar vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

20 € - 141 €

Kaikki autotyypit

20 € - 293 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Europcar Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 67 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Europcar Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Europcar Milano, Lombardy on kesäkuu hintojen ollessa 90 € per päivä keskimäärin. 90 € per päivä on 39 % alhaisempi kuin 148 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Europcar Milano on kesäkuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Europcar

106 €/pvä

9 heinä - 18 heinä
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Europcar

106 €/pvä

8 heinä - 17 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Europcar

113 €/pvä

15 heinä - 22 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Milano asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

106 € per päivä (tai 740 € per viikko) on keskimääräinen Europcar vuokra-auton hinta kaupungissa Milano heinäkuu aikana viime vuoden tietojemme perusteella. Halvin momondon-käyttäjien löytämä hinta kuukauden heinäkuu aikana Europcar vuokra-autolle on 99 € per päivä. Otathan huomioon, että hinnat riippuvat usein siitä, minkä tyyppistä autoa olet vuokraamasta vuokraamolta Europcar minäkin vuiodenaikana ja milloin teet varauksen.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Milano Linate lentokenttä sijaitsevat Forlanini Airport.

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Milano. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Keskimääräisen hinnan ollessa 93 €/päivä, Keskikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Europcar kaupungissa Milano heinäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Europcar autonvuokraustarjouksia kaupungissa Milano niinkin alhaiseen hintaan kuin 73 €/päivä, mikä on halvin Keskikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen heinäkuu aikana.

Vuokraamon Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano on Keskikokoinen (93 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 21 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton valitsivat Keskikokoinen kustannussyistä. Keskikokoinen on myös 30 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Europcar vuokra-auton hinta kaupungissa Milano.

Kaupungista Milano löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Via Luigi Galvani, 12, Milano sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Milano noutivat kulkuneuvon osoitteessa Via Luigi Galvani, 12 sijaitsevasta toimipisteestä.