GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

8 € - 29 €

Kaikki autotyypit

8 € - 52 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 8 € per päivä keskimäärin. 8 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 16 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Milano on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Milano GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

GREEN MOTION haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena GREEN MOTION on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta GREEN MOTION löytyy kentältä Milano Linate lentokenttä sijaitsevat Viale Enrico Forlanini 123 c/o Linate Parking.

Kuukauden syyskuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat GREEN MOTION autoja kaupungissa Milano pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 16 €/päivä ja 11 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Jos haluat säästää rahaa GREEN MOTION autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Milano. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta GREEN MOTION maksaa keskimäärin 16 € per päivä, mikä on 25 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 50 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta GREEN MOTION säästääkseen rahaa Milano matkalla.