Win Rent autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Win Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milano Win Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Win Rent vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia

Tietoja Win Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Win Rent haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Win Rent on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Win Rent on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Milan Linate airport.

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Win Rent tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana. Vuokraamon Win Rent Edullinen autot maksavat keskimäärin 23 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 18 € päivä päivä kuukauden kesäkuu aikana.

Vuokraamon Win Rent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano on Edullinen (23 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 75 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Win Rent auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 9 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Win Rent vuokra-auton hinta kaupungissa Milano.