Win Rent autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Win Rent vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milano Win Rent toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Win Rent vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Win Rent

9 sijaintia

Tietoja Win Rent autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Win Rent toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Win Rent on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Milan Linate airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Win Rent, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Win Rent tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Win Rent Edullinen autot maksavat keskimäärin 23 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 18 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Mikä on vuokraamon Win Rent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano?

Vuokraamon Win Rent halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano on Edullinen (23 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 75 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Win Rent auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 9 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman Win Rent vuokra-auton hinta kaupungissa Milano.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Win Rent? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.