MAGGIORE autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä MAGGIORE vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. huhtikuu — 13. huhtikuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 6/4
Keskipäivä
to 13/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

MAGGIORE vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 70 €

Kaikki autotyypit

15 € - 207 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta MAGGIORE Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 77 % alhaisempi kuin 44 € kuin keskimääräinen vuosihinta MAGGIORE Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto MAGGIORE Milano on lokakuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo MAGGIORE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta MAGGIORE Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 15 € per päivä keskimäärin. 15 € per päivä on 84 % alhaisempi kuin 92 € kuin keskimääräinen vuosihinta MAGGIORE Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto MAGGIORE Milano on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo MAGGIORE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta MAGGIORE Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 84 % alhaisempi kuin 136 € kuin keskimääräinen vuosihinta MAGGIORE Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto MAGGIORE Milano on marraskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo MAGGIORE tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
MAGGIORE

31 €/pvä

8 huhti - 12 huhti
Chevrolet Sonic Sedan
Renault Captur
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
MAGGIORE

32 €/pvä

8 huhti - 12 huhti
Renault Captur
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
MAGGIORE

49 €/pvä

18 Touko - 21 Touko
Citroen C2

Milano MAGGIORE toimipaikat

Alla on tietoja kaikista MAGGIORE vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

MAGGIORE

15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja MAGGIORE autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kyllä, vuokraamolla MAGGIORE on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Milan Linate Airport.

Harkitse Farmari vuokraamista vuokraamolta MAGGIORE jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano huhtikuu aikana. Kun vuokraat Farmari autoja kuukauden huhtikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 70 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 27 € per päivä. Otathan huomioon, että MAGGIORE tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Farmari ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.