Avis autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

43 € - 248 €

Kaikki autotyypit

36 € - 260 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 43 € per päivä keskimäärin. 43 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 84 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Milano on joulukuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Avis Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 71 € per päivä keskimäärin. 71 € per päivä on 64 % alhaisempi kuin 198 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Avis Milano on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Avis Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 62 € per päivä keskimäärin. 62 € per päivä on 59 % alhaisempi kuin 153 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Avis Milano on helmikuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

46 €/pvä

18 marras - 25 marras
Citroen C2
Audi A3
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

47 €/pvä

18 marras - 25 marras
Audi A3
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Avis

47 €/pvä

18 marras - 25 marras
Citroen C2

Milano Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,5

Comfort

4,2

Kokonaisarvosana

3,4

Nouto/palautus

3,1

Value

2,8

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Kentältä Milano Linate lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Aeroporto Milano Linate.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Milano?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Milano. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Milano alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana ovat: Suuri. Voit olettaa maksavasi noin 236 € per päivä Suuri vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 236 € per päivä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Vuokraamolla Avis on 12 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Aeroporto Milano Linate. 41 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Avis? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.