Avis autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
26. toukokuu — 2. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 26/5
Keskipäivä
to 2/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Avis vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

21 € - 83 €

Kaikki autotyypit

21 € - 123 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Avis Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 21 € per päivä keskimäärin. 21 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Avis Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Avis Milano on joulukuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Avis tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

78 €/pvä

2 heinä - 11 heinä
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Avis

78 €/pvä

2 heinä - 11 heinä
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Avis

86 €/pvä

2 heinä - 11 heinä
Chevrolet Sonic Sedan

Milano Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
14 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,7

Kokonaisarvosana

4,1

Nouto/palautus

4,0

Value

3,7

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Jokaisella Avis autovuokraamon toimipisteellä kentällä Milano tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Avis on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Avis autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana maksaa keskimäärin 55 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden kesäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 35 € per päivä vuoraamon Avis autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Milano viikon ajaksi, 384 € on keskimääräinen Avis autonvuorauksen hinta.

Kentältä Milano Linate lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Avis autonvuokrauskeskuksen osoite on Aeroporto Milano Linate.

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Milano. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Milano alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamon Avis suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 52 € per päivä Mini vuokra-autoista kesäkuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 35 € per päivä.

Keskimääräisellä 52 €/päivä hinnallaan Mini on on halvin Avis vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano (8 % halvempi kuin kallein Avis vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 50 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Avis auton vieraillessaan kaupungissa Milano valitsivat Mini säästääkseen rahaa. Muista, että Avis tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Vuokraamolla Avis on 14 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Via Carnia 7/9. 37 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Avis autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä