Budget autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
10. joulukuu — 17. joulukuu
Milano, Milano, Italia
su 10/12
Keskipäivä
su 17/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

32 € - 97 €

Kaikki autotyypit

32 € - 251 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 61 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget Milano on joulukuu ja marraskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden marraskuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 31 € per päivä keskimäärin. 31 € per päivä on 78 % alhaisempi kuin 141 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Milano on syyskuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 40 % alhaisempi kuin 89 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget Milano on syyskuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 53 € per päivä keskimäärin. 53 € per päivä on 69 % alhaisempi kuin 172 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Budget Milano on syyskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Milano Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Milano Linate Aeroporto.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Milano?

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Milano maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano tammikuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 33 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 33 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Vuokraamolla Budget on 12 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Milano Linate Aeroporto. 37 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

joulukuuta 2023 alkaen 369 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.