Budget autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Budget vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 147 €

Kaikki autotyypit

24 € - 134 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 66 % alhaisempi kuin 65 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Budget Milano on syyskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 24 € per päivä keskimäärin. 24 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 75 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Budget Milano on marraskuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Budget Milano, Lombardy on syyskuu hintojen ollessa 55 € per päivä keskimäärin. 55 € per päivä on 16 % alhaisempi kuin 66 € kuin keskimääräinen vuosihinta Budget Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Budget Milano on syyskuu ja helmikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden helmikuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Budget tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Kia Rio Hatchback
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Budget

81 €/pvä

17 syys - 24 syys
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Budget

89 €/pvä

17 syys - 24 syys
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Budget

95 €/pvä

8 heinä - 9 heinä
Citroen C2

Milano Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
13 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kaikki Budget autovuokraamon toimipisteet kentällä Milano ovat lisänneet ylimääräisiä varotoimia varmistaakseen asiakkaiden turvallisuuden COVID-19:n aikana. Terveys-ja turvallisuustoimenpiteisiin kuuluvat muun muassa vuokra-autojen sekä vuokraustiskien tehostettu siivous:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Milano Linate Aeroporto.

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Milano maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano heinäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden heinäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 78 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 75 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Budget on 13 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Milano Malpensa Apt Terminal 1. 45 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.