Thrifty autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Thrifty vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Milano Thrifty toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Thrifty vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

4,0

Tietoja Thrifty autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Jokaisella Thrifty autovuokraamon toimipisteellä kentällä Milano tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Thrifty on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Vuokraamolla Thrifty on 1 toimipaikkakentällä Milano Linate lentokenttä. Vuokraamo Thrifty löytyy osoitteesta Linate Airport.

Kyllä, vuokraamo Thrifty kaupungissa Milano tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Thrifty vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Thrifty puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Harkitse Mini vuokraamista vuokraamolta Thrifty jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano kesäkuu aikana. Kun vuokraat Mini autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 53 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 53 € per päivä. Otathan huomioon, että Thrifty tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Mini ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Vuokraamolla Thrifty on 6 toimipistettä kaupungissa Milano. Heidän Malpensa 2000 Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Thrifty auton kaupungissa Milano, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Thrifty Malpensa 2000 Airport toimipisteestä.