keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

38 € - 95 €

Kaikki autotyypit

29 € - 95 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Milano, Lombardy on maaliskuu hintojen ollessa 38 € per päivä keskimäärin. 38 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Milano on maaliskuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Milano keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

keddy by Europcar haluaa varmistaa, että Milano alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena keddy by Europcar on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Milano vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

keddy by Europcar autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden kesäkuu aikana maksaa keskimäärin 50 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden kesäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 49 € per päivä vuoraamon keddy by Europcar autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Milano viikon ajaksi, 350 € on keskimääräinen keddy by Europcar autonvuorauksen hinta.

Vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikkakentällä Milano Linate lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Linate Forlanini Apt.

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano kesäkuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 69 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 33 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Jos haluat säästää rahaa keddy by Europcar autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Keskikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Milano. Keskikokoinen vuokraus vupkraamolta keddy by Europcar maksaa keskimäärin 69 € per päivä, mikä on 29 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 42 % käyttäjistämme varasi Keskikokoinen auton vuokraamolta keddy by Europcar säästääkseen rahaa Milano matkalla.

Milan Malpensa Airport on suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 10 toimipisteistä, joita kaupungista Milano löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 49 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Milan Malpensa Airport sijaitsevassa toimipisteessä.