keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

keddy by Europcar vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

10 € - 92 €

Kaikki autotyypit

29 € - 105 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta keddy by Europcar Milano, Lombardy on tammikuu hintojen ollessa 10 € per päivä keskimäärin. 10 € per päivä on 79 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto keddy by Europcar Milano on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta keddy by Europcar Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 29 € per päivä keskimäärin. 29 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 77 € kuin keskimääräinen vuosihinta keddy by Europcar Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto keddy by Europcar Milano on lokakuu ja kesäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden kesäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo keddy by Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

25 €/pvä

4 loka - 9 loka
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

26 €/pvä

21 loka - 29 loka
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
keddy by Europcar

26 €/pvä

4 loka - 9 loka
Chevrolet Sonic Sedan

Milano keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

12 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Kuinka paljon maksaa keddy by Europcar vuokra-auto kaupungissa Milano lokakuu aikana?

keddy by Europcar autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 28 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 25 € per päivä vuoraamon keddy by Europcar autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Milano viikon ajaksi, 194 € on keskimääräinen keddy by Europcar autonvuorauksen hinta.

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikkakentällä Milano Linate lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Linate Forlanini Apt.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta keddy by Europcar, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta keddy by Europcar jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Milano lokakuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 70 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 33 € per päivä. Otathan huomioon, että keddy by Europcar tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Mikä on vuokraamon keddy by Europcar halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Milano?

Jos haluat säästää rahaa keddy by Europcar autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Pienikokoinen, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Milano. Pienikokoinen vuokraus vupkraamolta keddy by Europcar maksaa keskimäärin 27 € per päivä, mikä on 6 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 8 % käyttäjistämme varasi Pienikokoinen auton vuokraamolta keddy by Europcar säästääkseen rahaa Milano matkalla.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Milan Malpensa Airport on suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 12 toimipisteistä, joita kaupungista Milano löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 75 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Milan Malpensa Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 367 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Milano

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta keddy by Europcar? Vertaile muiden suosittujen Milano autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.