Hertz autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Milano, Milano, Italia
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

9 € - 93 €

Kaikki autotyypit

19 € - 99 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on elokuu hintojen ollessa 9 € per päivä keskimäärin. 9 € per päivä on 81 % alhaisempi kuin 48 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Milano on elokuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on helmikuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 54 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Milano on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 42 € per päivä keskimäärin. 42 € per päivä on 42 % alhaisempi kuin 73 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Milano on lokakuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 27 € per päivä keskimäärin. 27 € per päivä on 49 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Milano on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Hyundai Accent
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

102 €/pvä

9 heinä - 18 heinä
Hyundai Accent
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

102 €/pvä

8 elo - 16 elo
Chevrolet Sonic Sedan
Citroen C2
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2-3 oven ajoneuvot
Hertz

107 €/pvä

8 heinä - 17 heinä
Citroen C2

Milano Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Jokaisella Hertz autovuokraamon toimipisteellä kentällä Milano tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Hertz on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Hertz autonvuokraus kaupungissa Milano kuukauden heinäkuu aikana maksaa keskimäärin 99 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden heinäkuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 63 € per päivä vuoraamon Hertz autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Milano viikon ajaksi, 690 € on keskimääräinen Hertz autonvuorauksen hinta.

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Linate Airport.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Milano maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mini vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon Hertz Mini autot maksavat keskimäärin 93 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 63 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Jos haluat säästää rahaa Hertz autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Mini, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Milano. Mini vuokraus vupkraamolta Hertz maksaa keskimäärin 93 € per päivä, mikä on 10 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 31 % käyttäjistämme varasi Mini auton vuokraamolta Hertz säästääkseen rahaa Milano matkalla.

Vuokraamolla Hertz on 21 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Malpensa 2000 Airport. 44 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Lombardy

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Lombardy

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Italia sisällä

Löydä Hertz vuokra-autotarjoukset maan Italia muissa suosituissa kaupungeissa , kuten Rooma, Bologna, sekä Napoli