Hertz autonvuokraukset kaupungista Milano

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Milano

Milano, Milano, Italia
4. joulukuu — 11. joulukuu
Milano, Milano, Italia
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Milano, Lombardy

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 93 €

Kaikki autotyypit

42 € - 116 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on joulukuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 68 % alhaisempi kuin 55 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Milano on joulukuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on lokakuu hintojen ollessa 34 € per päivä keskimäärin. 34 € per päivä on 48 % alhaisempi kuin 66 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Milano on lokakuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on huhtikuu hintojen ollessa 54 € per päivä keskimäärin. 54 € per päivä on 34 % alhaisempi kuin 82 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Hertz Milano on huhtikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Milano, Lombardy on marraskuu hintojen ollessa 26 € per päivä keskimäärin. 26 € per päivä on 51 % alhaisempi kuin 53 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Milano. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Milano on marraskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

57 €/pvä

4 joulu - 4 joulu
Chevrolet Sonic Sedan
Mazda CX-3
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

74 €/pvä

4 joulu - 4 joulu
Mazda CX-3

Milano Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Milano, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

21 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,3

Nouto/palautus

6,3

Value

6,1

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Milano

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Milano Linate lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Milano Linate lentokenttä:
Linate Airport.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Milano?

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Milano maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Milano kuukauden joulukuu aikana?

Suuri vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Milano kuukauden joulukuu aikana. Vuokraamon Hertz Suuri autot maksavat keskimäärin 67 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 67 € päivä päivä kuukauden joulukuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Milano?

Vuokraamolla Hertz on 21 toimipistettä kaupungissa Milano. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Milano sijaitsee osoitteessa Malpensa 2000 Airport. 42 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Milano teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Milano hinnat?

autoa Milano hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Milano?

marraskuuta 2023 alkaen 369 toimijaa on valittavissa autoa Milano osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Milano?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Milano. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Milano?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Milano. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.