Halvat lennot Liverpool

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Liverpool lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Liverpool lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Liverpool

HALVIN REITTI Helsinki - Liverpool

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birmingham, jolloin hinta on keskimääräinen 200 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIVERPOOLsyyskuu53% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Liverpool lennot maksavat keskimäärin vain 117 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu27% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Liverpool lentojen keskimääräinen hinta on 317 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Liverpool?

Paras aika matkustaa Liverpooliin on kesällä, sillä Liverpoolin sää on tällöin mukavan lämmin. Esimerkiksi heinäkuussa lämpötila Liverpoolissa on keskimäärin 20 °C. Tällöin Royal Albert Dockin entisöidyllä joenranta-alueella on mukava viettää päivää ja pistäytyä ravintoloissa, museoissa ja taidegallerioissa. Kevät ja kesä ovat Liverpoolissa vilkasta matkustusaikaa. Jos haluat kaupunkiin vähemmän kiireisenä aikana, matkusta Liverpooliin syksyllä tai talvella. Vaikka lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, halvat lennot Liverpooliin on helppo löytää erityisesti talviaikaan. Liverpoolin talvet ovat usein sateisia ja koleita, mutta lämpötilat menevät harvoin pakkasen puolelle. Myös talviaikaan Liverpoolissa on näkemistä ja tekemistä. Tutustuminen esimerkiksi Beatlesien historiaan the Beatles Story -näyttelyssä tai Liverpool FC:n kotikenttään Anfield-stadiumilla onnistuvat ympäri vuoden. Myös ostoksille voi poiketa vuodenajasta huolimatta. Käy esimerkiksi keskustassa sijaitsevassa Liverpool ONE -ostoskeskuksessa tai Grand Central Hallin muoti- ja käsityökeskuksessa. Halvimmat lennot ja hotellit Liverpooliin saat usein kesäsesongin ulkopuolella, mutta tarjouksia löytyy ympäri vuoden. Hae itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Liverpool?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Liverpool on 17 € per henkilö kaupungista Rovaniemi, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Liverpool. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Liverpool omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Liverpool?

  Jos et voi matkustaa kohteeseen Liverpool syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 182 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Liverpool?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Liverpool kentältä Suomi on sunnuntai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja sunnuntai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 220 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Liverpool keskiviikko aikana on 357 €.

 • Löytyykö kaupungin Liverpool lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

  Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Liverpool kannattaa harkita lentojen varaamista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Wimbledon Common puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

 • Löytyykö kaupungin Liverpool lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Liverpool kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Blackpool lentokenttä (40 km kaupungin Liverpool keskustasta), Manchester lentokenttä (48 km kaupungin Liverpool keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (101 km kaupungin Liverpool keskustasta), Holyhead Anglesey lentokenttä (104 km kaupungin Liverpool keskustasta) tai Birmingham lentokenttä (135 km kaupungin Liverpool keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Liverpool lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Liverpool keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Manchester lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 183 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Liverpool?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Liverpool
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Liverpool?

  Wizz Air on suosituin lentoyhtiö, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Liverpool rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Liverpool tältä lentoyhtiöltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Liverpool ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Liverpool lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Liverpoolin John Lennon Airport -lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Liverpoolin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset parhaiten bussilla tai taksilla. Bussilinja 86A kulkee noin 15 minuutin välein lentokentän ja keskustan väliä. Linja liikennöi vuorokauden ympäri, ja matka-aika keskustaan on noin 40 minuuttia. Yhden päivän lipun voit ostaa kuljettajalta hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos matkustat mieluummin taksilla, voit varata sen terminaalin ulkopuolelta. Matkan voi maksaa luotto- tai debit-kortilla. Taksin aloitushinta on 2,20 GBP (noin 2,55 EUR) päivällä ja 2,75 GBP (noin 3,20 EUR) illalla. Hinta kilometriltä vaihtelee kellonajan mukaan ja on noin 0,67–1,18 GBP (noin 0,78–1,37 EUR). Jos lennät Manchesterin lentokentälle, pääset lentokentältä Liverpooliin Trainlinen junilla ja busseilla. Hinnat vaihtelevat kellonajan, ruuhkaisuuden ja päivittäisten tarjouksien perusteella ja ovat normaalisti noin 5–20 GBP (noin 5,80–23,20 EUR) yhteen suuntaan. Matka-aika on noin 1 h 15 min. Lähtöjä on useita kymmeniä päivässä välillä klo 6–23. Liput voi ostaa etukäteen Trainlinen nettisivulta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Liverpool

Monet Liverpoolin nähtävyyksistä sijaitsevat kaupungin keskustassa alle kilometrin päässä toisistaan, joten välimatkat taittuvat helposti kävellen. Jos tarkoituksenasi on liikkua pidempiä matkoja, Liverpoolissa on kattava Merseytravelin operoima bussiverkosto, jonka kautta keskustan myös ulkopuoliset osat käyvät tutuksi. Esimerkiksi omatoimimatkan tekeminen kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Anfield-stadionille onnistuu bussilinjoilla 17 ja 26. Bussikuskilta voi ostaa päivälipun hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos tarkoituksesi on kulkea busseilla enemmänkin, kannattaa ostaa kolmen tai seitsemän päivän bussilippu hintaan 13,50–19,20 GBP (noin 15,70–22,30 EUR). Usean päivän bussiliput voi ostaa PayPoint Store -kaupoista ja Merseytravel -keskuksista, joita löytyy matka-asemilta ja ostoskeskuksista. Liverpoolin Mersey-jokeen tutustuminen käy taas Mersey Ferries-lautoilla, joiden tarjoama 50-minuuttinen jokiristeily on hinnaltaan 11 GBP (noin 12,70 EUR).


Kohteen Liverpool viisumivaatimukset

Englantiin matkustaessa et tarvitse viisumia. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana, ja että mukana matkustavat lapset ovat merkitty jomman kumman vanhemman passille. Tarkkaile Brexitin mahdollisesti tuomia muutoksia matkailuun Suomen ja Englannin välillä.


Aloita matkan suunnittelu - Liverpool


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Liverpool

Onko Liverpoolissa turvallista?

Liverpool on pääasiassa turvallinen kaupunki, mutta tavanomainen varovaisuus on suositeltavaa. Pidä julkisilla paikoilla laukkuja ja muita henkilökohtaisista tavaroita silmällä taskuvarkaiden varalta.

Voiko Liverpoolissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Liverpoolissa on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Liverpoolissa?

Hyvästä palvelusta ravintolassa voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä, jos kuittiin ei olla lisätty palvelumaksua. Taksimatkasta maksaessa on hyvä pyöristää seuraavaan ylempään tasasummaan. Kahviloissa, pubeissa ja take away -paikoissa ei normaalisti ole tapana tipata, mutta halutessasi voit jättää juomarahaa hyvästä palvelusta.

Millainen on Liverpoolin hintataso?

Hintataso Liverpoolissa on hieman matalampi kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Liverpoolissa?

Liverpoolissa käytössä oleva valuutta on Iso-Britannian punta (GBP). Rahaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista. Liverpoolissa voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Liverpool? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta