Etsi halvat lennot Liverpool

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Liverpool lentotiedot ja trendit

Tutustu Liverpool lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Liverpool?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Liverpool tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen helmikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 185 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Liverpool?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Liverpool on 29 € per henkilö kaupungista Milano, mikä on 91 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Liverpool. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Liverpool omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Liverpool?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Liverpool kentältä Suomi on lauantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja lauantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 281 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä torstai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Liverpool torstai aikana on 346 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Liverpool?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Liverpool ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Liverpool illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 205 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 344 €. Lennot kohteeseen Liverpool kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Liverpool lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Liverpool lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Liverpool

HALVIN REITTI Helsinki - Liverpool

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birminghamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 234 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIVERPOOLtammikuu67% halvempitammikuu aikana Helsinki - Liverpool lennot maksavat keskimäärin vain 83 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu42% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Liverpool lentojen keskimääräinen hinta on 361 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu551% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Liverpool

Paras aika matkustaa Liverpooliin on kesällä, sillä Liverpoolin sää on tällöin mukavan lämmin. Esimerkiksi heinäkuussa lämpötila Liverpoolissa on keskimäärin 20 °C. Tällöin Royal Albert Dockin entisöidyllä joenranta-alueella on mukava viettää päivää ja pistäytyä ravintoloissa, museoissa ja taidegallerioissa. Kevät ja kesä ovat Liverpoolissa vilkasta matkustusaikaa. Jos haluat kaupunkiin vähemmän kiireisenä aikana, matkusta Liverpooliin syksyllä tai talvella. Vaikka lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, halvat lennot Liverpooliin on helppo löytää erityisesti talviaikaan. Liverpoolin talvet ovat usein sateisia ja koleita, mutta lämpötilat menevät harvoin pakkasen puolelle. Myös talviaikaan Liverpoolissa on näkemistä ja tekemistä. Tutustuminen esimerkiksi Beatlesien historiaan the Beatles Story -näyttelyssä tai Liverpool FC:n kotikenttään Anfield-stadiumilla onnistuvat ympäri vuoden. Myös ostoksille voi poiketa vuodenajasta huolimatta. Käy esimerkiksi keskustassa sijaitsevassa Liverpool ONE -ostoskeskuksessa tai Grand Central Hallin muoti- ja käsityökeskuksessa. Halvimmat lennot ja hotellit Liverpooliin saat usein kesäsesongin ulkopuolella, mutta tarjouksia löytyy ympäri vuoden. Hae itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.

Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Liverpool kannattaa harkita lentojen varaamista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Wimbledon Common puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

Liverpool kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Blackpool lentokenttä (40 km Liverpool keskustasta), Manchesterin lentoasema lentokenttä (48 km Liverpool keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (101 km Liverpool keskustasta), Holyhead Anglesey lentokenttä (104 km Liverpool keskustasta) tai Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (135 km Liverpool keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Liverpool keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 253 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.Muut matkustamoluokat Liverpool lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Liverpool lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Liverpool?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Liverpool

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Liverpool?

Finnair, KLM, Lufthansa ja Scandinavian Airlines ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Liverpool rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Liverpool näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

Lufthansa lennot kohteeseen Liverpool

Lufthansa liikennöi noin 2 lentoa kohteeseen Liverpool normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Frankfurt parhaan meno-paluumatkan Lufthansa tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 196 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Liverpool). Käyttäjät ovat arvioineet Lufthansa 7,2/10 404 arvostelun perusteella momondon sivuilla.


Liverpool ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Liverpool lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Liverpoolin John Lennon Airport -lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Liverpoolin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset parhaiten bussilla tai taksilla. Bussilinja 86A kulkee noin 15 minuutin välein lentokentän ja keskustan väliä. Linja liikennöi vuorokauden ympäri, ja matka-aika keskustaan on noin 40 minuuttia. Yhden päivän lipun voit ostaa kuljettajalta hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos matkustat mieluummin taksilla, voit varata sen terminaalin ulkopuolelta. Matkan voi maksaa luotto- tai debit-kortilla. Taksin aloitushinta on 2,20 GBP (noin 2,55 EUR) päivällä ja 2,75 GBP (noin 3,20 EUR) illalla. Hinta kilometriltä vaihtelee kellonajan mukaan ja on noin 0,67–1,18 GBP (noin 0,78–1,37 EUR). Jos lennät Manchesterin lentokentälle, pääset lentokentältä Liverpooliin Trainlinen junilla ja busseilla. Hinnat vaihtelevat kellonajan, ruuhkaisuuden ja päivittäisten tarjouksien perusteella ja ovat normaalisti noin 5–20 GBP (noin 5,80–23,20 EUR) yhteen suuntaan. Matka-aika on noin 1 h 15 min. Lähtöjä on useita kymmeniä päivässä välillä klo 6–23. Liput voi ostaa etukäteen Trainlinen nettisivulta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Liverpool

Monet Liverpoolin nähtävyyksistä sijaitsevat kaupungin keskustassa alle kilometrin päässä toisistaan, joten välimatkat taittuvat helposti kävellen. Jos tarkoituksenasi on liikkua pidempiä matkoja, Liverpoolissa on kattava Merseytravelin operoima bussiverkosto, jonka kautta keskustan myös ulkopuoliset osat käyvät tutuksi. Esimerkiksi omatoimimatkan tekeminen kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Anfield-stadionille onnistuu bussilinjoilla 17 ja 26. Bussikuskilta voi ostaa päivälipun hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos tarkoituksesi on kulkea busseilla enemmänkin, kannattaa ostaa kolmen tai seitsemän päivän bussilippu hintaan 13,50–19,20 GBP (noin 15,70–22,30 EUR). Usean päivän bussiliput voi ostaa PayPoint Store -kaupoista ja Merseytravel -keskuksista, joita löytyy matka-asemilta ja ostoskeskuksista. Liverpoolin Mersey-jokeen tutustuminen käy taas Mersey Ferries-lautoilla, joiden tarjoama 50-minuuttinen jokiristeily on hinnaltaan 11 GBP (noin 12,70 EUR).


Kohteen Liverpool viisumivaatimukset

Englantiin matkustaessa et tarvitse viisumia. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana, ja että mukana matkustavat lapset ovat merkitty jomman kumman vanhemman passille. Tarkkaile Brexitin mahdollisesti tuomia muutoksia matkailuun Suomen ja Englannin välillä.


Aloita matkan suunnittelu - Liverpool


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Liverpool

Onko Liverpoolissa turvallista?

Liverpool on pääasiassa turvallinen kaupunki, mutta tavanomainen varovaisuus on suositeltavaa. Pidä julkisilla paikoilla laukkuja ja muita henkilökohtaisista tavaroita silmällä taskuvarkaiden varalta.

Voiko Liverpoolissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Liverpoolissa on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Liverpoolissa?

Hyvästä palvelusta ravintolassa voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä, jos kuittiin ei olla lisätty palvelumaksua. Taksimatkasta maksaessa on hyvä pyöristää seuraavaan ylempään tasasummaan. Kahviloissa, pubeissa ja take away -paikoissa ei normaalisti ole tapana tipata, mutta halutessasi voit jättää juomarahaa hyvästä palvelusta.

Millainen on Liverpoolin hintataso?

Hintataso Liverpoolissa on hieman matalampi kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Liverpoolissa?

Liverpoolissa käytössä oleva valuutta on Iso-Britannian punta (GBP). Rahaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista. Liverpoolissa voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Liverpool? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Liverpool. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Liverpool ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Liverpool.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Liverpool niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Liverpool lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.