Halvat lennot Liverpool

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Liverpool (LPL)
ti 22.9.
ti 29.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Liverpool lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Liverpool lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Liverpooliin?

Paras aika matkustaa Liverpooliin on kesällä, sillä Liverpoolin sää on tällöin mukavan lämmin. Esimerkiksi heinäkuussa lämpötila Liverpoolissa on keskimäärin 20 °C. Tällöin Royal Albert Dockin entisöidyllä joenranta-alueella on mukava viettää päivää ja pistäytyä ravintoloissa, museoissa ja taidegallerioissa. Kevät ja kesä ovat Liverpoolissa vilkasta matkustusaikaa. Jos haluat kaupunkiin vähemmän kiireisenä aikana, matkusta Liverpooliin syksyllä tai talvella. Vaikka lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, halvat lennot Liverpooliin on helppo löytää erityisesti talviaikaan. Liverpoolin talvet ovat usein sateisia ja koleita, mutta lämpötilat menevät harvoin pakkasen puolelle. Myös talviaikaan Liverpoolissa on näkemistä ja tekemistä. Tutustuminen esimerkiksi Beatlesien historiaan the Beatles Story -näyttelyssä tai Liverpool FC:n kotikenttään Anfield-stadiumilla onnistuvat ympäri vuoden. Myös ostoksille voi poiketa vuodenajasta huolimatta. Käy esimerkiksi keskustassa sijaitsevassa Liverpool ONE -ostoskeskuksessa tai Grand Central Hallin muoti- ja käsityökeskuksessa. Halvimmat lennot ja hotellit Liverpooliin saat usein kesäsesongin ulkopuolella, mutta tarjouksia löytyy ympäri vuoden. Hae itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Liverpool?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Liverpool on 16 € per henkilö kaupungista Rovaniemi, mikä on 93 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Liverpool. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Liverpool omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Liverpool?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Liverpool syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 178 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Liverpool?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Liverpool on sunnuntai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 152 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Liverpool keskiviikko aikana on 323 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Liverpool?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Liverpool ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Liverpool illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 101 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä iltapäivällä hintojen ollessa keskimäärin 313 €. Lennot kohteeseen Liverpool kohteesta Suomi iltapäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Löytyykö kaupungin Liverpool lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Liverpool kannattaa harkita lentojen varaamista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Wimbledon Common puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

Löytyykö kaupungin Liverpool lähettyviltä muita lentokenttiä?

Liverpool kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Blackpool lentokenttä (40 km kaupungin Liverpool keskustasta), Manchesterin lentoasema lentokenttä (48 km kaupungin Liverpool keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (101 km kaupungin Liverpool keskustasta), Holyhead Anglesey lentokenttä (104 km kaupungin Liverpool keskustasta) tai Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (135 km kaupungin Liverpool keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Liverpool lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Liverpool keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Manchesterin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 187 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät Liverpooliin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Liverpool

Tällä hetkellä Liverpooliin ei ole suoria lentoja Suomesta, mutta Finnar lentää Manchesteriin, josta matkaa Liverpooliin on noin 60 kilometriä. Lentoaika Manchesteriin on kolme tuntia, jonka jälkeen matka Liverpooliin esimerkiksi junalla kestää noin yhden tunnin. Finnair veloittaa normaalisti ruumaan menevistä matkatavaroista erikseen. Jos haluat lentää suoraan Liverpooliin, löytyy valikoimasta välilaskullisia lentoja. Näiden matkojen pituus on noin 6–10 tuntia yhteen suuntaan. Esimerkiksi halpalentoyhtiöt Norwegian ja Blue Air tarjoavat välilaskullisia lentoja Helsingistä Liverpooliin. Huomaa, että myös nämä lentoyhtiöt veloittavat ruumaan menevistä matkatavaroista, joten jos löydät halvat lennot Liverpooliin, saattaa lentolippujen hinta nousta hieman aluksi ilmoitetusta.


Miten pääsen lentokentältä Liverpoolin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Liverpool lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Liverpoolin John Lennon Airport -lentokenttä sijaitsee noin 12 kilometrin päässä Liverpoolin keskustasta. Lentokentältä keskustaan pääset parhaiten bussilla tai taksilla. Bussilinja 86A kulkee noin 15 minuutin välein lentokentän ja keskustan väliä. Linja liikennöi vuorokauden ympäri, ja matka-aika keskustaan on noin 40 minuuttia. Yhden päivän lipun voit ostaa kuljettajalta hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos matkustat mieluummin taksilla, voit varata sen terminaalin ulkopuolelta. Matkan voi maksaa luotto- tai debit-kortilla. Taksin aloitushinta on 2,20 GBP (noin 2,55 EUR) päivällä ja 2,75 GBP (noin 3,20 EUR) illalla. Hinta kilometriltä vaihtelee kellonajan mukaan ja on noin 0,67–1,18 GBP (noin 0,78–1,37 EUR). Jos lennät Manchesterin lentokentälle, pääset lentokentältä Liverpooliin Trainlinen junilla ja busseilla. Hinnat vaihtelevat kellonajan, ruuhkaisuuden ja päivittäisten tarjouksien perusteella ja ovat normaalisti noin 5–20 GBP (noin 5,80–23,20 EUR) yhteen suuntaan. Matka-aika on noin 1 h 15 min. Lähtöjä on useita kymmeniä päivässä välillä klo 6–23. Liput voi ostaa etukäteen Trainlinen nettisivulta.


Liikkuminen Liverpoolissa?

Monet Liverpoolin nähtävyyksistä sijaitsevat kaupungin keskustassa alle kilometrin päässä toisistaan, joten välimatkat taittuvat helposti kävellen. Jos tarkoituksenasi on liikkua pidempiä matkoja, Liverpoolissa on kattava Merseytravelin operoima bussiverkosto, jonka kautta keskustan myös ulkopuoliset osat käyvät tutuksi. Esimerkiksi omatoimimatkan tekeminen kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Anfield-stadionille onnistuu bussilinjoilla 17 ja 26. Bussikuskilta voi ostaa päivälipun hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos tarkoituksesi on kulkea busseilla enemmänkin, kannattaa ostaa kolmen tai seitsemän päivän bussilippu hintaan 13,50–19,20 GBP (noin 15,70–22,30 EUR). Usean päivän bussiliput voi ostaa PayPoint Store -kaupoista ja Merseytravel -keskuksista, joita löytyy matka-asemilta ja ostoskeskuksista. Liverpoolin Mersey-jokeen tutustuminen käy taas Mersey Ferries-lautoilla, joiden tarjoama 50-minuuttinen jokiristeily on hinnaltaan 11 GBP (noin 12,70 EUR).


Tarvitaanko Liverpooliin passi tai viisumi?

Englantiin matkustaessa et tarvitse viisumia. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana, ja että mukana matkustavat lapset ovat merkitty jomman kumman vanhemman passille. Tarkkaile Brexitin mahdollisesti tuomia muutoksia matkailuun Suomen ja Englannin välillä.


Lentolippu varattuna kohteeseen Liverpool? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Liverpooliin matkustavalle

Onko Liverpoolissa turvallista?

Liverpool on pääasiassa turvallinen kaupunki, mutta tavanomainen varovaisuus on suositeltavaa. Pidä julkisilla paikoilla laukkuja ja muita henkilökohtaisista tavaroita silmällä taskuvarkaiden varalta.

Voiko Liverpoolissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Liverpoolissa on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Liverpoolissa?

Hyvästä palvelusta ravintolassa voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä, jos kuittiin ei olla lisätty palvelumaksua. Taksimatkasta maksaessa on hyvä pyöristää seuraavaan ylempään tasasummaan. Kahviloissa, pubeissa ja take away -paikoissa ei normaalisti ole tapana tipata, mutta halutessasi voit jättää juomarahaa hyvästä palvelusta.

Millainen on Liverpoolin hintataso?

Hintataso Liverpoolissa on hieman matalampi kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Liverpoolissa?

Liverpoolissa käytössä oleva valuutta on Iso-Britannian punta (GBP). Rahaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista. Liverpoolissa voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen. (Hinnat tarkistettu 13/04/2019).

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka