Etsi halvat lennot Liverpool

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 4/12
ma 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Liverpool lentotiedot ja trendit

Tutustu Liverpool lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Liverpool?

Jos et voi matkustaa kohteeseen Liverpool tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 180 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Liverpool?

Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Liverpool on 25 € per henkilö kaupungista Rovaniemi, mikä on 89 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Liverpool. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Liverpool omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Liverpool?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Liverpool kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 312 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Liverpool maanantai aikana on 386 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Liverpool?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Liverpool ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Liverpool illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 192 €. Jos aikataulusi matkalle joustavat niin yritä välttää lentämistä keskipäivällä hintojen ollessa keskimäärin 374 €. Lennot kohteeseen Liverpool kohteesta Suomi keskipäivällä ovat yleensä kalliimpia, koska tämä aika vuorokaudesta on helpompi matkustajien aikataulujen kannalta.

Halvimmat lennot kaupungin Liverpool lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Liverpool lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Liverpool

HALVIN REITTI Helsinki - Liverpool

Helsinki (HEL) - Manchester (MAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Manchesterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 258 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LIVERPOOLtammikuu66% halvempitammikuu aikana Helsinki - Liverpool lennot maksavat keskimäärin vain 110 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu54% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Liverpool lentojen keskimääräinen hinta on 494 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LIVERPOOL KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu975% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Liverpool kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Liverpool

Paras aika matkustaa Liverpooliin on kesällä, sillä Liverpoolin sää on tällöin mukavan lämmin. Esimerkiksi heinäkuussa lämpötila Liverpoolissa on keskimäärin 20 °C. Tällöin Royal Albert Dockin entisöidyllä joenranta-alueella on mukava viettää päivää ja pistäytyä ravintoloissa, museoissa ja taidegallerioissa. Kevät ja kesä ovat Liverpoolissa vilkasta matkustusaikaa. Jos haluat kaupunkiin vähemmän kiireisenä aikana, matkusta Liverpooliin syksyllä tai talvella. Vaikka lentolippujen hinnat ovat normaalisti edullisia ympäri vuoden, halvat lennot Liverpooliin on helppo löytää erityisesti talviaikaan. Liverpoolin talvet ovat usein sateisia ja koleita, mutta lämpötilat menevät harvoin pakkasen puolelle. Myös talviaikaan Liverpoolissa on näkemistä ja tekemistä. Tutustuminen esimerkiksi Beatlesien historiaan the Beatles Story -näyttelyssä tai Liverpool FC:n kotikenttään Anfield-stadiumilla onnistuvat ympäri vuoden. Myös ostoksille voi poiketa vuodenajasta huolimatta. Käy esimerkiksi keskustassa sijaitsevassa Liverpool ONE -ostoskeskuksessa tai Grand Central Hallin muoti- ja käsityökeskuksessa. Halvimmat lennot ja hotellit Liverpooliin saat usein kesäsesongin ulkopuolella, mutta tarjouksia löytyy ympäri vuoden. Hae itsellesi sopivin lentotarjous tai lento ja majoitus momondon hakukoneen avulla.

Löytyykö kaupungin Liverpool lähettyviltä muita lentokenttiä?

Liverpool kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Blackpool lentokenttä (40 km Liverpool keskustasta), Manchesterin lentoasema lentokenttä (48 km Liverpool keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (101 km Liverpool keskustasta), Holyhead Anglesey lentokenttä (104 km Liverpool keskustasta) tai Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (135 km Liverpool keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Liverpool lentää jotenkin halvemmalla?

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Liverpool keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Manchesterin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 228 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä?

Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Liverpool

Monet Liverpoolin nähtävyyksistä sijaitsevat kaupungin keskustassa alle kilometrin päässä toisistaan, joten välimatkat taittuvat helposti kävellen. Jos tarkoituksenasi on liikkua pidempiä matkoja, Liverpoolissa on kattava Merseytravelin operoima bussiverkosto, jonka kautta keskustan myös ulkopuoliset osat käyvät tutuksi. Esimerkiksi omatoimimatkan tekeminen kuuden kilometrin päässä keskustasta sijaitsevalle Anfield-stadionille onnistuu bussilinjoilla 17 ja 26. Bussikuskilta voi ostaa päivälipun hintaan 4,80 GBP (noin 5,60 EUR). Jos tarkoituksesi on kulkea busseilla enemmänkin, kannattaa ostaa kolmen tai seitsemän päivän bussilippu hintaan 13,50–19,20 GBP (noin 15,70–22,30 EUR). Usean päivän bussiliput voi ostaa PayPoint Store -kaupoista ja Merseytravel -keskuksista, joita löytyy matka-asemilta ja ostoskeskuksista. Liverpoolin Mersey-jokeen tutustuminen käy taas Mersey Ferries-lautoilla, joiden tarjoama 50-minuuttinen jokiristeily on hinnaltaan 11 GBP (noin 12,70 EUR).


Kohteen Liverpool viisumivaatimukset

Englantiin matkustaessa et tarvitse viisumia. Ota mukaan kuitenkin passi tai virallinen henkilökortti, sillä ne tarkistetaan lentokentällä sekä meno- että tulomatkalla. Huolehdithan, että jokaisella matkaseurueen jäsenellä on passi tai virallinen henkilökortti mukana, ja että mukana matkustavat lapset ovat merkitty jomman kumman vanhemman passille. Tarkkaile Brexitin mahdollisesti tuomia muutoksia matkailuun Suomen ja Englannin välillä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Liverpool

Onko Liverpoolissa turvallista?

Liverpool on pääasiassa turvallinen kaupunki, mutta tavanomainen varovaisuus on suositeltavaa. Pidä julkisilla paikoilla laukkuja ja muita henkilökohtaisista tavaroita silmällä taskuvarkaiden varalta.

Voiko Liverpoolissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi Liverpoolissa on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Liverpoolissa?

Hyvästä palvelusta ravintolassa voi halutessaan pyöristää laskun ylempään tasasummaan tai jättää noin 10 % ylimääräistä, jos kuittiin ei olla lisätty palvelumaksua. Taksimatkasta maksaessa on hyvä pyöristää seuraavaan ylempään tasasummaan. Kahviloissa, pubeissa ja take away -paikoissa ei normaalisti ole tapana tipata, mutta halutessasi voit jättää juomarahaa hyvästä palvelusta.

Millainen on Liverpoolin hintataso?

Hintataso Liverpoolissa on hieman matalampi kuin Suomessa.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Liverpoolissa?

Liverpoolissa käytössä oleva valuutta on Iso-Britannian punta (GBP). Rahaa kannattaa vaihtaa esimerkiksi Forexissa tai tilata valuuttaa pankistasi ennen matkaa. Rahanvaihto lentokentillä on usein kallista. Liverpoolissa voi rahaa nostaa myös automaateista. Pankkisi perii nostosta oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun, joka kannattaa tarkistaa etukäteen.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Liverpool?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Liverpool. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Liverpool joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Liverpool ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Liverpool?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Liverpool.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Liverpool juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Liverpool niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Liverpool lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Liverpool

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.