Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Manchester Helsinki lento kohteeseen Manchester

Halvat lennot Helsinki - Manchester

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Manchester (MAN)
la 28.8.
la 4.9.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Helsinki-Manchester lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Manchester

Paras löydetty hinta135 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Manchester viimeisten 72 tunnin aikana on 135 €
Lyhyin lentoaika2h 55mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Manchester on 2h 55m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Manchester ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester.
Lentokentät kohteessa Manchester1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Manchester: Manchester (MAN)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Manchester

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Manchester?

maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Manchester on maaliskuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Manchester?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Manchester?

illalla
Helsinki - Manchester lennot ovat noin 46 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Manchester?

British Airways
British Airways, airBaltic ja Lufthansa ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Manchester reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Manchester reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester ja saat parhaat Helsinki - Manchester lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
MAN
Manchester

Milloin on halvinta varata Helsinki - Manchester lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Manchester on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Manchester

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Manchester lennot vaihtamalla välilehteä
Useita lentoyhtiöitä
22. elokuuta
HEL06:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 30m
1 välilasku
MAN18:10Manchester
6. syyskuuta
MAN06:15Manchester
2t 45m
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
9. elokuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 35m
1 välilasku
MAN10:05Manchester
15. elokuuta
MAN11:05Manchester
7t 45m
1 välilasku
HEL18:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL01:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 20m
1 välilasku
MAN14:55Manchester
9. syyskuuta
MAN06:15Manchester
2t 45m
HEL09:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Manchester

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Manchester, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SAS
Finnair
23. elokuuta
HEL04:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
MAN07:20Manchester
Useita lentoyhtiöitä
5. elokuuta
HEL05:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 25m
1 välilasku
MAN12:15Manchester
SAS
16. elokuuta
HEL07:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 30m
1 välilasku
MAN15:50Manchester

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Manchester

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Manchester momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
British Airways
Hintaalk. 78 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1
Lufthansa
Hintaalk. 95 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
SAS
Hintaalk. 111 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,7

Koneeseennousu

8,1

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,5

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
airBaltic
Hintaalk. 117 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,4
KLM
Hintaalk. 142 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
Finnair
Hintaalk. 167 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut reittiä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester lentävät lentoyhtiökumppanimme haluavat helpottaa lentojen varaamiseen lliittyvää stressiä globaalin pandemian aikana. Seuraavilla lentoyhtiöillä voi olla joustava vaihtokäytäntö matkailijoiden avustamiseksi: Finnair, SAS ja Lufthansa.

Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Manchester etäisyys lentäen?

Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Manchester välinen etäisyys on noin 1794,6 km. 3t 00m on normaali lennonkesto tälle reitille.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Manchester?

Lennot Helsingistä Manchesteriin voit saada sekä kätevin suorin yhteyksin että vaihtokentän kautta. Suorat Manchesterin lennot operoi suomalainen Finnair, joka lentää brittiläiskaupunkiin yleensä vähintään kaksi suoraa lentoa päivässä. Edulliset yhden välilaskun Helsinki–Manchester-lennot voi puolestaan napata useamman eri lentoyhtiön kautta. Manchesteriin operoivat pääosin perinteiset, tunnetut eurooppalaiset lentoyhtiöt, kuten hollantilainen KLM, saksalainen Lufthansa ja skandinaavinen SAS. Vertaa tarkasti Manchesterin lentoreittien hintoja ja lentoaikoja, sillä erot voivat olla suuria.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Manchesteriin lähtevät lennot nousevat matkaan noin 9 km:n päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentoasemalle on hyvät kulkuyhteydet kaupungin keskustasta. Rautatieasemalta voit nousta kätevästi lähijuniin I ja P, joiden matka-aika Helsingin keskustasta Helsinki-Vantaan lentokentälle on noin 30 min. Ne pysähtyvät matkan aikana esimerkiksi Tikkurilassa. Toinen kätevä vaihtoehto kentälle siirtymiseen on Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka operoi lentoasemalle rautatieasemalta ilman välipysähdyksiä. Myös HSL:n seutuliikenteen busseilla 415, 615 ja 617 pääsee lentoasemalle kätevästi. Seutuliikenteen bussien matka-aika on kuitenkin lentokenttäbussia pidempi. Halvimman vaihtoehdon lentoasemalle kulkemiseen tarjoavat lähijuna ja HSL:n bussit, joiden matkalipun hinta on noin 4,20–5,50 EUR. Finnairin lentokenttäbussi on hieman kalliimpi, sillä sen hinta on noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Manchesterissa?

Lennot Helsingistä Manchesteriin saapuvat Manchesterin kansainväliselle lentoasemalle (Manchester Airport). Lentokentältä keskustaan on matkaa noin 14 km. Helpoin ja nopein tapa siirtyä lentoasemalta Manchesterin ytimeen on nousta lähijunaan. Lentokentältä kulkee juna kaupungin keskustassa sijaitsevalle Manchester Piccadillyn juna-asemalle, ja matka-aika on vain noin 20 min. Junalipun hinta keskustaan on alkaen noin 3 GBP (noin 3,50 EUR). Vaihtoehtoisia kulkuvälineitä keskustaan ovat raitiovaunut ja paikallisbussit, mutta niiden matka-aika on selvästi paikallisjunaa pidempi.

Kuinka kauan Helsinki–Manchester-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Manchesteriin ovat kestoltaan vain noin 3 h. Jos kuitenkin hankit lentoliput Helsingistä Manchesteriin yhden tai useamman vaihtokentän kautta, varaudu pidempään lentoaikaan. Yhden vaihdon lentoreiteillä lentoaika Manchesteriin on alkaen noin 4 h ja 30 min. Usein se on selvästi tätäkin pidempi, noin 5–6 h. Lentoreittien ja -aikojen vertailu kannattaa Manchesteriin lennettäessä, sillä tarjolla on monia erilaisia lentoreittejä. Aina pitkä lentoreitti ei ole edullisin, vaan suorat lennot voi toisinaan napata vaihdollisia lentoja edullisemmin.

Milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin?

Suosituinta matkailuaikaa Manchesterissa on noin touko–elokuu. Säiden puolesta kesä on Manchesterissa hyvää matkailuaikaa, sillä näinä kuukausina brittiläiskaupungissa nautitaan parhaimmillaan noin 20 asteen lämpötiloista. Sateita esiintyy kesällä muita vuodenaikoja vähemmän, mikä helpottaa kaupunkikohteisiin tutustumista. Toisaalta lentojen ja majoituspalveluiden hinnat nousevat kesäkuukausina. Halvat lennot Helsingistä Manchesteriin myydään esimerkiksi alkuvuodelle, tammi-helmikuulle, ja alkutalvelle eli loka-marraskuulle. Budjettimatkailijoille nämä kuukaudet ovat parasta aikaa matkustaa Manchesteriin. Edullisia lentoja voi löytää myös keväälle, esimeriksi maalis-huhtikuulle.

Tarvitaanko Manchesteriin passia/viisumia?

Manchesteriin matkustavien ei tarvitse hankkia viisumia, sillä Iso-Britannia kuuluu vielä ainakin toistaiseksi Euroopan unionin alueeseen. Kaupunkiin matkustavat eivät tarvitse mukaansa myöskään passia, sillä Britannian lentokentillä matkustusasiakirjaksi käy myös virallinen henkilökortti. Koska Iso-Britannia on äänestänyt EU-alueesta eroamisen puolesta, kannattaa maassa reissaavien seurata passitilannetta. Lisätietoja Iso-Britannian passi- ja viisumiasioista saa maan Helsingissä sijaitsevasta suurlähetystöstä.


Vinkkejä Manchesteriin

 • Manchesterin keskustassa ruoka on melko kallista, ja edullisen ruokapaikan löytäminen voi olla budjettimatkailijalle haastavaa. Säästömatkailijan kannattaa joko suosia pubiruokaa tai hankkia hotelli tai hostelli, jossa on ruoanlaittomahdollisuus. Monissa Manchesterin perinteisissä pubeissa on tarjolla edullinen lounas. Samalla pääset sukeltamaan paikalliseen pubikulttuuriin.
 • Manchester on jalkapallokaupunki henkeen ja vereen. Jos et onnistu nappaamaan lippua jalkapallopeliin tai pelejä ei pelata matkasi aikana, suuntaa stadionkierrokselle kaupungin legendaariselle Old Trafford -stadionille. Pääset vierailemaan esimerkiksi stadionin museossa ja piipahtamaan pelaajien pukuhuoneissa. Aikuisille stadionkierroksen hinta on alkaen noin 25 GBP (noin 29 EUR).
 • Manchesterissa on hyvä joukkoliikennejärjestelmä, ja keskustan joukkoliikenteessä voit liikkua jopa ilmaiseksi. Hyppää Free bus -nimellä (entinen Metroshuttle) tunnettuun ilmaisbussiin, joka liikkuu hop on-hop off -periaatteella muun muassa kaupungin rautatieasemien ja keskeisimpien keskusalueiden tuntumassa. Ilmaisbussi liikennöi maanantaista lauantaihin, aina kello 22 asti illalla.

(Hinnat tarkistettu 11/4/2019).


Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Manchester:

Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Manchester Helsinki lento kohteeseen Manchester
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka