Halvat lennot Helsinki - Nottingham alk. 49 €

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Helsinki-Nottingham lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Nottingham

Lyhyin lentoaika

35t 55m

Suora lento

Ei yhtään

Lentokentät kohteessa Nottingham

1 lentokenttä
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Nottingham on 35t 55m.
Helsinki - Nottingham ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä.
1 lentokenttä lähellä Nottingham: Nottingham East Midlandsin lentoasema (EMA)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Nottingham

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Nottingham?

helmikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Nottingham on helmikuu ja kallein lokakuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Nottingham?

keskiviikko

Viikon halvin päivä on keskiviikko ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Nottingham?

aamulla

Helsinki - Nottingham lennot ovat noin 0 % kalliimpia aamulla kuin aamulla

Mikä on halvin Helsinki - Nottingham reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Nottingham East Midlandsin lentoasema

Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Nottingham East Midlandsin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Nottingham lentohinnat


Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Nottingham

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Nottingham, katso joitain tarjouksiamme alapuoleltalentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL11:35Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
2 välilaskua
EMA05:00Nottingham East Midlandsin lentoasema
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL10:00Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
EMA18:00Nottingham East Midlandsin lentoasema
Ryanair
29. kesäkuuta
HEL16:00Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 00m
3 välilaskua
EMA16:00Nottingham East Midlandsin lentoasema

  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Nottingham East Midlandsin lentoasema etäisyys lentäen?

    Helsinki-Vantaan lentoasema ja Nottingham East Midlandsin lentoasema etäisyys toisistaan on 1770,9 km.Helsinki–Castle Donington -lennot lähtevät liikkeelle Vantaan puolelta sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL). Lentokenttä on ainoa matkustajaliikennettä palveleva yleinen lentokenttä koko pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa. Lentokentälle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja asiointi on siellä sujuvaa. Vaihtoehtoiset kentät sijaitsevat sitä paitsi melko kaukana, muissa Suomen maakunnissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi Turun lentokenttä Varsinais-Suomessa ja Tampere-Pirkkalan lentokenttä Pirkanmaalla. Jos otat lennot Helsingistä Castle Doningtoniin, lähin lentokenttä määränpääsi lähellä on East Midlandsin lentokenttä (EMA), joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungista. Lähimmät muut lentokentät ovat Birminghamin kansainvälinen lentokenttä ja esimerkiksi Doncaster Sheffieldin lentokenttä, mutta näille kentille on melko pitkä matka. Sekä Helsingin että Castle Doningtonin päässä vaihtoehtoisille lentokentille pääsee myös julkisilla liikennevälineillä, mutta matka vie aikaa ja voi sisältää useita vaihtoja liikennevälineestä toiseen.


Helsingin keskustasta voit siirtyä Helsinki-Vantaan lentokentälle kaikkein sujuvimmin ja edullisimmin paikallisjunilla I ja P. Juna-asema sijaitsee aivan lentokentän alla. Keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät myös paikallisliikenteen bussit 415, 614 ja 615. Vaihtoehtoisesti voit tilata itsellesi ja seurueellesi joko lentokenttätaksin tai perinteisen taksin. Näistä kahdesta vaihtoehdosta lentokenttätaksi on edullisempi, mutta se kerää matkan varrelta kyytiin muitakin lentokentälle matkustavia, joten matka saattaa kestää pidempään. Sekä Helsingin keskustan suunnalla että lentokentällä toimii myös useampien eri autovuokraamoiden asiakaspalvelupisteitä. East Midlandsin lentokentältä ei valitettavasti ole suoraa junayhteyttä Castle Doningtoniin tai muihin lähiseudun kaupunkeihin. Lentokentän lähellä kuitenkin sijaitsee useita juna-asemia, mutta matka juna-asemalle on tehtävä ensin esimerkiksi bussilla. Läheisiin juna-asemiin kuuluvat East Midlands Parkwayn juna-asema sekä Derbyn, Nottinghamin ja Long Eatonin juna-asemat. Lentokentältä lähtee useita busseja, joilla pääset sekä näille juna-asemille että alueen kaupunkeihin. Busseja liikennöi esimerkiksi National Express -bussiyhtiö. Lentokentältä voi halutessaan ottaa myös taksin tai vuokra-auton. Vuokra-auto voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa tai matkustavat syrjäisemmille seuduille.

Kun otat lennot Helsingistä Castle Doningtoniin, pääset nopeasti tutustumaan kaupunkiin Englannin Leicestershiressä. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi sellaiset museot, kuten Castle Donington -museo. Paikkakunnalta löytyy myös muun muassa East Midlands Aeropark -ilmailumuseo, jossa esitellään vanhoja ja kunnostettuja lentokoneita, ja Donington Park -moottorirata. Melko lähellä sijaitsevat Derbyn ja Nottinghamin kaupungit, ja hieman etäämmällä esimerkiksi Birminghamin kaupunki. Derbyn nähtävyyksiin kuluvat esimerkiksi Derbyn kaupunginmuseo, Derbyn katedraali, vanha vankila ja Derbyn raviradan roomalaisrauniot. Nottinghamissa matkailijoita vetävät puoleensa Nottinghamin linnamuseo ja Nottinghamin nykytaiteen galleria. Birminghamissa kiinnostavaa nähtävää tarjoaa esimerkiksi kaupungin historiallinen keskusta, Birminghamin museo ja Birminghamin taidemuseo sekä kaupungin laaja kanavien verkosto, jota nykyään käytetään lähinnä vapaa-ajan veneilyyn. Jos haluat matkata East Midlandsin lentokentältä joko Castle Doningtoniin tai vaihtoehtoisesti vaikka lähellä sijaitsevaan Derbyyn, voit käyttää matkantekoon Skylink Derby -bussia, jonka reitti kulkee Derbystä Castle Doningtonin kautta lentokentälle ja edelleen Loughboroughiin ja Leicesteriin. Nottinghamiin pääset puolestaan Skylink Nottingham -bussin kyydissä. Monista alueen kaupungeista löytyy juna-asema.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Nottingham -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 50m
Halvin hinta21 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 55m
Halvin hinta114 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 35m
Halvin hinta123 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika2t 45m
Halvin hinta34 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 50m
Halvin hinta170 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 20m
Halvin hinta174 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika6t 05m
Halvin hinta145 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika5t 40m
Halvin hinta253 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 05m
Halvin hinta253 €

Vastaavia ​​Helsinki - Nottingham lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Nottingham vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Nottingham lennon.

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Nottingham voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Nottingham lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Nottingham lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.