Halvat lennot Helsinki Nottingham alk. 648 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Helsinki-Nottingham lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Nottingham

Lyhyin lentoaika

10t 30m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Nottingham on 10t 30m.
Helsinki - Nottingham ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Nottingham

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Nottingham?

Toukokuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Nottingham on toukokuu ja kallein huhtikuu

Mikä on halvin Helsinki - Nottingham reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Nottingham East Midlandsin lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Nottingham East Midlandsin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Nottingham lentohinnat

 • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Nottingham East Midlandsin lentoasema etäisyys lentäen?

  Helsinki-Vantaan lentoasema ja Nottingham East Midlandsin lentoasema etäisyys toisistaan on 1770,9 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä hinnat?

  lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä?

  Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Nottingham East Midlandsin lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Helsingissä ja Castle Doningtonissa?

Helsinki–Castle Donington -lennot lähtevät liikkeelle Vantaan puolelta sijaitsevalta Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL). Lentokenttä on ainoa matkustajaliikennettä palveleva yleinen lentokenttä koko pääkaupunkiseudulla ja eteläisessä Suomessa. Lentokentälle pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä ja asiointi on siellä sujuvaa. Vaihtoehtoiset kentät sijaitsevat sitä paitsi melko kaukana, muissa Suomen maakunnissa. Näihin kuuluvat esimerkiksi Turun lentokenttä Varsinais-Suomessa ja Tampere-Pirkkalan lentokenttä Pirkanmaalla. Jos otat lennot Helsingistä Castle Doningtoniin, lähin lentokenttä määränpääsi lähellä on East Midlandsin lentokenttä (EMA), joka sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungista. Lähimmät muut lentokentät ovat Birminghamin kansainvälinen lentokenttä ja esimerkiksi Doncaster Sheffieldin lentokenttä, mutta näille kentille on melko pitkä matka. Sekä Helsingin että Castle Doningtonin päässä vaihtoehtoisille lentokentille pääsee myös julkisilla liikennevälineillä, mutta matka vie aikaa ja voi sisältää useita vaihtoja liikennevälineestä toiseen.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Helsingissä ja Castle Doningtonissa?

Helsingin keskustasta voit siirtyä Helsinki-Vantaan lentokentälle kaikkein sujuvimmin ja edullisimmin paikallisjunilla I ja P. Juna-asema sijaitsee aivan lentokentän alla. Keskustan ja lentokentän välillä liikennöivät myös paikallisliikenteen bussit 415, 614 ja 615. Vaihtoehtoisesti voit tilata itsellesi ja seurueellesi joko lentokenttätaksin tai perinteisen taksin. Näistä kahdesta vaihtoehdosta lentokenttätaksi on edullisempi, mutta se kerää matkan varrelta kyytiin muitakin lentokentälle matkustavia, joten matka saattaa kestää pidempään. Sekä Helsingin keskustan suunnalla että lentokentällä toimii myös useampien eri autovuokraamoiden asiakaspalvelupisteitä. East Midlandsin lentokentältä ei valitettavasti ole suoraa junayhteyttä Castle Doningtoniin tai muihin lähiseudun kaupunkeihin. Lentokentän lähellä kuitenkin sijaitsee useita juna-asemia, mutta matka juna-asemalle on tehtävä ensin esimerkiksi bussilla. Läheisiin juna-asemiin kuuluvat East Midlands Parkwayn juna-asema sekä Derbyn, Nottinghamin ja Long Eatonin juna-asemat. Lentokentältä lähtee useita busseja, joilla pääset sekä näille juna-asemille että alueen kaupunkeihin. Busseja liikennöi esimerkiksi National Express -bussiyhtiö. Lentokentältä voi halutessaan ottaa myös taksin tai vuokra-auton. Vuokra-auto voi olla harkitsemisen arvoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua alueeseen omaan tahtiinsa tai matkustavat syrjäisemmille seuduille.

Mihin kaupunkeihin Castle Doningtonin lentokentältä pääsee?

Kun otat lennot Helsingistä Castle Doningtoniin, pääset nopeasti tutustumaan kaupunkiin Englannin Leicestershiressä. Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi sellaiset museot, kuten Castle Donington -museo. Paikkakunnalta löytyy myös muun muassa East Midlands Aeropark -ilmailumuseo, jossa esitellään vanhoja ja kunnostettuja lentokoneita, ja Donington Park -moottorirata. Melko lähellä sijaitsevat Derbyn ja Nottinghamin kaupungit, ja hieman etäämmällä esimerkiksi Birminghamin kaupunki. Derbyn nähtävyyksiin kuluvat esimerkiksi Derbyn kaupunginmuseo, Derbyn katedraali, vanha vankila ja Derbyn raviradan roomalaisrauniot. Nottinghamissa matkailijoita vetävät puoleensa Nottinghamin linnamuseo ja Nottinghamin nykytaiteen galleria. Birminghamissa kiinnostavaa nähtävää tarjoaa esimerkiksi kaupungin historiallinen keskusta, Birminghamin museo ja Birminghamin taidemuseo sekä kaupungin laaja kanavien verkosto, jota nykyään käytetään lähinnä vapaa-ajan veneilyyn. Jos haluat matkata East Midlandsin lentokentältä joko Castle Doningtoniin tai vaihtoehtoisesti vaikka lähellä sijaitsevaan Derbyyn, voit käyttää matkantekoon Skylink Derby -bussia, jonka reitti kulkee Derbystä Castle Doningtonin kautta lentokentälle ja edelleen Loughboroughiin ja Leicesteriin. Nottinghamiin pääset puolestaan Skylink Nottingham -bussin kyydissä. Monista alueen kaupungeista löytyy juna-asema.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Nottingham -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta39 €
Helsinki - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta128 €
Turku - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika4t 45m
Halvin hinta204 €
Rovaniemi - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika3t 30m
Halvin hinta140 €
Tampere - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika2t 45m
Halvin hinta42 €
Helsinki - Birmingham reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta130 €
Helsinki - Southampton reitin lennot
Nopein lentoaika4t 55m
Halvin hinta442 €
Oulu - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta379 €
Vaasa - Lontoo reitin lennot
Nopein lentoaika4t 30m
Halvin hinta284 €

Vastaavia ​​Helsinki - Nottingham lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Nottingham vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Nottingham? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Nottingham lentotarjous?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan Helsinki - Nottingham lennon.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Nottingham joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Helsinki - Nottingham voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Nottingham?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Nottingham lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Nottingham lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja reitin Helsinki - Nottingham lennoille. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetukset. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nottingham

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.