Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Helsinki lento kohteeseen Lontoo

Halvat lennot Helsinki - Lontoo

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Lontoo (LON)
ma 5.4.
ma 12.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Lontoo

<p>Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Lontoo</p>
Paras löydetty hinta104 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Lontoo viimeisten 72 tunnin aikana on 104 €
Lyhyin lentoaika3h 5mLyhyin lentoaika Helsinki Lontoo on 3h 5m.
Suora lentopeSuoria lentoja Helsinki - Lontoo reitille lennetään perjantai. Lentoyhtiö, joka tarjoaa suoria lentoja on: Finnair..
Lentokentät kohteessa Lontoo6 lentokenttää6 lentokenttää lähellä Lontoo: Lontoo London City lentoasema (LCY), Lontoo Heathrow’n lentoasema (LHR), Lontoo Lutonin lentoasema (LTN), Lontoo Stanstedin lentoasema (STN), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema (LGW), Lontoo Southend (SEN)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Lontoo

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Lontoo?

toukokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Lontoo on toukokuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Lontoo?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Lontoo?

keskipäivällä
Helsinki - Lontoo lennot ovat noin 6 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Lontoo?

airBaltic
airBaltic, British Airways ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Lontoo reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Lontoo reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Heathrow’n lentoasema
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo Heathrow’n lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Lontoo lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Lontoo lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Lontoo on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Lontoo: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Lontoo lennot vaihtamalla välilehteä
Norwegian
20. kesäkuuta
04:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
07:40Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
22. heinäkuuta
14:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
17:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
17. toukokuuta
04:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
07:10Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
17. toukokuuta
14:50Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
17:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
8. toukokuuta
03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
06:35Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
15. toukokuuta
05:15Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
2t 50m
08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Lontoo

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Lontoo, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Finnair
Finnair
12. kesäkuuta
10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
13:10Lontoo Heathrow’n lentoasema
Finnair
22. maaliskuuta
12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
15:05Lontoo Heathrow’n lentoasema
Finnair
16. maaliskuuta
12:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
15:05Lontoo Heathrow’n lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Lontoo

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Lontoo momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
British Airways
Hintaalk. 55 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
5,5
SAS
Hintaalk. 62 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
KLM
Hintaalk. 77 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
10,0
Finnair
Hintaalk. 99 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,8
Norwegian
Hintaalk. 103 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
airBaltic
Hintaalk. 106 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
Lufthansa
Hintaalk. 129 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Lontoo reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair, British Airways ja Norwegian Air International. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Lontoo?

Suorat lennot Helsingistä Lontooseen voi saada suomalaisen Finnairin, brittiläisen British Airwaysin ja norjalaisen Norwegianin lentotarjonnasta. Lentoyhteydet Lontooseen ovat todella vilkkaat, ja kaupunkiin kulkee päivittäin Helsingistä useita suoria lentoja. Lisäksi monet lentoyhtiöt operoivat Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontooseen välilaskun kautta. Yhden vaihdon lentoreitin voi saada esimerkiksi hollantilaisen KLM:n ja skandinaavisen SAS:n (Scandinavian Airlines) lentotarjonnasta.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Helsinki-Vantaan lentokenttä, josta Lontoseen lähtevät lennot nousevat matkaan, sijaitsee Vantaan kaupungin alueella. Helsingin ydinkeskustasta kentälle on matkaa noin 18 kilometriä. Helsingin päärautatieasemalta kulkevat Helsinki-Vantaan lentoasemalle lähijunat I ja P alle puolessa tunnissa. Lentoasemalle voi mennä myös bussilla. Nopein vaihtoehto on rautatieasemalta starttaava Finnair City Bus -lentokenttäbussi, jonka matka-aika kentälle on alkaen puoli tuntia. Se kulkee lentokentälle tavallisesti noin 20 minuutin välein. Juna-aseman tuntumasta voi nousta myös HSL:n julkisen liikenteen busseihin 415 ja 615, joiden reitti kulkee lentokentän kautta.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lontooseen saapuvia lentomatkustajia palvelee kaikkiaan kuusi lentokenttää. Tarkista siis hyvissä ajoin, mille lentoasemalle lentosi laskeutuu. Lontoon suurin lentoasema on noin 24 kilometrin päässä keskustasta sijaitseva Heathrow Airport, jota käytetään yleisimmin kansainvälisillä lennoilla. Kentältä on helppo nousta Heathrow Express -junaan, joka kulkee Paddington Stationin rautatieasemalle noin vartissa. Vilkasliikeinen Gatwick Airport -lentokenttä sijaitsee puolestaan noin 40 kilometriä keskustan ulkopuolella. Vaikka välimatka keskustaan on melko pitkä, Gatwick Express -junalla lentoasemalta keskustaan pääsee noin puolessa tunnissa. Lontoon lentokentistä lähimpänä keskustaa, noin 12 kilometrin päässä, sijaitsee London City Airport. Lentoasemalta pääset keskusta-alueelle kätevimmin DLR-junalla, joka vie matkustajat keskustaan vain 15 minuutissa. Stansted Airport -lentoasemalta nopeimman vaihtoehdon keskustaan siirtymiselle tarjoaa Stansted Express -juna, jolla matka-aika on hieman yli puoli tuntia. Kauimpana keskustasta sijaitsevilta Lutonin ja Southendin lentoasemilta kannattaa ottaa keskustaan juna, tosin tarjolla on myös bussiyhteyksiä.

Kuinka kauan Helsinki–Lontoo lento kestää?

Lennot Helsingistä Lontooseen vaihtelevat kestoltaan valitsemasi lentoreitistä riippuen. Suorilla lennoilla lentoaika on noin kolme tuntia. Yhden välilaskun lennoilla lentoaika on vähintään noin neljä tuntia ja 30 minuuttia, mutta pidemmätkin lentoreitit ovat yleisiä.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoo tarjoaa valtavasti koettavaa ympäri vuoden. Sään puolesta paras aika matkustaa Lontooseen on kesä, jolloin muuten säältään epävakaisessa kaupungissa nautitaan auringosta ja usein yli 20 asteen lämpötiloista. Kesällä matkailijat pääsevät nauttimaan esimerkiksi Lontoon lukuisista puistoista. Myös jouluinen Lontoo on kokemisen arvoinen, ja jouluostosmahdollisuudet ovat rajattomat. Lentoliput Helsingistä Lontooseen ovat kalleimmillaan kesällä, kesäkuusta elokuuhun, ja joulukuisin. Budjettimatkailijan kannattaa pitää mielessä, että halvat lennot Helsingistä Lontooseen voi puolestaan saada helposti tammi-helmikuulle, huhti-toukokuulle ja syys-lokakuulle. Hyödynnä etenkin kevään edulliset lennot ja hotellit, sillä kevätkuukausina Lontoossa pääsee jo nauttimaan kevätauringon lämmittävistä säteistä.

Tarvitaanko lennolle Lontooseen passia/viisumia?

Lontooseen matkustavan Suomen kansalaisen ei ainakaan toistaiseksi tarvitse ottaa passia mukaansa. Iso-Britannia kuuluu EU-alueeseen, joten voit matkustaa Lontooseen joko passin tai virallisen henkilökortin kera. Britanniassa ollaan kuitenkin äänestetty Euroopan unionista eroamisen puolesta. Mikäli ero toteutuu, voi maan matkustusasiakirjoja ja viisumeita koskeviin säädöksiin tulla muutoksia.


Vinkkejä Lontooseen

 • Toimiva joukkoliikennejärjestelmä tekee Lontoossa liikkumisesta helppoa. Etenkin Lontoon The Tube -nimellä tunnetulla metrolla on helppo liikkua. Hanki heti Lontooseen saavuttuasi Visitor Oyster Card -matkakortti, sillä kortin avulla joukkoliikennevälineillä voi matkustaa selvästi edullisemmin kuin kertalipuilla. Oyster Cardilla saat myös erilaisia alennuksia esimerkiksi ravintoloista. Visitor Oyster Card maksaa noin 5 puntaa (5,70 euroa), ja sen jälkeen kortille voi ladata käyttörahaa aina 50 puntaan (noin 57 euroa) asti.
 • Lontoossa voi viettää myös budjettiystävällisen loman. Moniin Lontoon museoihin, esimerkiksi Tate Moderniin, voi tutustua ilmaiseksi. Ravintoloiden hintaskaala on laaja, ja vilkkaimpien turistialueiden ulkopuolella voi usein syödä hyvinkin edullisesti. Kokeile myös halpoja katuruokakojuja.
 • Kätevään The London Pass -kortin hintaan sisältyy sisäänpääsy Lontoon suosituimpiin vierailukohteisiin. Jos teatteri ja musikaali kiinnostavat, kannattaa pääsyliput hankkia etukäteen, sillä ennakkoon ostettuna hinnat ovat edullisemmat. Kortin hinta henkilöä kohden on alkaen noin 60 puntaa (noin 69 euroa), ja sen avulla pääsee ilmaiseksi yli 60 kohteeseen.

(Hinnat tarkistettu 11.11.2018.)


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Lontoo

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Birmingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika
9t 30m
Halvin hinta
213 €
Helsinki - Nottingham reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 05m
Halvin hinta
217 €
Helsinki - Bristol reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 00m
Halvin hinta
334 €

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Lontoo:

Lennot Eurooppa Yhdistynyt kuningaskunta Englanti Lontoo Helsinki lento kohteeseen Lontoo
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka