Lennot Australia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 4/12
la 11/12

Halvimmat lennot Australia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Australia
Sydney
Sydney

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Australia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Australia
  • What are the most popular cities to visit in Australia?

    For momondo users, the most popular city in Australia is Sydney, which is visited about 1 143% more often than any other city in Australia. Other very common cities that our users travel to are Melbourne and Brisbane.

  • What is the cheapest flight to Australia?

    If you are looking to fly to Australia for less, look to airlines like Tigerair Australia, Jetstar, and Virgin Australia, with prices starting at 59 €, 66 €, and 151 € respectively.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Australia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Australia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Australia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Australia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeParas hinta
HelsinkiMelbourne886 €
HelsinkiSydney982 €
HelsinkiCairns1258 €
HelsinkiBrisbane1319 €
HelsinkiCanberra1445 €
OuluSydney1586 €
HelsinkiCoolangatta1648 €
HelsinkiBroome3413 €

Halvat lennot Australiaan kiikarissa? Hienoa, sillä kyseessä on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkakohde. Euroopasta käsin matkaavalle Australia ei pitkän välimatkan vuoksi yleensä ole hetken päähänpistosta varattava viikonloppukohde, joten lentotarjoukset kannattaa hyödyntää ajoissa. Edullisia lentotarjouksia voi löytää aika ajoin, ja pelkät lennot voi napata edulliseen hintaan, jos toimii nopeasti ja on valmis joustamaan matkapäivissä. Halvat lennot voi löytää myös lentoja vertaamalla. momondon sivustolta voit varata samalla kertaa lennon ja hotellin tai muun majoituksen.

Mitkä ovat suosituimmat matkakohteet Australiassa?

Monet hankkivat lentoliput Australiaan maan ainutlaatuisen luonnon vuoksi, mutta kengurumaa Australiassa on myös kiehtovia kaupunkikohteita. Maan suurimpia kaupunkeja ja samalla mielenkiintoisimpia matkakohteita ovat muun muassa Länsi-Australian Perth, Kaakkois-Australian Brisbane ja Etelä-Australia Adelaide. Maan suurin metropoli Sydney hurmaa matkailijat upealla arkkitehtuurillaan, kuten oopperatalollaan ja Harbour Bridge -sillalla. Melbourne kutsuu kulttuurin ystäviä, ja rantakohteita maassa on lukemattomia. Australia on muun muassa surffaajien mekka.

Australiasta käsin on helppo vierailla myös lähialueilla. Halpoja lentoja Australiaan on myynnissä Australian lähimaista, esimerkiksi Kaakkois-Aasiasta, joten moni eurooppalainen yhdistääkin visiitin Australiassa Thaimaan, Kamputsean, Vietnamin tai Filippiinien matkaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Australiaan?

Suoria lentoja Helsingistä Australian kohteisiin ei tällä hetkellä ole tarjolla. Esimerkiksi Finnair, monien muiden lentoyhtiöiden lisäksi, tarjoaa lentoja Australian kohteisiin yhdellä välilaskulla. Ensimmäisellä lennolla matkustetaan yleensä Lähi-itään tai Kaakkois-Aasiaan, esimerkiksi Bangkokiin, jossa matkustajat vaihtavat Australian koneeseen. Kahden vaihdon lennot lisäävät yhtälöön yleensä ison eurooppalaisen kentän. Autralian suurimmat kansainväliset lentokentät sijaitsevat Sydneyssä, Brisbanessa, Melbournessa ja Perthissä. Halpoja lentoja Australiaan etsiville on tarjolla parhaimmillaan lentoja noin 800 euron hintaluokasta alkaen, mutta satunnaiset lentotarjoukset voivat mennä tämän allekin.

Milloin on paras aika matkustaa Australiaan?

Australian lentojen hinnoissa ei vuodenajalla, talvella tai kesällä, ei ole suurta merkitystä, mutta hyvin halpoja lentotarjouksia on vaikeaa löytää heinä- ja elokuulle tai joulukuun loppuun. Matkustusaikaa Australiaan valitessa kannattaa pitää mielessä, että vuodenajat ovat Australian mantereella juuri päinvastaiset kuin Euroopassa. Kun Suomessa palellaan pakkasissa, esimerkiksi Etelä-Australiassa voi nauttia lempeästä kesäsäästä. Australian kesä on myös maan suosituin – ja samalla ruuhkaisin – matkailusesonki. Australia on kuitenkin suuri manner, jonka sisällä ilmasto voi vaihdella tietyn vuodenajankin sisällä. Kesällä pohjoinen on trooppisen kuuma, etelä taas lämpötiloiltaan lauhkeampi.

Miten liikkua Australian sisällä?

Lentoyhtiöt Qantas ja Jetstar Airways kuuluvat suurimpiin Australian sisäistä lentoliikennettä operoiviin yhtiöihin. Kotimaan lennot ovat suurikokoisen Australian sisällä suosittu matkustusmuoto, sillä välimatkat ovat pitkiä. Esimerkiksi läntisestä Perthistä on matkaa Sydneyyn lähes 4 000 kilometriä. Lentämällä matka taittuu nopeasti, ja halvat lennot on mahdollista löytää myös Australian sisällä liikkuessa.

Kuinka kauan kestää lento Australiaan?

Lentoaika Helsingistä esimerkiksi Sydneyyn yhdellä välilaskulla on yleensä vähintään 20–24 tuntia.

Tarvitaanko Australiaan passia tai viisumia?

Australiaan matkustavilla on oltava mukanaan voimassa oleva passi, pelkkä henkilökortti ei riitä. Suomen kansalainen voi lomailla Australiassa enintään 90 päivää turistiviisumilla, jonka hakeminen on helppoa ja päätös annetaan nopeasti. Liikematkalle tai Australiaan työskentelemään aikovien on haettava tarkoitukseen sopivaa viisumia.


Australia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika22t 35m
Halvin hinta982 €
Helsinki - Melbourne reitin lennot
Lyhyin lentoaika32t 50m
Halvin hinta886 €
Tukholma - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika23t 50m
Halvin hinta719 €
Helsinki - Canberra reitin lennot
Lyhyin lentoaika34t 40m
Halvin hinta1445 €
Helsinki - Brisbane reitin lennot
Lyhyin lentoaika36t 10m
Halvin hinta1319 €
Helsinki - Cairns reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 30m
Halvin hinta1258 €
Oulu - Sydney reitin lennot
Lyhyin lentoaika31t 00m
Halvin hinta1586 €
Helsinki - Coolangatta reitin lennot
Lyhyin lentoaika44t 55m
Halvin hinta1648 €

Aloita matkan suunnittelu - Australia


Suosittuja lentokohteita mantereella Eteläinen Tyynimeri

Jos et ole enää kiinnostunut lennoista kohteeseen Australia, harkitse myös näitä muita suosittuja Eteläinen Tyynimeri kohteita