Etsi halvat lennot Exeter

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 9/12
pe 16/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Exeter lentotiedot ja trendit

Tutustu Exeter lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Exeter?

74 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Exeter. Tämän lennon lähtölentokenttä on Lontoo, ja se on 78 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Exeter. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Exeter omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Exeter?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Exeter (Bristol), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 20t ja .

Halvimmat lennot kaupungin Exeter lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Exeter lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bristol

HALVIN REITTI Helsinki - Exeter

Helsinki (HEL) - Bristol (BRS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Exeter kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bristol, jolloin hinta on keskimääräinen 278 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Exeter

Suoria lentoja Iso-Britannian Exeteriin ei valitettavasti ole saatavilla tällä hetkellä miltään Suomessa sijaitsevalta lentokentältä. Lennot Exeteriin joutuu lentämään vähintään kahden välilaskun kautta Helsingistä. Nopeimmillaan Exeteriin pääsee reilussa kahdeksassa tunnissa Helsingistä, tosin lentoajat vaihtelevat hieman päivän ja vaihtojen mukaan. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä joutuu tekemään vielä yhden ylimääräisen vaihdon Helsinki-Vantaan lentokentällä. Onneksi lennot kulkevat pääosin suurten eurooppalaisten lentokenttien kautta, joissa voi viettää pidempääkin vaihtoa. Lentokentät tarjoavat hyvät puitteet shoppailuun, syömiseen ja rentoutumiseen.

Valitettavasti Suomesta lennettäessä ei pääse Exeteriin suorilla lennoilla. Välilaskujen kautta matka kuitenkin onnistuu mukavasti. Esimerkiksi Amsterdamin kautta lennettäessä tulee toinen välilasku Iso-Britanniassa ennen Exeteriin saapumista. Lyhimmillään lentoaika Helsingistä Exeteriin on reilu kahdeksan tuntia. Erilaisilla vaihdoilla ja reiteillä saa aikaa kulumaan myös reilusti enemmän. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä lentoaika venyy vielä yhden lennon ja vaihdon verran, sillä perille on pakko lentää ensin Helsinki-Vantaan kautta. Onneksi välilaskun aikana voi myös tehdä kaikenlaista, kuten vaikkapa kävellä ympäri kenttää, syödä hyvin ravintoloissa, nauttia kahvista ja kirjasta kahvilassa tai käydä tekemässä ostoksia lentokentän kaupoissa.

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Exetertoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Exeter kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Plymouth lentokenttä (52 km Exeter keskustasta), Cardiffin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (77 km Exeter keskustasta), Bristol lentokenttä (93 km Exeter keskustasta), Swansea Fairwood Comm lentokenttä (105 km Exeter keskustasta) tai Cornwall Newquay lentokenttä (108 km Exeter keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 240 € henkilöä kohti ja Exeter lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Exeter. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


Muut matkustamoluokat Exeter lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Exeter lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Exeter?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Exeter

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Exeter?

Lentäessäsi kohteeseen Exeter kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: KLM, Lufthansa, Finnair tai Ryanair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Exeter ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Exeter lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Exeterin lentokentältä?

Exeterin lentokentältä on valittavissa useampi kulkumuoto kaupungin keskustaan. Matka bussilla, taksilla ja vuokra-autolla kestää noin puolisen tuntia. Bussi numero 56 lähtee aivan Exeterin lentokentän edustalla sijaitsevalta bussipysäkiltä ja kulkee sieltä kaupungin keskustaan sekä juna-asemalle. Bussi operoi kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan. Arkisin ja lauantaisin bussit kulkevat parhaimmillaan puolen tunnin välein, mutta kannattaa kuitenkin tarkistaa bussien aikataulut etukäteen netistä. Taksit lähtevät bussien lailla saapuvien lentojen terminaalin edustalta. Ainoa alueella toimiva taksiyhtiö on paikallinen Apple Taxis Exeter. Uudenaikaisia kuljetuspalveluita kuten Uberia ja Lyftia on mahdollista käyttää alueella, mutta ne eivät saa ajaa terminaalien eteen, vaan asiakas joutuu kävelemään hieman ottaakseen kyydin. Vuokra-auto on myös erinomainen tapa matkustaa kaupunkiin ja tutustua Exeterin alueeseen laajemmin. Lentokentällä toimii liuta kansainvälisiä autovuokraamoita ja helpoimmalla pääsee, kun auton varaa sekä maksaa etukäteen netissä. Lennot Exeterin lentokentälle, samoin kuin vuokra-auton, varaat itsellesi helposti momondon verkkosivujen kautta muutamassa minuutissa.


Kohteen Exeter viisumivaatimukset

Exeter sijaitsee Iso-Britanniassa, joka ei tänä päivänä ole enää EU-maa, eikä ole koskaan kuulunut vapaan liikkuvuuden Schengen-sopimukseen. EU-eron myötä Suomen kansalaisten vapaa liikkuvuus Britanniaan päättyi ja nykyään viisumivapaasti maassa saa oleskella korkeintaan kuusi kuukautta kerrallaan. Jos siis suunnittelet vain lomamatkaa, voit huoletta matkustaa maahan ilman tarvetta viisumille. Suomen ja Iso-Britannian välillä on rajatarkastukset ja näin ollen matkustusasiakirjat tarkistetaan. Matkustamiseen tarvitaan lisäksi nykyään myös passi. Henkilökortti ei enää riitä matkustusasiakirjaksi, joten jos suunnittelet matkaa Iso-Britanniaan, tarkistathan passin voimassaolon ennen maahantuloa. Sen pitää lisäksi olla voimassa koko suunnitellun oleskelun ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Exeter


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Exeter

Exeter tarjoaa siellä vierailevalle paljon tekemistä historian, kulttuurin ja aktiviteettien muodossa. Kaupungilla kierrellessä tulee vastaan paljon vanhoja rakennuksia, kirkkoja ja monumentteja. Kaupunkia ympäröi osittain vanha Exeterin muuri, jonta vanhimmat osat ovat Rooman valtakunnan ajoilta. Lisäksi keskiajalta on säilynyt muun muassa pala Rougemontin linnasta ja vanha Exen silta. Kaupungista löytyvät myös Iso-Britannian ainoat keskiaikaiset tunnelit. Nämä rakennettiin aikanaan tuomaan vettä kaupungin muurien sisäpuolelle ja tänä päivänä niissä voi vierailla ohjatuilla kierroksilla. Jos urheilu kiinnostaa, tai haluat muuten vaan käydä tutustumassa englantilaiseen rugbykulttuuriin, voit piipahtaa Sandy Park -stadionilla katsomassa paikallisen Exeter Chiefsin rugbyottelua. Kaupungissa sijaitsee myös Exeterin ravirata, jossa voi käydä katsomassa erilaisia hevosurheilukisoja. Kisojen aikataulut ovat helposti nähtävillä netissä ja niihin kannattaa tutustua, jos kaupungilla ollessaan haluaisi piipahtaa ihailemassa nelijalkaisten menoa. Sisätiloissa viihtyvälle kaupungista löytyy myös tekemistä. Päivää voi viettää vaikka Royal Albert Memorial -museossa, Topsham-museossa, The Quay Climbing Centre -kiipeilykeskuksessa, shoppaillen tai nauttien ruuasta jossakin kaupungin lukuisista ravintoloista. Aivan kaupungin keskustassa sijaitseva Guildhallin ostoskeskus tarjoaa kaikenlaisia kauppoja vaatteista kodin elektroniikkaan. Exeteristä löytyy kulinaristille makuelämyksiä lähes kaikista maailman kolkista. Ravintolatarjonta on laajaa ja monipuolista. Iltaa voi myös viettää mukavasti kaupungilla. Paikallisia pubeja on lähes jokaisen nurkan takaa. Jos loma kaupungissa houkuttaa, varaa lennot Iso-Britannian Exeteriin jo heti tänään momondon kautta. Sieltä löydät Exeterin lentotarjoukset ja voit valita itsellesi sopivimmat lennot sekä lentoajat.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Exeter. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Exeter momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Exeter lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Exeter niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Exeter lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.