Halvat lennot Helsinki - Glasgow

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 7/8
la 14/8

Helsinki-Glasgow lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Glasgow
Paras löydetty hinta156 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Glasgow viimeisten 72 tunnin aikana on 156 €
Lyhyin lentoaika5t 50mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Glasgow on 5t 50m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Glasgow ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Glasgow2 lentokenttää2 lentokenttää lähellä Glasgow: Glasgow Prestwickin lentoasema (PIK), Glasgow’n kansainvälinen lentoasema (GLA)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Glasgow

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Glasgow?

maaliskuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Glasgow on maaliskuu ja kallein tammikuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Glasgow?

lauantai

Viikon halvin päivä on lauantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Glasgow?

illalla

Helsinki - Glasgow lennot ovat noin 28 % kalliimpia iltapäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Glasgow?

British Airways

British Airways, Finnair ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Glasgow reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Glasgow reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow’n kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Glasgow lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Glasgow lento?

53 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Glasgow on noin 53 päivää ennen lähtöä


Vertaa helposti meno-paluulentoja Helsinki - Glasgow

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Glasgow lennot vaihtamalla välilehteä
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
GLAGlasgow’n kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Glasgow

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Glasgow, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 50m
GLAGlasgow’n kansainvälinen lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Glasgow

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Glasgow momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
British Airways
Hintaalk. 77 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1
Lufthansa
Hintaalk. 121 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,5
KLM
Hintaalk. 130 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,8
SAS
Hintaalk. 135 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,1
8,7

Koneeseennousu

8,1

Comfort

8,7

Henkilökunta

7,5

Viihde

7,5

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Kummatkin lennot olivat ajallaan ja kaikki onnistui sujuvasti ja nopeasti. Ekalla lennolla ( HEL - > ARN ) henkilökunta oli huippu!!

1 / 1
Norwegian
Hintaalk. 138 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,0
Finnair
Hintaalk. 163 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Glasgow, kuten KLM, Lufthansa ja British Airways ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.

  • Reitin Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema-Glasgow etäisyys lentäen?

    Glasgow on 1767,3 km päässä kohteesta Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema. Tämä matka kestää lentäen yleensä 5t 50m.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Glasgow?

Lennot Helsingistä Glasgowhun kulkevat aina vähintään yhden vaihtokentän kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta skotlantilaiskaupunkiin ei liikennöidä ainakaan toistaiseksi suoria lentoja. Vaivattomia yhden vaihdon Helsinki–Glasgow-lennot operoivat muun muassa saksalainen Lufthansa, hollantilainen KLM ja brittiläinen British Airways. Helsingistä Skotlannin Glasgowhun liikennöivät pääasiassa perinteiset eurooppalaiset lentoyhtiöt, ja lentovalikoima on kattava. Kaupunkien välillä lennetään useita yhden vaihdon lentoja päivässä. Vertaa lentoja, sillä Glasgown lentojen matka-ajoissa ja hinnoissa voi olla suuria eroja reitistä ja lentoyhtiöstä riippuen.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Glasgowhun starttaavat Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee noin 18 km:n päässä Helsingin keskustasta, ja matkan taitat kätevimmin ja edullisimmin junalla tai bussilla. Myös taksi on vaivaton, joskin hintavampi vaihtoehto. Helsingin ydinkeskustasta Helsinki-Vantaalle kulkevat muun muassa HSL:n lähijunat I ja P, jotka starttaavat päärautatieasemalta. Matka-aika lentoasemalle on vain noin 30 min ja lipun hinta maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Lentokenttäjunaan voit nousta myös Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Junan kanssa samaan hintaan lentomatkustajat pääsevät lentokentälle HSL:n seutuliikenteen busseilla, esimerkiksi linjoilla 415, 615 ja 617. Nopean kyydin Helsingin ytimestä lentoasemalle tarjoaa lentokenttäbussi eli Finnair City Bus. Sen matka-aika lentokentälle on alkaen noin 30 min ja hinta noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Glasgowssa?

Helsingistä saapuvat lennot laskeutuvat Skotlannissa Glasgown kansainväliselle lentoasemalle (Glasgow Airport). Lentokentältä on matkaa keskustaan noin 16 km, ja pääset lentoasemalta Glasgown keskustaan nopeimmin Glasgow Airport Express -linja-autolla. Matka-aika keskustaan on noin 20 min, ja matkalipun hinta on noin 8 GBP (noin 9,40 EUR). Voit matkustaa keskustaan myös bussilla numero 77. Matka-aika keskustaan bussilla 77 on noin 25 min ja lipun hinta noin 4,60 GBP (noin 5,40). Voit napata lentoasemalta myös taksin tai vuokrata auton. Glasgown lentoasemalla matkailijoita odottaa useampi kansainvälinen autovuokraamoketju.

Kuinka kauan Helsinki–Glasgow-lento kestää?

Lennot Helsingistä Glasgowhun vaihtelevat pituudeltaan lentoreitin mukaan. Käteviä ja nopeita ovat yhden välilaskun lennot, joilla lentoaika Helsinki-Vantaalta Glasgowhun on alkaen noin viisi tuntia. Monet yhden vaihdon lennot ovat kuitenkin tätä pidempiä, joten vertailu on tarpeen. Matka-aika on usein noin kuudesta kahdeksaan tuntia. Kahden vaihdon lennoilla matka-aika on usein vielä tätäkin pidempi.

Milloin on paras aika matkustaa Glasgowhun?

Lentoliput Helsingistä Glasgowhun ovat erityisen kysyttyjä kesälomasesongin aikaan eli noin toukokuusta syyskuun alkuun. Monet matkailijat haluavat nauttia skotlantilaiskaupungista sen lämpimimpinä kuukausina. Kesäkuusta elokuuhun lämpötilat kipuavat kaupungissa usein noin 20 °C tuntumaan, ja sateita esiintyy kesällä muita vuodenaikoja vähemmän. Kesällä Glasgowssa nautitaan lämmöstä, mutta turistikohteissa kannattaa varautua ruuhkiin. Myös hotellien ja lentojen hinnat kipuavat kesäkuukausina keskimääräistä korkeammalle. Säästömatkailijalle kesäsesonkia parempaa aikaa matkustaa Glasgowhun ovatkin esimerkiksi alkukevät ja syksy. Säät ovat syksyllä ja keväällä leudot ja hinnat kesäkautta selvästi halvemmat. Erityisen halvat lennot Helsingistä Glasgowhun myydään yleensä tammi-helmikuulle, ja myös loppuvuosi on edullista matkustusaikaa. Jos etsit edullista eurooppalaista joululomakohdetta, Glasgow on lentohintojen puolesta hyvä vaihtoehto.

Tarvitaanko Glasgowhun passia/viisumia?

Skotlantilainen Glasgown kaupunki sijaitsee Yhdistyneiden Kuningaskuntien alueella. Valtio kuuluu Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse Glasgowhun matkustaessasi viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan Helsinki–Glasgow-lennolle, sillä Glasgowhun voi matkustaa virallisen henkilökortin kanssa. Skotlannissa ja muualla Iso-Britanniassa matkustavien kannattaa kuitenkin seurata maan vaatimuksia matkustusasiakirjojen ja viisumiasioiden suhteen.


Vinkkejä Glasgowhun

  • Metro, eli subway, on kätevä tapa liikkua ympäri Glasgown kaupunkia. Kaupungin alla kulkee maailman kolmanneksi vanhin metroverkosto, joka on avattu vuonna 1896. Metro palvelee erinomaisesti myös tämän päivän kaupunkilaisia ja turisteja. Kehämäinen rata on noin 10 km:n pituinen, ja metro tunnetaan lempinimellä Clockwork Orange. Metron kertalipun hinta on alkaen noin 1,55 GBP (noin 1,75 EUR), päivälipun noin 3 GBP (noin 3,50 EUR) ja viikkolipun noin 14 GBP (noin 16,40 EUR).
  • Glasgowssa kannattaa panostaa kerrospukeutumiseen ja sateenkestäviin vaatteisiin. Vaikka kesäkuukaudet ovat muita vuodenaikoja vähäsateisempia, sateita esiintyy Glasgowssa vuoden ympäri. Kevät ja syksy ovat leutoa, mutta sateiden puolesta arvaamatonta aikaa, joten sadevarustusta kannattaa kantaa varmuuden vuoksi aina mukana. Talvet ovat Glasgowssa viileitä, mutta keskilämpötilat pysyttelevät plussan puolella.
  • Glasgown keskustassa auton vuokraus on hyvien joukkoliikenneyhteyksien vuoksi tarpeetonta. Jos kuitenkin haluat tutkia maaseutualueita kaupungin ulkopuolella, auton vuokraus on hyvä idea. Pidä kuitenkin mielessä, että Skotlannissa noudatetaan vasemmanpuoleista liikennettä. Jos mahdollista, vuokraa auto keskustan ulkopuolelta. Näin pääset harjoittelemaan vasemmalla puolella ajamista ensin rauhallisessa ympäristössä.

(Hinnat tarkistettu 3/5/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Glasgow -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 30m
Halvin hinta167 €
Helsinki - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika13t 35m
Halvin hinta236 €
Tampere - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika8t 35m
Halvin hinta254 €
Jyväskylä - Glasgow reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 40m
Halvin hinta285 €
Turku - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 45m
Halvin hinta405 €
Jyväskylä - Edinburgh reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 35m
Halvin hinta489 €
Tampere - Aberdeen reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 55m
Halvin hinta516 €
Helsinki - Kirkwall reitin lennot
Lyhyin lentoaika9t 55m
Halvin hinta614 €


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Glasgow? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta