Halvat lennot Manchester

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Manchester

Yhteenveto Manchester lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

21 €

Halvin meno-paluulennon hinta

99 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Manchester kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 21 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Manchester kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 99 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Manchester kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Manchester mukaan lukien Lufthansa, Finnair ja Ryanair.

Halvimmat lennot kaupungin Manchester lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manchester lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Manchester

HALVIN REITTI Helsinki - Manchester

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Manchester kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birminghamin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 217 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MANCHESTERmaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Manchester lennot maksavat keskimäärin vain 200 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu10% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Manchester lentojen keskimääräinen hinta on 255 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu367% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Manchester kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Manchester?

Jalkapallokaupunki Manchester houkuttelee muitakin kuin futisfaneja, sillä kaupungin perinteikkäät, historialliset alueet sekä lukuisat nähtävyydet houkuttelevat Britannian ystäviä laidasta laitaan. Lentoliput Manchesteriin ovat kohtuuhintaisia ympäri vuoden, ja halvat lennot Manchesteriin ovat hyvin saatavilla etenkin lentotarjoukseia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin, hintojen puolesta kannattaa suosia syksyä ja alkutalvea, esimerkiksi marraskuuta. Hotellit ja lennot ovat tähän aikaan hyvinkin edullisia. Jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, parhaimmillaan sää on Manchesterissa kesäaikaan. Matkat Manchesteriin kutsuvat myös kesäisin, mutta matkailupalveluiden ja majoituspaikkojen hinnat nousevat kesäaikaan selvästi.

Jos kiikarissa on halvat lennot Manchesteriin, milloin lennot kannattaa ostaa? Yleensä paras aika ostoksille on noin pari kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot voit kuitenkin saada tarjouskampanjan avulla jo aiemminkin – tai toisaalta edulliset lennot voit bongata yhtä lailla viime tingassa.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Manchester kaupungista Pariisi oli 8 €. Tämä on 95 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Manchester. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Manchester omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Manchester kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 200 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Manchester maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 207 €.

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Manchester kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Manchester hintaan, joka on noin 230 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Manchester tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Manchester hintaan 99 €.

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Manchester kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 201 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 245 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Manchester.

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Manchester on illalla. Lennot reitille Suomi - Manchester voi maksaa jopa niin vähän kuin 136 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Manchester, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 249 € lippua kohden.

Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Manchester kannattaa harkita lentojen varaamista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Wimbledon Common puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

Manchester kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä (44 km kaupungin Manchester keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (57 km kaupungin Manchester keskustasta), Blackpool lentokenttä (61 km kaupungin Manchester keskustasta), Doncaster Robin Hoodin lentoasema Doncaster Sheffield lentokenttä (81 km kaupungin Manchester keskustasta) tai Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (119 km kaupungin Manchester keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Manchester on tyypillisesti Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 85 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Manchester

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manchester
Ryanair
6. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
2 välilaskua
MAN09:30Manchesterin lentoasema
7. kesäkuuta
MAN15:10Manchesterin lentoasema
15t 05m
2 välilaskua
HEL06:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 35m
2 välilaskua
MAN14:50Manchesterin lentoasema
12. kesäkuuta
MAN14:00Manchesterin lentoasema
12t 05m
1 välilasku
HEL02:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
MAN12:00Manchesterin lentoasema
8. elokuuta
MAN04:45Manchesterin lentoasema
12t 15m
1 välilasku
HEL17:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
16t 25m
1 välilasku
MAN12:00Manchesterin lentoasema
8. elokuuta
MAN04:05Manchesterin lentoasema
13t 05m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
11. marraskuuta
HEL01:05Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 05m
1 välilasku
MAN07:10Manchesterin lentoasema
13. marraskuuta
MAN05:55Manchesterin lentoasema
6t 00m
1 välilasku
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Ryanair
13. kesäkuuta
HEL19:35Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 50m
2 välilaskua
MAN16:25Manchesterin lentoasema
8. elokuuta
MAN04:05Manchesterin lentoasema
13t 05m
2 välilaskua
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Manchester

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Manchester, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Ryanair
Ryanair
10. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 05m
1 välilasku
MAN18:15Manchesterin lentoasema
Ryanair
25. kesäkuuta
HEL17:05Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
MAN07:35Manchesterin lentoasema
Ryanair
15. kesäkuuta
HEL11:55Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 35m
2 välilaskua
MAN21:30Manchesterin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manchester?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manchester

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manchester?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Manchester kohteesta Suomi ovat Finnair, Lufthansa, KLM ja Scandinavian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Air France lennot kohteeseen Manchester

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Manchester on Air France, ja se liikennöi 10 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Orlandon kansainvälinen lentoasema, ja paras tarjous Air France lennolle kohteeseen Manchester on 136 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 142 Air France Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,8.

KLM lennot kohteeseen Manchester

KLM lentää kohteeseen yleensä Manchester 35 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Manchester kohteesta Amsterdam Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,8, 121 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Manchester. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Manchester oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (163 € meno-paluu).


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Manchester

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Manchester
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
FinnairHintaalk. 120 €1. luokkaArvostelut
7,7
8,0

Koneeseennousu

7,9

Mukavuus

8,3

Henkilökunta

7,1

Viihde

7,4

Ateriat

Arvostelut

Tällä lennolle kaikki sujui hienosti. Henkilökunta toimi ammattitaitoisesti ja lentäjät olivat huippu ammattilaisia, nousut ja laskut olivat hallittua. Kiitos Finnair.

1 / 4
Etsi Finnair lentoja

   Manchester ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Manchester lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Halvat lennot Manchesteriin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, joka on Iso-Britannian kolmanneksi liikennöidyin lentokenttä. Lentoasemalta on Manchesterin keskustaan erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, ja ylivoimaisesti kätevintä on napata Manchester Piccadilly -asemalle juna, joka on perillä vain varttitunnissa. Junia kulkee noin 10 minuutin välein. Hieman junaa edullisemmaksi tulee raitiovaunu, jonka matka-aika keskustaan on kuitenkin yli 45 minuuttia, tai paikallisbussi (esimerkiksi linja 44), jonka matka-aika on yleensä reilu tunti. Normaalin taksimatkan hinta keskustaan on noin 25 puntaa.


   Manchester: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Manchester
   Helsinki - Manchester reitin lennot
   Lyhyin lentoaika2t 55m
   Halvin hinta83 €
   Turku - Manchester reitin lennot
   Lyhyin lentoaika5t 20m
   Halvin hinta389 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Manchester

   Manchesterin keskustan alueella nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia on mukava ihailla jalkaisin, mutta jos tarkoituksena on tutustua Suur-Manchesteriin tarkemmin, kannattaa turvautua alueen kattavaan joukkoliikennejärjestelmään. Kaupungissa liikennöivät bussit, junat ja raitiovaunut. Metrojärjestelmää Manchesteriin ei ainakaan toistaiseksi ole rakennettu. Voit kuitenkin hypätä esimerkiksi Metrolink-nimiseen raitiovaunuun, joka kulkee keskustasta eri puolille kaupunkia. Raitiovaunuja kulkee tiheään, noin 6–10 minuutin välein.

   Bussiliikennettä liikennöivät kaupungissa useat bussiyhtiöt, kuten Transport for Greater Manchester, ja kaupungissa asuvia ja vierailevia palvelevat myös monet yöbussilinjat. Lipputyyppejä on lukuisia erilaisia, mutta esimerkiksi aikuisten päiväliput maksavat noin 4–5,50 puntaa, alueesta ja bussiyhtiöstä riippuen. Etenkin jos aiot suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle, voi myös auton vuokraaminen olla hyvä idea, mutta vasemmanpuoleisessa liikenteessä on syytä pitää silmät auki.


   Kohteen Manchester viisumivaatimukset

   Suomen kansalaiset tarvitsevat Iso-Britanniaan matkustaessaan voimassa oleva passin tai virallisen henkilökortin. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja, eli passi tai henkilökortti, kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyvät myös suurlähetystön ja Manchesterissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot. Lisäksi ulkoasiainministeriön nettisivuilta (http://formin.finland.fi/) voi seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


   Aloita matkan suunnittelu - Manchester


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Manchester

   Halvat lennot Manchesteriin saa helpoiten suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

   Old Trafford -jalkapallostadion ja National Football Museum kutsuvat jalkapallon ystäviä, muista myös Manchesterin kaupungintalo ja The Lowry -kulttuurikeskus.

   Muista pukeutua säätilan mukaan ja varaudu etenkin syksyisin ja talvisin sateisiin.

   Manchester on kohtuullisen turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Jos hyppäät auton rattiin, ole varovainen vasemmanpuoleisessa liikenteessä.

   Kraanavesi on juomakelpoista.

   Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

   Hinnat ovat noin Suomen tasoa, esimerkiksi ravintolat voivat olla hieman Suomen hintatasoa kalliimpiakin.

   Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

   Teitä pitkin välimatka on noin 2 700 kilometriä.

   Britannian puntia voit vaihtaa Manchesterin monissa rahanvaihtopisteissä.


   Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

   Eikö sittenkään Manchester? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

   Miksi käyttää momondo?

   Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Manchester ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Manchester tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

   Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Manchester niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Manchester lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.