Etsi halpoja lentoja Manchester alk. 103 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Manchester

Yhteenveto Manchester lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

103 €

Halvin meno-paluulennon hinta

153 €

Nopein lentoaika

3t 00m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Manchester kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 103 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Manchester kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 153 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Manchester kohteesta Suomi kestää 3t 00m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchesterin lentoasema).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Manchester mukaan lukien Lufthansa, Scandinavian Airlines ja Finnair.

Manchester lentotiedot ja trendit

Tutustu Manchester lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Manchester?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Manchester kohteeseen Suomi on toukokuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 196 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Manchester toukokuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 206 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Manchester?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Manchester kaupungista Riika oli 19 €. Tämä on 89 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Manchester. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Manchester omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Manchester?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Manchester kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 247 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 280 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Manchester.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Manchester?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Manchester on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Manchester voi maksaa jopa niin vähän kuin 222 €. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Manchester, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 276 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Manchester?

Keskimääräinen Suomi–Manchester lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Manchesterin lentoasema kestää keskimäärin 3t, kun taas lento paikasta Tampere-Pirkkala paikkaan Manchesterin lentoasema kestää keskimäärin . Manchesterin lentoasema on alueen Manchester suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Manchester?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Manchester kohteesta Suomi, kun varaat 59 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Manchester hintaan, joka on noin 244 €, kun etsit 59 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Manchester tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Manchester hintaan 235 €.

Halvimmat lennot kaupungin Manchester lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manchester lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Manchester

HALVIN REITTI Helsinki - Manchester

Helsinki (HEL) - Manchester (MAN)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Manchester kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Manchesterin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 244 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MANCHESTERtoukokuu20% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Manchester lennot maksavat keskimäärin vain 196 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu30% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Manchester lentojen keskimääräinen hinta on 319 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu469% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Manchester kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Manchester

Jalkapallokaupunki Manchester houkuttelee muitakin kuin futisfaneja, sillä kaupungin perinteikkäät, historialliset alueet sekä lukuisat nähtävyydet houkuttelevat Britannian ystäviä laidasta laitaan. Lentoliput Manchesteriin ovat kohtuuhintaisia ympäri vuoden, ja halvat lennot Manchesteriin ovat hyvin saatavilla etenkin lentotarjoukseia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin, hintojen puolesta kannattaa suosia syksyä ja alkutalvea, esimerkiksi marraskuuta. Hotellit ja lennot ovat tähän aikaan hyvinkin edullisia. Jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, parhaimmillaan sää on Manchesterissa kesäaikaan. Matkat Manchesteriin kutsuvat myös kesäisin, mutta matkailupalveluiden ja majoituspaikkojen hinnat nousevat kesäaikaan selvästi.

Jos kiikarissa on halvat lennot Manchesteriin, milloin lennot kannattaa ostaa? Yleensä paras aika ostoksille on noin pari kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot voit kuitenkin saada tarjouskampanjan avulla jo aiemminkin – tai toisaalta edulliset lennot voit bongata yhtä lailla viime tingassa.

Manchester kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä (44 km Manchester keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (57 km Manchester keskustasta), Blackpool lentokenttä (61 km Manchester keskustasta), Doncaster Robin Hoodin lentoasema Doncaster Sheffield lentokenttä (81 km Manchester keskustasta) tai Birminghamin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (119 km Manchester keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Manchester on tyypillisesti Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 179 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Manchester

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manchester
Norwegian
2. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
MAN11:50Manchesterin lentoasema
9. lokakuuta
MAN16:05Manchesterin lentoasema
23t 15m
1 välilasku
HEL15:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
14. elokuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
MAN07:05Manchesterin lentoasema
20. elokuuta
MAN16:40Manchesterin lentoasema
25t 15m
1 välilasku
HEL17:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
2. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
MAN11:50Manchesterin lentoasema
9. lokakuuta
MAN10:30Manchesterin lentoasema
16t 15m
2 välilaskua
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
2. lokakuuta
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
MAN11:50Manchesterin lentoasema
9. lokakuuta
MAN13:55Manchesterin lentoasema
2t 40m
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
2. lokakuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 35m
2 välilaskua
MAN11:50Manchesterin lentoasema
9. lokakuuta
MAN10:30Manchesterin lentoasema
16t 15m
2 välilaskua
HEL02:45Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
23. kesäkuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 55m
1 välilasku
MAN07:35Manchesterin lentoasema
26. kesäkuuta
MAN04:10Manchesterin lentoasema
22t 30m
2 välilaskua
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Manchester

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Manchester, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Ryanair ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
19. kesäkuuta
HEL03:00Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 35m
1 välilasku
MAN07:35Manchesterin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL03:40Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 50m
1 välilasku
MAN07:30Manchesterin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. heinäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 30m
2 välilaskua
MAN21:50Manchesterin lentoasema

Muut matkustamoluokat Manchester lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Manchester lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Manchester?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manchester

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Manchester on Finnair, ja se liikennöi 6 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema, ja paras tarjous Finnair lennolle kohteeseen Manchester on 126 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Manchester, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 341 Finnair Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,7.

KLM lentää kohteeseen yleensä Manchester 26 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Manchester kohteesta Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,6, 255 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Manchester. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Manchester oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (159 € meno-paluu).


Manchester: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Manchester
Helsinki - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika3t 00m
Halvin hinta159 €
Turku - Manchester reitin lennot
Nopein lentoaika6t 55m
Halvin hinta307 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Manchester

Manchesterin keskustan alueella nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia on mukava ihailla jalkaisin, mutta jos tarkoituksena on tutustua Suur-Manchesteriin tarkemmin, kannattaa turvautua alueen kattavaan joukkoliikennejärjestelmään. Kaupungissa liikennöivät bussit, junat ja raitiovaunut. Metrojärjestelmää Manchesteriin ei ainakaan toistaiseksi ole rakennettu. Voit kuitenkin hypätä esimerkiksi Metrolink-nimiseen raitiovaunuun, joka kulkee keskustasta eri puolille kaupunkia. Raitiovaunuja kulkee tiheään, noin 6–10 minuutin välein.

Bussiliikennettä liikennöivät kaupungissa useat bussiyhtiöt, kuten Transport for Greater Manchester, ja kaupungissa asuvia ja vierailevia palvelevat myös monet yöbussilinjat. Lipputyyppejä on lukuisia erilaisia, mutta esimerkiksi aikuisten päiväliput maksavat noin 4–5,50 puntaa, alueesta ja bussiyhtiöstä riippuen. Etenkin jos aiot suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle, voi myös auton vuokraaminen olla hyvä idea, mutta vasemmanpuoleisessa liikenteessä on syytä pitää silmät auki.


Kohteen Manchester viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset tarvitsevat Iso-Britanniaan matkustaessaan voimassa oleva passin tai virallisen henkilökortin. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja, eli passi tai henkilökortti, kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyvät myös suurlähetystön ja Manchesterissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot. Lisäksi ulkoasiainministeriön nettisivuilta (http://formin.finland.fi/) voi seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


Aloita matkan suunnittelu - Manchester


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Manchester

Halvat lennot Manchesteriin saa helpoiten suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Old Trafford -jalkapallostadion ja National Football Museum kutsuvat jalkapallon ystäviä, muista myös Manchesterin kaupungintalo ja The Lowry -kulttuurikeskus.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Manchester? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Manchester ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.