Halvat lennot Manchester

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
Manchester (MAN)
ke 27.1.
ke 3.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Manchester lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manchester lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin?

Jalkapallokaupunki Manchester houkuttelee muitakin kuin futisfaneja, sillä kaupungin perinteikkäät, historialliset alueet sekä lukuisat nähtävyydet houkuttelevat Britannian ystäviä laidasta laitaan. Lentoliput Manchesteriin ovat kohtuuhintaisia ympäri vuoden, ja halvat lennot Manchesteriin ovat hyvin saatavilla etenkin lentotarjoukseia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin, hintojen puolesta kannattaa suosia syksyä ja alkutalvea, esimerkiksi marraskuuta. Hotellit ja lennot ovat tähän aikaan hyvinkin edullisia. Jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, parhaimmillaan sää on Manchesterissa kesäaikaan. Matkat Manchesteriin kutsuvat myös kesäisin, mutta matkailupalveluiden ja majoituspaikkojen hinnat nousevat kesäaikaan selvästi.

Jos kiikarissa on halvat lennot Manchesteriin, milloin lennot kannattaa ostaa? Yleensä paras aika ostoksille on noin pari kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot voit kuitenkin saada tarjouskampanjan avulla jo aiemminkin – tai toisaalta edulliset lennot voit bongata yhtä lailla viime tingassa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Manchester?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Manchester kaupungista Rovaniemi oli 16 €. Tämä on 93 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Manchester. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Manchester omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Manchester?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Manchester maaliskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Manchester reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 181 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Manchester?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Manchester. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 202 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 138 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Manchester?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Manchester. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 186 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 225 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Manchester.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Manchester?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Manchester ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Manchester illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 156 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Manchester on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 254 €.

Löytyykö kaupungin Manchester lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Lämpiminä kuukausina alueella Manchester retkeilyä harrastavat pitävät puistoista, kuten Wimbledon Common, joissa voi nauttia pitkistä kävelyistä perheen tai lemmikkien kera. Niiden, jotka arvostavat tälläisia kokemuksia, kannattaa suunnitella lentoja kaupunkiin Manchester toukokuu, kesäkuu tai heinäkuu kuukausien aikana.

Löytyykö kaupungin Manchester lähettyviltä muita lentokenttiä?

Manchester kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä (44 km kaupungin Manchester keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (57 km kaupungin Manchester keskustasta), Blackpool lentokenttä (61 km kaupungin Manchester keskustasta), Doncaster Robin Hoodin lentoasema Doncaster Sheffield lentokenttä (81 km kaupungin Manchester keskustasta) tai Birmingham lentokenttä (119 km kaupungin Manchester keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Manchester lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Manchester on tyypillisesti Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 179 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.

momondosta löytyneet halvat lennot: Manchester

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manchester
Finnair
15. toukokuuta
2t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
15:00
Manchester
17. toukokuuta
06:15
Manchester
2t 45m
09:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
15. toukokuuta
3t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
07:20
Manchester
17. toukokuuta
06:15
Manchester
2t 45m
09:00
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
British Airways
15. toukokuuta
8t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
20:00
Manchester
17. toukokuuta
13:50
Manchester
2t 40m
16:30
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1104 €
Etsi vastaava
Lufthansa
15. toukokuuta
6t 10m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
15:00
Manchester
17. toukokuuta
06:45
Manchester
10t 55m
1 välilasku
17:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
23. huhtikuuta
16t 15m
Turku
16t 15m
2 välilaskua
18:55
Manchester
26. huhtikuuta
14:30
Manchester
3t 55m
1 välilasku
18:25
Turku
Lufthansa
15. toukokuuta
6t 10m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
15:00
Manchester
17. toukokuuta
03:10
Manchester
14t 30m
1 välilasku
17:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Manchester

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Manchester, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Finnair
Finnair
21. huhtikuuta
3t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
07:20
Manchester
Finnair
22. huhtikuuta
3t 00m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
07:20
Manchester
Useita lentoyhtiöitä
21. huhtikuuta
8t 55m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 55m
1 välilasku
15:35
Manchester

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Manchesteriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manchester

Suorat lennot Manchesteriin liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoaika Helsingistä Manchesteriin on hieman alle 3 tuntia, kun kyseessä ovat suorat lennot, ja normaalisti lentoyhteyksiä on tarjolla useita päivässä. Helsingistä Manchesteriin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee tarkalleen ottaen Vantaan kaupungin puolella. Helsingistä Manchesteriin voi lentää myös edullisesti vaihtokenttien kautta, ja vaihdolliset lennot kaupunkiin voi löytää esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n, skandinaavisen SAS:n, saksalaisen Lufthansan ja norjalaisen Norwegianin lentotarjonnasta. Vaihtokenttien kautta lentoaika Manchesteriin venyy ainakin 4 tuntiin 30 minuuttiin, mutta edullinen hinta voi tehdä kiertoreitistä vaivan arvoisen. Mikäli reissaat matkalaukun kanssa, valitse sopiva lipputyyppi tai osta lisämatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Manchesterin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Manchester lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Manchesteriin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, joka on Iso-Britannian kolmanneksi liikennöidyin lentokenttä. Lentoasemalta on Manchesterin keskustaan erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, ja ylivoimaisesti kätevintä on napata Manchester Piccadilly -asemalle juna, joka on perillä vain varttitunnissa. Junia kulkee noin 10 minuutin välein. Hieman junaa edullisemmaksi tulee raitiovaunu, jonka matka-aika keskustaan on kuitenkin yli 45 minuuttia, tai paikallisbussi (esimerkiksi linja 44), jonka matka-aika on yleensä reilu tunti. Normaalin taksimatkan hinta keskustaan on noin 25 puntaa. [Tarkistettu 27.6.2017]


Suositut lentoreitit Manchester

Etsityimmät lennot Manchester sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Manchester lennot
Lyhyin lentoaika
2t 55m
Halvin hinta
140 €
Turku - Manchester lennot
Lyhyin lentoaika
8t 45m
Halvin hinta
260 €

Liikkuminen Manchesterissa?

Manchesterin keskustan alueella nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia on mukava ihailla jalkaisin, mutta jos tarkoituksena on tutustua Suur-Manchesteriin tarkemmin, kannattaa turvautua alueen kattavaan joukkoliikennejärjestelmään. Kaupungissa liikennöivät bussit, junat ja raitiovaunut. Metrojärjestelmää Manchesteriin ei ainakaan toistaiseksi ole rakennettu. Voit kuitenkin hypätä esimerkiksi Metrolink-nimiseen raitiovaunuun, joka kulkee keskustasta eri puolille kaupunkia. Raitiovaunuja kulkee tiheään, noin 6–10 minuutin välein.

Bussiliikennettä liikennöivät kaupungissa useat bussiyhtiöt, kuten Transport for Greater Manchester, ja kaupungissa asuvia ja vierailevia palvelevat myös monet yöbussilinjat. Lipputyyppejä on lukuisia erilaisia, mutta esimerkiksi aikuisten päiväliput maksavat noin 4–5,50 puntaa, alueesta ja bussiyhtiöstä riippuen. [Tarkistettu 27.6.2017] Etenkin jos aiot suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle, voi myös auton vuokraaminen olla hyvä idea, mutta vasemmanpuoleisessa liikenteessä on syytä pitää silmät auki.


Tarvitaanko Manchesteriin passi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Iso-Britanniaan matkustaessaan voimassa oleva passin tai virallisen henkilökortin. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja, eli passi tai henkilökortti, kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyvät myös suurlähetystön ja Manchesterissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot. Lisäksi ulkoasiainministeriön nettisivuilta (http://formin.finland.fi/) voi seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


Vinkkejä Manchesteriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Manchesteriin saa helpoiten suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Manchesterin nähtävyydet?

Old Trafford -jalkapallostadion ja National Football Museum kutsuvat jalkapallon ystäviä, muista myös Manchesterin kaupungintalo ja The Lowry -kulttuurikeskus.

Mitä mukaan matkalle Manchesteriin?

Muista pukeutua säätilan mukaan ja varaudu etenkin syksyisin ja talvisin sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Manchesterissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Manchesterissä turvallista?

Manchester on kohtuullisen turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Jos hyppäät auton rattiin, ole varovainen vasemmanpuoleisessa liikenteessä.

Voiko Manchesterissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Manchesterissä?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Manchesterin hintataso?

Hinnat ovat noin Suomen tasoa, esimerkiksi ravintolat voivat olla hieman Suomen hintatasoa kalliimpiakin.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki Manchester?

Teitä pitkin välimatka on noin 2 700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Manchesterissa?

Britannian puntia voit vaihtaa Manchesterin monissa rahanvaihtopisteissä.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka