Halvat lennot Manchester

Meno-paluu
Economy
Bangor (BGR)
Manchester (MAN)
to 24.6.
to 1.7.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Manchester lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Manchester lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Manchester

HALVIN REITTI Helsinki - Manchester

Helsinki (HEL) - Birmingham (BHX)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Manchester kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Birmingham, jolloin hinta on keskimääräinen 194 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MANCHESTERmaaliskuu13% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Manchester lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu10% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Manchester lentojen keskimääräinen hinta on 227 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MANCHESTER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu367% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Manchester kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin?

Jalkapallokaupunki Manchester houkuttelee muitakin kuin futisfaneja, sillä kaupungin perinteikkäät, historialliset alueet sekä lukuisat nähtävyydet houkuttelevat Britannian ystäviä laidasta laitaan. Lentoliput Manchesteriin ovat kohtuuhintaisia ympäri vuoden, ja halvat lennot Manchesteriin ovat hyvin saatavilla etenkin lentotarjoukseia seuraamalla.

Jos mietit, milloin on paras aika matkustaa Manchesteriin, hintojen puolesta kannattaa suosia syksyä ja alkutalvea, esimerkiksi marraskuuta. Hotellit ja lennot ovat tähän aikaan hyvinkin edullisia. Jos kaipaat lomaltasi aurinkoa ja lämpöä, parhaimmillaan sää on Manchesterissa kesäaikaan. Matkat Manchesteriin kutsuvat myös kesäisin, mutta matkailupalveluiden ja majoituspaikkojen hinnat nousevat kesäaikaan selvästi.

Jos kiikarissa on halvat lennot Manchesteriin, milloin lennot kannattaa ostaa? Yleensä paras aika ostoksille on noin pari kuukautta ennen matkaa. Halvat lennot voit kuitenkin saada tarjouskampanjan avulla jo aiemminkin – tai toisaalta edulliset lennot voit bongata yhtä lailla viime tingassa.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Manchester?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Manchester kaupungista Rovaniemi oli 16 €. Tämä on 93 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Manchester. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Manchester omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Manchester?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Manchester kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 179 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Manchester maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen tammikuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 185 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Manchester?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Manchester kohteesta Suomi, kun varaat 60 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Manchester hintaan, joka on noin 206 €, kun etsit 60 päivää etukäteen. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Manchester tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Manchester hintaan 151 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Manchester?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Manchester kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 190 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä perjantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 230 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Manchester.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Manchester?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Manchester on illalla. Lennot reitille Suomi - Manchester voi maksaa jopa niin vähän kuin 144 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Manchester, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 262 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Manchester lähettyviltä hyviä patikointipaikkoja?

Niiden retkeilijöiden, jotka etsivät perheystävällisiä ulkoilupaikkoja kaupungissa Manchester kannattaa harkita lentojen varaamista toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausina, koska silloin heillä on mahdollisuus vierailla Wimbledon Common puistossa ja nauttia kaikesta, mitä sillä on tarjottavanaan.

Löytyykö kaupungin Manchester lähettyviltä muita lentokenttiä?

Manchester kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä (44 km kaupungin Manchester keskustasta), Leeds-Bradfordin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (57 km kaupungin Manchester keskustasta), Blackpool lentokenttä (61 km kaupungin Manchester keskustasta), Doncaster Robin Hoodin lentoasema Doncaster Sheffield lentokenttä (81 km kaupungin Manchester keskustasta) tai Birmingham lentokenttä (119 km kaupungin Manchester keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Manchester lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Manchester on tyypillisesti Liverpool John Lennonin lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 162 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Manchester

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Manchester
British Airways
13. elokuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
MAN15:00Manchester
15. elokuuta
MAN03:00Manchester
14t 00m
1 välilasku
HEL17:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1547 €
Etsi vastaava
Lufthansa
13. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
MAN11:45Manchester
15. elokuuta
MAN02:10Manchester
9t 25m
1 välilasku
HEL11:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. elokuuta
HEL02:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 15m
1 välilasku
MAN11:45Manchester
15. elokuuta
MAN09:00Manchester
9t 50m
2 välilaskua
HEL18:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Brussels Airlines
13. elokuuta
HEL09:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 05m
2 välilaskua
MAN19:35Manchester
15. elokuuta
MAN07:05Manchester
11t 45m
2 välilaskua
HEL18:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3884 €
Etsi vastaava
SAS
19. elokuuta
TKU02:40Turku
4t 25m
1 välilasku
MAN07:05Manchester
23. elokuuta
MAN05:45Manchester
21t 10m
1 välilasku
TKU02:55Turku
Lufthansa
19. elokuuta
TKU12:20Turku
21t 05m
2 välilaskua
MAN09:25Manchester
23. elokuuta
MAN11:05Manchester
7t 20m
2 välilaskua
TKU18:25Turku

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Manchester

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Manchester, katso tarjouksiamme alapuolelta.
Finnair
9. heinäkuuta
HEL12:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
MAN15:00Manchester
Finnair
8. heinäkuuta
HEL04:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 00m
MAN07:20Manchester
KLM
8. heinäkuuta
HEL14:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 30m
1 välilasku
MAN19:45Manchester

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Manchesteriin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Manchester

Suorat lennot Manchesteriin liikennöi suomalainen lentoyhtiö Finnair. Lentoaika Helsingistä Manchesteriin on hieman alle 3 tuntia, kun kyseessä ovat suorat lennot, ja normaalisti lentoyhteyksiä on tarjolla useita päivässä. Helsingistä Manchesteriin lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta, joka sijaitsee tarkalleen ottaen Vantaan kaupungin puolella. Helsingistä Manchesteriin voi lentää myös edullisesti vaihtokenttien kautta, ja vaihdolliset lennot kaupunkiin voi löytää esimerkiksi alankomaalaisen KLM:n, skandinaavisen SAS:n, saksalaisen Lufthansan ja norjalaisen Norwegianin lentotarjonnasta. Vaihtokenttien kautta lentoaika Manchesteriin venyy ainakin 4 tuntiin 30 minuuttiin, mutta edullinen hinta voi tehdä kiertoreitistä vaivan arvoisen. Mikäli reissaat matkalaukun kanssa, valitse sopiva lipputyyppi tai osta lisämatkatavara.


Miten pääsen lentokentältä Manchesterin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Manchester lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Halvat lennot Manchesteriin saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, joka on Iso-Britannian kolmanneksi liikennöidyin lentokenttä. Lentoasemalta on Manchesterin keskustaan erinomaiset julkiset kulkuyhteydet, ja ylivoimaisesti kätevintä on napata Manchester Piccadilly -asemalle juna, joka on perillä vain varttitunnissa. Junia kulkee noin 10 minuutin välein. Hieman junaa edullisemmaksi tulee raitiovaunu, jonka matka-aika keskustaan on kuitenkin yli 45 minuuttia, tai paikallisbussi (esimerkiksi linja 44), jonka matka-aika on yleensä reilu tunti. Normaalin taksimatkan hinta keskustaan on noin 25 puntaa. [Tarkistettu 27.6.2017]


Suositut lentoreitit Manchester

Etsityimmät lennot Manchester sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 35m
Halvin hinta
152 €
Turku - Manchester reitin lennot
Lyhyin lentoaika
21t 05m
Halvin hinta
274 €

Liikkuminen Manchesterissa?

Manchesterin keskustan alueella nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia on mukava ihailla jalkaisin, mutta jos tarkoituksena on tutustua Suur-Manchesteriin tarkemmin, kannattaa turvautua alueen kattavaan joukkoliikennejärjestelmään. Kaupungissa liikennöivät bussit, junat ja raitiovaunut. Metrojärjestelmää Manchesteriin ei ainakaan toistaiseksi ole rakennettu. Voit kuitenkin hypätä esimerkiksi Metrolink-nimiseen raitiovaunuun, joka kulkee keskustasta eri puolille kaupunkia. Raitiovaunuja kulkee tiheään, noin 6–10 minuutin välein.

Bussiliikennettä liikennöivät kaupungissa useat bussiyhtiöt, kuten Transport for Greater Manchester, ja kaupungissa asuvia ja vierailevia palvelevat myös monet yöbussilinjat. Lipputyyppejä on lukuisia erilaisia, mutta esimerkiksi aikuisten päiväliput maksavat noin 4–5,50 puntaa, alueesta ja bussiyhtiöstä riippuen. [Tarkistettu 27.6.2017] Etenkin jos aiot suunnata kaupunkialueen ulkopuolelle, voi myös auton vuokraaminen olla hyvä idea, mutta vasemmanpuoleisessa liikenteessä on syytä pitää silmät auki.


Tarvitaanko Manchesteriin passi?

Suomen kansalaiset tarvitsevat Iso-Britanniaan matkustaessaan voimassa oleva passin tai virallisen henkilökortin. Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, joten jokaisen matkustajan henkilöllisyys tarkastetaan yleensä lentokentillä matkustajan kansalaisuudesta riippumatta. Ajokortti tai muu vastaava ei sovi matkustusasiakirjaksi. Oma matkustusasiakirja, eli passi tai henkilökortti, kannattaa skannata ja lähettää talteen omaan sähköpostiin siltä varalta, että alkuperäinen asiakirja jostain syystä katoaa matkan aikana. Iso-Britannia on EU-maa, mutta maan kansalaiset ovat äänestäneet EU-alueesta eroamisen puolesta. Prosessi kuitenkin vie aikaa, eikä se vaikuta muiden EU-kansalaisten maahan matkustamiseen toistaiseksi. Aiheeseen liittyviä, matkustajia koskettavia tiedotteita sekä muuta ajankohtaista tietoa Britanniasta löytyy Suomen Lontoon-suurlähetystön nettisivuilta osoitteesta http://www.finemb.org.uk/. Sivuilta löytyvät myös suurlähetystön ja Manchesterissa sijaitsevan Suomen kunniakonsulaatin yhteystiedot. Lisäksi ulkoasiainministeriön nettisivuilta (http://formin.finland.fi/) voi seurata Iso-Britanniaan liittyviä ajankohtaisia matkustustiedotteita.


Vinkkejä Manchesteriin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Manchesteriin saa helpoiten suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Vertaa hintoja ja etsi lentotarjouksia.

Kiinnostavatko Manchesterin nähtävyydet?

Old Trafford -jalkapallostadion ja National Football Museum kutsuvat jalkapallon ystäviä, muista myös Manchesterin kaupungintalo ja The Lowry -kulttuurikeskus.

Mitä mukaan matkalle Manchesteriin?

Muista pukeutua säätilan mukaan ja varaudu etenkin syksyisin ja talvisin sateisiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Manchesterissa

Roaming-maksujen perintä EU:n sisällä on päättynyt EU-säädöksellä 15.6.2017. Riippuen matkapuhelinoperaattoristasi, puhelut, tekstiviestit ja kohtuullinen netinkäyttö ovat Euroopassa jatkossa kotimaan hinnoissa tai hyvin lähellä niitä. Tarkista oman operaattorisi käytännöt ennen matkaa.

Onko Manchesterissä turvallista?

Manchester on kohtuullisen turvallinen matkailukaupunki, mutta varo taskuvarkaita. Ota sairastapauksien varalta mukaan Eurooppalainen sairaanhoitokortti. Jos hyppäät auton rattiin, ole varovainen vasemmanpuoleisessa liikenteessä.

Voiko Manchesterissa juoda kraanavettä?

Kraanavesi on juomakelpoista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Manchesterissä?

Jos lasku ei sisällä tarjoilupalkkiota, on hyvien tapojen mukaista jättää tippi.

Millainen on Manchesterin hintataso?

Hinnat ovat noin Suomen tasoa, esimerkiksi ravintolat voivat olla hieman Suomen hintatasoa kalliimpiakin.

Mikä on aikaero Suomi-Iso-Britannia?

Britannian aika on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki Manchester?

Teitä pitkin välimatka on noin 2 700 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Manchesterissa?

Britannian puntia voit vaihtaa Manchesterin monissa rahanvaihtopisteissä.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka