Etsi halvat lennot Bournemouth

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bournemouth lentotiedot ja trendit

Tutustu Bournemouth lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bournemouth?

24 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Bournemouth. Tämän lennon lähtölentokenttä on Préveza, ja se on 91 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Bournemouth. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Bournemouth omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bournemouth?

Keskimääräinen Suomi–Bournemouth lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Lontoo Heathrow’n lentoasema kestää keskimäärin 3t, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Lontoo Heathrow’n lentoasema kestää keskimäärin 7t 30m. Lontoo Heathrow’n lentoasema on alueen Bournemouth suosituin lentokenttä.

Halvimmat lennot kaupungin Bournemouth lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bournemouth lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Bournemouth

Tampere (TMP) - Lontoo (LON)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bournemouth kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Lontoo, jolloin hinta on keskimääräinen 69 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bournemouth

Lennot Iso-Britannian Bournemouthiin onnistuvat Suomesta nopeimmillaan, kun lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on tällöin parhaimmillaan yleensä noin 11 ja puoli tuntia, mutta löydät myös reittejä, joilla matka-aika on tätä huomattavastikin pidempi. Pohjoisen Rovaniemeltä perille voi päästä puolestaan hieman yli 16 tunnissa. Muista Suomen lentokenttäkaupungeista pääsee myös Bournemouthiin, mutta lentoyhdistelmien löytämiseen voi joutua näkemään hieman enemmän vaivaa. Lentojen aikatauluista johtuen matkaan saattaa kuulua jopa yöpyminen Helsinki-Vantaalla tai jossakin muualla matkan varrella. Jos lähdet liikkeelle esimerkiksi Jyväskylästä, joudut yhdistelemään lentoja tällä tavalla. Toisaalta voi olla järkevää taittaa alkumatka Jyväskylästä Helsinki-Vantaalle junalla ja jatkaa sitten lentäen Bournemouthiin.

Valitettavasti suorat lennot Bournemouthin kansainväliselle lentokentälle eivät onnistu Suomen lentokentiltä. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, nopeimmin perille vievät lennot pitävät sisällään yhden, kaksi tai kolme välilaskua. Nopein, kolme välilaskua sisältävä reitti vie Helsinki-Vantaalta ensin Frankfurtiin, sitten Geneveen ja lopulta Alicanten kautta Bournemouthiin. Seuraavaksi nopein yhdistelmä, kahden välilaskun lento, vie esimerkiksi Tukholman ja Alicanten kautta Bournemouthiin. Kolmas, melkein yhtä nopea reitti, sisältää vain yhden välilaskun Alicantessa. Lennot Rovaniemeltä pitävät yleensä sisällään kolme välilaskua, yhden Helsinki-Vantaalla, toisen Tukholmassa ja kolmannen vielä Alicantessa. Jyväskylästä ei ole tarjolla helppoja ja nopeita lentoyhteyksiä perille, mutta pienellä vaivannäöllä voit koota oman reittisi siten, että siihen sisältyy joko yöpyminen jossakin matkan varrella tai junamatka Jyväskylästä Helsinki-Vantaan lentokentälle ennen lennoille siirtymistä. Jos olet valmis matkustamaan osan matkasta junalla, avaa myös junayhteys matkan loppupäässä sinulle lisää vaihtoehtoja: Lontoosta on tarjolla vain muutaman tunnin vievä pikajunayhteys Bournemouthiin, ja Lontooseen taas löytyy runsaammin lentoja Helsinki-Vantaalta ja muista Suomen lentokenttäkaupungeista.

Jos haluat retkeillä lämpimämpissä olosuhteissa, harkitse lennon varaamista kohteeseen Bournemouthtoukokuu, kesäkuu ja heinäkuu kuukausien aikana. PUistot, kuten Wimbledon Common ovat suosittuja kohtaamispaikkoja kyseisten kuukausien aikana.

Bournemouth kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Southamptonin lentoasema lentokenttä (45 km Bournemouth keskustasta), Bristol lentokenttä (94 km Bournemouth keskustasta), Exeter lentokenttä (108 km Bournemouth keskustasta), Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (129 km Bournemouth keskustasta) tai Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä (130 km Bournemouth keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Lentojen hinnat kentälle Bristol lentokenttä ovat keskimäärin 159 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Bournemouth. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Bournemouth lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bournemouth lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bournemouth?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bournemouth

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bournemouth?

Finnair, Norwegian, Scandinavian Airlines ja Norwegian Air International ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bournemouth rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Bournemouth näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Bournemouth ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bournemouth lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Bournemouthin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Bournemouthin lentokentältä on bussiyhteys sekä läheiselle juna-asemalle että suoraan kaupungin keskustaan. Juna-asemalta pääset jatkamaan matkaa esimerkiksi moniin muihin kaupunkeihin Englannissa ja Iso-Britanniassa. Noin vartin matkan juna-asemalle voi kulkea Yellow Buses -linjalla B1 ja kolmen vartin matkan suoraan keskustaan Yellow Buses -linjalla 737. Bussit kulkevat aamusta iltaan, ja voit ostaa liikkumista varten esimerkiksi kätevän päivälipun muutaman punnan hintaan. Vaihtoehtoisesti voit siirtyä lentokentältä keskustaan esimerkiksi lentokenttätaksilla. Halutessasi pystyt varaamaan lentokenttätaksin jo ennen matkaa puhelimitse tai verkossa. Kyydinjakosovelluksista Bournemouthissa ja Bournemouthin lentokentällä toimii ainakin Uber. Voit myös vuokrata lentokentältä auton, jos haluat liikkua kaupunkiin ja lähiseuduille omien aikataulujesi mukaan. Lentokentällä toimii useita autovuokraamoita, joiden valikoimista löydät erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin sopivia autoja.


Kohteen Bournemouth viisumivaatimukset

Suomen kansalaiset, kuten muidenkin Euroopan talousalueeseen (EEA) kuuluvien maiden kansalaiset, tarvitsevat Iso-Britanniaan matkustaessaan mukaan perinteisesti henkilökortin tai passin, joka on voimassa koko matkan ajan. Euroopan Unionista irtaantumiseen liittyvän siirtymäajan jälkeen mukana on aina oltava passi eikä henkilökortti enää yksin riitä. Viisumia ei tarvita tällä hetkellä eikä sitä tulla tarvitsemaan jatkossakaan enintään kuusi kuukautta kestävään maassa lomailuun.


Aloita matkan suunnittelu - Bournemouth


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bournemouth

Merenrantakaupunki Bournemouthissa, joka sijaitsee Lontoosta vajaat parisataa kilometriä lounaaseen, käydään eritoten sen hiekkarantojen ja vilkkaan ranta- ja yöelämän takia. Kaupungissa on runsain mitoin hiekkarantaa ja maan mittakaavassa lämmin meri-ilmasto. Rannalta voi vuokrata vaikkapa aurinkotuoleja ja -varjoja, ja rantabulevardin varrelta löytyy lukuisia kahviloita ja jäätelöbaareja. Rantakadulta lähtee kolme kallionseinämää pitkin kulkevaa kiskoköysirataa. Näihin kuuluvat The West Cliff Lift ja The Fisherman’s Walk Cliff Lift. Köysiratahissillä voi matkustaa maksua vastaan, ja palkintona ovat ylhäältä avautuvat maisemat rantakadulle ja meren suuntaan. Perillä voi nauttia myös esimerkiksi kupin kahvia. Rannasta löytyy yksi paikkakunnan tunnetuimmista nähtävyyksistä, usean sadan metrin mittainen Bournemouthin laituri. Laiturille menosta peritään pieni maksu, jota vastaan pääsee astelemaan laituria pitkin kulkevalla promenadilla. Kulttuurinnälkään kaupungista löytyy muun muassa Russel-Cotesin taidegalleria ja museo, joka sijaitsee kauniissa viktoriaanisessa talossa. Sisältä talosta löytyy muun muassa kaunista jugendtyylistä sisustusta, keramiikkaa ja maalauksia. Taloon on pääsymaksu. Bournemouthissa on lisäksi hehtaareittain kauniita puistoja ja puutarhoja, joita kannattaa vilkaista. Puistojen suojassa voi myös nauttia pienen hetken suojassa rannan auringolta. Puistoista Lower Gardens on lähimpänä rantaa. Sen jatkona löytyvät Central Gardens ja Upper Gardens.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Eikö sittenkään Bournemouth? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Bournemouth. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Bournemouth momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun kaikki mahdolliset Bournemouth lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bournemouth niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Bournemouth lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.